!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Σενέκας

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

- Casper - έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:28 Κοιτάς μακριά, πάντα ονειρευόσουνα και ξύπνιος.
Έχεις μάθει να αποδράς, και, πλέον δεν τα παρατάς.
Αποτυχία σημαίνει μάθημα, αγώνας σημαίνει δρόμος.
Δεν έχεις ξεχάσει να τολμάς ακόμη κι' αν είσαι μόνος.
πως πάει; Όλα καλά; :xena:
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Σενέκας έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:31
- Casper - έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:28 Κοιτάς μακριά, πάντα ονειρευόσουνα και ξύπνιος.
Έχεις μάθει να αποδράς, και, πλέον δεν τα παρατάς.
Αποτυχία σημαίνει μάθημα, αγώνας σημαίνει δρόμος.
Δεν έχεις ξεχάσει να τολμάς ακόμη κι' αν είσαι μόνος.
πως πάει; Όλα καλά; :xena:
Όλα καλά. Εσύ;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Σαν κάτι να μου λείπει. Δεν έφαγα γλυκάκι σήμερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Υπέροχα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Αισθάνομαι ηττημένος.

Έγινα δέκτης προσβολών από έναν άγνωστο τύπο, εκεί που εργαζόμουν. Δεν είναι η πρώτη φορά πού πάει να γίνει μανούρα, αλλά σήμερα το πήρα κάπως πιο βαριά. Σε παλαιότερη, παρόμοια φάση, με λιγότερη πρόκληση από την άλλη πλευρά, που γλύτωσαν τον τύπο από τα χέρια μου συνεργάτες και συνάδελφοί μου, βρέθηκα περικυκλωμένος από αστυνομικούς, στο τμήμα για τα λοιπά, απειλούμενος με μηνύσεις για διάφορα και με γλύτωσε προϊστάμενός μου.

Δεν είναι τόσο το γεγονός που δεν ανταπέδωσα τις προσβολές, ούτε το ότι δεν τις παίξαμε. Είναι ότι γύρισα σπίτι και ακόμα το σκεφτόμουν. Ακόμα το σκέφτομαι. Αντί να είναι κάτι μικρό στην μέρα μου, με τρώει ακόμα.

Πόσο να κρατηθείς και να μην σηκώσεις χέρι; Δεν είναι ότι καλύτερο να παίζεις ξύλο με όποιον καραγκιόζη στραβοξύπνησε, ούτε μπορούν να ξηγιούνται για τις αντιδράσεις μου, άλλοι, συνέχεια.

Φυσικά και είναι καλύτερο που επέστρεψα σπίτι μου σώος και εγώ και αυτός, χωρίς ντράβαλα με νόμους και τέτοια. Φυσικά και θα σκεφτόμουν παραπάνω την φάση, απ' όσο την σκέφτομαι τώρα, αν κάποιος από τους δυο μας κατέληγε στο νοσοκομείο ή αν φθάναμε στο τμήμα. Ούτε είναι κάποιος τύπος που θα ξαναδώ στην ζωή μου, κατά πάσα πιθανότητα.

Ίσως παίζει ρόλο και το λοκντάουν με όλα του τα αρνητικά στο ψυχισμό μας. Απλά σκέφτομαι μην την πληρώσει κανένας για όλους και για όλα καμμία μέρα, γιατί απ' ότι φαίνεται, αντί να επεξεργάζομαι και να χωνεύω κάποιες φάσεις, απλά τις θάβω στο υποσυνείδητο και θα εκραγούν κάποια στιγμή.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Feindflug έγραψε: 11 Μαρ 2021, 20:46 Αισθάνομαι ηττημένος.

Έγινα δέκτης προσβολών από έναν άγνωστο τύπο, εκεί που εργαζόμουν. Δεν είναι η πρώτη φορά πού πάει να γίνει μανούρα, αλλά σήμερα το πήρα κάπως πιο βαριά. Σε παλαιότερη, παρόμοια φάση, με λιγότερη πρόκληση από την άλλη πλευρά, που γλύτωσαν τον τύπο από τα χέρια μου συνεργάτες και συνάδελφοί μου, βρέθηκα περικυκλωμένος από αστυνομικούς, στο τμήμα για τα λοιπά, απειλούμενος με μηνύσεις για διάφορα και με γλύτωσε προϊστάμενός μου.

Δεν είναι τόσο το γεγονός που δεν ανταπέδωσα τις προσβολές, ούτε το ότι δεν τις παίξαμε. Είναι ότι γύρισα σπίτι και ακόμα το σκεφτόμουν. Ακόμα το σκέφτομαι. Αντί να είναι κάτι μικρό στην μέρα μου, με τρώει ακόμα.

Πόσο να κρατηθείς και να μην σηκώσεις χέρι; Δεν είναι ότι καλύτερο να παίζεις ξύλο με όποιον καραγκιόζη στραβοξύπνησε, ούτε μπορούν να ξηγιούνται για τις αντιδράσεις μου, άλλοι, συνέχεια.

Φυσικά και είναι καλύτερο που επέστρεψα σπίτι μου σώος και εγώ και αυτός, χωρίς ντράβαλα με νόμους και τέτοια. Φυσικά και θα σκεφτόμουν παραπάνω την φάση, απ' όσο την σκέφτομαι τώρα, αν κάποιος από τους δυο μας κατέληγε στο νοσοκομείο ή αν φθάναμε στο τμήμα. Ούτε είναι κάποιος τύπος που θα ξαναδώ στην ζωή μου, κατά πάσα πιθανότητα.

Ίσως παίζει ρόλο και το λοκντάουν με όλα του τα αρνητικά στο ψυχισμό μας. Απλά σκέφτομαι μην την πληρώσει κανένας για όλους και για όλα καμμία μέρα, γιατί απ' ότι φαίνεται, αντί να επεξεργάζομαι και να χωνεύω κάποιες φάσεις, απλά τις θάβω στο υποσυνείδητο και θα εκραγούν κάποια στιγμή.
ηρέμησε φίλε. όλα θα πάνε καλά. :e045:
Debbie

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Debbie »

Πέρσι τέτοια ημέρα ανοίγω το κινητό μου, να δω, αν είχε έρθει και σε μένα μήνυμα με οδηγίες για τον κορονοϊό από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και πέφτω στο τελευταίο εισερχόμενο μήνυμα:
"A.....IS''
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ
ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΓΑΜΟΣ
ΤΗΛ. 2103..........
ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
Να... αυτά αφήνω και μετά το μετανιώνω!!😀
Είμαι μετρίως, μέτρια και πάντα μετρημένη
- Casper -

Feindflug έγραψε: 11 Μαρ 2021, 20:46 Δεν είναι τόσο το γεγονός που δεν ανταπέδωσα τις προσβολές, ούτε το ότι δεν τις παίξαμε. Είναι ότι γύρισα σπίτι και ακόμα το σκεφτόμουν. Ακόμα το σκέφτομαι. Αντί να είναι κάτι μικρό στην μέρα μου, με τρώει ακόμα.
Μήπως να σκεφτείς τον λόγο που το σκέφτεσαι τόσο έντονα και σε ενοχλεί στον βαθμό που καταλήγεις στο τμήμα; Δεν είναι φυσιολογική τόση νευρικότητα επειδή σε προσέβαλε κάποιος άγνωστος. Μήπως αυτά που λένε σε αγγίζουν βαθιά επειδή ο ίδιος τα πιστεύεις για τον εαυτό σου; Ή απλά τα θεωρείς άδικα και θα αντιδρούσες άμα συνέβαινε ασπούμε το ίδιο πράγμα σε συνάδελφο;

Γενικά πιστεύω πως οι άνθρωποι που προσβάλλουν τους άλλους, είναι κομπλεξικοί και νιώθουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ μειονεκτικά με τον εαυτό τους, αλλιώς δεν θα ένιωθαν την ανάγκη να ασχοληθούν με κάποιον άλλον, πόσο μάλλον να τον προσβάλουν. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν άπειροι στους χώρους εργασίας. Αν τους λαμβάναμε υπόψη θα καταλήγαμε καθημερινά στο τμήμα. Εννοείται πως δεν αξίζει. Περισσότερο θα με πλήγωνε η άποψη ενός αγαπημένου μου ανθρώπου που εκτιμώ τις απόψεις του, ακόμη κι' αν με προσέβαλλε, παρά οι προσβολές αγνώστων που θα μου δημιουργήσουν και προβλήματα αν ξεφύγει η συμπεριφορά μου. Δεν ξέρω τι να σου πω και αν βοηθάει μόνο η εκλογίκευση. Ίσως σου βγαίνει η πίεση και διάφορα άλλα συναισθήματα που κρατάς μέσα σου και απλά το γεγονός της προσβολής στέκεται η αφορμή για να σε κάνει να ξεσπάσεις και να ξεφύγεις.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

- Casper - έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:31
Feindflug έγραψε: 11 Μαρ 2021, 20:46 Δεν είναι τόσο το γεγονός που δεν ανταπέδωσα τις προσβολές, ούτε το ότι δεν τις παίξαμε. Είναι ότι γύρισα σπίτι και ακόμα το σκεφτόμουν. Ακόμα το σκέφτομαι. Αντί να είναι κάτι μικρό στην μέρα μου, με τρώει ακόμα.
Μήπως να σκεφτείς τον λόγο που το σκέφτεσαι τόσο έντονα και σε ενοχλεί στον βαθμό που καταλήγεις στο τμήμα; Δεν είναι φυσιολογική τόση νευρικότητα επειδή σε προσέβαλε κάποιος άγνωστος. Μήπως αυτά που λένε σε αγγίζουν βαθιά επειδή ο ίδιος τα πιστεύεις για τον εαυτό σου; Ή απλά τα θεωρείς άδικα και θα αντιδρούσες άμα συνέβαινε ασπούμε το ίδιο πράγμα σε συνάδελφο;

Γενικά πιστεύω πως οι άνθρωποι που προσβάλλουν τους άλλους, είναι κομπλεξικοί και νιώθουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ μειονεκτικά με τον εαυτό τους, αλλιώς δεν θα ένιωθαν την ανάγκη να ασχοληθούν με κάποιον άλλον, πόσο μάλλον να τον προσβάλουν. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν άπειροι στους χώρους εργασίας. Αν τους λαμβάναμε υπόψη θα καταλήγαμε καθημερινά στο τμήμα. Εννοείται πως δεν αξίζει. Περισσότερο θα με πλήγωνε η άποψη ενός αγαπημένου μου ανθρώπου που εκτιμώ τις απόψεις του, ακόμη κι' αν με προσέβαλλε, παρά οι προσβολές αγνώστων που θα μου δημιουργήσουν και προβλήματα αν ξεφύγει η συμπεριφορά μου. Δεν ξέρω τι να σου πω και αν βοηθάει μόνο η εκλογίκευση. Ίσως σου βγαίνει η πίεση και διάφορα άλλα συναισθήματα που κρατάς μέσα σου και απλά το γεγονός της προσβολής στέκεται η αφορμή για να σε κάνει να ξεσπάσεις και να ξεφύγεις.
Δεν ήταν συνάδελφος, τύπισσα. Ένας τυχαίος τύπος ήτανε.

Ίσως έχω σε πολύ μεγάλη υπόληψη το αίσθημα προσωπικής τιμής και δίνω βάρος στις μαλακίες του καθενός. Αλλά παίζει ρόλο και το λοκντάουν. Κάπου πρέπει να εκτονωθεί ο κόσμος και ίσως τους βγαίνουν τέτοιες φάσεις, τόσο αυτούς που βρίζουν όσο και αυτούς που τους δέρνουν ή κρατιούνται να μην το κάνουν και βράζουν μέσα τους.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Feindflug έγραψε: 11 Μαρ 2021, 20:46

Βρες τον και πλάκωσε τον σε άσχετο μέρος
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
- Casper -

Feindflug έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:44
- Casper - έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:31

Δεν ήταν συνάδελφος, τύπισσα. Ένας τυχαίος τύπος ήτανε.

Ίσως έχω σε πολύ μεγάλη υπόληψη το αίσθημα προσωπικής τιμής και δίνω βάρος στις μαλακίες του καθενός. Αλλά παίζει ρόλο και το λοκντάουν. Κάπου πρέπει να εκτονωθεί ο κόσμος και ίσως τους βγαίνουν τέτοιες φάσεις, τόσο αυτούς που βρίζουν όσο και αυτούς που τους δέρνουν ή κρατιούνται να μην το κάνουν και βράζουν μέσα τους.
Ναι το κατάλαβα πως ήταν άσχετος. Σε χώρο εργασίας έρχεσαι σε επαφή και με άκυρους. Σε συνάδελφο που έγραψα, εννοούσα αν ένιωθες πως δεν κρατιέσαι από θυμό αν αντί εσένα, πρόσβαλλε κάποιον συνάδελφό σου. Γιατί κι' εγώ δεν αντέχω γενικά τις προσβολές, ειρωνίες, αδικίες, και εκνευρίζομαι όταν τις παρατηρώ γενικά προς όλους. Βέβαια καταλαβαίνω πώς το λες. Νιώθεις ότι θίγεται η αξιοπρέπειά σου και ως ένα σημείο έχεις δίκαιο όταν ο άλλος ξεπερνά τα όρια και δεν επιτρέπεται να μιλήσεις ή να αντιδράσεις λόγω της δουλειάς και των κανονισμών της. Εσύ ξέρεις αν το παρατράβηξε και φυσικά πόσο φορτισμένος είσαι. Αλλά γνωρίζεις επίσης πως η βία θα σε "απελευθερώσει" προσωρινά από τον θυμό σου. Δεν θα λύσει το πρόβλημα. Ίσα ίσα θα χειροτερέψεις την κατάσταση. Κάπως αλλιώς πρέπει να εκτονωθούμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Αηδιασμένη απ'τις εμετικές παπάρες που διαβάζω στα πολιτικά. Ισχύει αυτό που είχα δει κάποια στιγμή στο φατσοβιβλίο. Αν οι πρόγονοί μας ήξεραν σε τι θα εξελισσόμασταν, θα έκοβαν τ'αρχίδια τους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Null έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:47

Δεν ξέρω πού μένει ρε τύπε. Αλλά και να ήξερα, πόσο nolifer θα ήμουν αν το έκανα; Ή μήπως όχι; Να δείρω κανέναν άλλον; Όποιον με στραβοκοιτάξει πρώτος αύριο;
Dein Herz, meine Gier
- Casper -

Feindflug έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:13
Null έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:47

Δεν ξέρω πού μένει ρε τύπε. Αλλά και να ήξερα, πόσο nolifer θα ήμουν αν το έκανα; Ή μήπως όχι; Να δείρω κανέναν άλλον; Όποιον με στραβοκοιτάξει πρώτος αύριο;
Η λύση:

https://www.skroutz.gr/s/20010318/Adida ... -90cm.html

Με ευχαριστείς μετά.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Feindflug έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:13 Δεν ξέρω πού μένει ρε τύπε. Αλλά και να ήξερα, πόσο nolifer θα ήμουν αν το έκανα; Ή μήπως όχι; Να δείρω κανέναν άλλον; Όποιον με στραβοκοιτάξει πρώτος αύριο;
Άλλος τρόπος ειρηνικότερος δεν υπήρχε να αντιδράσεις στις προσβολές ενός άκυρου;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”