Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Otto Weininger έγραψε: 14 Ιουν 2023, 21:58
Οι Ζαίοι επίσημα για άλλη μια φορά στρέφονται κατά της χώρας τότε παίζοντας παιχνίδια δουλεμπόρων.
Τα 2 τσουτσεκια.
Ο Τσίπρας
Ο Αρβανίτης
Ο Φίλης
Η Δουρου
Και εχει συνέχεια. Ζαίοι, καλό 10%
Σιγά μην πιάσουν 10%.
Κάπου στο 20% θα παραμείνουν. Μπορεί να πάρουν και παραπάνω. Από τη συγκεκριμένη συνομοταξία και περιφερειακούς λάθρο συμμάχους, πρέπει να περιμένεις τα πάντα.
Αυτή την στιγμή στο αστάθμητο (θυμίζω ότι τα ασταθμητα βγήκαν) είναι γύρω στο 15.
Αν συνεχίσουν τις μαλακιες θα διαλύσουν τελείως. Εγώ θεωρώ ότι θα είναι σε κάθε περίπτωση κάτω από 20.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η φωτογραφία αλλά μπλέκει πολύ την υπόθεση. Είναι μέρα τραβηγμένη, προφανώς από ελληνικό ελικόπτερο, και φαίνεται οι άνθρωποι να ζητούν βοήθεια. Πιθανόν να μη μιλάμε απλά για ένα ναυάγιο, αλλά για κρατικό έγκλημα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Ιουν 2023, 22:06
Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η φωτογραφία αλλά μπλέκει πολύ την υπόθεση. Είναι μέρα τραβηγμένη, προφανώς από ελληνικό ελικόπτερο, και φαίνεται οι άνθρωποι να ζητούν βοήθεια. Πιθανόν να μη μιλάμε απλά για ένα ναυάγιο, αλλά για κρατικό έγκλημα.
Οκ, η πρώτη επίσημη καταγραφή στην πινακοθήκη των ηλιθίων του συγκεκριμένου θέματος.
χθεσινή είναι λογικά. Ήδη από χθες το μεσημέρι είχαν ενημερώσει τις αρχές οι ΜΚΟ.
Οκ, η πρώτη επίσημη καταγραφή στην πινακοθήκη των ηλιθίων του συγκεκριμένου θέματος.
χθεσινή είναι λογικά. Ήδη από χθες το μεσημέρι είχαν ενημερώσει τις αρχές οι ΜΚΟ.
Τόσο σταρχιδια τους είναι που κυκλοφόρησαν οι ίδιοι φωτογραφίες που έβγαζαν τους ανθρώπους πάνω στον σαπιοκαραβο χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα για την ασφάλεια των παιδιών ειδικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Σε διεθνή ύδατα βρισκόταν το πλοίο και προοριζόταν για Ιταλία. Δεν φαίνεται απο κάπου να ζητούν βοήθεια αυτοί στη φωτογραφία. Το ναυάγιο έγινε βράδυ.
παντα εσεις θα φταιτε μεχρι να εξαφανιστειτε και να ερθουν "οι αλλοι"
Οι οδυρόμενοι μάλλον δεν έχουν πάρει πρέφα ότι η επιθυμία για ανάσχεση της λαθρομετανάστευσης έχει ποσοστά Τσαουσέσκου στην ελληνική κοινωνία
Το ξέρουν αλλά παίζουν τον ρόλο τους.Είναι με τον "άνθρωπο".Για αυτούς που έπνιξε ο Πούτιν στην Ουκρανία ανατινάζοντας το φράγμα δεν θα πουν τίποτε.
'Εχουν χωρισθεί σε "αριστερούς" και "δεξιούς" αλλά και οι δύο μερίδες είναι πουτινόφρονες.Οι μεν "αριστεροί" κατηγορούν τις δημοκρατικές χώρες γιατί δεν παίρνουν και άλλους λαθρομετανάστες ενώ φυσικά η Ρωσία δεν έχει καμμία τέτοια υποχρέωση,οι δε "δεξιοί" για το ακριβώς αντίθετο,επειδή παίρνουν πολλούς.Κοινός στόχος τους όμως είναι οι ευρωπαικές κυβερνήσεις που κατά την άποψή τους οφείλουν να λύσουν τα προβλήματα του υπόλοιπου πλανήτη ενώ οι δικτάτορες Ασίας και Αφρικής δεν έχουν καμμία ευθύνη.
Ευτυχώς που δεν είπες και για τις δικτατορίες της ΛατΑμ, μάλλον θυμήθηκες ότι αυτές είναι καλές γιατί τις ανεβάζουν οι ΗΠΑ.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Παρε μια βαρκα απο τα τζαμπο
Βαλε αλλα 10 ατομα πανω και ξεκινα για κρητη
Αμα βουλιαξετε στον δρομο ειναι κρατικο εγκλημα
Σε διεθνή ύδατα βρισκόταν το πλοίο και προοριζόταν για Ιταλία. Δεν φαίνεται απο κάπου να ζητούν βοήθεια αυτοί στη φωτογραφία. Το ναυάγιο έγινε βράδυ.
Η ΜΚΟ που ενημέρωσε τις αρχές έχει στα χέρια της τα μηνύματα των ανθρώπων που ζητούσαν βοήθεια. Αυτό δημοσίευσαν. Οτι δήθεν δεν ζήτησαν βοήθεια φαίνεται να είναι ένα παπατζιλίκι για να δικαιολογηθούν μπροστά στην εκατόμβη νεκρών. Εξάλλου είναι περιοχή έρευνας και διάσωσης Ελληνικής δικαιοδοσίας άσχετα αν είναι σε διεθνή ύδατα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 14 Ιουν 2023, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αναμένεται η δεύτερη.
πιθαναλογει γιατι δεν ειναι σιγουρος ακομη ...
Εγώ όμως είμαι σίγουρη.
Και ξέρω ήδη τη λίστα. Είτε εκθέτουν είτε όχι τις απόψεις τους για το αν είναι κρατικό έγκλημα ή όχι.
Αυτοί που δεν τις εκθέτουν ανοικτά είναι οι συνήθεις ελιγμικοί κουτοπόνηροι.
Αυτόί που τις εκθέτουν είναι οι τέρμα ηλίθιοι.
Είναι πολύ απλό, δεν είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 14 Ιουν 2023, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελικά τον μόνο πρόεδρο από τους τελευταίους που δέν έβρισαν οι αριστεροί ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος επειδή τους είχε αφήσει να κάψουν την Αθήνα το 2008.
Τον Παπούλια τον έβρισαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011 για τα μνημόνια που είχε φέρει ο ΓΑΠ (που τώρα από Πινοσέτ ξανάγινε προοδευτική δύναμη) και την Σακελλαροπούλου σήμερα για ένα ναυάγιο πλοίου που πήγαινε στην Ιταλία.