!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

fagano3 έγραψε: 17 Οκτ 2018, 11:42 Τι μη αναμενομενο;

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση ποτε να μου πει γυναικα οτι εκανε παρτουζα;

Επισης με την συναστροφη μου ειτε ερωτικα ειτε φιλικα με γυναικες απο ολον τον κοσμο,πλυν λατινικης αμερικης,εχω καταλαβει οτι εναν ανθρωπο πρεπει να το κρινεις με βαση το πολιτισμικο πλαισιο στο οποιο μεγαλωσε.

Μια σκανδιναβη μπορει να εχει παει με 10 και να ειναι πολυ περισσοτερο για οικογενεια απο οτι μια μουσουλμανα που εχει παει με εναν πριν το γαμο.Το 10 για την σκανδιναβη σε μια χωρα που κανεις πιο ευκολα σεξ απο οτι να βγεις με καφε δειχνει πολυ πιο συντηρητικο και επιλεκτικο ατομο απο μια μουσουλμανα απο αραβικη χωρα που εκανε σεξ εκτος γαμου.
Μπράβο βρε συ φαγάνε που δε ρωτάς. Και που περιμένεις να δεις μέσα από τη γνωριμία σας να κρίνεις τον άνθρωπο και που βασικά δε σ' ενδιαφέρει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 17 Οκτ 2018, 11:46

Το έκανα που και που στις αρχές, γιατί μου άρεσε να τον πειράζω μωρέ. Πχ όταν βλέπαμε κανένα σκυλάκι στο δρόμο του έλεγα "κοίτα τι χαριτωμένο, φέρνει λίγο στη πρώην σου τη θεά." ή αν πέρναγε κανένα ξανθό σουργελάκι του έλεγα " θεά, όρμα "
Εγώ γέλαγα αυτός όχι ε μουρμούραγε κάτι "μη σου γμσ τίποτα" κάπως έτσι κύλησε ο πρώτος καιρός, μετά ξεθώριασε το αστείο δε γέλαγα ούτε εγώ και το έκοψα.
Ε ναι, τι λέμε τώρα.
Αλλά τα ήθελε και ο κώλος του, όχι επειδή τόλμησε να πει οτι μπορεί μια πρώην του να ήταν ωραιότερη, αλλα επειδή σε έβλεπε να καίγεσαι και δε σε έπαιζε μπάλα αναλόγως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Γι αυτούς που λένε «και τι με νοιάζει τι έκανε με τον προηγούμενο» θυμήθηκα περίπτωση γνωστού μου.
Όταν της είπε ότι χωρίζουν και ότι δεν θα την παντρευτεί, του έκαψε το αυτοκίνητο. :smt005:

Κάποιος κακομοίρης που δεν τον ενδιαφέρει το παρελθόν θα την έχει τώρα αυτήν. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2018, 12:01 Ε ναι, τι λέμε τώρα.
Αλλά τα ήθελε και ο κώλος του, όχι επειδή τόλμησε να πει οτι μπορεί μια πρώην του να ήταν ωραιότερη, αλλα επειδή σε έβλεπε να καίγεσαι και δε σε έπαιζε μπάλα αναλόγως.
δεν ειπαμε οτι δεν καιγοταν; οτι ετσουξε μονο για μια στιγμη; τι δεν καταλαβαινεις;

και οχι, δεν ειναι αληθεια οτι μεχρι και σημερα την τσουζει. μαλλον κανεις λαθος.

μαλλον. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2018, 12:01

Ε ναι, τι λέμε τώρα.
Δε κατάλαβες καλά. Πήγε να με παίξει μπάλα και έφαγε γκολ στο 90΄. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο μονόλογος για το πόσο ωραία και γαμάτη ήταν η πρώην χωρίς καν να τον έχω ρωτήσει, ήταν αθώος και δεν αποσκοπούσε κάπου. Είτε για να μπω στη διαδικασία να του λέω και εγώ για τους πρώην μου είτε για να μου κόψει τον αέρα του στυλ " κοίτα είχα πολύ καλή εμπειρία με την πρώην και βάλε μπρος να την ανταγωνιστείς" . Όπως πήγε να παίξει, έπαιξα και εγώ. Αυτός έχασε τη ψυχραιμία του και εγώ κέρδισα την ηρεμία μου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Μηχανικός έγραψε: 17 Οκτ 2018, 12:06 Γι αυτούς που λένε «και τι με νοιάζει τι έκανε με τον προηγούμενο» θυμήθηκα περίπτωση γνωστού μου.
Όταν της είπε ότι χωρίζουν και ότι δεν θα την παντρευτεί, του έκαψε το αυτοκίνητο. :smt005:

Κάποιος κακομοίρης που δεν τον ενδιαφέρει το παρελθόν θα την έχει τώρα αυτήν. :smt005:
:o Περίμενε. Αυτός έτσι τ'αφησε; :roll:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 17 Οκτ 2018, 12:16

δεν ειπαμε οτι δεν καιγοταν; οτι ετσουξε μονο για μια στιγμη; τι δεν καταλαβαινεις;

και οχι, δεν ειναι αληθεια οτι μεχρι και σημερα την τσουζει. μαλλον κανεις λαθος.

μαλλον. :102:

Εδώ δε με τσούζει γι' αυτόν θα με τσούξει για την πρώην του πρώην; δε πάτε καλά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μηχανικός έγραψε: 17 Οκτ 2018, 12:06 Γι αυτούς που λένε «και τι με νοιάζει τι έκανε με τον προηγούμενο» θυμήθηκα περίπτωση γνωστού μου.

Γιατί να τη ρώταγε ο νυν για τον πρώην της θα του έλεγε ξέρεις εγώ έκαψα το αυτοκίνητο του πρώην; ή θα πρέπει ο νυν να κάνει τον ντετεκτιβ για το παρελθόν της;
Εξάλλου μπορεί να ήταν μια κακή στιγμή της συγκεκριμένης συνέβη και να μη ξανασυμβεί.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 17 Οκτ 2018, 12:17
Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2018, 12:01

Ε ναι, τι λέμε τώρα.
Δε κατάλαβες καλά. Πήγε να με παίξει μπάλα και έφαγε γκολ στο 90΄. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο μονόλογος για το πόσο ωραία και γαμάτη ήταν η πρώην χωρίς καν να τον έχω ρωτήσει, ήταν αθώος και δεν αποσκοπούσε κάπου. Είτε για να μπω στη διαδικασία να του λέω και εγώ για τους πρώην μου είτε για να μου κόψει τον αέρα του στυλ " κοίτα είχα πολύ καλή εμπειρία με την πρώην και βάλε μπρος να την ανταγωνιστείς" . Όπως πήγε να παίξει, έπαιξα και εγώ. Αυτός έχασε τη ψυχραιμία του και εγώ κέρδισα την ηρεμία μου.
Αυτό δεν είπα; ο τύπος ήταν βλαξ και τα ήθελε ο κώλος του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Κι εσύ νομίζεις οτι αν ο γνωστός σου τη ρωτούσε αν έκαψε τα αυτοκίνητα των πρώην μετά τον χωρισμό θα του απαντούσε "ναι";
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Naida έγραψε: 17 Οκτ 2018, 11:48

Επισης με την συναστροφη μου ειτε ερωτικα ειτε φιλικα με γυναικες απο ολον τον κοσμο,πλυν λατινικης αμερικης,εχω καταλαβει οτι εναν ανθρωπο πρεπει να το κρινεις με βαση το πολιτισμικο πλαισιο στο οποιο μεγαλωσε.

Μια σκανδιναβη μπορει να εχει παει με 10 και να ειναι πολυ περισσοτερο για οικογενεια απο οτι μια μουσουλμανα που εχει παει με εναν πριν το γαμο.Το 10 για την σκανδιναβη σε μια χωρα που κανεις πιο ευκολα σεξ απο οτι να βγεις με καφε δειχνει πολυ πιο συντηρητικο και επιλεκτικο ατομο απο μια μουσουλμανα απο αραβικη χωρα που εκανε σεξ εκτος γαμου.
Μπράβο βρε συ φαγάνε που δε ρωτάς. Και που περιμένεις να δεις μέσα από τη γνωριμία σας να κρίνεις τον άνθρωπο και που βασικά δε σ' ενδιαφέρει.
Επισης ποτε δεν κανω συγκρισεις οπως δεν κανω συγκρισεις και στις πρωην μου.

Καποιος θα ηταν σιγουρα πιο ομορφος,πιο ψηλος,πιο πλουσιος,πιο επιτυχημενος επαγγελματικα απο μενα ακομα και με καλυτερα χαρακτηριστικα προσωπικοτητας σε ορισμενα θεματα.

Τον ανθρωπο ομως τον διαλεγουμε ως συνολο κια με βαση του τι μας ταιριαζει εκεινη την στιγμη.

Οι συγκρισεις παντα βγαινουν σε κακο και σε ανασφαλειες.

Το μονο που δεν θελω ειναι να εχει επαφη με πρωην περα απο τα τυπικα χρονια πολλα σε κανενα φεισμπουκ.Οι πρωην δεν μπορουν να παραμεινουν φιλοι κατ εμε.

Εκτιμω ολες τις πρωην και οταν λεω ολες ακομα και εκεινες που δεν χωρισα εντελως καλα ,θελω το καλυτερο δυνατον για αυτες και χαιρομαι οταν διαβαζω σε κανενα φεισμπουκ για τα παιδακια τους,αλλα επαφες δεν θελω.Δεν ημασταν ποτε μονο φιλοι για να γινουμε και τωρα.Παντα θα ηθελα να τους το ξαναριξω,οποτε πολυ πιθανον να ισχυει και το αντιστροφο σε αυτες που διατηρουν σχεσεις με πρωην.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

fagano3 έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:02

Καποιος θα ηταν σιγουρα πιο ομορφος,πιο ψηλος,πιο πλουσιος,πιο επιτυχημενος επαγγελματικα απο μενα ακομα και με καλυτερα χαρακτηριστικα προσωπικοτητας σε ορισμενα θεματα.

Τον ανθρωπο ομως τον διαλεγουμε ως συνολο κια με βαση του τι μας ταιριαζει εκεινη την στιγμη.

:+1:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

fagano3 έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:02
Naida έγραψε: 17 Οκτ 2018, 11:48

Το μονο που δεν θελω ειναι να εχει επαφη με πρωην περα απο τα τυπικα χρονια πολλα σε κανενα φεισμπουκ.Οι πρωην δεν μπορουν να παραμεινουν φιλοι κατ εμε.

Εκτιμω ολες τις πρωην και οταν λεω ολες ακομα και εκεινες που δεν χωρισα εντελως καλα ,θελω το καλυτερο δυνατον για αυτες και χαιρομαι οταν διαβαζω σε κανενα φεισμπουκ για τα παιδακια τους,αλλα επαφες δεν θελω.Δεν ημασταν ποτε μονο φιλοι για να γινουμε και τωρα.Παντα θα ηθελα να τους το ξαναριξω,οποτε πολυ πιθανον να ισχυει και το αντιστροφο σε αυτες που διατηρουν σχεσεις με πρωην.
Έτσι. Πολύ σωστός σε όλα.

Que Sera, Sera...
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Βασικα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εχω δυσαναλογη επιτυχια με βαση την εξωτερικη μου εμφανιση,οχι οτι ειμαι κανενα τερας,επειδη δεν εχω τετοια θεματα και οι γυναικες νομιζουν αμαν τι γαματος και σουπερ ουαου θα ειμαι για να μην εχω τετοιες ανασφαλειες :lol:

Και επισης επειδη τα ριχνω συνηθως σε γυναικες που συνδιαζουν εξυπναδα,ομορφια και καριερα και που κανεις πλυν τελειωμενων πεφτουλων δεν τις πλησιαζει :D
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Σ αυτό που λέτε με τους πρώην διαφωνώ. Αν ειναι ο/η νυν να πάνε με κάποιον, θα το κάνουν είτε με πρώην είτε με καινούργια. Η απαγόρευση κάνει το κέρατο πιο γλυκό. Με το να πω στον άντρα μου ότι δε θέλω να έχει σχέσεις με τις πρώην του, για μένα είναι σα να τον ωθώ σ αυτή την κατεύθυνση. Έχει κάθε δικαίωμα να βγει για καφέ ή ποτό με όποια πρώην θέλει και χωρίς πρήξιμο, όπως θα έβγαινε με τους φίλους του, όπως ακριβώς κι εγώ. Μπορεί να του πετάξω καναν αστεισμό ή να το παίξω ζηλιάρα, όπως κάνει κι αυτός, αλλά ξέρει ότι είναι παιχνίδι κι ακόμα κι αν με κεράτωνε δε θα αντιμετώπιζε υστερίες ή ζήλειες. Έχω έναν απίθανο μηχανισμό που δεν ξέρω απο που πηγάζει κι αυτό με κάνει πρώτον να μην ζηλεύω τις άλλες γυναίκες (το μόνο που έχω ζηλέψει στη ζωή μου είναι κάποιες υπέροχες φωνές και κάποιες συμμετοχές σε ολυμπιακούς αγώνες) και δεύτερον, σε περίπτωση που φάω κέρατο, θα μ ενοχλήσει φυσικά αλλά δε θα με πιάσει μούρλα και είναι σα να κλείνει ένας διακόπτης, χάνω αυτομάτως κάθε ενδιαφέρον για το άτομο που με κεράτωσε, απλά τελειώνει εκεί η ιστορία, ο καθένας τον δρόμο του, απλά και πολιτισμένα.

Έχει βγει με πρώην του κι όλα καλά, χαλαρουίτα, όπως βγαίνω κι εγώ μια φορά το χρόνο που βρισκόμαστε για να πούμε τις εξελίξεις της ζωής. Άνθρωποι που δεν έχουν έντονο εγωισμό και κτητικές τάσεις μπορούν κάλλιστα να είναι φίλοι με τους/τις πρώην. Στην τελική είναι άνθρωποι που αγαπήσαμε, πόυ μοιραστήκαμε τη ζωή, τις σκέψεις μας κλπ κάθε πρώην έχει παίξει το ρόλο του στον χαρακτήρα που έχουμε σήμερα.Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη ότι η πρώην σχέση είναι τελειωμένη ερωτικά απ την ανιδιοτελή αγάπη που μπορείς να νιώσεις και την ευχή να είναι καλά ότι κι αν κάνει. Μόνο όσοι δεν έχουν κλείσει το θέμα φοβούνται τις συναντήσεις. Γνώμη μου πάντα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”