Εχεις παραπανω απο εναν λογιστη πωπω τι σπαταλος που εισαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Re: Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Που να την παλέψει ένας μόνος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για να σε βγαλω απο την μιζερια σου εγω απο 2 διαμερισματα βγαζω 8000-9000 ευρω-(ενφια+φορος 15%+λειτουργικα εξοδα) τον χρονο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τι αξίας είναι τα διαμερίσματα? Σημερινές αγοραίες τιμές, αν τα πουλούσες αύριο.
Προσοχή, αν τα πουλούσες λέω αύριο -όχι πόσο θα ζητούσες και άμα θέλουν, εγώ τόσο τα δίνω
Προσοχή, αν τα πουλούσες λέω αύριο -όχι πόσο θα ζητούσες και άμα θέλουν, εγώ τόσο τα δίνω
Αυτά είναι!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Παραπάνω από τον βασικό μισθό passive income. 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Αν είχες 150.000 ευρώ που κάνουν τα δύο διαμερίσματα και τα δάνειζες σε επιχειρηματία με τόκο που δανείζει σήμερα η τράπεζα
δηλαδή πάνω από 10%, θα έπαιρνες πάνω από 15.000 το χρόνο, δύο+ βασικούς μισθούς.
δηλαδή πάνω από 10%, θα έπαιρνες πάνω από 15.000 το χρόνο, δύο+ βασικούς μισθούς.
- dna replication
αν είναι airbnb μην παραμυθιάζεστε:απο 2 διαμερισματα βγαζω 8000-9000 ευρω-(ενφια+φορος 15%+λειτουργικα εξοδα) τον χρονο.
από 9000 αν αφαιρέσουμε 15% μένουν 7650, ο ΕΝΦΙΑ για 2 διαμερίσματα δε θα είναι κανένα 600άρι?
οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ ρεύμα νερό κοινόχρηστα ίντερνετ, πολύ μετριοπαθώς από 100 το μήνα για κάθε διαμέρισμα =2.400 το χρόνο
Αν καθαρίζει σκουπίζει σφουγγαρίζει αλλάζει σεντόνια και αδειάζει τα καλαθάκια στην τουαλέτα μόνος του
αλλά και να παρακολουθεί τις κρατήσεις και να υποδέχεται τους ενοικιαστές και να ακούει και να λύνει τα παράπονα και τα προβλήματά τους
δε θα έχει άλλα επιπλέον έξοδα
4.650 του μένουν του ανθρώπου χωρίς την κούραση και την καθημερινή ενασχόληση στην καλύτερη περίπτωση
Κοντα εισαι η πηγαινοέρχεσε, ποιος καθαριζει και ποιος δινει κλειδια να πηγαινοέρχονται; Αφαίρεσε κι αυτο το ποσο. Δλ μενει ενας μισθός και το δινεις αλλου
Ενταξει 2 οκ. Αλλα να εχεις να μενεις κοντα κι αλλο
1 με τίποτα
Μαζι με τον ντι εν ει γραψαμε
Ναι ετσι ειναι
Ναι ετσι ειναι
- dna replication
πως γίνεται η τοκογλυφία ? με γραμμάτια? πως εξασφαλίζεσαι? μπορείς να βάλεις υποθήκες?Μηχανικός έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 11:53 Αν είχες 150.000 ευρώ που κάνουν τα δύο διαμερίσματα και τα δάνειζες σε επιχειρηματία με τόκο που δανείζει σήμερα η τράπεζα
δηλαδή πάνω από 10%, θα έπαιρνες πάνω από 15.000 το χρόνο, δύο+ βασικούς μισθούς.![]()
δώσε μας τα φώτα σου μηχανικέ
Δεν είναι τοκογλυφία αν τον δανείζεις με μικρότερο τόκο από ότι η τράπεζες;dna replication έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 12:06 πως γίνεται η τοκογλυφία ? με γραμμάτια? πως εξασφαλίζεσαι? μπορείς να βάλεις υποθήκες?
δώσε μας τα φώτα σου μηχανικέ![]()
- dna replication
σωστά, τοκογλυφία είναι αν ξεπερνάς κατά πολύ το δίκαιο και ευλογο επιτόκιο.
Αν θέλεις λοιπόν να βοηθήσεις με το αζημίωτο έναν συνάνθρωπο σε μια δυσκολη στιγμή που πιστευεις στα σχέδια του οτι έχει τη δυνατοτητα να αποπληρώσει,
ποιό είναι το νομικό πλαισιο και ποιές οι εξασφαλίσεις ?
Αν θέλεις λοιπόν να βοηθήσεις με το αζημίωτο έναν συνάνθρωπο σε μια δυσκολη στιγμή που πιστευεις στα σχέδια του οτι έχει τη δυνατοτητα να αποπληρώσει,
ποιό είναι το νομικό πλαισιο και ποιές οι εξασφαλίσεις ?
Για την ωρα αναγκαζομαι να μενω 3 μηνες στο ισογειο του σπιτιου μαζι με τους γονεις μου στην Χαλκιδικη.Τα καθαριζουμε εμεις.bluerose έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 12:05Κοντα εισαι η πηγαινοέρχεσε, ποιος καθαριζει και ποιος δινει κλειδια να πηγαινοέρχονται; Αφαίρεσε κι αυτο το ποσο. Δλ μενει ενας μισθός και το δινεις αλλου
Ενταξει 2 οκ. Αλλα να εχεις να μενεις κοντα κι αλλο
1 με τίποτα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καπως ετσι ειναι να διευκρινησω οτι τα διαμερισματα ειναι 30-35 τμ το ενα 40-45 το αλλο και τα ποσα που ανεφερα βγαινουν αν Ιουλιο-Αυγουστο ειναι νοικιασμενα 50-60 μερες.dna replication έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 12:03αν είναι airbnb μην παραμυθιάζεστε:απο 2 διαμερισματα βγαζω 8000-9000 ευρω-(ενφια+φορος 15%+λειτουργικα εξοδα) τον χρονο.
από 9000 αν αφαιρέσουμε 15% μένουν 7650, ο ΕΝΦΙΑ για 2 διαμερίσματα δε θα είναι κανένα 600άρι?
οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ ρεύμα νερό κοινόχρηστα ίντερνετ, πολύ μετριοπαθώς από 100 το μήνα για κάθε διαμέρισμα =2.400 το χρόνο
Αν καθαρίζει σκουπίζει σφουγγαρίζει αλλάζει σεντόνια και αδειάζει τα καλαθάκια στην τουαλέτα μόνος του
αλλά και να παρακολουθεί τις κρατήσεις και να υποδέχεται τους ενοικιαστές και να ακούει και να λύνει τα παράπονα και τα προβλήματά τους
δε θα έχει άλλα επιπλέον έξοδα
4.650 του μένουν του ανθρώπου χωρίς την κούραση και την καθημερινή ενασχόληση στην καλύτερη περίπτωση
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1403 Προβολές
-