!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αφιερώσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
the comet the course the tail
Re: Αφιερώσεις
καλό. ευχαριστούμε.
ώρες ώρες σκέπτομαι ότι μόνο η μουσική μου έμεινε σαν μια κλωστούλα να κρατάει την νεραϊδοσύνη μου πριν αυτή πέσει στον λάκκο της μπαρμπαδοσύνης, των κοκορετσιών και των φραπέδων
παρακαλώthe comet the course the tail έγραψε: 17 Μάιος 2020, 16:45 καλό. ευχαριστούμε.
ώρες ώρες σκέπτομαι ότι μόνο η μουσική μου έμεινε σαν μια κλωστούλα να κρατάει την νεραϊδοσύνη μου πριν αυτή πέσει στον λάκκο της μπαρμπαδοσύνης, των κοκορετσιών και των φραπέδων![]()
δεν γίναμε τελικά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Στον Αγις
για να του σπάσω τα νεύρα.
για να του σπάσω τα νεύρα.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
-
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
περίμενα φόουν κόλ από σάν αμαρτία,ένωσηΚ,ντεμέκ....επίσης από πολλά κορίτσια τού πχώρουμ καί απ'τά
κεντρικά γραφεία τού πχώρουμ στή πλ. αριστοτέλους δίπλα στό μπουγατσάδικο,στόν 6 όροφο....αλλά τίποτα
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Αν και σηγουρα δεν το διαβαζει τώρα... Απο έναν πολυ καλο μου φίλο... Το μητσαρα... Εγώ... Τη θημαμε...
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
-
https://temorris.bandcamp.com/track/you ... n-pictures
Your Life In Pictures
from L O S T by T E Morris
Your Life In Pictures
from L O S T by T E Morris
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους