Ναι φίλε μου όσο κι ν σε πονάει δεν μας ενδιαφέρει το θρησκευτικό αίσθημα κανενός και είμαστε πολλοί.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:41άλλωστε εγώ βλέπω έναν παππού απέναντι σε ένα επιθετικό πλήθοςDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:34Σ αυτή τη βάση λοιπόν ας μεινουμε, κανείς να μη λέει "χωρίς λόγο", "που δεν τους έχει κάνει τίποτα", κλπ χωρίς πολλούς αστερίσκους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:30
συζητάμε στη βάση αυτού που παρακολουθήσαμε
και είδαμε μια ομάδα κακομαθημένων να τραμπουκίζει έναν παππού και να σκίζει ένα θρησκευτικό σύμβολο προσβάλλοντας την πίστη μερικών εκατομμυρίων
αλλά ποιος χέστηκε, δεν είναι ακροδεξιές για να μιλάμε για αυγά των φιδιών, κίνδυνο της δημοκρατίας, μισαλλοδοξία και λοιπά
αν ο τύπος είχε τολμήσει να απλώσει χέρι θα τον είχαν τσακίσει όλοι μαζί
οπότε σε αντίθετη περίπτωση, το πολύ να είπε κάτι
και η απάντηση που έλαβε δεν ήταν μόνο λεκτική, αυτό μπορούμε να το δούμε
όπως και να το κάνεις, δεν είναι συμπεριφορά αυτή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
Αν δεν τους ενδιέφερε δεν θα σκίζαν την εικόναΓλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:49Ναι φίλε μου όσο κι ν σε πονάει δεν μας ενδιαφέρει το θρησκευτικό αίσθημα κανενός και είμαστε πολλοί.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:41άλλωστε εγώ βλέπω έναν παππού απέναντι σε ένα επιθετικό πλήθοςDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:34
Σ αυτή τη βάση λοιπόν ας μεινουμε, κανείς να μη λέει "χωρίς λόγο", "που δεν τους έχει κάνει τίποτα", κλπ χωρίς πολλούς αστερίσκους.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πάλι.Zoomer έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:12pali milate gia ton eafto sas:smt005:Yochanan έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:11+1πατησιωτης έγραψε: 11 Μαρ 2021, 23:33
Αυτό είναι το ηθικό τους πλεονέκτημα που τους επιτρέπει να τα κάνουν.Ο Σολζενίτσυν έγραψε ότι το μέγεθος των εγκλημάτων του κομμουνισμού οφείλεται στο ότι οι δράστες είχαν αναπτύξει ένα μηχανισμό που τους επέτρεπε να υπερβαίνουν τις τύψεις συνειδήσεως που υπάρχουν σε όσους εγκληματούν επειδή πίστευαν ότι τα εγκλήματά τους ήσαν δικαιολογημένα.Αυτό είναι το ηθικό πλεονέκτημα.
Αυτές φυσικά είναι ένα ασήμαντο υποσύνολο των ηθικών εγκληματιών αλλά δια των θεωριών της πατριαρχίας,αντιεθνικισμού ή δεν ξέρω εγώ ποιές άλλες παρόμοιες κατασκευές υπερβαίνουν τυχόν ηθικούς ενδοιασμούς για την καταστροφή της εικόνας του γεράκου.
είναι entitled μισάνθρωπα σκουπίδια
Τι σημαίνει αυτό; Η αδιαφορία δεν αποκλείει οποιαδήποτε ενέργειαLugozzi έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:51Αν δεν τους ενδιέφερε δεν θα σκίζαν την εικόναΓλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:49Ναι φίλε μου όσο κι ν σε πονάει δεν μας ενδιαφέρει το θρησκευτικό αίσθημα κανενός και είμαστε πολλοί.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:41
άλλωστε εγώ βλέπω έναν παππού απέναντι σε ένα επιθετικό πλήθος
Bασικά, αν πεθάνει η Ελλάδα αυτοί οι μπαγιάτικοι τρεντολουκουμάδες θα πεθάνουν από πείνα γιατί είναι παντελώς ανίκανα και φωνακλάδικα παράσιτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα μαντολίνα παίζουν.
Πολλοί είναι οι κυριούληδες που δεν πειράζουν κανέναν και δέχονται διαρκώς επίθεση. Ο φασισμός είναι πάντα στην υπηρεσία των ισχυρών και όχι των διαδηλωτών.
Πολλοί είναι οι κυριούληδες που δεν πειράζουν κανέναν και δέχονται διαρκώς επίθεση. Ο φασισμός είναι πάντα στην υπηρεσία των ισχυρών και όχι των διαδηλωτών.
Εννοείς ότι υπάρχει το πολιτικώς ορθό δεοντολογικό πέσιμο, ακόμη και αν είναι 20 εναντίον ενός γέρου χωρίς καμμία επιθετική διάθεση;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:44Συμφωνώ. Και εκεί δεν μου αρέσει να λένε "τον βαράνε χωρίς λόγο". Λόγος μπορεί να υπάρχει, σημασία έχει αν φέρονται δεοντολογικά ή όχι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:38ναι, εντάξειDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:34
Σ αυτή τη βάση λοιπόν ας μεινουμε, κανείς να μη λέει "χωρίς λόγο", "που δεν τους έχει κάνει τίποτα", κλπ χωρίς πολλούς αστερίσκους.
τότε να κάνουμε και το ίδιο σε όλα τα βίντεο όπου μπάτσοι βαρούν κόσμο
τι λες
Γιατί τα συγκεκριμένα σούργελα σαφώς και θεωρούν ότι επιτελούν ανθρωπιστικό έργο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, αλλά υπάρχει κι ένα σίγουρο. Εγώ βλέπω μερικά παιδιά πόσο, 16-17 χρονών, να τραμπουκίζουν έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να ήταν ο παππούς τους. Μπορεί και να τους είπε καμιά κουβέντα περί θρησκείας, δεν ξέρω, μπορεί και να τα μάλωσε για τη "φασαρία" που κάνουν, πάντως απ' ότι διάβασα πιο πάνω μάλλον πρόκειται για έναν άκακο, γραφικό θρησκόληπτο. Απ' το βίντεο, τουλάχιστον, δεν τον βλέπω επιθετικό. Βλέπω ότι κάθεται και μαζεύει τα πράγματά του από τον δρόμο, ήσυχα, χωρίς φωνές, και προσπαθεί να τα βάλει στο μηχανάκι του και να φύγει. Αλλά ακόμη και τότε του τα πατάνε στο δρόμο και του παίρνουν την σκισμένη εικόνα...για να την ξανασκίσουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:20Μέχρι τώρα πάντως συζητάμε χωρίς να ξέρουμε το κοντεξτ. Οπότε πολλά εφόσον.Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:14Ε καλά, ό,τι και τούς είπε -και εφόσον δεν τις έβρισε- δεν είχαν δικαίωμα να τον τραμπουκίσουν έτσι, ούτε να τού σπάσουν τα πράγματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:13
Έτσι ειπώθηκε αρχικά ότι ήταν περαστικός. Αλλά τελικά μάλλον πήγε εκεί να τους πει ότι δεν είναι αποδεκτές από την κοινωνία.
Συμπέρασμα: πρόκειται για κωλόπαιδα. Αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να τα είχαν μάθει οι γονείς τους τι θα πει σεβασμός και αξιοπρέπεια.
- Dwarven Blacksmith
Όχι, δεν εννοώ τίποτα τέτοιο. Εννοώ ότι αστυνομική βία έχει ένα έξτρα επίπεδο κρίσης γιατί ο αστυνομικός την ασκεί εν ονόματι του κράτους. Οπότε δεν αρκεί να έχει λόγο το άτομο, πρέπει να έχει λόγο το κράτος.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:08Εννοείς ότι υπάρχει το πολιτικώς ορθό δεοντολογικό πέσιμο, ακόμη και αν είναι 20 εναντίον ενός γέρου χωρίς καμμία επιθετική διάθεση;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:44Συμφωνώ. Και εκεί δεν μου αρέσει να λένε "τον βαράνε χωρίς λόγο". Λόγος μπορεί να υπάρχει, σημασία έχει αν φέρονται δεοντολογικά ή όχι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:38
ναι, εντάξει
τότε να κάνουμε και το ίδιο σε όλα τα βίντεο όπου μπάτσοι βαρούν κόσμο
τι λες
Γιατί τα συγκεκριμένα σούργελα σαφώς και θεωρούν ότι επιτελούν ανθρωπιστικό έργο.
Το τι συμβαίνει στο βίντεο όλο βγαίνει κάποιος και βάζει νέες πληροφορίες οπότε αποφεύγω να το σχολιάσω.
Αυτά που γράφεις σημαίνουν ότι δεν ένοιωσες ιδιαίτερα ενοχλημένος από το συγκεκριμένο σκηνικό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:23Όχι, δεν εννοώ τίποτα τέτοιο. Εννοώ ότι αστυνομική βία έχει ένα έξτρα επίπεδο κρίσης γιατί ο αστυνομικός την ασκεί εν ονόματι του κράτους. Οπότε δεν αρκεί να έχει λόγο το άτομο, πρέπει να έχει λόγο το κράτος.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:08Εννοείς ότι υπάρχει το πολιτικώς ορθό δεοντολογικό πέσιμο, ακόμη και αν είναι 20 εναντίον ενός γέρου χωρίς καμμία επιθετική διάθεση;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:44
Συμφωνώ. Και εκεί δεν μου αρέσει να λένε "τον βαράνε χωρίς λόγο". Λόγος μπορεί να υπάρχει, σημασία έχει αν φέρονται δεοντολογικά ή όχι.
Το τι συμβαίνει στο βίντεο όλο βγαίνει κάποιος και βάζει νέες πληροφορίες οπότε αποφεύγω να το σχολιάσω.
Και κάπου έχω την αίσθηση ότι αν ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές όχι μόνον θα σε ενοχλούσε αλλά θα το θεωρούσες τριτοκοσμικό βαρβαρισμό ή κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Αρχικά ένιωσα άσχημα αλλά μετά ενοχλήθηκα που δεν σκέφτηκα από μόνος μου ότι ίσως δεν ήταν περαστικός. Και τώρα δε σχολιάζω άλλο ως αυτοτιμωρία.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:30Αυτά που γράφεις σημαίνουν ότι δεν ένοιωσες ιδιαίτερα ενοχλημένος από το συγκεκριμένο σκηνικό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:23Όχι, δεν εννοώ τίποτα τέτοιο. Εννοώ ότι αστυνομική βία έχει ένα έξτρα επίπεδο κρίσης γιατί ο αστυνομικός την ασκεί εν ονόματι του κράτους. Οπότε δεν αρκεί να έχει λόγο το άτομο, πρέπει να έχει λόγο το κράτος.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:08
Εννοείς ότι υπάρχει το πολιτικώς ορθό δεοντολογικό πέσιμο, ακόμη και αν είναι 20 εναντίον ενός γέρου χωρίς καμμία επιθετική διάθεση;
Και κάπου έχω την αίσθηση ότι αν ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές όχι μόνον θα σε ενοχλούσε αλλά θα το θεωρούσες τριτοκοσμικό βαρβαρισμό ή κάτι τέτοιο.
Αυτό ακριβώς μου "άναψε τα λαμπάκια". Δηλαδή βλέπεις έναν άνθρωπο να προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί κι εκεί έρχεται ένα ξεφτιλισμένο θηλυκό δίποδο και στο τελείως κυνικό του το αρπάζει και το σκίζει χωρίς καν να τον κοιτάξει. Και οι άλλοι το ψιλοδιασκεδάζουν που τιμώρησαν τον γέρο. Εμετικοί, όλοι τους.Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:19Ναι, αλλά υπάρχει κι ένα σίγουρο. Εγώ βλέπω μερικά παιδιά πόσο, 16-17 χρονών, να τραμπουκίζουν έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να ήταν ο παππούς τους. Μπορεί και να τους είπε καμιά κουβέντα περί θρησκείας, δεν ξέρω, μπορεί και να τα μάλωσε για τη "φασαρία" που κάνουν, πάντως απ' ότι διάβασα πιο πάνω μάλλον πρόκειται για έναν άκακο, γραφικό θρησκόληπτο. Απ' το βίντεο, τουλάχιστον, δεν τον βλέπω επιθετικό. Βλέπω ότι κάθεται και μαζεύει τα πράγματά του από τον δρόμο, ήσυχα, χωρίς φωνές, και προσπαθεί να τα βάλει στο μηχανάκι του και να φύγει. Αλλά ακόμη και τότε του τα πατάνε στο δρόμο και του παίρνουν την σκισμένη εικόνα...για να την ξανασκίσουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:20Μέχρι τώρα πάντως συζητάμε χωρίς να ξέρουμε το κοντεξτ. Οπότε πολλά εφόσον.Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:14
Ε καλά, ό,τι και τούς είπε -και εφόσον δεν τις έβρισε- δεν είχαν δικαίωμα να τον τραμπουκίσουν έτσι, ούτε να τού σπάσουν τα πράγματα.
Συμπέρασμα: πρόκειται για κωλόπαιδα. Αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να τα είχαν μάθει οι γονείς τους τι θα πει σεβασμός και αξιοπρέπεια.
Και επαναλαμβάνω ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι ήταν εικόνα της Παναγίας. Μπορεί να ήταν το οτιδήποτε αλλά γι' αυτόν τον άνθρωπο είχε αξία ρε γμτ. Πόσο ξεφτίλας μπορεί να είναι κάποιος για να καμαρώνει και να διασκεδάζει με κάτι τέτοιο; ΠΟΣΟ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή αν πήγε για να τους κάνει κήρυγμα το άξιζε. Αυτό κατάλαβα κι εγώ, ήταν σαφές και στο είπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:36Αρχικά ένιωσα άσχημα αλλά μετά ενοχλήθηκα που δεν σκέφτηκα από μόνος μου ότι ίσως δεν ήταν περαστικός. Και τώρα δε σχολιάζω άλλο ως αυτοτιμωρία.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:30Αυτά που γράφεις σημαίνουν ότι δεν ένοιωσες ιδιαίτερα ενοχλημένος από το συγκεκριμένο σκηνικό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:23
Όχι, δεν εννοώ τίποτα τέτοιο. Εννοώ ότι αστυνομική βία έχει ένα έξτρα επίπεδο κρίσης γιατί ο αστυνομικός την ασκεί εν ονόματι του κράτους. Οπότε δεν αρκεί να έχει λόγο το άτομο, πρέπει να έχει λόγο το κράτος.
Οπότε, υποθέτω ότι θα συμφωνείς στο ότι οποιοσδήποτε πάει σ' έναν χώρο που δεν είναι αρεστός, αξίζει μπούλινγκ από 20 παπάρες, αν δεν υπάρξει σωματική βία.
Έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Όχι βέβαια. Καθόλου έτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:44Δηλαδή αν πήγε για να τους κάνει κήρυγμα το άξιζε. Αυτό κατάλαβα κι εγώ, ήταν σαφές και στο είπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:36Αρχικά ένιωσα άσχημα αλλά μετά ενοχλήθηκα που δεν σκέφτηκα από μόνος μου ότι ίσως δεν ήταν περαστικός. Και τώρα δε σχολιάζω άλλο ως αυτοτιμωρία.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:30
Αυτά που γράφεις σημαίνουν ότι δεν ένοιωσες ιδιαίτερα ενοχλημένος από το συγκεκριμένο σκηνικό.
Οπότε, υποθέτω ότι θα συμφωνείς στο ότι οποιοσδήποτε πάει σ' έναν χώρο που δεν είναι αρεστός, αξίζει μπούλινγκ από 20 παπάρες, αν δεν υπάρξει σωματική βία.
Έτσι δεν είναι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-