Ωραια του ξηγηθηκες του μαγκα, να μαθει. Παρε αν ειναι και 2-3 κιλα να τον αποτελειωσεις, να καθεται σουζα απο δω και περα.Fata_Morgana έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:43 Λέω στον λεγάμενο θα πας κοσμικόν να πάρεις ένα γαλακτομπουρεκάκι; δεν είναι ο δρόμος μου ,μου λέει για να μη πάει να πάρει. Λες και αν δε πάρει αν θέλω εγώ δε θα φάω απ αλλού. Που με τη μηχανή είναι, πάει όπου θελει. Κανένα προβλημα. Πήρα το τρένο και πήγα. Και του το είπα και δε με πιστεύει ότι πήγα με το τρένο. Νομιζει μου το έφερε κάποιος ή πήγα με κάποιον και το πήρα και έχει φάει τα πετσιά του από τα νεύρα του που και καλά δε του λέω την αλήθεια.Κάτσε απάνω μάγκα που ήθελες να μας κάνεις ιστοριούλες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Fata_Morgana
Τι 2-3 κιλά; γαλακτομπούρεκο; από μόνο του αυτό τόσο πρέπει να είναι.Bazoomba έγραψε: 09 Φεβ 2025, 09:38Ωραια του ξηγηθηκες του μαγκα, να μαθει. Παρε αν ειναι και 2-3 κιλα να τον αποτελειωσεις, να καθεται σουζα απο δω και περα.Fata_Morgana έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:43 Λέω στον λεγάμενο θα πας κοσμικόν να πάρεις ένα γαλακτομπουρεκάκι; δεν είναι ο δρόμος μου ,μου λέει για να μη πάει να πάρει. Λες και αν δε πάρει αν θέλω εγώ δε θα φάω απ αλλού. Που με τη μηχανή είναι, πάει όπου θελει. Κανένα προβλημα. Πήρα το τρένο και πήγα. Και του το είπα και δε με πιστεύει ότι πήγα με το τρένο. Νομιζει μου το έφερε κάποιος ή πήγα με κάποιον και το πήρα και έχει φάει τα πετσιά του από τα νεύρα του που και καλά δε του λέω την αλήθεια.Κάτσε απάνω μάγκα που ήθελες να μας κάνεις ιστοριούλες.
Δεν με ενδιαφέρει να κάθεται σουζα σε τίποτα. Με ενδιαφέρει να καταλάβει πως δεν περνάνε αυτά τα χαζά που κάνει και καλά να με συνετίσει. Και όσο και να τρώει τις σάρκες με νεύρα κτλ κάθε μέρα θα του γίνεται και πιο αντιληπτό. Υπήρχα και πριν απ' αυτόν, θα συνεχίσω να υπάρχω και μετά απ' αυτόν. Απλά και λιτά.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Ο νηματοθετης είναι όντως γλιτσας όσο δεν πάει και για πολλά ποστ σε οποιοδήποτε σοβαρό ιστότοπο θα έτρωγε Μπαν. Αλλά πέραν αυτού,
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
μην καταντάς, να χαρείςήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 17:42
Ο νηματοθετης είναι όντως γλιτσας όσο δεν πάει και για πολλά ποστ σε οποιοδήποτε σοβαρό ιστότοπο θα έτρωγε Μπαν. Αλλά πέραν αυτού,![]()
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Συμφωνείς με το "απλά πληρώνονται την αυτοπεποίθηση, τι να κάνουμε πάντα έτσι ήταν η πατριαρχία" ναι ή όχι; Απαντα παντελονάτα.νύχτα έγραψε: 09 Φεβ 2025, 17:59μην καταντάς, να χαρείςήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 17:42
Ο νηματοθετης είναι όντως γλιτσας όσο δεν πάει και για πολλά ποστ σε οποιοδήποτε σοβαρό ιστότοπο θα έτρωγε Μπαν. Αλλά πέραν αυτού,![]()
Μπορούσε και καλύτερα και του το 'παμε αρκετές φορές αλλά έχει φτάσει ήδη στο ανεπίστρεπτο της απόλυτης κατάντιας με ξεκάθαρη δική του επιλογή.νύχτα έγραψε: 09 Φεβ 2025, 17:59μην καταντάς, να χαρείςήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 17:42
Αυτήν την ταυτότητα επέλεξε, αυτήν θα έχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Φίλε έχεις ψύχωση. Να το κοιτάξεις, είσαι μικρό παιδί.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:00Συμφωνείς με το "απλά πληρώνονται την αυτοπεποίθηση, τι να κάνουμε πάντα έτσι ήταν η πατριαρχία" ναι ή όχι; Απαντα παντελονάτα.νύχτα έγραψε: 09 Φεβ 2025, 17:59μην καταντάς, να χαρείςήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 17:42
-
Ποιοι είστε εσείς καλό μου;
Με την άποψη του φεμιναζου που παρέθεσα πιο πάνω συμφωνείς; Εγώ δεν πιστεύω ότι το ονλιφανς υπάρχει λόγω πατριαρχίας πάντως. Ούτε θα με ενοχλήσει ένα τοπικ να δείχνει βίντεο με σύγχρονους ελληνιόλους να έχουν μόνα ενδιαφέροντα το στοίχημα, τα οπαδικα, το τικ τοκ, και πόσο ήπιαν το σουκου. Αφού αυτή είναι η πραγματικότητα γύρω μας
Στον Μπέρια δεν κάνω αναφορές μόνο για δικά μου, του έχω κάνει εδώ και καιρό να διαγράψει ποστ του Τζακ Ντάνιελς πώς λένε τον βλάκα, σε χυδαίο σχόλιο του και πάλι με έγραψε
-
Μικρό παιδί αποκλειται, μην κοιτάς εσύ που έχεις μυαλά 15χρονου ακόμα. Σημερινό ποστ είναι αυτό που την ρωτάω να σχολιασει, αν συμφωνεί ή διαφωνεί. Δεν φταίω εγώ που κάθε μέρα γράφεις τις ίδιες/παρόμοιες/νέων διαστάσεων μαλακίες. Δεν είναι ότι θέλω να πάρει το μέρος μου, απλώς αν συμφωνεί να ξέρω να την ξεγράψω τελείως σαν κάποτε αξιόλογο μέλος που με ενδιέφερε η οπτική της.Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:08Φίλε έχεις ψύχωση. Να το κοιτάξεις, είσαι μικρό παιδί.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:00Συμφωνείς με το "απλά πληρώνονται την αυτοπεποίθηση, τι να κάνουμε πάντα έτσι ήταν η πατριαρχία" ναι ή όχι; Απαντα παντελονάτα.
- Fata_Morgana
Βρε δεν είσαι ούτε μια τριχούλα από το χνουδάκι στο μουνί της νύχτας ή το δικό μου ή όποιας άλλης σταλκαρεις επίμονα για να έχει τη παραμικρή αξία η άποψη σου. Είσαι ένας άνθρωπος που σταλκάρει άγνωστους ανθρωπους στο διαδίκτυο και επιμένεις, επιμένεις ,επιμένεις να ενοχλείς να βρίζεις κτλ κτλ. Είσαι στάλκερ, το διανοείσαι τι σου λέω;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:10Μικρό παιδί αποκλειται, μην κοιτάς εσύ που έχεις μυαλά 15χρονου ακόμα. Σημερινό ποστ είναι αυτό που την ρωτάω να σχολιασει, αν συμφωνεί ή διαφωνεί. Δεν φταίω εγώ που κάθε μέρα γράφεις τις ίδιες μαλακίες. Δεν είναι ότι θέλω να πάρει το μέρος μου, απλώς αν συμφωνεί να ξέρω να την ξεγράψω τελείως σαν κάποτε αξιόλογο μέλος που με ενδιέφερε η οπτική της.Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:08Φίλε έχεις ψύχωση. Να το κοιτάξεις, είσαι μικρό παιδί.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:00
Συμφωνείς με το "απλά πληρώνονται την αυτοπεποίθηση, τι να κάνουμε πάντα έτσι ήταν η πατριαρχία" ναι ή όχι; Απαντα παντελονάτα.
-
Εγώ βλέπω την υπογραφή μου και πιστεύω ότι είσαι ένα προκλητικό τρολ. Ρωτάω λοιπόν ένα τρίτο μέλος αν συμφωνεί στα γραφόμενα. Εννοείται ότι θα βρίσω μέλη που γράφουν ότι για 3 ποτά κάνεις έτσι (στην οδήγηση), ότι πρέπει να διωχθεί ο υπάλληλος βενζινάδικου που αμύνθηκε σε χουλιγκανους και ότι η πατριαρχία αναγκάζει γυναίκες να φτιάχνουν ονλιφανς. Και όσο επιμένουν χωρίς επιχειρήματα, θα επανέρχομαι και γω. Τα παράπονα σου στην διαχείριση. Κανένα σταλκιν δεν κάνω στην νύχτα, θεωρώ ότι το θέμα άπτεται στα ενδιαφέροντα της και την ρώτησα κάτι, αν θεωρεί ότι την ενοχλεί η ερώτηση μπορεί να το δηλώσει η ίδια.
είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες τί σχολίασα;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:00 Συμφωνείς με το "απλά πληρώνονται την αυτοπεποίθηση, τι να κάνουμε πάντα έτσι ήταν η πατριαρχία" ναι ή όχι; Απαντα παντελονάτα.
αυτό που μου φέρνεις να απαντήσω παντελονάτα τί είναι;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
νύχτα έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:29είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες τί σχολίασα;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:00 Συμφωνείς με το "απλά πληρώνονται την αυτοπεποίθηση, τι να κάνουμε πάντα έτσι ήταν η πατριαρχία" ναι ή όχι; Απαντα παντελονάτα.
αυτό που μου φέρνεις να απαντήσω παντελονάτα τί είναι;
Δεν κατάλαβα τι σχολιασες, για αυτό και ρωτάω. Δες το ποστ της υπογραφής μου ολόκληρο και πες την γνώμη σου πάνω σε αυτό
- Fata_Morgana
Είσαι σταλκερ. Καταλαβαίνεις τι σου λέω; εαν ήσουν στη πραγματική ζωή,θα ησουν ο κριπουλας που παει στις γυναίκες και τις ρωτάει να σου κανω μια ερώτηση και του λένε οχι και επιμένει. Και ξαναπαει,και τις βρίζει,και ξαναπάει. Βάλε αυτό που κάνεις εδώ μέσα να το κάνεις στην αληθινή σου ζωή. Αντιλαμβάνεσαι τι κάνεις;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:24 Εγώ βλέπω την υπογραφή μου και πιστεύω ότι είσαι ένα προκλητικό τρολ. Ρωτάω λοιπόν ένα τρίτο μέλος αν συμφωνεί στα γραφόμενα. Εννοείται ότι θα βρίσω μέλη που γράφουν ότι για 3 ποτά κάνεις έτσι (στην οδήγηση), ότι πρέπει να διωχθεί ο υπάλληλος βενζινάδικου που αμύνθηκε σε χουλιγκανους και ότι η πατριαρχία αναγκάζει γυναίκες να φτιάχνουν ονλιφανς. Και όσο επιμένουν χωρίς επιχειρήματα, θα επανέρχομαι και γω. Τα παράπονα σου στην διαχείριση. Κανένα σταλκιν δεν κάνω στην νύχτα, θεωρώ ότι το θέμα άπτεται στα ενδιαφέροντα της και την ρώτησα κάτι, αν θεωρεί ότι την ενοχλεί η ερώτηση μπορεί να το δηλώσει η ίδια.
-
Αντιλαμβάνομαι ότι το ο θερμοστάτης κόβει σε 4 βαθμούς και όχι σε 10 είναι μια σεβαστή άποψη συμφωνώ δεν συμφωνώ. Το ματημπαναγια δεν έχεις ιδέα από υδραυλικά. Σηκώνει δούλεμα. Και με την προσθήκη του πήγα και ρώτησα και μου είπε κάτι για αγωγή και συναγωγή αλλά δεν κατάλαβα, σηκώνει διπλό.
Μπορώ να μην σε ξαναπαραθεσω αν ενοχλείσαι αλλά ο παραλληλισμός που κάνεις είναι αισχρός και βεβαίως χωρίς να σε παραθέτω θα σχολιάζω ηλιθιότητες που διαβάζω σαν περιεχόμενο επιχειρηματος. Συχνότατα όντως τις γράφεις εσύ. Εν προκειμένω ξέχνα εσένα. Έχω ένα χωρίο και ρωτάω ένα τρίτο μέλος αν συμφωνεί. Εσύ συνέχισε το τρολινγκ.
Μπορώ να μην σε ξαναπαραθεσω αν ενοχλείσαι αλλά ο παραλληλισμός που κάνεις είναι αισχρός και βεβαίως χωρίς να σε παραθέτω θα σχολιάζω ηλιθιότητες που διαβάζω σαν περιεχόμενο επιχειρηματος. Συχνότατα όντως τις γράφεις εσύ. Εν προκειμένω ξέχνα εσένα. Έχω ένα χωρίο και ρωτάω ένα τρίτο μέλος αν συμφωνεί. Εσύ συνέχισε το τρολινγκ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 834 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-