Ναι είδατε τι εύκολος που είναι ο πόλεμος; Απλά κάθεσαι και γράφεις ποστ.
Τι φοβόμασταν τόσο καιρό;
Ναι είδατε τι εύκολος που είναι ο πόλεμος; Απλά κάθεσαι και γράφεις ποστ.
δεν έχεις δίκιο, η συγκεκριμένη εικόνα του νεαρού κάνει γκελ σε πολλές/πολλούςΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:37Καλά ρε σεις, με σακούλα σκουπιδιών τον ντύσανε;argouen έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:33 Δεν ξέρω αν ξαναμπήκε αλλά αξίζειΔωρο ο τυπος με τη φουλ face πίσω
![]()
https://twitter.com/akrokentrwos/status ... 6907572224
Τι διάολο κάνει ο ενδυματολόγος της παραγωγής;
για να κάνουν όλες αυτές τις δηλώσεις οι Τούρκοι (Έρντο, Σοϋλού κ.α.) σημαίνει πως κάτι κάνει πολύ καλά η κυβέρνηση.under έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:51 Καποιοι ειναι φερεφωνα των τουρκων απροκαλυπτα πλεον.Αυτη ειναι η αριστερα.
Καλύτερα δηλαδή να ζείτε σε μια γυάλα όπου δε θα μαθαίνετε τι είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ;under έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:51 Καποιοι ειναι φερεφωνα των τουρκων απροκαλυπτα πλεον.Αυτη ειναι η αριστερα.
https://twitter.com/EFSYNTAKTON/status/ ... 1499660288
Εχουν σκυλιασει γιατι δεν περιμεναν τετοια αντιδραση.Ειχαν συνηθισει σε αλεξηδες και τασιες.
Ολα τα μεσα παιζουν τις δηλωσεις.Ο τιτλος ομως της ΕΦΣΥΝ ειναι σχεδον υποστηρικτικος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:55 Καλύτερα δηλαδή να ζείτε σε μια γυάλα όπου δε θα μαθαίνετε τι είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ;
Φυσικα και ειναι, απλα ειναι κοτουλες για να το πουν ανοιχτα....Philip Mortimer έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:09Η θέση σου είναι ακραία, δεν είπε πουθενά ότι είναι με την Τουρκία.Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:04Φυσικά.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:02
Εσυ να πιστευεις μοναχα οτι σου λεει ο Κουλης και ο Αδωνης. Τιποτα αλλο.
Ολοι οι αλλοι λενε ψεματα.
Το απεδειξες εξαλλου.
Εγώ είμαι με την Ελλάδα κι εσύ με την Τουρκία. Και όσο είμαστε σε καιρό ειρήνης δεν τρέχει μια.
Σε περίπτωση πολέμου όμως, έμπλεξες άσχημα.
Πολύ ενδιαφέρον,Αίγαγρος έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:46 υ.γ. αφήνω αυτό εδώ:
https://twitter.com/e_amyna/status/1236243468793647104
Δε νομίζω ότι ήταν καν "τουρκική προπαγάνδα" αυτό που ανέβασε (από που κι ως που άλλωστε;), και ούτε το ότι χρησιμοποιούν υποκριτικά την ιδεολογία τους οι Τούρκοι σημαίνει ότι οι αριστεροί είναι υπέρ της Τουρκίας. Αυτό είναι φασιστική και τσουβαλιαστικη λογική.Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:37Ρε δε μας παρατάς κι εσυ. Λες και δε βλέπουμε τι γράφουν.Philip Mortimer έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:29Δεν ισχύει αυτό.Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:13
Δε χρειάζεται να το πει άμεσα. Το δείχνει σε κάθε ποστ.
Αρκετά με αυτούς.
Ο,τι λέει/ζητάει/υποστηρίζει η Τουρκία το αναπαράγουν.
Του έβαλα τον κωλοζαίο που αναμεταδιδει τουρκική προπαγάνδα και η απάντηση του ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ ήταν "εσύ πίστευε μόνο τον Κούλη".
Νιώθεις τι είπε;
Με ψεγει επειδή εγω ακουω τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τον εξισωνει με τουρκικά τρολ.
Αϊ στο διάολο κάπου.
Το οποιο φυσικα προερχεται απο το Βυζαντινο σε οικτηρω, ολα κλεμενα....ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:40Παρεξήγησες, νομίζω ότι στα τουρκικά έτσι λένε το άι σιχτίρ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:30Παλι ασυναρτησιες.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:16
Επειδή έχει παρατραβήξει το ανθρωπιστικό παραμύθι, καλό είναι να ξεκαθαρισθεί κάτι.
Σε φάσεις αμιγώς εθνικών θεμάτων σε πρακτικό, φλέγον και όχι φιλολογικό επίπεδο, όποιος στηρίζει την τούρκικη προπαγάνδα, ΝΑΙ στηρίζει σαφώς την Τουρκία και όχι την Ελλάδα.
Συντομογραφια του "Ο Τακης μου εκλεψε το Κεφιρ". Μαλακιες μωρε, κλαψομουνιασματα των λαθρομεταναστων.