Ε τι να έριχνα; Η Διαμάντω ήταν εξαφανισμένη τόσο καιρό και μας θυμήθηκε τώρα, να πα να γαμηθει. Αν και στο ντιμπέιτ ήταν μακράν καλύτερη τους και το αναγνωρίζω. Βασικά όχι μόνο στο ντιμπέιτ.Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:52Τι έριξες; Paul;Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 09:18Υπήρξαν και ορισμένοι που απλά ήθελαν ένα λιγότερο σούργελο στην αντιπολίτευση για αρχή και βλέπουμε.πατησιωτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 09:11
Η βάση του λαικού ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα μεγαλύτερη από τη βάση του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.Η πεποίθηση ότι εάν έβγαινε ένας εκσυγχρονιστής πρόεδρος θα ήταν εύκολο να νικήσει τον Μητσοτάκη επειδή θα του έπαιρνε τις κεντρώες ψήφους βασίζεται στην υπόθεση ότι το λαικό ΠΑΣΟΚ θα έμενε πιστό σε αυτόν,κάτι που έχει παύσει να ισχύει μετά τα μνημόνια και την εμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
- Cecily Anne
Re: Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Rocco Siffredi
Πάντως δεν νομίζω ότι πείθει και κανένας από όλους αυτούς
Άντε και έβγαινε ο Γερουλανος τι θα άλλαζε δραματικά στο ΠΑΣΟΚ που να πείσει τους παλαιούς πασοκους για να επιστρέψουν
Άντε και έβγαινε ο Γερουλανος τι θα άλλαζε δραματικά στο ΠΑΣΟΚ που να πείσει τους παλαιούς πασοκους για να επιστρέψουν
- Cecily Anne
Για όσους είδαν ντιμπέιτ να σας θυμίσω ότι ο Ανδρουλακης ζήτησε ντιμπέιτ για β γύρο και ο Δούκας βιάστηκε να πει χαρωπά ναι, μιας και τα πήγε τόσο καλά στο πρώτο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Εννοείς τους πασοκους του ΣΥΡΙΖΑ; Δε θα γύριζαν. Δεν κατάλαβα, που είναι το κακό.Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:57 Πάντως δεν νομίζω ότι πείθει και κανένας από όλους αυτούς
μονο η διαμαντοπουλου εχει τα φοντα για αρχηγος και λογω ικανοτητων και λογω θελησης
αλλα δεν ειναι φιλελλην ...να το ξαναπω δεν ειναι φιλελλην ..αν ηταν στο χερι της θα μας εξαφανιζε
ολοι οι υπολοιποι ειναι πουθεναδες -ουτε για περιπτερο δεν ειναι ικανοι δεν εχουν καμια ικανοτητα
περα απο αυτο που δειχνουν -μια αστικη ευγενεια που συμφωνει με ολους και με ολα
απορω ρε γιδια τι γραφετε και τι θα γραψετε ακομη πολιτικ ζωα
αλλα δεν ειναι φιλελλην ...να το ξαναπω δεν ειναι φιλελλην ..αν ηταν στο χερι της θα μας εξαφανιζε
ολοι οι υπολοιποι ειναι πουθεναδες -ουτε για περιπτερο δεν ειναι ικανοι δεν εχουν καμια ικανοτητα
περα απο αυτο που δειχνουν -μια αστικη ευγενεια που συμφωνει με ολους και με ολα
απορω ρε γιδια τι γραφετε και τι θα γραψετε ακομη πολιτικ ζωα
Σου λέω ο συνδυασμός των λεγομένων του βαθυπασόκου με βάζει σε σκέψεις.Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:51Μα είναι μαλακες, αν ισχύει, διότι ο άλλος αυτοαναφλέγεται, δε θέλει βοήθεια. Τον ρωτάνε «είναι η Αθήνα βρώμικη» και απαντάει «πρώτη φορά είναι ;» Δηλαδή χεσε με, στόχος έπρεπε να είναι να συσπειρώσουν ένα κεντρώο κόμμα, μπας και ξεκινήσουν να κάνουν λίγο σοβαρή αντιπολίτευση και να ξαποστείλουν τα σούργελα. Τεσπα.Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:48Πάντως κάπου εδώ σκέφτομαι αυτά που μου ειχε πει πασόκος σε ερώτηση μου γιατί δε κατεβαίνει ο Χριστοδουλάκης.Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:34
Μα εκεί είναι το ερωτηματικό, κανείς δεν ξέρει, αφού κανείς δεν τον ξέρει. Εγώ εύχομαι να πάει καλά στο δήμο. Ως εκεί .
Εγώ το φυσάω και δεν κρυώνει από χτες. Οι δε δικοί μου πανηγυρίζουν όλοι. Το ένα σοι, γιατί έχει σίγουρο Δούκα πρωθυπουργό, το άλλο σόι γιατί έχει σίγουρο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.
Θέλω να πυρποληθώ στο ίσωμα.
Η απάντηση του ήταν "πρέπει να καεί ένας ακόμη και μετά"
Σε συνδυασμό αυτό το παραπάνω με το οτι είναι κολλητός του γερουλάνου και οτι στήριξε Δούκα με σθένος, μου κάνει λίγο αβαβά, στο να έχουν κανένα σχέδιο να κάψουν το Δούκα για κάποιο λόγο.
Σου λέει, ο Ανδρουλάκης ειναι βλήμα οκ, εχει ψιλοκαεί, αστον να σέρνει το κουφάρι του.
Ο Δούκας είναι γνωστός άχρηστος μόνο στο Δήμο Αθηναίων (γιαυτό πάτωσε στην Αττική ενώ στην επαρχεία τα πήγε πολύ καλά) αλλά φρεσκαδούρα για τους πολλούς, νέος, χωρίς να είναι απο τζάκι κλπ.
Θέλομε Χριστοδουλάκη αλλά είναι ακόμη μικρός για αρχηγός, συν πως δε θα πρέπει να υπάρχει αντίπαλος εσωκομματικα (ο Δουκας υπο τις παραπάνω προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι), αλλά θα πρέπει να έχουμε και μια ΝΔ σε απόλυτη παρακμή και φθορά.
Η ΝΔ πέφτει αλλά όχι τόσο όσο να μιλάμε για αλλαγή εξουσίας στις επόμενες, οπότε μιλάμε για τις μεθεπόμενες.
Σα να κολάει το έργο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Rocco Siffredi
Άρα πόσο θαφτανε το ΠΑΣΟΚ με Γερουλάνο αρχηγόCecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:59Εννοείς τους πασοκους του ΣΥΡΙΖΑ; Δε θα γύριζαν. Δεν κατάλαβα, που είναι το κακό.Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:57 Πάντως δεν νομίζω ότι πείθει και κανένας από όλους αυτούς
Τι θα άλλαζε ποιο το νόημα;
- Cecily Anne
ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. Αυτό σου λέω! Σκέφτεστε επόμενο πρωθυπουργό ! Εγώ σκέφτομαι τα 4 χρόνια πίπα -κωλο που αλωνιζει ο άλλος!Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 11:05Άρα πόσο θαφτανε το ΠΑΣΟΚ με Γερουλάνο αρχηγόCecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:59Εννοείς τους πασοκους του ΣΥΡΙΖΑ; Δε θα γύριζαν. Δεν κατάλαβα, που είναι το κακό.Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:57 Πάντως δεν νομίζω ότι πείθει και κανένας από όλους αυτούς
- Rocco Siffredi
Ένω με Paul θα είχες;Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 11:06ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. Αυτό σου λέω! Σκέφτεστε επόμενο πρωθυπουργό ! Εγώ σκέφτομαι τα 4 χρόνια πίπα -κωλο που αλωνιζει ο άλλος!Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 11:05Άρα πόσο θαφτανε το ΠΑΣΟΚ με Γερουλάνο αρχηγόCecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:59
Εννοείς τους πασοκους του ΣΥΡΙΖΑ; Δε θα γύριζαν. Δεν κατάλαβα, που είναι το κακό.
Πολύ σοφτ για λόρδος είναι καλος
Πάντως η Δημητρα σχολιάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα..... το δηλώνει...την άλλη Κυριακή, Ανδρουλακη δεν ψηφίζει

Άρα..... τι θα ψηφίσει η Δήμητρα μεθαυριο;
https://nicemagazine.gr/dimitra-liani-p ... -o-andrea/
Είναι παιδί Σημίτη ο Ανδρουλάκης. Τον θεωρούσα ελάχιστο και πολλά άλλα. Επιλέχθηκε από ένα 30%, υπάρχει όμως ένα 70% που θέλει αλλαγή προσώπου, θέλει κάτι άλλο
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ζαχο χαρζηφωτιου να χαίρεται τα καλή της κάτω από την ελιάgeorgebi έγραψε: 07 Οκτ 2024, 11:11 Πάντως η Δημητρα σχολιάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα..... το δηλώνει...την άλλη Κυριακή, Ανδρουλακη δεν ψηφίζει![]()
Άρα..... τι θα ψηφίσει η Δήμητρα μεθαυριο;
https://nicemagazine.gr/dimitra-liani-p ... -o-andrea/
Είναι παιδί Σημίτη ο Ανδρουλάκης. Τον θεωρούσα ελάχιστο και πολλά άλλα. Επιλέχθηκε από ένα 30%, υπάρχει όμως ένα 70% που θέλει αλλαγή προσώπου, θέλει κάτι άλλο![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Dr Socrates
Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ένα πρώτο σχόλιο
Στο δρόμο για τον δεύτερο γύρο.
Δρ. Γιώργος Ρακκάς
https://www.huffingtonpost.gr/entry/ekl ... 92107d5f09
Στο δρόμο για τον δεύτερο γύρο.
Δρ. Γιώργος Ρακκάς
https://www.huffingtonpost.gr/entry/ekl ... 92107d5f09
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dr Socrates την 07 Οκτ 2024, 16:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Δημοκράτης
Ποιο βηματισμό του να βρει μωρή κακόμοιρα, γελάει ο κόσμος με το τισρκο σαςArcher29 έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:50αφού αυτό τρέμουν όλες οι κανάγιες. νουδουλικές πασοκικές. Μην τυχόν κ ο Κασσελάκης βρει το βηματισμό του
-
Δημοκράτης
Ο τύπος έχει δείξει ήδη ότι είναι ένας Νάρκισσος αεριτσης. Έτυχε να βγει δήμαρχος γιατί ο μπακογιαννης έγραψε ιστορία στην αποτυχία, έχει γράψει τον Δήμο στα @@ του γιατί με το καλημέρα θέλει να πάει στην βουλή και αυτούς τους λίγους μήνες που βγαίνει και μιλάει πέταξε πιο πολλές μαλακιες και από τον βαρουφακηCecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:34Μα εκεί είναι το ερωτηματικό, κανείς δεν ξέρει, αφού κανείς δεν τον ξέρει. Εγώ εύχομαι να πάει καλά στο δήμο. Ως εκεί .Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:31Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:26
Kαι αντι να ανάψει μια λαμπάδα, να κάτσει στο δήμο, να κάνει καμία σοβαρή δουλειά, να αποκτήσει εμπειρία, να περιμένει τις επόμενες εκλογές με αλλά εχέγγυα, είδε λίστα υποψηφίων και χώθηκε.![]()
Αλλά περιμένε 1 χρόνο και κάτι με λέει ότι ακόμα και ο μπακογιαννης θα φαίνεται καλός δήμαρχος μπροστά στον Δούκα
Μετά όχι αρχηγείο στο πασοκ δεν μ
Θα μπορεί να διεκδικήσει αλλά ούτε επανεκλογή στον δήμο
Εγώ το φυσάω και δεν κρυώνει από χτες. Οι δε δικοί μου πανηγυρίζουν όλοι. Το ένα σοι, γιατί έχει σίγουρο Δούκα πρωθυπουργό, το άλλο σόι γιατί έχει σίγουρο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.
Θέλω να πυρποληθώ στο ίσωμα.
Ο πιο κατάλληλος για το πασόκ του σήμερα ήταν ο Γερουλάνος.
Αλλά οκ, δεν έχει αυτό το κατιτίς το λαϊκίστικον και πιασάρικον που συγκινεί τον λαό.
Αλλά οκ, δεν έχει αυτό το κατιτίς το λαϊκίστικον και πιασάρικον που συγκινεί τον λαό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-