Κάτε ρε συ, αν είναι αλήθεια πως τα έφαγε τα παιδιά της, μιλάμε για σταθμό στην Ιστορία της Εγκληματολογίας. Δεν παλεύεται. Δηλαδή, έφαγε ένα, επειδή δεν άντεχε, έπειδή κατά λάθος, και το κάλυψε. Αλλά να έκανε συστηματική εξόντωση στα παιδιά της; Και συγγνώμη, και τα 3 άρρωστα βγήκανε; Πώς γίνεται;Ερμής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:51Σε μια πρώην σχέση της για να μη την αφήσει είχε δηλώσει οτι ειχε καρκίνο, έπινε σχετικά φάρμακα, πλαστογραφούσε εξετάσεις και γνωματεύσεις. Εδω σου λέει έχω τα παιδιά για αυτή τη δουλειά.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:24 Eπειδη δεν τρέχω από πίσω από την είδηση, αλλά μια μικρή ιδέα την έχω, γιατί να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά της;
Για εμένα καμια τιμωρία δεν είναι αρκετή για τέτοια περιστατικά. Μόνο αν υπήρχε πραγματικά ο Jigsaw θα μπορούσε να αποδοθεί μια κάποια δικαιοσύνη στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Απο τη στιγμή όμως που είμαστε πολιτισμένοι, πιστεύω και ελπίζω να δοθεί η δικαιοσύνη εντός της απολίτιστης ζούγκλας των φυλακών
και επειδή ακούω και κάποιες υποτίθεται ψυχραιμες(?) φωνες να λένε πως είναι άρρωστη, συμφωνώ να μπει στο πιο βαθύ κελί του ψυχιατρείου και να την ποτίζουν κάθε μέρα κοκτέηλ με κουμπιά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Ordem e Progresso.
- Bill Hicks
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
viewtopic.php?p=2363360#p2363360Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:04Κάτε ρε συ, αν είναι αλήθεια πως τα έφαγε τα παιδιά της, μιλάμε για σταθμό στην Ιστορία της Εγκληματολογίας. Δεν παλεύεται. Δηλαδή, έφαγε ένα, επειδή δεν άντεχε, έπειδή κατά λάθος, και το κάλυψε. Αλλά να έκανε συστηματική εξόντωση στα παιδιά της; Και συγγνώμη, και τα 3 άρρωστα βγήκανε; Πώς γίνεται;Ερμής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:51Σε μια πρώην σχέση της για να μη την αφήσει είχε δηλώσει οτι ειχε καρκίνο, έπινε σχετικά φάρμακα, πλαστογραφούσε εξετάσεις και γνωματεύσεις. Εδω σου λέει έχω τα παιδιά για αυτή τη δουλειά.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:24 Eπειδη δεν τρέχω από πίσω από την είδηση, αλλά μια μικρή ιδέα την έχω, γιατί να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά της;
Για εμένα καμια τιμωρία δεν είναι αρκετή για τέτοια περιστατικά. Μόνο αν υπήρχε πραγματικά ο Jigsaw θα μπορούσε να αποδοθεί μια κάποια δικαιοσύνη στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Απο τη στιγμή όμως που είμαστε πολιτισμένοι, πιστεύω και ελπίζω να δοθεί η δικαιοσύνη εντός της απολίτιστης ζούγκλας των φυλακών
και επειδή ακούω και κάποιες υποτίθεται ψυχραιμες(?) φωνες να λένε πως είναι άρρωστη, συμφωνώ να μπει στο πιο βαθύ κελί του ψυχιατρείου και να την ποτίζουν κάθε μέρα κοκτέηλ με κουμπιά
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Είναι λάθος ο τίτλος, δεν το πήρε ο Θεός
- Bill Hicks
άλλο κοριτσάκι ήταν το ΟΡ τού νήματος.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί δεν έχει συνείδηση.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:24 Eπειδη δεν τρέχω από πίσω από την είδηση, αλλά μια μικρή ιδέα την έχω, γιατί να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά της;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
δε κατάλαβες, δε τα έφαγε επειδή ηταν άρρωστα, τα έφαγε για άλλο λόγο. Εικάζεται για να μη την αφήσει ο άντρας της.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:04Κάτε ρε συ, αν είναι αλήθεια πως τα έφαγε τα παιδιά της, μιλάμε για σταθμό στην Ιστορία της Εγκληματολογίας. Δεν παλεύεται. Δηλαδή, έφαγε ένα, επειδή δεν άντεχε, έπειδή κατά λάθος, και το κάλυψε. Αλλά να έκανε συστηματική εξόντωση στα παιδιά της; Και συγγνώμη, και τα 3 άρρωστα βγήκανε; Πώς γίνεται;Ερμής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:51Σε μια πρώην σχέση της για να μη την αφήσει είχε δηλώσει οτι ειχε καρκίνο, έπινε σχετικά φάρμακα, πλαστογραφούσε εξετάσεις και γνωματεύσεις. Εδω σου λέει έχω τα παιδιά για αυτή τη δουλειά.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:24 Eπειδη δεν τρέχω από πίσω από την είδηση, αλλά μια μικρή ιδέα την έχω, γιατί να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά της;
Καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε;
Εμείς πυρετό παθαίνει το παιδί μας και χάνουμε τον κόσμο και αυτή μετά απο τη δολοφονία του πρώτου της παιδιού ζητούσε τιπς στο φβ για ταξιδάκια, ποτάκια και βολτίτσες. Σα το πιλότο το καλοκαιρί, μπήκαν σπίτι και του μακέλεψαν υποτίθεται την οικογένεια και αυτός χαλαρός και ωραίος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μαλάκα μου, έχω γίνει χάλια με την υπόθεση. Πολύ στεναχώρια.Gherschaagk έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:21Γιατί δεν έχει συνείδηση.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:24 Eπειδη δεν τρέχω από πίσω από την είδηση, αλλά μια μικρή ιδέα την έχω, γιατί να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά της;
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα αρρώσταινε η ίδια και τα σκότωνε.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:04Κάτε ρε συ, αν είναι αλήθεια πως τα έφαγε τα παιδιά της, μιλάμε για σταθμό στην Ιστορία της Εγκληματολογίας. Δεν παλεύεται. Δηλαδή, έφαγε ένα, επειδή δεν άντεχε, έπειδή κατά λάθος, και το κάλυψε. Αλλά να έκανε συστηματική εξόντωση στα παιδιά της; Και συγγνώμη, και τα 3 άρρωστα βγήκανε; Πώς γίνεται;Ερμής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:51Σε μια πρώην σχέση της για να μη την αφήσει είχε δηλώσει οτι ειχε καρκίνο, έπινε σχετικά φάρμακα, πλαστογραφούσε εξετάσεις και γνωματεύσεις. Εδω σου λέει έχω τα παιδιά για αυτή τη δουλειά.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:24 Eπειδη δεν τρέχω από πίσω από την είδηση, αλλά μια μικρή ιδέα την έχω, γιατί να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά της;
Ρε μαλάκα, το ξαναλέω. Είμαι χάλια. Θα βλέπω εφιάλτες. Πάω να κάνω μεσημεριανό διάλειμμα. Πόπο...Ερμής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:22δε κατάλαβες, δε τα έφαγε επειδή ηταν άρρωστα, τα έφαγε για άλλο λόγο. Εικάζεται για να μη την αφήσει ο άντρας της.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:04Κάτε ρε συ, αν είναι αλήθεια πως τα έφαγε τα παιδιά της, μιλάμε για σταθμό στην Ιστορία της Εγκληματολογίας. Δεν παλεύεται. Δηλαδή, έφαγε ένα, επειδή δεν άντεχε, έπειδή κατά λάθος, και το κάλυψε. Αλλά να έκανε συστηματική εξόντωση στα παιδιά της; Και συγγνώμη, και τα 3 άρρωστα βγήκανε; Πώς γίνεται;Ερμής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:51
Σε μια πρώην σχέση της για να μη την αφήσει είχε δηλώσει οτι ειχε καρκίνο, έπινε σχετικά φάρμακα, πλαστογραφούσε εξετάσεις και γνωματεύσεις. Εδω σου λέει έχω τα παιδιά για αυτή τη δουλειά.
Καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε;
Εμείς πυρετό παθαίνει το παιδί μας και χάνουμε τον κόσμο και αυτή μετά απο τη δολοφονία του πρώτου της παιδιού ζητούσε τιπς στο φβ για ταξιδάκια, ποτάκια και βολτίτσες. Σα το πιλότο το καλοκαιρί, μπήκαν σπίτι και του μακέλεψαν υποτίθεται την οικογένεια και αυτός χαλαρός και ωραίος.
Ordem e Progresso.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οκ. Μας λες δηλαδή πως ο ναζισμός είναι βαριά ψυχιατρική διαταραχή.
Δεν έχεις και άδικο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ποια ιδιοφυΐα σκεφτηκε να συγκρινει αυτες τις δυο περιπτωσεις?
- NoMoreLice
Σύμφωνα με όσα λέγονται, κάνεις λάθος. Δεν τα σκότωσε επειδή ήταν άρρωστα. Μόνο ένα είχε αρρωστήσει, αλλά και αυτό ήταν σε φάση θεραπείας και φαινόταν να πηγαίνει καλά. Αυτό που υποστηρίζουν στα διάφορα μέσα είναι ότι έπασχε από μια σπάνια ψυχιατρική νόσο που λέγεται σύνδρομο Μυνχάουζεν δια αντιπροσώπου. Αποτέλεσμα αυτής της νόσου, είναι ένας φροντιστής/κηδεμόνας κάποιου ατόμου, να προκαλεί προβλήματα υγείας σε αυτό το άτομο γιατί απολαμβάνει την προσοχή, συμπόνοια και αναγνώριση που δέχεται ο ίδιος ως φροντιστής από τον κόσμο. Έτσι για παράδειγμα, μπορεί ένας γονέας να δηλητηριάζει το παιδί του ή να παραποιεί ιατρικές εξετάσεις για να εμφανίζει προβλήματα υγείας κλπ.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:04Κάτε ρε συ, αν είναι αλήθεια πως τα έφαγε τα παιδιά της, μιλάμε για σταθμό στην Ιστορία της Εγκληματολογίας. Δεν παλεύεται. Δηλαδή, έφαγε ένα, επειδή δεν άντεχε, έπειδή κατά λάθος, και το κάλυψε. Αλλά να έκανε συστηματική εξόντωση στα παιδιά της; Και συγγνώμη, και τα 3 άρρωστα βγήκανε; Πώς γίνεται;Ερμής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:51Σε μια πρώην σχέση της για να μη την αφήσει είχε δηλώσει οτι ειχε καρκίνο, έπινε σχετικά φάρμακα, πλαστογραφούσε εξετάσεις και γνωματεύσεις. Εδω σου λέει έχω τα παιδιά για αυτή τη δουλειά.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:24 Eπειδη δεν τρέχω από πίσω από την είδηση, αλλά μια μικρή ιδέα την έχω, γιατί να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά της;
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μόνο που αυτή το πήγε ένα βήμα παραπέρα και όποτε ο πατέρας έκανε κάτι που δεν της άρεσε, σκότωνε και ένα από τα παιδιά. Όταν έφυγε ο πατέρας από το σπίτι σκότωσε το πρώτο, όταν έκανε αίτηση διαζυγίου σκότωσε το δεύτερο. Το τελευταίο το ταλαιπώρησε για περισσότερο διάστημα γιατί ήταν και το μεγαλύτερο και μάλλον άντεξε παραπάνω.
Είμαι πραγματικά πολύ περίεργος να μάθω τι βγάζει ο λεξάριθμος αυτού του τέρατος,τρέμω να το βάλω μόνος μου
σπύρος
σπύρος
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση