Έκανα λευκή απεργία επειδή ο Μικμικ δεν βρήκε γραφειοκρατικό παραθυράκι να μπασει το αργοπορημενο τραγούδι μου. Σκοπεύω επίσης να πηγαίνω εκεί που κάνει ηλιοθεραπεία και να παίζω ρακέτες με τον vantono, ένα μέλος που όλοι έχουμε υποψιαστεί ότι θα βγάζει εκνευριστικά επιφωνήματα και κραυγούλες όταν παίζει ρακέτες.νύχτα έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 20:41![]()
![]()
ναι, να γράφετε σχόλια!
του Μένιου έλειψαν από αυτό τον γύρο, οφείλω να ομολογήσω
Κάποιες σκόρπιες σκεψεις:
1.Οπως εξαρχής αντεληφθην και άφησα να εννοηθεί, ο χρήστης ΑΛΙΚΑΤ συμμετείχε στον απερχόμενο γύρο με ένα κομμάτι ορόσημο μου, από τα λίγα ημιψαγμενα, ανάμεσα σε Αντζυ Σαμίου και Καρβέλα που βάζω. Ο ίδιος χρήστης στον πρώτο γύρο έβαλε rolling stones. Ξεπερνώντας το "επιχείρημα" δικαίωμα μου που θα προτάξει, αναρωτιεμαι τι θα ανεβάσει στον επόμενο γύρο; Τον εθνικό ύμνο από παιδική χορωδία; Τον κονγκροσιαν σε ηχητικό να φαλτσάρει χωρίς οίκτο αφού έχει σαβουρωσει κεφτεδάκια και τηγανιά;
2.καποια τραγούδια που βαθμολόγησα με χαμηλούς βαθμούς ήταν καθαρά ενδεικτικό. Μου είχαν τελειώσει τα μηδέν.
3.Θελω να ρωτήσω την διοργανωτικη επιτροπή με κάθε καλή πρόθεση σεβασμού των κανόνων, αν επιτρέπεται να μπει τραγούδι με ερασιτεχνική ηχογράφηση από την εφαρμογή vocaroo. Λέω πολύ ωραία το Ερωτική Εξομολόγηση των Ριφιφι. Και το χορεύω επίσης πολύ σέξι αλλά αυτό θα είναι το υπερατου μου αν μείνω πίσω στην βαθμολογία και καγχαζει η παπαδιά-εναον
4.Ο χρήστης κονγκροσιαν να πάρει την θέση του Μπίστη. Αν δεν έχουμε όρεξη για κάτι, καλύτερα να μην δηλώνουμε εξαρχής συμμετοχή.