Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 21:34
Isildur έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 20:22
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 19:10
Δε θέλεις να τα βρούμε ούτε στη μέση. Τα θέλεις μονά ζυγά δικά σου. Οπότε ανασκευάζω. Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας είναι σαν καμπινές από δημόσιες τουαλέτες. Τόσο σκατό δεν υπάρχει άλλη κυβέρνηση.
Δεν είπα ότι δεν θέλω να τα βρούμε, είπα ότι δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε γιατί... ασ' το καλύτερα, πάλι δεν θα καταλάβεις. Είναι τα αντανακλαστικά που έλεγα, είσαι μετρ σ' αυτό.
Ξέρεις τι παρατηρώ σε εσένα; Όταν δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς με κάποιον του προσάπτεις κάποια φανταστικά χαρακτηριστικά και αντιπαρατίθεσαι με αυτά. Κατά τα λοιπά, πολύ σκατό.
Εγώ πάλι παρατηρώ ότι έχεις κολλημένη βελόνα σε διάφορα θέματα, one track mind που λένε και στο χωριό μου, και ό,τι και να σου λέει ο απέναντι βάζεις την κασέτα και παίζει. Σε πολλά και διάφορα θέματα, από πολιτικά, μέχρι και τι χρώμα είναι το φόρεμα. Τα δε αντανακλαστικά που σου ανέφερα δεν είναι καθόλου φανταστικό χαρακτηριστικό σου. Μια χαρά το δικαιολόγησες πιο πάνω. Είπες μια πίπα που δεν σου βγήκε, με εντελώς αντανακλαστικό τρόπο "ουγκ, ουγκ, Κούλη κακό, Δένδια κακό... ουγκ, να πω κάτι να τα συνδέσω", σού επισήμανα ότι δεν είναι λογικό για το ίδιο (κατ' εσέ ίδιο, βάσει του συλλογισμού σου) περιστατικό να είσαι μια με την μια πλευρά και να "ξεφτιλίζεται" η άλλη και μια με την άλλη πλευρά και να ξεφτιλίζεται η "μία", αρκεί ο ξεφτιλιζόμενος να είναι πάντα αυτός που δεν γουστάρεις κι ας είναι από την αντίθετη πλευρά της ιστορίας κάθε φορά, κι εκεί που
όντως δεν είχες να πεις τίποτα (αυτό δηλαδή για το οποίο με κατηγορείς εσύ και δεν ισχύει), άρχισες τα αβαβά και τα "να τα βρούμε στη μέση". Ποιος, εσύ! Που σου λένε 5 άνθρωποι είναι νύχτα έξω, κι εσύ επιμένεις "όχι μέρα είναι", επειδή έτσι το άρχισες.
Αυτά. Που θα μού πεις ότι δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ κιόλας, κακομοίρη. Ναι, με τη λογική σου, που βάζεις βαμβάκι στ' αυτιά και λες μονόλογους, φυσικά και δεν μπορεί να γίνει κουβέντα.