Μεγαλος ανθρωπος ρε φιλε, γιατι νιωθεις την αναγκη να το κανεις αυτο;AlienWay έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:41
ΓΑΛΗ να 'το. Εγώ τις αφουγκράζομαι τις φεμινίστριες και πειθαρχώ στο #believe all women, αλλά μόνο στα θέματα που το φερόμενο ως θύμα δεν έχει λόγο να πει εξόφθαλμα ψεύδη, όπως αυτό με τους ουροσυλλέκτες ή με το κλείσιμο του δωματίου.
Αυτά δεν τα αμφισβήτησα, επομένως υπηρετώ το #believe all women στο μέτρο της λογικής.
Από αυτό βέβαια, μέχρι να αποφανθώ ότι υπήρξε όντως βιασμός, μεσολαβεί μια απόσταση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Γιατί με έχουν αποπάρει ότι είμαι σεξιστάκος και μισογυνούληςBlackdog έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:55Μεγαλος ανθρωπος ρε φιλε, γιατι νιωθεις την αναγκη να το κανεις αυτο;AlienWay έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:41
ΓΑΛΗ να 'το. Εγώ τις αφουγκράζομαι τις φεμινίστριες και πειθαρχώ στο #believe all women, αλλά μόνο στα θέματα που το φερόμενο ως θύμα δεν έχει λόγο να πει εξόφθαλμα ψεύδη, όπως αυτό με τους ουροσυλλέκτες ή με το κλείσιμο του δωματίου.
Αυτά δεν τα αμφισβήτησα, επομένως υπηρετώ το #believe all women στο μέτρο της λογικής.
Από αυτό βέβαια, μέχρι να αποφανθώ ότι υπήρξε όντως βιασμός, μεσολαβεί μια απόσταση.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
το μονο που ψαχνουμε ειναι κατι που διαπιστωνεται χωρις μα κ μουST48410 έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:54Για διπλή ταρίφα μιλάμε εκείνη την ώρα και δώρο εορτών, έτσι;Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:38ας μας πει καποιος ταριφαςsys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:09
Ίσως και να είναι τα ίδια πάνω κάτω για Λαγκαδά (κάπου προς τα εκεί μένει νομίζω) αλλά και πάλι, moot point, είτε έχανε την γη κάτω από τα πόδια της είτε όχι εκείνη την στιγμή.![]()
για κανα 30 αρι ευρουλινια κοστος το κοβω
Αν θυμάμαι καλά είχε πει ότι δεν ήταν σε θέση να περιμένει στο δρόμο μέχρι να βρει ή να έρθει ταξί.
Ωστόσο εμείς ψάχνουμε να δούμε ποια θα ήταν η λογική και η συνήθης απόφαση που θα παίρναμε σε νηφάλια κατάσταση. Μπορεί να διαφέρει από την απόφαση που θα παίρναμε μεθυσμένοι.
ποσο κοστιζει το ταξι κ ποσο το ξενοδοχειο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ποιος στο εχει πει αυτο;
Γιατι αν στο ειπε καποιος που δεν σε ξερει, απλα προβαλλει τα δικα του θεματα πανω σου και δεν προκειται να του αλλαξεις γνωμη οτι και να κανεις, οτι και να πεις.
Γνωμη μου, σταματα να προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας και μεινε αυθεντικος.
Έχετε χάσει το νόημα, έτσι κι αλλιώς, από πριν όχι τώρα.Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:38ας μας πει καποιος ταριφαςsys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:09Ίσως και να είναι τα ίδια πάνω κάτω για Λαγκαδά (κάπου προς τα εκεί μένει νομίζω) αλλά και πάλι, moot point, είτε έχανε την γη κάτω από τα πόδια της είτε όχι εκείνη την στιγμή.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:05
Ναι, έχει μεγαλύτερη λογική να δώσεις τα τριπλά για δωμάτιο από ότι για ταξί.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ότι να' ναι με πατάτες ψάχνετε.Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:04το μονο που ψαχνουμε ειναι κατι που διαπιστωνεται χωρις μα κ μουST48410 έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:54Για διπλή ταρίφα μιλάμε εκείνη την ώρα και δώρο εορτών, έτσι;Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:38
ας μας πει καποιος ταριφας![]()
Αν θυμάμαι καλά είχε πει ότι δεν ήταν σε θέση να περιμένει στο δρόμο μέχρι να βρει ή να έρθει ταξί.
Ωστόσο εμείς ψάχνουμε να δούμε ποια θα ήταν η λογική και η συνήθης απόφαση που θα παίρναμε σε νηφάλια κατάσταση. Μπορεί να διαφέρει από την απόφαση που θα παίρναμε μεθυσμένοι.
ποσο κοστιζει το ταξι κ ποσο το ξενοδοχειο
.
.
το οποιο ειναι ;sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:06Έχετε χάσει το νόημα, έτσι κι αλλιώς, από πριν όχι τώρα.Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:38ας μας πει καποιος ταριφαςsys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:09
Ίσως και να είναι τα ίδια πάνω κάτω για Λαγκαδά (κάπου προς τα εκεί μένει νομίζω) αλλά και πάλι, moot point, είτε έχανε την γη κάτω από τα πόδια της είτε όχι εκείνη την στιγμή.![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ok, ευχαριστώ. Αυτό σίγουρα είναι τεκμηρίωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Menios_mikroulis
- Cecily Anne
Εδώ διπλή ταρίφα αεροδρόμιο-Πειραιά και δεν έχω δώσει πάνω από 60. Και μιλάμε για καμιά 70ριά χλμ.Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:22πριν λιγους μηνες κοστισε 50 ευρω (με αττικη οδο + πουρμπουαρ ) για 40 χλμ αποστασηCecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:12Θες 100+ ευρώ για 20 χιλιόμετρα;;;;;;sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:09
Ίσως και να είναι τα ίδια πάνω κάτω για Λαγκαδά (κάπου προς τα εκεί μένει νομίζω) αλλά και πάλι, moot point, είτε έχανε την γη κάτω από τα πόδια της είτε όχι εκείνη την στιγμή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν είναι βίζιτα πχ χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποτελεί έστω ένδειξη προς αυτό. Αλλά δε πειράζει, έχει πλάκα.
.
.
Αυτό είναι το θέμα μας, μάλιστα.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:17Εδώ διπλή ταρίφα αεροδρόμιο-Πειραιά και δεν έχω δώσει πάνω από 60. Και μιλάμε για καμιά 70ριά χλμ.Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:22πριν λιγους μηνες κοστισε 50 ευρω (με αττικη οδο + πουρμπουαρ ) για 40 χλμ αποσταση
.
.
Δεν έχει σημασία ποιος. Σημασία έχει ότι μέχρι να αποσαφηνίζεται το αν υπάρχει βιασμός ή όχι, να κρίνουμε καλόπιστα το θύμα διότι σίγουρα συμβουλεύεται και δικηγόρους για δηλώσεις που μπορούν να εκθέσουν τρίτους φορείς.Blackdog έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:05Ποιος στο εχει πει αυτο;
Γιατι αν στο ειπε καποιος που δεν σε ξερει, απλα προβαλλει τα δικα του θεματα πανω σου και δεν προκειται να του αλλαξεις γνωμη οτι και να κανεις, οτι και να πεις.
Γνωμη μου, σταματα να προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας και μεινε αυθεντικος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Μα φυσικά, εφόσον μου λες ότι κοστίζει το ταξί όσο το ξενοδοχείο, δε θα απαντήσω;sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:19Αυτό είναι το θέμα μας, μάλιστα.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:17Εδώ διπλή ταρίφα αεροδρόμιο-Πειραιά και δεν έχω δώσει πάνω από 60. Και μιλάμε για καμιά 70ριά χλμ.Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 21:22
πριν λιγους μηνες κοστισε 50 ευρω (με αττικη οδο + πουρμπουαρ ) για 40 χλμ αποσταση
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν τρολλάρει ρε.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές