Το περίεργο είναι ότι υπήρχαν έγχρωμες φωτογραφίες όταν η ΓΑΛΗ πήγαινε σχολείο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σιχαίνομαι τις απόκριες
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Re: Σιχαίνομαι τις απόκριες
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
κανει μεθυσια, και οργια. τι αλλο να κανει;Parrot έγραψε: 03 Μαρ 2024, 17:44 Πάλι φέτος θα αναβιώσει το αρχαίο παγανιστικό έθιμο της αποκριάς, με τον λαό μας να γίνεται συμμέτοχος σε κραιπάλες, μεθύσια και ομαδικά όργια (σεξ)..
Και κανείς δεν κάνει τίποτα..!!!!![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Πάολα;vag_el έγραψε: 14 Φεβ 2022, 00:45 μέρες τώρα προσπαθώ
να κλείσω το τηλέφωνο μου
κι όσο το λέω δε μπορώ
σ΄εχω πάντα στο μυαλό μου
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
δεν σε ειχα να ακούς παολα... τσ τσ τσ ...πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 09:44Πάολα;vag_el έγραψε: 14 Φεβ 2022, 00:45 μέρες τώρα προσπαθώ
να κλείσω το τηλέφωνο μου
κι όσο το λέω δε μπορώ
σ΄εχω πάντα στο μυαλό μου
![]()
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Re: Σιχαίνομαι την Φατα Μοργκάνα
Θα απαντήσω με ένα αγαπημένο μου ποίημα από έναν καθόλου αγαπημένο ποιητή που έτυχε να διαβάζω τώρα (στα 10000 ποιήματα που θα γράψεις , ένα θα πετύχεις καλό
vag_el έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 00:29
είμαι παιδί των τρόλ
χορεύω και μαγεύω
το σαλόνι και το χώλ
είμαι παιδί της ξενιτιάς
που δύσκολα τα φέρνει βόλτα
κι εσύ μου πες πως μ΄αγαπάς
και πήγες και είδες τσόντα
στους χάρτες μου
δε θα υπάρχεις πιά
στο κεφάλι αρχίζει το βουητό
μια πίκρα μια γεύση απο ψητό
στο δρόμο μου θα στέκεις
σαν τα ψηλά βουνά
έτσι και θα σε χαιρετώ![]()
Ο πήτερ παν δεν είχε τόξο αλλά επειδή ο σεΐχης ήταν η κολλητή μου, δύο στα δύο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Μαρ 2024, 10:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απ' ό,τι βλέπω δεν σε βοήθησε και ιδιαίτερα το άνοιγμα ψυχής που επιχείρησες, έστω και ως προσωρινή εκτόνωση και επανήλθες στην ασφαλή πεπατημένη του αντιεξουσιαστή, που βρέχει τα στριγκάκια του αν ταυτοποιηθεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πού τα βλέπεις όλα αυτά?Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:41 Βλέπω σήμερα ένα τύπο 50πλας, είχε ανοίξει δύο τρύπες σε μια κουβέρτα και καλά ποντσο, καουμπόικο καπέλο, μια κιθάρα από τα τζάμπο και έλα ζευγάρι εκείνο που είναι μαζί γυαλιά με μουστάκι πάλι μάλλον από τα τζάμπο. Αυτό το υβρίδιο άραγε τι ήθελε να ντυθεί;
Πρωτον, ακομα δεν ειναι καν Αποκριες, δευτερον, ουτε στην καρδιά των Αποκρεών (εκεινο το 3ημερο προ Καθ.Δευτέρας) δεν εχω δει απο κοντά άτομο να ντυνεται πλέον, εδω και πόσα χρόνια. Ο,τι δω, μονο στο καρναβάλι απο την τβ.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
δε ξεκουνάτε λέω εγώ να πατε για κανενα καφέ εχει ωραία μερα εξω 
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- vantono
ωπα, τί επεισόδια έχω χάσει εδώ?πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:40Fata_Morgana έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:37
Μόκο για τις τόσες επιθέσεις και ενδοοικογενειακή βία και γυναικοκτονίες ε; υποκριταρά φασισταρε.
έτσι, κάνε μόκο φεμιναζουλίνι
με τον σύντροφο ουρακοτάγκο που τραμπουκίζει άλλους οδηγούς και μιλάει για βία, το σούργελο
ποιος έχασε την ντροπή για να την βρεις εσύ
Δεν κάνω παρέα με βίαιους τύπους για να με προβληματίζουν οι ειδήσεις ως κάτι που μέχρι πρότινος επικρατούσα, όρθιο βόδι. Προφανώς είναι καταδικαστεοι όλοι αυτοί. Και ας τους προτιμάς εσύ ως πάστα για συντρόφους.
Εσύ που κάνεις τα γλυκά μάτια στην αριστερουλικη αλληλεγγύη, οφείλεις να ζητήσεις συγγνώμη. Νούμερο. Ε νούμερο
Στηρίζομεν τραμπούκισμα σε οδηγούς βεβαίως, αρκεί αυτος που τραμπουκίζει να μην ειναι ουτε ο ιδιος οδηγός.
Το πως και γιατί ένα θέμα για τις αποκριές κατέληξε σε αντιεξουσιαστικό εμφύλιο των δυνάμεων του φωτός, ακόμη δεν το έχω καταλάβει. Λέμε τώρα. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Η έλλειψη/αποχή απο το κρέας φέρνει νεύρα. Οι βιγκαν να τα βλεπουν αυτά.
Να θεωρήσω το "κρέας" ως γενικότερης προσέγγισης σημειολογία;vantono έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:33 Η έλλειψη/αποχή απο το κρέας φέρνει νεύρα. Οι βιγκαν να τα βλεπουν αυτά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.