Αλαξε το παραμυθι τωρα...Μετρανε τις επιδοσει μεχρι που εσκασε μυτη ο ιος...Μετα φανταζομαι κυβερναει αλλος..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Supreme leader Trump
- Northern Spirit
Re: Supreme leader Trump
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Nero
αυτό εδώ δεν το πρόσεξες;talaipwros έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:09 δηλαδη το οτι για εβδομαδες χαρακτηριζε Hoax των ιο, σαν αμερικανος Obelix δεν προβληματιζει κανενα απο τους οπαδους του;
τον έλεγε hoax γιατί είχε σχέδιο απλά δεν το καταλαβαίνεις γιατί είσαι πολύ χαζός για να καταλάβεις πως δουλεύει το μυαλό ενός stable genious. Μην πιστεύεις στα μάτια και τα αυτιά σου, δες μόνο τα αποτελέσματαPrepon έγραψε: 21 Μαρ 2020, 00:03Να απαντήσω εγω;Nero έγραψε: 20 Μαρ 2020, 10:23Δε σε ρώτησα τι προτιμάς. Αυτό που ρώτησα(και ο πιθηκας) είναι να ερμηνεύσεις το αντικειμενικό και εύκολα διαπιστώσιμο γεγονός ότι ενώ μέχρι χτες έλεγε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος απο τον ιό και παρότρυνε κόσμο να πάει να δουλέψει και ας έχει covid, μεταξύ άλλων, σήμερα λέει ότι ΠΆΝΤΑ γνώριζε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση ακόμα και πριν τους γιατρούς.Lugozzi έγραψε: 20 Μαρ 2020, 10:14 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει καλύτερη πληροφόρηση από μένα κι από σένα. Βρισκόμαστε σε πόλεμο με τον Κινεζικό Ιό και σε αυτό τον πόλεμο προτιμώ πρόεδρο τον Τραμπ από τον Μπάιντεν.
είσαι σε θέση να απαντήσεις;
Ο Τραμπ καλώς κάνει και εκφέρει αντιφατικές γνώμες γιατί κοιτάει περισσοτερο το δημόσιο συμφέρον και όχι να αναδειχθεί ο ίδιος ως φάρος αξιοπιστίας.
Τσαλακώνεται, θυσιάζεται για το λαό του
Και θα στο εξηγησω.
Έχεις κάποιον δικό σου ετοιμοθάνατο. Θα του πεις την αλήθεια ότι όπου να ναι ψοφαει ή θα του πεις ψέματα ότι όλα θα πάνε καλά για να του δώσεις μια έξτρα ψυχολογική ώθηση μήπως και κάνει την υπερβαση;
Και αν κάποιος σε ακούει να απευθύνεσαι στον δικό σου άνθρωπο, έχει νόημα να σε ξεμπροστιασει ότι λες ψέματα;
Για αυτό λοιπόν σταματά να ασχολεισαι με τον Τραμπ και το αν κοροϊδεύει ή όχι τους πολίτες των ΗΠΑ. Γιατί δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, κανείς μας δεν είναι , τους λόγους των αντιφάσεων.
Κοίτα μόνο τα αποτελέσματα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
https://twitter.com/CGTNOfficial/status ... 8403467264Prepon έγραψε: 21 Μαρ 2020, 00:03 Να απαντήσω εγω;
Ο Τραμπ καλώς κάνει και εκφέρει αντιφατικές γνώμες γιατί κοιτάει περισσοτερο το δημόσιο συμφέρον και όχι να αναδειχθεί ο ίδιος ως φάρος αξιοπιστίας.
Τσαλακώνεται, θυσιάζεται για το λαό του
Και θα στο εξηγησω.
Έχεις κάποιον δικό σου ετοιμοθάνατο. Θα του πεις την αλήθεια ότι όπου να ναι ψοφαει ή θα του πεις ψέματα ότι όλα θα πάνε καλά για να του δώσεις μια έξτρα ψυχολογική ώθηση μήπως και κάνει την υπερβαση;
Και αν κάποιος σε ακούει να απευθύνεσαι στον δικό σου άνθρωπο, έχει νόημα να σε ξεμπροστιασει ότι λες ψέματα;
Για αυτό λοιπόν σταματά να ασχολεισαι με τον Τραμπ και το αν κοροϊδεύει ή όχι τους πολίτες των ΗΠΑ. Γιατί δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, κανείς μας δεν είναι , τους λόγους των αντιφάσεων.
Κοίτα μόνο τα αποτελέσματα.
Κάτσε ρε φίλε,εσύ είσαι γιατρός και εγώ είχα τη γιαγιά μου στο νοσοκομείο που δουλεύεις.talaipwros έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:09 δηλαδη το οτι για εβδομαδες χαρακτηριζε Hoax των ιο, σαν αμερικανος Obelix δεν προβληματιζει κανενα απο τους οπαδους του;
Την μια μέρα λοιπόν με άκουγες να της λέω ότι δεν έχει κάτι σοβαρό,ενώ στην πραγματικότητα είχε πολυοργανικη ανεπάρκεια.
Την άλλη μέρα με άκουγες να της λέω ότι σε κάνα δυο μέρες θα βγει από το νοσοκομείο και θα πάμε σπίτι, ενώ στην πραγματικότητα έχει 4-5 μέρες ζωής.
Την επόμενη της έλεγα ότι έχει κάποιος επιπλοκές για αυτό θα κάτσει λίγο παραπάνω.
Μετά ότι βρήκαν πως ένα μικρόβιο της κάνει ζημιά, αλλά να μην ανησυχει.
Και γενικώς με βλέπεις κάθε μέρα να της λέω και μια παπαρια.
Πως θα με κρίνεις;
Ότι είμαι ένας ψεύτης;
Ότι είναι τρελός;
Ή ότι την αγαπώ πολύ και χρησιμοποιώ κάθε πιθανό τέχνασμα ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΚ ΤΗΣ ΚΑΛΟ;
Γιατρός είσαι, νοιωσε λίγο.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε ότι ένας πρόεδρος απευθύνεται από εντελώς ηλίθιους μέχρι κερδοσκοπικά καθικια.
Συν του ότι η μαζική υστερία είναι χειρότερη από τον οποιονδήποτε πανικό μπορεί να έπιανε τη γιαγιά μου αν γνώριζε την αλήθεια.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
talaipwros
αφενος εννοειται οτι θα σε ελεγα ψευτη, στην αγγλια τους λεμε παντα την αληθεια, αλλα το παραδειγμα σου ειναι τελειως ακυρο, διοτι εσυ λες ενα αγαθο ψεμα που ΔΕΝ επηρεαζει την πορεια της υγειας της γιαγιας σουPrepon έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:16Κάτσε ρε φίλε,εσύ είσαι γιατρός και εγώ είχα τη γιαγιά μου στο νοσοκομείο που δουλεύεις.talaipwros έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:09 δηλαδη το οτι για εβδομαδες χαρακτηριζε Hoax των ιο, σαν αμερικανος Obelix δεν προβληματιζει κανενα απο τους οπαδους του;
Την μια μέρα λοιπόν με άκουγες να της λέω ότι δεν έχει κάτι σοβαρό,ενώ στην πραγματικότητα είχε πολυοργανικη ανεπάρκεια.
Την άλλη μέρα με άκουγες να της λέω ότι σε κάνα δυο μέρες θα βγει από το νοσοκομείο και θα πάμε σπίτι, ενώ στην πραγματικότητα έχει 4-5 μέρες ζωής.
Την επόμενη της έλεγα ότι έχει κάποιος επιπλοκές για αυτό θα κάτσει λίγο παραπάνω.
Μετά ότι βρήκαν πως ένα μικρόβιο της κάνει ζημιά, αλλά να μην ανησυχει.
Και γενικώς με βλέπεις κάθε μέρα να της λέω και μια παπαρια.
Πως θα με κρίνεις;
Ότι είμαι ένας ψεύτης;
Ότι είναι τρελός;
Ή ότι την αγαπώ πολύ και χρησιμοποιώ κάθε πιθανό τέχνασμα ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΚ ΤΗΣ ΚΑΛΟ;
Γιατρός είσαι, νοιωσε λίγο.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε ότι ένας πρόεδρος απευθύνεται από εντελώς ηλίθιους μέχρι κερδοσκοπικά καθικια.
Συν του ότι η μαζική υστερία είναι χειρότερη από τον οποιονδήποτε πανικό μπορεί να έπιανε τη γιαγιά μου αν γνώριζε την αλήθεια.
Η αναλογια ειναι αλλη
Η γιαγια σου αρχιζει να κανει εμφραγμα
Παιδι μου εχω λιγο δυσπνοια, να σταθω μια σταλα; Μια χαρα εισαι γιαγια , τρεχα να κλαδεψεις τις ελιες
Παιδι μου μουδιαζει λιγο και το χερι, να παρω κανα υπογλωσσιο; Μην εισαι χαζη γιαγια, μουδιασες επειδη καθεσαι, μια χαρα εισαι
Παιδι μου ποναει και το στηθος, να φωναξω κανα ασθενοφορο; Μην λες σαχλαμαρες, ειναι εκεινα τα φασολια που εφαγες χθες
λιγο μετα πεφτει τεζα η γιαγια, ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΣΑ ΓΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;
αυτο λες-
talaipwros έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:20
Η αναλογια ειναι αλλη
Παιδι μου εχω λιγο δυσπνοια, να σταθω μια σταλα; Μια χαρα εισαι γιαγια , τρεχα να κλαδεψεις τις ελιες
Παιδι μου μουδιαζει λιγο και το χερι, να παρω κανα υπογλωσσιο; Μην εισαι χαζη γιαγια, μουδιασες επειδη καθεσαι, μια χαρα εισαι
Παιδι μου ποναει και το στηθος, να φωναξω κανα ασθενοφορο; Μην λες σαχλαμαρες, ειναι εκεινα τα φασολια που εφαγες χθες
λιγο μετα πεφτει τεζα η γιαγια, ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΣΑ ΓΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;
αυτο λες-
Ωραιος
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Βέβαια , δες πώς αλλάζει όλη η ιστορία αν την ώρα που της έλεγα ότι δεν είναι τίποτα και μάλλον τα φασόλια την πείραξαν εγώ είχα ήδη καλέσει κρυφά ασθενοφόρο.talaipwros έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:20
Η αναλογια ειναι αλλη
αυτο λες-
Όταν δεν ξέρουμε όλη την αλήθεια είναι μαλακια να βγάζουμε συμπεράσματα.
Σαν να κάνεις διάγνωση εσύ σε εμένα από το φόρουμ, να σου πχ ότι πονάει η κοιλιά μου χωρίς να έχεις άλλο στοιχείο.
Για αυτό είναι πιο σοφό να κρίνουμε από το αποτέλεσμα
Αν όταν με το καλό θα έχει περάσει η κρίση η Αμερική είναι σε πολύ καλύτερη θέση από την Κίνα, τότε θα πρέπει να του στήσουν αδριαντα.
Και φυσικά κανείς δεν θα ασχολείται τότε με τις ανορθόδοξες τακτικές ενός ξεχωριστού μυαλου
Είναι λάθος να λες ψέμματα σε όσους πεθαίνουν. Το καταλαβαίνουν και μόνοι τους.
Πως το καταλαβαίνουν, είναι οι ίδιοι γιατροί και έχουν κάνει διάγνωση στον εαυτό τους;
Αν εννοείς μεταφυσικα, τότε πρώτοι οι γιατροί θα σε διαψεύσουν.
Για το αν είναι σωστό ή λάθος, εγώ θεωρώ πως οτιδήποτε τείνει στην ανάρρωση του ασθενούς είναι επιθυμητό και η καλή ψυχολογία έχω διαβάσει πως είναι πολύ σημαντική.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ !!11!!
Βέβαια, ας μην προτρεχουμε.
Ας αναμένουμε την τοποθέτηση του Νερο για να εξάγουμε οριστικά συμπεράσματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 21 Μαρ 2020, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Northern Spirit έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:09Αλαξε το παραμυθι τωρα...Μετρανε τις επιδοσεις μεχρι που εσκασε μυτη ο ιος...Μετα φανταζομαι κυβερναει αλλος..![]()

- Northern Spirit
Δεν νομιζω να γλιτωσει το κυνηγι ο χουντοπροεδρος αν επιβεβαοιωθουνε αυτες οι προβλεψεις:
https://www.barrons.com/articles/u-s-ec ... 1584713292The U.S. Economy Could Contract by 24% Next Quarter, Goldman Sachs Says
By Alexandra Scaggs
March 20, 2020 10:08 am ET
Order Reprints
Print Article
Goldman Sachs is now projecting a massive U.S. economic contraction in the second quarter of the year.
The bank is forecasting a 24% decline in economic activity next quarter, compared to their previous forecast for a 5% decline. That’s because U.S. economic data (specifically manufacturing data) have already started to miss economist estimates, even before Americans started to stay home to avoid spreading the coronavirus.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Δεν έφτανε το κολόχαρτο στην Αμερική και για αυτό έλεγε ψέματα ο Τραμπ. Είναι ολοφάνερο.Τι όχι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 2 Απαντήσεις