Αιώνιος πύτε μου?Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:16 10 γιγα απερειοριστα προς ολους ομιλια και 300 sms δινει το μικροτερο φοιτητικο της βονταφονε με 13ε
Μπάνσκο οργανώσατε φέτος με τη ΔΑΠάρα ή σας τη χαλασανε τα παλιοκομθονια?
Αιώνιος πύτε μου?Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:16 10 γιγα απερειοριστα προς ολους ομιλια και 300 sms δινει το μικροτερο φοιτητικο της βονταφονε με 13ε
Φοιτητικό πακέτο στα 44 μανμου;Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:16 10 γιγα απερειοριστα προς ολους ομιλια και 300 sms δινει το μικροτερο φοιτητικο της βονταφονε με 13ε
Με 13€ έχουν και οι δύο ελάχιστο, πού το είδες το 8?Ζαποτέκος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 19:53 Για όποιον ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή η cosmote έχει κάρτα με 8 ευρώ ελάχιστο και vodafone με 13 ευρώ.
( Τα είχαν αυξήσει αρκετό καιρό και οι δύο στα 15 ευρώ. Έπεσε κράξιμο για εναρμονισμένες πρακτικές ή τους πίεσε η κυβέρνηση ή κάτι άλλο και η cosmote το έριξε στα 8 ευρώ ενώ η vodafone το διατήρησε στα 15 ευρώ . Τώρα έπεσε και η vodafone τα 13 ευρώ ).
Λέω αυτό που στο δίμηνο πρέπει να ανανεώσεις αλλιώς χάνεις το υπόλοιπό σου. Το κάνω κάθε δίμηνο . Στην κοσμοτέ ήθελαν 15 και το έριξαν στα 8. Στην Βόνταφον ήθελαν κι αυτοί 15 και τώρα θέλουν 13. Τώρα να μου έλεγαν ψέματα οι υπάλληλοι ... δεν το νομίζω.vantono έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:26Με 13€ έχουν και οι δύο ελάχιστο, πού το είδες το 8?Ζαποτέκος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 19:53 Για όποιον ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή η cosmote έχει κάρτα με 8 ευρώ ελάχιστο και vodafone με 13 ευρώ.
( Τα είχαν αυξήσει αρκετό καιρό και οι δύο στα 15 ευρώ. Έπεσε κράξιμο για εναρμονισμένες πρακτικές ή τους πίεσε η κυβέρνηση ή κάτι άλλο και η cosmote το έριξε στα 8 ευρώ ενώ η vodafone το διατήρησε στα 15 ευρώ . Τώρα έπεσε και η vodafone τα 13 ευρώ ).![]()
Εκτός αν εννοείς την επέκταση υπολοίπου της κοσμοτε, που δεν είναι 8, είναι 5€.
Και δεν το είχαν αυξήσει 15, το είχαν 12 και οι δύο και το αύξησαν και οι δύο στα 13, με λίγους μήνες διάφορα.
Στη φραγή κλήσεων/μηνυμάτων πρέπει να διαφέρουν. Η μία στην κάνει πάνω στο 2μηνο μη ανανέωσης ενώ η άλλη στο 3μηνο. Νομίζω.
Δεν μ' αρέσει να ανοίγω καινούρια νήματα. Νιώθω πως επιβαρύνεται το καημένο το φόρουμ όταν ανοίγονται νέα νήματα.exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:25
Επίσης Ζαποτέκαρε τι γαμάτη Νεκρομαντεία ξηγήθηκες σε 5ετές ζομποθρέντι;![]()
Τωρα βλεπω οτι εκτος φοιτητικου τα αλλα ειναι πανακριβα σε βοντα ( 10ε για 400 λεπτα ομιλια . )exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:25Φοιτητικό πακέτο στα 44 μανμου;Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:16 10 γιγα απερειοριστα προς ολους ομιλια και 300 sms δινει το μικροτερο φοιτητικο της βονταφονε με 13ε
(για μένα μιλάω)
Νταξ'το τρέναρα το πτυχίο, αντί για 24 χρόνων το πήρα στα 27,κι αυτό για να έχω άδειες για στρατό/1η δουλειά, αλλά όχι κι έτσι
Αλλά, μπι μαι γκέστ, ντρόπ δι νόουλετζ, πως το τσιμπάμε το πακετάκι οι noobάδες μπούμερζ;
Μη μασάς μπρόσκι, λόγω δουλειάς έχω απεριόριστο σε ντέιτα και χρόνο...Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:57Τωρα βλεπω οτι εκτος φοιτητικου τα αλλα ειναι πανακριβα σε βοντα ( 10ε για 400 λεπτα ομιλια . )exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:25Φοιτητικό πακέτο στα 44 μανμου;Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:16 10 γιγα απερειοριστα προς ολους ομιλια και 300 sms δινει το μικροτερο φοιτητικο της βονταφονε με 13ε
(για μένα μιλάω)
Νταξ'το τρέναρα το πτυχίο, αντί για 24 χρόνων το πήρα στα 27,κι αυτό για να έχω άδειες για στρατό/1η δουλειά, αλλά όχι κι έτσι
Αλλά, μπι μαι γκέστ, ντρόπ δι νόουλετζ, πως το τσιμπάμε το πακετάκι οι noobάδες μπούμερζ;
Πηγαινε γραψου σε ενα δημοσιο ιεκ . σε λιγες μερες σου δινουν βεβαιωση φοιτησης πας σε καταστημα με βεβαιωση ταυτοτητα λογαριασμο δεη και εννοειται δεν ξαναπας στο ιεκ
ναι ρε ασε τον κνιτη πιο πανω να πουλαει κουπονια και υφακι ,. (δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα κομμα)exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:03Μη μασάς μπρόσκι, λόγω δουλειάς έχω απεριόριστο σε ντέιτα και χρόνο...Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:57Τωρα βλεπω οτι εκτος φοιτητικου τα αλλα ειναι πανακριβα σε βοντα ( 10ε για 400 λεπτα ομιλια . )exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:25
Φοιτητικό πακέτο στα 44 μανμου;
(για μένα μιλάω)
Πηγαινε γραψου σε ενα δημοσιο ιεκ . σε λιγες μερες σου δινουν βεβαιωση φοιτησης πας σε καταστημα με βεβαιωση ταυτοτητα λογαριασμο δεη και εννοειται δεν ξαναπας στο ιεκ
Αλλά θνξ ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να αλλάξω δουλειά
Καλή Τσικνοπέμπτη, αδερφάκο...
(ΔΑΠίτης,ξεΔΑΠίτης,άνθρωπος που έχει φάει σκ@τ@ σαν υπάλληλος αρτοποιείου, μόνο σεβασμό..)
Εικονική εγγραφή σε δημόσιο ΙΕΚ. Η ΔΥική πονηραδα σε λεβελ too high to measure βλέπω πύτε μουΝon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:57Τωρα βλεπω οτι εκτος φοιτητικου τα αλλα ειναι πανακριβα σε βοντα ( 10ε για 400 λεπτα ομιλια . )exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:25Φοιτητικό πακέτο στα 44 μανμου;Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:16 10 γιγα απερειοριστα προς ολους ομιλια και 300 sms δινει το μικροτερο φοιτητικο της βονταφονε με 13ε
(για μένα μιλάω)
vantono έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:09Εικονική εγγραφή σε δημόσιο ΙΕΚ. Η ΔΥική πονηραδα σε λεβελ too high to measure βλέπω πύτε μουΝon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:57Τωρα βλεπω οτι εκτος φοιτητικου τα αλλα ειναι πανακριβα σε βοντα ( 10ε για 400 λεπτα ομιλια . )exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:25
Φοιτητικό πακέτο στα 44 μανμου;
(για μένα μιλάω)
Πηγαινε γραψου σε ενα δημοσιο ιεκ . σε λιγες μερες σου δινουν βεβαιωση φοιτησης πας σε καταστημα με βεβαιωση ταυτοτητα λογαριασμο δεη και εννοειται δεν ξαναπας στο ιεκ![]()
Δεν το είχαν αυξήσει στα 15, αν εννοείς για την διατήρηση σύνδεσης. Μπορούσες να πας στην εταιρεία και να φορτώσεις όσο ήθελες. Αυτό που κατήργησαν και δεν επανέφεραν είναι οι προπληρωμένες κάρτες των 12, ενώ ταυτόχρονα αύξησαν τα μεγάλα πακέτα τους στα 15 ευρώ. Αν θες το μεγάλο πακέτο Vodafone ή Cosmote, πρέπει να πάρεις κάρτα των 15. Υπάρχουν κάρτες των 13 ακόμη, αλλά με αυτές μπορείς να βάλεις μόνο τα μικρά πακέτα τους.Ζαποτέκος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 19:53 Για όποιον ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή η cosmote έχει κάρτα με 8 ευρώ ελάχιστο και vodafone με 13 ευρώ.
( Τα είχαν αυξήσει αρκετό καιρό και οι δύο στα 15 ευρώ. Έπεσε κράξιμο για εναρμονισμένες πρακτικές ή τους πίεσε η κυβέρνηση ή κάτι άλλο και η cosmote το έριξε στα 8 ευρώ ενώ η vodafone το διατήρησε στα 15 ευρώ . Τώρα έπεσε και η vodafone τα 13 ευρώ ).
Αυτή την στιγμή είναι 8 και 13 αντίστοιχα το ελάχιστο . Πριν μια βδομάδα έβαλα στα καταστήματά τους. Ποτέ δεν μπορούσες να φορτώσεις όσο ήθελες. Αν ήταν έτσι εγώ θα ανανέωνα με 50 λεπτά.hellegennes έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:22Δεν το είχαν αυξήσει στα 15, αν εννοείς για την διατήρηση σύνδεσης. Μπορούσες να πας στην εταιρεία και να φορτώσεις όσο ήθελες. Αυτό που κατήργησαν και δεν επανέφεραν είναι οι προπληρωμένες κάρτες των 12, ενώ ταυτόχρονα αύξησαν τα μεγάλα πακέτα τους στα 15 ευρώ. Αν θες το μεγάλο πακέτο Vodafone ή Cosmote, πρέπει να πάρεις κάρτα των 15. Υπάρχουν κάρτες των 13 ακόμη, αλλά με αυτές μπορείς να βάλεις μόνο τα μικρά πακέτα τους.Ζαποτέκος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 19:53 Για όποιον ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή η cosmote έχει κάρτα με 8 ευρώ ελάχιστο και vodafone με 13 ευρώ.
Οκέι τότε. Το είπα γιατί αυτήν την απάντηση μού έδωσε υπάλληλος της Cosmote, δεν έχω πάει ποτέ σε κατάστημα για ανανέωση.Ζαποτέκος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 23:20Αυτή την στιγμή είναι 8 και 13 αντίστοιχα το ελάχιστο . Πριν μια βδομάδα έβαλα στα καταστήματά τους. Ποτέ δεν μπορούσες να φορτώσεις όσο ήθελες. Αν ήταν έτσι εγώ θα ανανέωνα με 50 λεπτά.hellegennes έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:22Δεν το είχαν αυξήσει στα 15, αν εννοείς για την διατήρηση σύνδεσης. Μπορούσες να πας στην εταιρεία και να φορτώσεις όσο ήθελες. Αυτό που κατήργησαν και δεν επανέφεραν είναι οι προπληρωμένες κάρτες των 12, ενώ ταυτόχρονα αύξησαν τα μεγάλα πακέτα τους στα 15 ευρώ. Αν θες το μεγάλο πακέτο Vodafone ή Cosmote, πρέπει να πάρεις κάρτα των 15. Υπάρχουν κάρτες των 13 ακόμη, αλλά με αυτές μπορείς να βάλεις μόνο τα μικρά πακέτα τους.Ζαποτέκος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 19:53 Για όποιον ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή η cosmote έχει κάρτα με 8 ευρώ ελάχιστο και vodafone με 13 ευρώ.
( Τα είχαν αυξήσει αρκετό καιρό και οι δύο στα 15 ευρώ. Έπεσε κράξιμο για εναρμονισμένες πρακτικές ή τους πίεσε η κυβέρνηση ή κάτι άλλο και η cosmote το έριξε στα 8 ευρώ ενώ η vodafone το διατήρησε στα 15 ευρώ . Τώρα έπεσε και η vodafone τα 13 ευρώ ).![]()