!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:02 του το 'παμε αρκετές φορές
Ποιοι είστε εσείς καλό μου; :lol: οι ιεροεξεταστές; Ο φιλαράκος σου στηρίζει επίθεση τραμπούκων και δεν έχεις τα κακαλα να του πεις ότι γράφει πίπες.

Με την άποψη του φεμιναζου που παρέθεσα πιο πάνω συμφωνείς; Εγώ δεν πιστεύω ότι το ονλιφανς υπάρχει λόγω πατριαρχίας πάντως. Ούτε θα με ενοχλήσει ένα τοπικ να δείχνει βίντεο με σύγχρονους ελληνιόλους να έχουν μόνα ενδιαφέροντα το στοίχημα, τα οπαδικα, το τικ τοκ, και πόσο ήπιαν το σουκου. Αφού αυτή είναι η πραγματικότητα γύρω μας :102:
Στον Μπέρια δεν κάνω αναφορές μόνο για δικά μου, του έχω κάνει εδώ και καιρό να διαγράψει ποστ του Τζακ Ντάνιελς πώς λένε τον βλάκα, σε χυδαίο σχόλιο του και πάλι με έγραψε :102:
Πότε θα καταλάβεις ότι όσο περισσότερο αναλύεις τις απόψεις σου τόσο πιο ξεφτίλας φαίνεσαι;

Φείδου χρόνου και χώρου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:35 Αντιλαμβάνομαι ότι το ο θερμοστάτης κόβει σε 4 βαθμούς και όχι σε 10 είναι μια σεβαστή άποψη συμφωνώ δεν συμφωνώ. Το ματημπαναγια δεν έχεις ιδέα από υδραυλικά. Σηκώνει δούλεμα. Και με την προσθήκη του πήγα και ρώτησα και μου είπε κάτι για αγωγή και συναγωγή αλλά δεν κατάλαβα, σηκώνει διπλό.

Μπορώ να μην σε ξαναπαραθεσω αν ενοχλείται αλλά ο παραλληλισμός που κάνεις είναι αισχρός και βεβαίως χωρίς να σε παραθέτω θα σχολιάζω ηλιθιότητες που διαβάζω. Συχνότατα όντως τις γράφεις εσύ. Εν προκειμένω ξέχνα εσένα. Έχω ένα χωρίο και ρωτάω ένα τρίτο μέλος αν συμφωνεί. Εσύ συνέχισε το τρολινγκ.
Είναι αισχρός ο παραλληρισμός; άρα όντως δεν αντιλαμβάνεσαι ποια είναι η παρουσία σου εδώ μέσα.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:38

Φείδου χρόνου και χώρου.

Βρε και μετρό να πας να πάρεις και στον συρμό που θα ανοίξει, μόλις πας να βγεις, χωθεί ένα πλήθος χωρίς να περιμένει, αν κάνεις παρατήρηση 50 φορές σε 50 βόδια, εσύ θα φαίνεσαι ο γκρινιάρης και ο ξεφτιλας που καθυστερεί τον κόσμο. Χαίρω πολύ. Εγώ σε ρωτάω, συμφωνείς ότι οι λιγούρηδες είναι λιγούρηδες ενώ οι κοπέλες έχουν απλώς την αυτοπεποίθηση και τι να κάνουμε έτσι είναι η πατριαρχία; Αυτό γράφτηκε. Προ ολίγου , δεν επανέρχομαι σε παλιά ποστ. Εγώ λέω ότι το ποστ είναι για δούλεμα. Έχεις άλλη άποψη; Ριχτη :102:
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:30
Δεν κατάλαβα τι σχολιασες, για αυτό και ρωτάω. Δες το ποστ της υπογραφής μου ολόκληρο και πες την γνώμη σου πάνω σε αυτό :bored:
Μένιο, αν γνωρίζεις τί άπτεται των ενδιαφερόντων μου ίσως γνωρίζεις
ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία τελευταία να επιχειρηματολογήσω
ιδιαίτερα πάνω στις απόψεις μου

όχι επειδή το παίζω υπεράνω ή σνομπ, μα πραγματικά δεν βλέπω νόημα σε αυτό

υπάρχει τεράστιο χάσμα, αισθητικό και ηθικό

νομίζω περιττεύει να εξηγήσω για ποιούς λόγους θεωρώ χυδαίο το συγκεκριμένο τόπικ

από την άλλη εσυ -χωρίς να με εκτιμάς φυσικά- αλλά επειδή απλά γυρεύεις ευκαιρία
να με χλευάσεις, με εγκαλείς να σχολιάσω μια συγκεκριμένη θέση ενός ατόμου με το
οποίο ασχολείσαι εμμονικά, όντας ήδη προκατειλημμένος και θέλοντας απλά να με βάλεις
στη διαδικασία να διχαστώ

αν λοιπόν σε ενδιαφέρει η άποψή μου, δεν πιστεύω ότι η πατριαρχία αναγκάζει
οποιαδήποτε γυναίκα να κάνει κάτι που δεν θέλει η ίδια

από την άλλη αν διαβάσεις τα σχόλια των συμποχορουμιτών στο χυδαίο αυτό τόπικ,
θα καταλάβεις γιατί υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Και κάτι τελευταίο αναφορικά με τα "φιλαράκια". Μόνον εμμονικοί θεωρούν ως πχορουμική πιστοποίηση την αποψάρα τους για τα δικά τους φιλαράκια. Οι υπόλοιποι κρατούν την όποια προσωπική γνώμη έχουν χωρίς να τη θεωρήσουν πχορουμικό κανόνα.

Σιγά μην βάλουν το κάθε τυφλό παρτάλι με εξουσιαστική ψύχωση ως κριτή των προτιμήσεων τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

νύχτα έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:44
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:30
Δεν κατάλαβα τι σχολιασες, για αυτό και ρωτάω. Δες το ποστ της υπογραφής μου ολόκληρο και πες την γνώμη σου πάνω σε αυτό :bored:
Μένιο, αν γνωρίζεις τί άπτεται των ενδιαφερόντων μου ίσως γνωρίζεις
ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία τελευταία να επιχειρηματολογήσω
ιδιαίτερα πάνω στις απόψεις μου

όχι επειδή το παίζω υπεράνω ή σνομπ, μα πραγματικά δεν βλέπω νόημα σε αυτό

υπάρχει τεράστιο χάσμα, αισθητικό και ηθικό

νομίζω περιττεύει να εξηγήσω για ποιούς λόγους θεωρώ χυδαίο το συγκεκριμένο τόπικ

από την άλλη εσυ -χωρίς να με εκτιμάς φυσικά- αλλά επειδή απλά γυρεύεις ευκαιρία
να με χλευάσεις, με εγκαλείς να σχολιάσω μια συγκεκριμένη θέση ενός ατόμου με το
οποίο ασχολείσαι εμμονικά, όντας ήδη προκατειλημμένος και θέλοντας απλά να με βάλεις
στη διαδικασία να διχαστώ

αν λοιπόν σε ενδιαφέρει η άποψή μου, δεν πιστεύω ότι η πατριαρχία αναγκάζει
οποιαδήποτε γυναίκα να κάνει κάτι που δεν θέλει η ίδια

από την άλλη αν διαβάσεις τα σχόλια των συμποχορουμιτών στο χυδαίο αυτό τόπικ,
θα καταλάβεις γιατί υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες

Μα δεν είπα ποτέ οι άνδρες είναι καλύτεροι, τα ίδια σκατά είναι όλοι όταν έχουν το πάνω χέρι. :102: Δεν χρειάζεται να καταλάβω γιατί υπάρχουν τέτοιες γυναίκες. Δεν ρώτησα αυτό, ας κάνουν ότι θέλουν οι ονλιφατσουδες, στα παπάρια μου. Άλλωστε για να δίνει κάποιος λεφτά έτσι, μάλλον δεν θα τα εχει ιδρώσει και ιδιαίτερα. Άρα ένας φαύλος κύκλος αρπαχτης θα είναι.

Εγώ ρώτησα αν η οπτική των νεοφενινιστριων που τα αρνητικά των ανδρών είναι πατριαρχία και τα αρνητικά των γυναικών είναι πατριαρχία επίσης, σε εκφράζει :102: Με τον Σιντ είχαμε μια χαρά σχέσεις, έκανα λαϊκ στα τραγούδια του και του ζήτησα να ξανασκεφτεί αυτό που έγραψε. Άντε αυτού ειρωνεύτηκε σαν γελοίος που είναι και με συκοφάντησε κιόλας. Και εκεί πάλι να σε διχασω ήθελα ή παρακολουθώ καιρό εμμονικα τον Σιντ; :102: φυσικά και σε εκτιμούσα κάποτε. Καμία παγίδα δεν βλέπω. Ή συμφωνείς ή διαφωνείς. Το ότι θα διαφωνήσεις με κάποιον σε κάτι συγκεκριμένο δεν σημαίνει ότι παίρνεις το μέρος του άλλου γενικά. Αλλά όταν σε θέματα στοιχειώδη γράφονται τέρατα και κανείς δεν παίρνει θέση, τότε κάτι βρωμάει :102:

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:46 Και κάτι τελευταίο αναφορικά με τα "φιλαράκια". Μόνον εμμονικοί θεωρούν ως πχορουμική πιστοποίηση την αποψάρα τους για τα δικά τους φιλαράκια. Οι υπόλοιποι κρατούν την όποια προσωπική γνώμη έχουν χωρίς να τη θεωρήσουν πχορουμικό κανόνα.

Σιγά μην βάλουν το κάθε τυφλό παρτάλι με εξουσιαστική ψύχωση ως κριτή των προτιμήσεων τους.

Κυρά μου, να διωχθεί ο υπάλληλος βενζινάδικου που αμύνθηκε στα χουλιγκανια; Αυτό έγραψε. Άσε τις φανφάρες. Εσένα ποια η γνώμη σου; Χαρακτηρισμοί σε μέλη δεκτοί αφού καταθέσεις άποψη. Άμα είσαι κοτουλα να πεις την άποψη σου, στα παλιά μου παπούτσια και οι χαρακτηρισμοί.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Φιλε, σε ενα νημα που φτιαχτηκε απο μαρουραιο και μπαμπαριστηκε απο τζακ ντανιελς, θεωρεις οτι σταθηκε κανεις στην παπαρια της Δαναης;
Εδω ακομα κι ο νταζε που γενικα ειναι ΒΡΑΧΟΣ σε αυτα, δηλωσε πως αλλαξε χερι. :-?
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:51
Εγώ ρώτησα αν η οπτική των νεοφενινιστριων που τα αρνητικά των ανδρών είναι πατριαρχία και τα αρνητικά των γυναικών είναι πατριαρχία επίσης, σε εκφράζει :102:
και βέβαια δεν με εκφράζει και απορώ πώς έχεις την εντύπωση
πως θα με εξέφραζε ποτέ κάτι τέτοιο

μ έχεις εγκαλέσει και στο παρελθόν σε τέτοια θέματα, χωρίς ποτέ
να έχω εκφράσει κάποιο [νεο]φεμινιστικό ζήλο

εκτός αν το να διεκδικώ το δικαίωμα της αξυρισιάς ή να μου αρέσει
το μουστάκι της φρίντας με κατατάσσουν στις φεμινίστριες

μα δε νομίζω και η νάιδα να εννοεί πως πιστεύει κάτι τέτοιο

Διάβασες δηλαδή ολόκληρο το ποστ και δεν έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, το παρερμηνευσα εγώ. Οκ..

Και για τον Σιντ επίσης δεν έχεις να πεις κάτι. Οκ...

Καλή συνέχεια.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

λες να έχω πρόβλημα να πω αν διαφωνώ με την νάιδα ή τον οποιονδήποτε;

και πρέπει τώρα να βρω να διαβάσω τί παίχτηκε και με τον Σιντ;

ξεκινάω πλέξιμο τώρα :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:54
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:46 Και κάτι τελευταίο αναφορικά με τα "φιλαράκια". Μόνον εμμονικοί θεωρούν ως πχορουμική πιστοποίηση την αποψάρα τους για τα δικά τους φιλαράκια. Οι υπόλοιποι κρατούν την όποια προσωπική γνώμη έχουν χωρίς να τη θεωρήσουν πχορουμικό κανόνα.

Κυρά μου, να διωχθεί ο υπάλληλος βενζινάδικου που αμύνθηκε στα χουλιγκανια; Αυτό έγραψε. Άσε τις φανφάρες. Εσένα ποια η γνώμη σου; Χαρακτηρισμοί σε μέλη δεκτοί αφού καταθέσεις άποψη. Άμα είσαι κοτουλα να πεις την άποψη σου, στα παλιά μου παπούτσια και οι χαρακτηρισμοί.
Ακόμη δεν κατάλαβες τί έγραψα.

Θα κάνω όποιον χαρακτηρισμό σε βλημμένο μέλος, γουστάρω. Όταν γουστάρω.

Από τη στιγμή που την είδε το κάθε σαλταρισμένο ψυχάκι ως πόρτα απόψεων που ζητά τεκμηρίωση στο πχόρουμ, αν μη τι άλλο είναι διασκεδαστικό. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Για να δούμε τι ακριβώς είπα και όχι τι λέει το εμμονικό τσιουαουα ότι ειπα.
Με καλεί ο φίλος μας Άγις να πω την άποψή μου πάνω στα λεγόμενα του φέιν
Αγις έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:06
Feindflug έγραψε: 08 Φεβ 2025, 08:01 Νομίζω, τύπε, ότι αυτές οι τύπισσες ντύνονται και συμπεριφέρονται έτσι, διότι πρώτα απ' όλα αρέσει σε αυτές.

Δεν το κάνουν για να αρέσουν σε κανέναν λιγούρη άνδρα. Νιώθουν όμορφα με αυτήν την εικόνα τους και γεμάτες αυτοπεποίθηση.
Fata_Morgana
Και απαντώ στο 1ο μέρος που αφορά την απάντηση του φέιν ότι πρώτα τους αρέσει η εικόνα τους και μιας και μιλαμε για ονλιφανς τα λιγούρια πληρώνουν για να δουν και οι τύπισσες πληρώνονται για να δείχνουν. Και αυτό ακριβώς είναι κομμάτι της πατριαρχίας.
Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:24
Αγις έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:13
Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:09

Παρακαλώ;
συμφωνειτε με τας διαπιστωσεις του συμπχορουμιτου ;
Προφανώς νιώθουν όμορφα με την εμφανισή τους και έχουν αυτοπεποίθηση και αυτό το δείχνουν. Αν καταλαβαίνω καλά είναι λιγαριασμοί για όνλο φανς πάνε οι λιγουρηδες και πληρώνουν την αυτοπεποίθηση, τσιμπάνε τα φράγκα οι τύπισσες από τα λιγούρια αφού βλέπουν ότι πουλάει η εικόνα τους και συνεχίζεται ο κύκλος. Νομίζω καταλαβαίνω σας προβληματίζει που πάνε τα λιγούρια και πληρώνουν για να δείξει η άλλη λίγο κώλο παραπάνω. Αλλά έτσι λειτουργεί η πατριαρχία, έτσι λειτουργούσε πάντα.

Ας δώσει κάποιος λίγη σκυλοτροφή στο εμμονικό τσιουάουα γιατί θα μας πάρει τα αυτιά με ουρλιαχτά του πάλι.

νύχτα έγραψε: 09 Φεβ 2025, 19:01 λες να έχω πρόβλημα να πω αν διαφωνώ με την νάιδα ή τον οποιονδήποτε;

και πρέπει τώρα να βρω να διαβάσω τί παίχτηκε και με τον Σιντ;

ξεκινάω πλέξιμο τώρα :102:
Όταν ρωτάω κάτι ακριβώς αυτό ρωτάω όχι τι υποθέτεις ότι ρωτάω. Αν ήθελα θα ρωτούσα αυτό που λες. Ως φεμινίστρια θα έπρεπε να σε προσβάλλουν πρώτη εσένα οι συγκεκριμενες αηδιες που γράφει ο μπομπος (ο οποίος μπόμπος όταν έγραφα απλώς ένα +1 σε ποστ του αγι για αυτήν, τότε απαντούσε καλώς το μικρουλι σκυλάκι του αγι, θα μεγαλώσεις μικρούλη και εσύ θα έχεις δική σου άποψη και λοιπά τρολιστικα, και προφανώς αυτή ξεκίνησε πρώτα χαρακτηρισμούς όπως Μικρούλη και Μπόμπο, εριστικά και ύπουλα). Σε ρωτώ λοιπόν, δεν πιστεύεις ότι τα εννοεί ή πιστεύεις ότι εννοεί κάτι άλλο;

Εμένα μπορείς να με κατηγορήσεις ελεύθερα ότι περισσότερο σχολιάζω άλλους παρα λέω την γνώμη μου. Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι οι ονλιφατσουδες είναι τεμπελοσκυλα και όχι απλώς έχουν αυτοπεποίθηση. Ότι είναι δικαίωμα τους αν φορολογουνται.κανονικα. αλλά ότι όταν μεγάλη μερίδα πλέον της νέας γενιάς το.θεωρει επάγγελμα (με τις ευθύνες πατεράδων και μητέρων). Τότε ακυρώνεται και η έκφραση "αντικειμενοποίηση του γυναικείου σώματος". Προφανώς την πληρώνει μια σοβαρή μειοψηφία, αλλά λέγοντας πληρώνει δεν εννοώ ότι οφείλει να απολογηθεί ή οφείλει να δεχτεί μια αναξιοπρεπη αντιμετώπιση από το άλλο φύλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 09 Φεβ 2025, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 19:07 Αλλά έτσι λειτουργεί η πατριαρχία, έτσι λειτουργούσε πάντα.

[/quote]

Όχι δεν είναι αυτό η πατριαρχία. Αυτό είναι η ελεύθερη επιλογή να βγάλεις λεφτά μη κοπιαζοντας. Και όταν περιγράφεις μια κοινωνική πραγματικότητα με συναλλαγή, δεν θα χρησιμοποιείς απαξιωτικό όρο για την μία πλευρά (λιγούρηδες) και για την άλλη δεν θα σου περισσεύει κανένας κακός χαρακτηρισμός. Ή γούστο καπέλο και τον δύο πλευρών. Ή θα κριτικάρεις και τις δύο πλευρές της συναλλαγης. Κατάλαβες τρολοναζουλίνι;

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”