!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"
Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"
Υπολόγισα ότι αν είχα αρχίσει να δουλεύω στην ΑΟΚ (ΙΚΑ Γερμανίας) όπου μου έστειλαν πρόσκληση λόγω καθυστέρησης των σπουδών μου, αντί στην Ελλάδα, στα 26 μου, τώρα θα είχα καθαρό μισθό περί τα 4000 ευρώ και δουλειά στον τομέα πληροφορικής της εταιρείας (πληρώνει και απογευματινές σπουδές).
Δεν θα ήταν το όνειρό μου, να δουλέψω δηλαδή σε κέντρο ερευνών στην Γερμανία, σαν ερευνήτρια, αλλά όχι και άσχημα.
Δεν θα ήταν το όνειρό μου, να δουλέψω δηλαδή σε κέντρο ερευνών στην Γερμανία, σαν ερευνήτρια, αλλά όχι και άσχημα.
Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"
Είπε αυτός που έχει μονοδρομήσει προς την ίδια κατεύθυνση, τέσσερις δρόμους στη σειρά για να μην περνούν οι πληβείοι μπροστά από το σπίτι του.
Ακόμα και αν καίγονται να πάνε στο Σισμανόγλειο.
Αχ, δημοκρατία μου!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μερικοί ψηφίζουν, αναρτούν φωτογραφίες από τις Γαλλίες, λέγοντας τώρα μπορούμε να δανειστούμε χωρίς να παρακαλάμε, και μετά αναρτούν παράπονα για όλα και δικαίως.
Βέβαια αναφέρουν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα καθαίρεσης μια κυβέρνησης.
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Διαβλέπω μιαν άλλη εποχή Antares. Μια πιο δίκαιη. Θα έχει φαί. Αλλά όχι για όλους...Antares έγραψε: 28 Μαρ 2022, 15:06 Μερικοί ψηφίζουν, αναρτούν φωτογραφίες από τις Γαλλίες, λέγοντας τώρα μπορούμε να δανειστούμε χωρίς να παρακαλάμε, και μετά αναρτούν παράπονα για όλα και δικαίως.
There is no system
Δίκαιη με δανεικά που χρεώνουν τις επόμενες γενιές και μοιράζονται επιλεκτικώς;Noob saibot έγραψε: 28 Μαρ 2022, 15:11 Διαβλέπω μιαν άλλη εποχή Antares. Μια πιο δίκαιη. Θα έχει φαί. Αλλά όχι για όλους...
Έχει και περισσότερο απ' αυτό το κόλπο δηλαδή;
Ίσως μας σώσουν τα ξύλινα τείχη ξανά, κάποιος στόλος, εκεί έχουν παράδοση οι Έλληνες.
Να σώσουν αυτούς που κινδυνεύουν δηλαδή, γιατί βλέπω μια απειλητική διάθεση για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού σ' αυτό που λες, όχι βέβαια ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες περισσεύουν και δεν μπορούν να τραφούν από τον τόπο τους.
- Dwarven Blacksmith
Απλα ας μπει πλαφον/διατιμηση στα ενοικια.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μολις εμαθα για μια οικογενεια με δυο παιδια την βγαζουν απο το σπιτι θα το κανουν airbnb
-
Εμπεδοκλής
Κρίμα. Μετά φταίνε οι νέοι που δεν κάνουν παιδιά...Κόκκορας έγραψε: 12 Μάιος 2022, 18:11 μολις εμαθα για μια οικογενεια με δυο παιδια την βγαζουν απο το σπιτι θα το κανουν airbnb
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Υπάρχει λύση.Κόκκορας έγραψε: 12 Μάιος 2022, 18:11 μολις εμαθα για μια οικογενεια με δυο παιδια την βγαζουν απο το σπιτι θα το κανουν airbnb
Στεγαστικό δανειο 700.000 και έχουν δικό τους σπίτι.
Βίλα στα Β.Π.
15 χρόνια μετά θα χρωστάνε τα ίδια.
Ο υπουργός ανάπτυξης έδειξε τον δρόμο κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Εγω απορω πως υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει ο ...Αδωνις.
Απο την εποχη που ηταν στο ΛΑΟΣ, ελεγε απιστευτα πραγματα, παρομοια με αυτο του νηματος.
Αλλαζονας, κρυβοταν πισω απο το μεγαλειο του Αρχαιου Ελληνικου Πολιτισμου, για να πουλαει παπαντζες.
Και να ορκιζεται οτι ποτε δεν θα παει στην ΝΔ...
(και να πουλαει 'νανο-γιλεκα', εμφανης απατη...)
Απο την εποχη που ηταν στο ΛΑΟΣ, ελεγε απιστευτα πραγματα, παρομοια με αυτο του νηματος.
Αλλαζονας, κρυβοταν πισω απο το μεγαλειο του Αρχαιου Ελληνικου Πολιτισμου, για να πουλαει παπαντζες.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Απίστευτος πολιτικός απατεώνας, ο τύπος που κατά πατησιωτη οι άλλοι 'δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν'axilmar έγραψε: 25 Οκτ 2023, 11:54 Εγω απορω πως υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει ο ...Αδωνις.
Ο κύριος 10%, κατ' άλλους
Σε άρθρο διαβάζω ότι το Airbnb βρίσκεται υπό συζήτηση σε όλον τον κόσμο.
https://www.protothema.gr/world/article ... in-ellada/
Η Βενετία αναφέρεται ότι κινδυνεύει να μείνει χωρίς μόνιμους κατοίκους.
Δεν έχω μείνει ποτέ σε πολυκατοικία με airbnb αλλά φαντάζομαι δεν θα είναι κάτι ευχάριστο.
Επίσης πολλές εταιρείες real estate αγοράζουν σπίτια ή πολυκατοικίες για να τα χρησιμοποιήσουν για αυτό τον σκοπό.
Δεν ξέρω αν ευθύνεται για την άνοδο των ενοικίων, σίγουρα υπάρχουν και άλλοι παράγοντες αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί μια πολυκατοικία με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα δεν χαρακτηρίζεται ξενοδοχείο;
Έχω μείνει σε τέτοιο ξενοδοχείο έναν μήνα, το διαμέρισμα έχει κουζίνα, πλυντήριο, είναι αυτόνομο.
https://www.protothema.gr/world/article ... in-ellada/
Η Βενετία αναφέρεται ότι κινδυνεύει να μείνει χωρίς μόνιμους κατοίκους.
Δεν έχω μείνει ποτέ σε πολυκατοικία με airbnb αλλά φαντάζομαι δεν θα είναι κάτι ευχάριστο.
Επίσης πολλές εταιρείες real estate αγοράζουν σπίτια ή πολυκατοικίες για να τα χρησιμοποιήσουν για αυτό τον σκοπό.
Δεν ξέρω αν ευθύνεται για την άνοδο των ενοικίων, σίγουρα υπάρχουν και άλλοι παράγοντες αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί μια πολυκατοικία με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα δεν χαρακτηρίζεται ξενοδοχείο;
Έχω μείνει σε τέτοιο ξενοδοχείο έναν μήνα, το διαμέρισμα έχει κουζίνα, πλυντήριο, είναι αυτόνομο.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider