Και από ποιούς θα σου βγει το μάτι; Από τα μαλακισμένα που πουλάνε τσαμπουκά ή από τους γονείς που ξέρουν και τα υποστηρίζουν; Δηλαδή τί ακριβώς θα πουν;EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Δεκ 2022, 11:26Αλλά ξέρεις τι λένε, καλύτερα να σου βγει το ματι πάρα το ονομα. Το να σε φοβούνται έχει δύο όψεις. Από τη μια δε θα θέλουν φασαρίες μαζί σου, από την άλλη εγώ το παιδί μου δε θα το άφηνα να έρθει σπίτι σου να παίξει με τον γιο σου, ούτε θα ήθελα πάρε δώσε με την οικογένεια των κακώνΑσέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2022, 10:43απο οτι θυμαμαι απο τα μικρατα μου, δεν χρειαζεται καν να απλωσεις χερι. χρειαζεται απλως μια φημη οτι εισαι γιος/ανηψιος/κουμπαροξαδερφο/γουατεβερ καποιου ονομαστου "κακου"EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Δεκ 2022, 20:59
![]()
Κ γω παιδί έχω, αλλά να είμαστε σοβαροί. Το μόνο που μπορεί να κάνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος είναι να αλλάξει το παιδί του σχολείο. Αν μπορεί. Αν έχει πχ λεφτά να το στείλει σε κάνα ιδιωτικό.
Τα άλλα τα στυλ Τσακ Νόρις μπαμπάς που γαμαει και δέρνει τις παρέες αλητηριων γίνονται μόνο στις ταινίες. Στην πράξη, ο μέσος πατέρας δεν έχει καν την παρέα της τρελαμενης τσογλαναριας που βασανίζει το παιδί του. Και στην περίπτωση που την έχει, τότε έχει πολλά περισσότερα να χάσει (ξυλοδαρμός ανηλίκου; Τι θα μπορούσε να παει στραβα;) συγκριτικά με τα κωλόπαιδα που θα τους ρίξουν μια ποινή χάδι. Αφήστε τις ψευτομαγκιες μη φάτε καμιά μαχαιρια από τα κωλοπαιδα κ επενδύστε σε ένα καλό σχολείο αν μπορείτε. Δε θα λύσετε εσείς το πρόβλημα των προβληματικων παιδιών κ εφήβων της χώρας.![]()
Πήγα να τον δείρω γιατί έτσι γουστάρω και μου είπε ότι αν ξαναπλησιάσω θα τις φάω από τους δικούς του κακούς;
Ή κάπου έχεις μπλέξει τα ξεκαθαρίσματα των υψηλότερων κλιμακίων, με τα παπαράκια της κάθε περιοχής;