!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποιον προτιματε για αρχηγο του Πασοκ;

Το δημοψήφισμα λήγει την 05 Οκτ 2024, 17:35

Νίκος Ανδρουλάκης
5
12%
Χάρης Δούκας
10
24%
Άννα Διαμαντοπούλου
7
17%
Παύλος Γερουλάνος
16
38%
Νάντια Γιαννακοπούλου
3
7%
Μιχάλης Κατρίνης
1
2%

Σύνολο ψήφων: 42

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:52
Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 09:18
πατησιωτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 09:11

Η βάση του λαικού ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα μεγαλύτερη από τη βάση του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.Η πεποίθηση ότι εάν έβγαινε ένας εκσυγχρονιστής πρόεδρος θα ήταν εύκολο να νικήσει τον Μητσοτάκη επειδή θα του έπαιρνε τις κεντρώες ψήφους βασίζεται στην υπόθεση ότι το λαικό ΠΑΣΟΚ θα έμενε πιστό σε αυτόν,κάτι που έχει παύσει να ισχύει μετά τα μνημόνια και την εμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπήρξαν και ορισμένοι που απλά ήθελαν ένα λιγότερο σούργελο στην αντιπολίτευση για αρχή και βλέπουμε.
Τι έριξες; Paul;
Ε τι να έριχνα; Η Διαμάντω ήταν εξαφανισμένη τόσο καιρό και μας θυμήθηκε τώρα, να πα να γαμηθει. Αν και στο ντιμπέιτ ήταν μακράν καλύτερη τους και το αναγνωρίζω. Βασικά όχι μόνο στο ντιμπέιτ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Πάντως δεν νομίζω ότι πείθει και κανένας από όλους αυτούς
Άντε και έβγαινε ο Γερουλανος τι θα άλλαζε δραματικά στο ΠΑΣΟΚ που να πείσει τους παλαιούς πασοκους για να επιστρέψουν
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Για όσους είδαν ντιμπέιτ να σας θυμίσω ότι ο Ανδρουλακης ζήτησε ντιμπέιτ για β γύρο και ο Δούκας βιάστηκε να πει χαρωπά ναι, μιας και τα πήγε τόσο καλά στο πρώτο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:57 Πάντως δεν νομίζω ότι πείθει και κανένας από όλους αυτούς
Άντε και έβγαινε ο Γερουλανος τι θα άλλαζε δραματικά στο ΠΑΣΟΚ που να πείσει τους παλαιούς πασοκους για να επιστρέψουν
Εννοείς τους πασοκους του ΣΥΡΙΖΑ; Δε θα γύριζαν. Δεν κατάλαβα, που είναι το κακό.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

μονο η διαμαντοπουλου εχει τα φοντα για αρχηγος και λογω ικανοτητων και λογω θελησης

αλλα δεν ειναι φιλελλην ...να το ξαναπω δεν ειναι φιλελλην ..αν ηταν στο χερι της θα μας εξαφανιζε

ολοι οι υπολοιποι ειναι πουθεναδες -ουτε για περιπτερο δεν ειναι ικανοι δεν εχουν καμια ικανοτητα
περα απο αυτο που δειχνουν -μια αστικη ευγενεια που συμφωνει με ολους και με ολα

απορω ρε γιδια τι γραφετε και τι θα γραψετε ακομη πολιτικ ζωα
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:51
Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:48
Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:34

Μα εκεί είναι το ερωτηματικό, κανείς δεν ξέρει, αφού κανείς δεν τον ξέρει. Εγώ εύχομαι να πάει καλά στο δήμο. Ως εκεί .

Εγώ το φυσάω και δεν κρυώνει από χτες. Οι δε δικοί μου πανηγυρίζουν όλοι. Το ένα σοι, γιατί έχει σίγουρο Δούκα πρωθυπουργό, το άλλο σόι γιατί έχει σίγουρο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Θέλω να πυρποληθώ στο ίσωμα.
Πάντως κάπου εδώ σκέφτομαι αυτά που μου ειχε πει πασόκος σε ερώτηση μου γιατί δε κατεβαίνει ο Χριστοδουλάκης.
Η απάντηση του ήταν "πρέπει να καεί ένας ακόμη και μετά"

Σε συνδυασμό αυτό το παραπάνω με το οτι είναι κολλητός του γερουλάνου και οτι στήριξε Δούκα με σθένος, μου κάνει λίγο αβαβά, στο να έχουν κανένα σχέδιο να κάψουν το Δούκα για κάποιο λόγο.
Μα είναι μαλακες, αν ισχύει, διότι ο άλλος αυτοαναφλέγεται, δε θέλει βοήθεια. Τον ρωτάνε «είναι η Αθήνα βρώμικη» και απαντάει «πρώτη φορά είναι ;» Δηλαδή χεσε με, στόχος έπρεπε να είναι να συσπειρώσουν ένα κεντρώο κόμμα, μπας και ξεκινήσουν να κάνουν λίγο σοβαρή αντιπολίτευση και να ξαποστείλουν τα σούργελα. Τεσπα.
Σου λέω ο συνδυασμός των λεγομένων του βαθυπασόκου με βάζει σε σκέψεις.
Σου λέει, ο Ανδρουλάκης ειναι βλήμα οκ, εχει ψιλοκαεί, αστον να σέρνει το κουφάρι του.
Ο Δούκας είναι γνωστός άχρηστος μόνο στο Δήμο Αθηναίων (γιαυτό πάτωσε στην Αττική ενώ στην επαρχεία τα πήγε πολύ καλά) αλλά φρεσκαδούρα για τους πολλούς, νέος, χωρίς να είναι απο τζάκι κλπ.
Θέλομε Χριστοδουλάκη αλλά είναι ακόμη μικρός για αρχηγός, συν πως δε θα πρέπει να υπάρχει αντίπαλος εσωκομματικα (ο Δουκας υπο τις παραπάνω προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι), αλλά θα πρέπει να έχουμε και μια ΝΔ σε απόλυτη παρακμή και φθορά.
Η ΝΔ πέφτει αλλά όχι τόσο όσο να μιλάμε για αλλαγή εξουσίας στις επόμενες, οπότε μιλάμε για τις μεθεπόμενες.
Σα να κολάει το έργο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:59
Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:57 Πάντως δεν νομίζω ότι πείθει και κανένας από όλους αυτούς
Εννοείς τους πασοκους του ΣΥΡΙΖΑ; Δε θα γύριζαν. Δεν κατάλαβα, που είναι το κακό.
Άρα πόσο θαφτανε το ΠΑΣΟΚ με Γερουλάνο αρχηγό
Τι θα άλλαζε ποιο το νόημα;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 11:05
ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. Αυτό σου λέω! Σκέφτεστε επόμενο πρωθυπουργό ! Εγώ σκέφτομαι τα 4 χρόνια πίπα -κωλο που αλωνιζει ο άλλος!
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 11:06
Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 11:05

ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. Αυτό σου λέω! Σκέφτεστε επόμενο πρωθυπουργό ! Εγώ σκέφτομαι τα 4 χρόνια πίπα -κωλο που αλωνιζει ο άλλος!
Ένω με Paul θα είχες; :lol:
Πολύ σοφτ για λόρδος είναι καλος
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Πάντως η Δημητρα σχολιάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα..... το δηλώνει...την άλλη Κυριακή, Ανδρουλακη δεν ψηφίζει :102:
Εικόνα
https://nicemagazine.gr/dimitra-liani-p ... -o-andrea/

Είναι παιδί Σημίτη ο Ανδρουλάκης. Τον θεωρούσα ελάχιστο και πολλά άλλα. Επιλέχθηκε από ένα 30%, υπάρχει όμως ένα 70% που θέλει αλλαγή προσώπου, θέλει κάτι άλλο
Άρα..... τι θα ψηφίσει η Δήμητρα μεθαυριο; :p2:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

georgebi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 11:11 Πάντως η Δημητρα σχολιάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα..... το δηλώνει...την άλλη Κυριακή, Ανδρουλακη δεν ψηφίζει :102:
Εικόνα
https://nicemagazine.gr/dimitra-liani-p ... -o-andrea/

Είναι παιδί Σημίτη ο Ανδρουλάκης. Τον θεωρούσα ελάχιστο και πολλά άλλα. Επιλέχθηκε από ένα 30%, υπάρχει όμως ένα 70% που θέλει αλλαγή προσώπου, θέλει κάτι άλλο
Άρα..... τι θα ψηφίσει η Δήμητρα μεθαυριο; :p2:
Ζαχο χαρζηφωτιου να χαίρεται τα καλή της κάτω από την ελιά
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Dr Socrates

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dr Socrates »

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ένα πρώτο σχόλιο
Στο δρόμο για τον δεύτερο γύρο.
Δρ. Γιώργος Ρακκάς
https://www.huffingtonpost.gr/entry/ekl ... 92107d5f09
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dr Socrates την 07 Οκτ 2024, 16:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Archer29 έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:50
Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:28 Τοξορουφα σοτ έχω ξαναπεί, δεν έρχεσαι εδώ για προβλέψεις
αφού αυτό τρέμουν όλες οι κανάγιες. νουδουλικές πασοκικές. Μην τυχόν κ ο Κασσελάκης βρει το βηματισμό του
Ποιο βηματισμό του να βρει μωρή κακόμοιρα, γελάει ο κόσμος με το τισρκο σας
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:34
Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:31
Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:26

Kαι αντι να ανάψει μια λαμπάδα, να κάτσει στο δήμο, να κάνει καμία σοβαρή δουλειά, να αποκτήσει εμπειρία, να περιμένει τις επόμενες εκλογές με αλλά εχέγγυα, είδε λίστα υποψηφίων και χώθηκε.
:goodpost:

Αλλά περιμένε 1 χρόνο και κάτι με λέει ότι ακόμα και ο μπακογιαννης θα φαίνεται καλός δήμαρχος μπροστά στον Δούκα
Μετά όχι αρχηγείο στο πασοκ δεν μ
Θα μπορεί να διεκδικήσει αλλά ούτε επανεκλογή στον δήμο
Μα εκεί είναι το ερωτηματικό, κανείς δεν ξέρει, αφού κανείς δεν τον ξέρει. Εγώ εύχομαι να πάει καλά στο δήμο. Ως εκεί .

Εγώ το φυσάω και δεν κρυώνει από χτες. Οι δε δικοί μου πανηγυρίζουν όλοι. Το ένα σοι, γιατί έχει σίγουρο Δούκα πρωθυπουργό, το άλλο σόι γιατί έχει σίγουρο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Θέλω να πυρποληθώ στο ίσωμα.
Ο τύπος έχει δείξει ήδη ότι είναι ένας Νάρκισσος αεριτσης. Έτυχε να βγει δήμαρχος γιατί ο μπακογιαννης έγραψε ιστορία στην αποτυχία, έχει γράψει τον Δήμο στα @@ του γιατί με το καλημέρα θέλει να πάει στην βουλή και αυτούς τους λίγους μήνες που βγαίνει και μιλάει πέταξε πιο πολλές μαλακιες και από τον βαρουφακη
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ο πιο κατάλληλος για το πασόκ του σήμερα ήταν ο Γερουλάνος.

Αλλά οκ, δεν έχει αυτό το κατιτίς το λαϊκίστικον και πιασάρικον που συγκινεί τον λαό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”