ουτε οι γάτες μου τόση κινητικότητα!!!
το μόνο που κάνουν είναι να πηγαίνουν απο κρεβάτι σε κρεβάτι και απο καναπέ σε καναπέ....
Και οι δικές μου είναι νωχελικές. Μόνο ο Φιντέλ είναι υπερκινητικός, σαν νεαρούλης που είναι. Πάντως το χελωνάκι του Μάβερικ, είναι ένα μικρο θαύμα της φύσης.
παίζει να μεταμορφώνεται το βράδυ και να κάνει τον υπερήρωα!!!
ουτε οι γάτες μου τόση κινητικότητα!!!
το μόνο που κάνουν είναι να πηγαίνουν απο κρεβάτι σε κρεβάτι και απο καναπέ σε καναπέ....
Και οι δικές μου είναι νωχελικές. Μόνο ο Φιντέλ είναι υπερκινητικός, σαν νεαρούλης που είναι. Πάντως το χελωνάκι του Μάβερικ, είναι ένα μικρο θαύμα της φύσης.
παίζει να μεταμορφώνεται το βράδυ και να κάνει τον υπερήρωα!!!
Fata_Morgana έγραψε: 15 Ιουν 2024, 19:43
Βγήκαμε με τον προ για φαγητό σήμερα και κάποια άτομα από τη δουλειά. Πόσο γαμάτος άνθρωπος είναι και για παρέα ,πόσο γέλιο έχω ρίξει σήμερα.
Βγήκαμε με τον προ για φαγητό σήμερα και κάποια άτομα από τη δουλειά. Πόσο γαμάτος άνθρωπος είναι και για παρέα ,πόσο γέλιο έχω ρίξει σήμερα.
Προ;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Προ;
Προην.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.