Bazoomba έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 14:53
Ο Γκραντ ήταν χαλια δημιουργικα φετος, χαλια.
Είναι γαμάτος όταν δεν έχει βάρος επιθετικά στους ώμους του και μπορεί να συγκεντρωθεί σε 2-3 πράγματα που κάνει πολύ καλά και έχει και χρόνο για ανάσες. Είναι δηλαδή ο τέλειος ρολίστας.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Είναι γαμάτος όταν δεν έχει βάρος επιθετικά στους ώμους του και μπορεί να συγκεντρωθεί σε 2-3 πράγματα που κάνει πολύ καλά και έχει και χρόνο για ανάσες. Είναι δηλαδή ο τέλειος ρολίστας.
Δεν διαφωνώ, αλλά όχι να ανασύρει ο ντολμά μπαχτσέ ιερόσυλο σχόλιο από πέρυσι που τον συγκρίνει με τον Διαμαντίδη "στα καλά του" και μάλιστα να το κάνει περήφανα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
διαμαντιδης ηταν λιγο καλυτερος μονο απο αποψη ασιστ και αυτο γιατι απο το 2012 και μετα επεσε ολο το δημιουργικο βαρος πανω του οπως αποτυπωνεται και στα νουμερα του και ιδιαιτερα στις ασιστ
γκραντ με σχεδον κανενα απο πισω του με φουλ καταπονηση δλδ με πολυ περισσοτερα παιχνιδια απο διαμαντιδη αυτη την χρονια pir 447
διαμαντιδης στην αντικειμενικα καλυτερη χρονια του pir 407 (και με καλαθη πισω του που σημαινει οτι επαιζε και στο 2 πραγμα που τον βοηθα στα επιθετικα νουμερα του αρα και στο pir πραγμα που δεν μπορει να ενας καθαρος ασσος)
αμπασκετο σουτζουκ λουκουμ,με την ιδια λογικη θα βγαλεις και τον γουοκαπ χαμηλου επιπεδου επειδη δεν εχει σαν τον καμπατσο 7 ασιστς ανα ματς που δεν παιζει 35λεπτα και εχει το μεγαλο βαθος του ροστερ της ρεαλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 08 Ιούλ 2024, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
γκραντ με σχεδον κανενα απο πισω του με φουλ καταπονηση δλδ με πολυ περισσοτερα παιχνιδια απο διαμαντιδη στην χρονια pir 447
διαμαντιδης στην αντικειμενικα καλυτερη χρονια του pir 407
αμπασκετο σουτζουκ λουκουμ
Μλκ μην τα λες παραεξω αυτα και σε παρουν με τις ντοματες. Μου βαζεις και τα λινκ για να δω οτι ο αλλος εχει διπλασιο PIR σε all time stats εχοντας παιξει στο μεγιστο επιπεδο της γιουρολιγκ στο υψηλοτερο επιπεδο απεναντι στον πρωην παικτη Γιουροκαπ..
4πλασια μπλοκ, διπλασιες ασσιστς, τριπλασια ριμπαουντ, πολλα περισσοτερα κλεψιματα ανα αγωνα και ολα αυτα πριν την δεκαετια της παρακμης. Σταματα να βλεπεις απο ραδιοφωνο.
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
γκραντ με σχεδον κανενα απο πισω του με φουλ καταπονηση δλδ με πολυ περισσοτερα παιχνιδια απο διαμαντιδη στην χρονια pir 447
Μλκ μην τα λες παραεξω αυτα και σε παρουν με τις ντοματες. Μου βαζεις και τα λινκ για να δω οτι ο αλλος εχει διπλασιο PIR σε all time stats εχοντας παιξει στο μεγιστο επιπεδο της γιουρολιγκ στο υψηλοτερο επιπεδο απεναντι στον πρωην παικτη Γιουροκαπ..
4πλασια μπλοκ, διπλασιες ασσιστς, τριπλασια ριμπαουντ, πολλα περισσοτερα κλεψιματα ανα αγωνα και ολα αυτα πριν την δεκαετια της παρακμης. Σταματα να βλεπεις απο ραδιοφωνο.
τις καλυτερες χρονιες τους συγκρινω σουτζουκι μου,στο σχολειο δεν σας εμαθαν οτι δεν συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια δλδ ποσοτικα με ποιοτικα στοιχεια?
με την αμπασκετη λογικη σου κρινοντας μονο απο τα νουμερα ο γουοκαπ ειναι παικτης επιπεδου γιουροκαπ επειδη δεν εχει νουμερο ασιστ επιπεδου λορεντζο μπραουν (κρινοντας απο τα ποιοτικα και τα ποσοτικα στοιχεια αποκλειστικα)
η να στο κανω πιο λιανα σουτζουκι μου,ο αλεξανδρης ηταν καλυτερος επιθετικος απο τον ελ κααμπι γιατι απλα ο πρωτος εχει περισσοτερα γκολ συνολικα στην καριερα του,αυτο λες
η εννοια usage (που ειναι αμεσα συσχετιζομενη με την επιθετικη και δημιουργικη αποδοση των γκαρντ) μαλλον σου ειναι και αυτη αγνωστη οπως και το οτι ο διαμαντιδης επαιζε και στο 2,γρηγορα στο δημοτικο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
ποτε ηταν ρολιστας ο γκραντ
ο διαμαντιδης περα απο το οτι ειχε παικταραδες γυρω του σε ολες τις θεσεις (αρα περισσοτερες επιτυχημενες ασιστ) το παιχνιδι του ζοτς στηριζοταν πολυ περισσοτερο γυρω του δημιουργικα και επιθετικα (λογικα αφου επαιζε σκεπτομενο πικ εν ρολ) που ειχ εκαι αντικτυπο στα νουμερα του απο αυτο του αταμαν στον γκραντ
το οτι ηταν λιγο χειροτερος απο τον διαμαντιδη στις ασιστ (και λιγο καλυτερος σε αλλους τομεις με πολλαπλασια καταπονηση) δεν σημαινει οτι συνολικα σαν αποδοση δεν τον προσεγγισε φετος
τις καλυτερες χρονιες τους συγκρινω σουτζουκι μου,στο σχολειο δεν σας εμαθαν οτι δεν συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια δλδ ποσοτικα με ποιοτικα στοιχεια?
με την αμπασκετη λογικη σου κρινοντας μονο απο τα νουμερα ο γουοκαπ ειναι παικτης επιπεδου γιουροκαπ επειδη δεν εχει νουμερο ασιστ επιπεδου λορεντζο μπραουν (κρινοντας απο τα ποιοτικα και τα ποσοτικα στοιχεια αποκλειστικα)
η να στο κανω πιο λιανα σουτζουκι μου,ο αλεξανδρης ηταν καλυτερος επιθετικος απο τον ελ κααμπι γιατι απλα ο πρωτος εχει περισσοτερα γκολ συνολικα στην καριερα του,αυτο λες
η εννοια usage (που ειναι αμεσα συσχετιζομενη με την επιθετικη και δημιουργικη αποδοση των γκαρντ) μαλλον σου ειναι και αυτη αγνωστη οπως και το οτι ο διαμαντιδης επαιζε και στο 2,γρηγορα στο δημοτικο
Μου έμαθε και το usage ο κεφτές
Τα στατιστικά που έβαλες είναι τα all time. Δεν θα κάτσω να κάνω ντιμπέητ για το αν ο Γκραντ είναι καλύτερος του Διαμαντίδη, απλά μην το λες παραέξω.
Υγ Μου αρέσει που λέει οτι δεν θέλει να συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια και μου βάζει έναν παίκτη της γιουρολίγκας των 00's με παίκτη γιουρολίγκας '24
Bazoomba έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 18:41
Μου έμαθε και το usage ο κεφτές
Τα στατιστικά που έβαλες είναι τα all time. Δεν θα κάτσω να κάνω ντιμπέητ για το αν ο Γκραντ είναι καλύτερος του Διαμαντίδη, απλά μην το λες παραέξω.
Υγ Μου αρέσει που λέει οτι δεν θέλει να συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια και μου βάζει έναν παίκτη της γιουρολίγκας των 00's με παίκτη γιουρολίγκας '24
ευχαριστω σουτζουκι μου για την επιβεβαιωση
Daje έγραψε: 13 Ιαν 2024, 16:12
Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ
Ο ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΟΝΙ
Η 3η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (μαζι με τους σκατοεβραιους και πισω μονο απο την ΑΡΚΟΥΔΑ και την πουτανα την ρεαλ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ
υ.γ. Οι τρουμπιωτες, οι εκτοστολιτες, οι καλως ηρθε το δολλαριο-ξεσκιστε μας τον πωπο, ας σωπασουν ειδαλλως θα τρεχουν παλι για πρωκτοραφη
εχει αδικο μετα ο Daje ?
Βεζένκοβ: Η Ίννα Ιννάκι του δίνει δωρεάν πρόσβαση εφ' όρου ζωής στο Sugarbabestv για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό