!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 21:26
Για να μάθουν φοιτητές ποιοτική/ποσοτική ανάλυση, ναι, εννοείται ότι οι αναλύσεις είναι χειροκίνητες, αλλά άμα μιλάμε για διαγνωστικό εργαστήριο δεν μπορώ να φανταστώ αυτά τα πράγματα να γίνονται στο χέρι χωρίς την χρήση οργάνων.

Για το DNA/RNA είναι γεγονός ότι πρόκειται (προς το παρόν) για niche market...αλλά εκεί είναι τα λεφτά. Πολλά πανεπιστήμια έχουν ανάλογο εξοπλισμό, πολλές φορές καστομαρισμένο για τις ανάγκες της ομάδας. Ιδίως για θέματα βελτίωσης των αναλύσεων DNA/RNA υπάρχουν τεράστια περιθώρια. Πχ ενώ μπορείς με SFC-MS να κάνεις πολύ καλό διαχωρισμό οργανικού μείγματος σε κάτω από 5λεπτο χρησιμοποιώντας ελάχιστο διαλυτικό, για ανάλογη ανάλυση (όχι διαχωρισμό) DNA με MALDI-MS θες ένα 20λεπτο... Άμα πάμε σε κάποια στιγμή σε personalized medicine, οι αναλύσεις DNA θα είναι ρουτίνας σαν του αίματος. Ακόμη και για τους χημικούς μηχανικούς, η παρασκευή σε κλίμακα βιοφαρμάκων βασιζόμενων στο RNA (πχ η τεχνολογία siRNA) δε είναι καθόλου απλή υπόθεση.
Ποιό διαγνωστικό εργαστήριο; Μιλάγαμε για σχολή. Σε μας είχαν (από όσα θυμάμαι γιατί πάνε και τόσα χρόνια) XRF-XRD, MS-GC, HPLC, SEM, FΤ-IR, UV-VIS, ΝΜR , RAMAN, Πολαρίμετρο, ένα άλλο με λέιζερ που κάναν αναλύσεις μόνο για τον κλάδο περιβάλλοντος, αλλά πραγματικά, δεν το συνάντησα ποτέ στη δουλειά και βαριέμαι να ψάχνω το όνομά του τώρα.

Καλά, εννοείται ότι SEM δεν έχω ματαξαναδεί ΠΟΤΕ από τότε. Και επειδή τυγχάνει και είμαι στον κλάδο των φαρμάκων, κυρίως HPLC, GC τρέχει το QC. Βιοφάρμακα δεν έχω δουλέψει ΠΟΤΕ, δεν εκφέρω γνώμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 23 Μάιος 2020, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

bolek έγραψε: 23 Μάιος 2020, 21:30 τοσες μερες ξεχασαμε να γραψουμε οτι αν συμβει κατι τετοιο σε εναν αντρα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο σε μια γυναικα, ας μην ειναι και πολυ ομορφος, δεν πειραζει στους αντρες μετρανε αλλα πραγματα.
Το περιεγραψε τελεια η ΓΑΛΗ στην προηγουμενη σελιδα.
Πραγματικα δεν ξερω πως θα τα καταφερει η κοπελα. Γολγοθας για την ιδια και το περιβαλλον της.
Μακαρι να εχουμε καποια ευχαριστη εκπληξη σε ιατρικο επιπεδο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Daje έγραψε: 23 Μάιος 2020, 21:31
sloopy έγραψε: 23 Μάιος 2020, 21:13 Πόσο μίσος, πόσο φθόνο, πόση κακία, πόσο εγκληματικά ένστικτα μπορεί νά χει κάποιος που να φτάσει να ρίξει βιτριόλι στο πρόσωπο ενός ανθρώπου!
Στο πρόσωπο που δεν είναι μόνο μια μύτη, δυο μάτια,δυο αυτιά, ένα στόμα, είναι η ίδια η ταυτότητά μας, η μοναδικότητας μας, ξεχωριστή απ όλους τους άλλους ανθρώπους ακόμη και σε ομοζυγωτούς διδύμους, η πιο ισχυρή αποτύπωση της μοναδικότητάς μας, πιο μοναδική από δακτυλικό αποτύπωμα ή και οδοντοστοιχία .
Το πρόσωπο που γελά και δακρύζει, που πονά και χαίρεται, που αγαπά, συμπονά,αηδιάζει,θυμώνει .
Το πρόσωπο με τα παράθυρα και τις πόρτες του, τις πύλες του άλλοτε ορθάνοιχτες κι άλλοτε κλειστές .
Τ αγγίζω κι επιβεβαιώνω την ύπαρξή μου, το συναίσθημά μου, τις αισθήσεις μου, εμένα και τον κόσμο μου, εμένα και τον άλλον, εμένα και το σημαντικό για τους αγαπημένους μου, εμένα και τ αδιάφορο για όσους μ αγνοούν, εμένα και το προφίλ των επιθυμιών και των στιγμών μου σε κάθε γκριμάτσα μου, σε κάθε ρυτίδα μου, σε κάθε βλέμμα του που έχει ίχνη, θύμησες και όνειρα, λιγώματα, στραβοπατήματα, καμάρι και μετάνιωμα, τά χει όλα τα δικά μου πάνω του χαραγμένα άλλα απόλυτα κι αδιαπράγματευτα, άλλα σχετικά και αμφίβολα ή αμφίσημα .
Αυτά τα όλα δε θες να πεθάνουν, θες να υποφέρουν, να πονούν, να σπαράζουν, να ντρέπονται, να φλέγονται στο πυρ μιας απαιτησης δια βίου κόλασης .
Για ποιον λόγο το άρρωστο υπάνθρωπο "μυαλό" σου μόνο γνωρίζει κι η σκατένια χολερική τιποτένια "ψυχή" σου, ουδείς άλλος μπορεί να κατανοήσει τέτοια καταστροφή και συμφορά ετσιθελικά και μη αντιστρεπτά από άνθρωπο σε άνθρωπο .
Ποια γυναικτονία, άθλιοι όροι μιας άθλιας κοινωνίας που νομοθετεί πλημμέλημα τέτοιο έγκλημα .
Μισάνθρωποι που βασανίζουν πριν σκοτώσουν ή προτιμούν
ζωή βασανιστήριο χωρίς λύτρωση αντί να δολοφονήσουν .
Κι όχι πως η δολοφονία δεν είναι έγκλημα, η στέρηση ζωής, είναι και παραείναι, ο φόνος είναι μέγα κακό .
Μα η ποταπή επιθυμία του βασανιστηρίου, του πόνου, του φρικτού βίου δείχνει όχι μόνο τ απάνθρωπο, αλλά το ανελέητο, το εκ προ μελέτης, το Εν ψυχρώ αποφασισμένο και σχεδιασμένο .Το χωρίς έλεος, χωρίς οίκτο, χωρίς τύψεις κι ενοχές .
Χωρίς ερινύες .
Κι όπως όλοι οι σκατάνθρωποι, κρύφτηκε η θρασύδειλη, έριξε το βιτριόλι, πήρε τη βιτριολική της μάζα κι εξαφανίστηκε .
Συμφωνω απολυτως.
Γι'αυτο και η ποινη επρεπε να ειναι ιση με εκεινη του φονου.
Ειναι πραγματικα αδιανοητο οτι υπαρχει το ενδεχομενο ο δραστης να ειναι εξω μετα απο 4 χρονια φυλακισης...
Γαμω τον μεσαιωνα τους γαμω.
που ζεις ;
ποινες χαδια εχει ο ΠΚ κ καποιοι σκιζονται για την καλοπεραση των θυτων.

μην ξεχναμε πως αλλες περιπτωσεις παραδειγμα με την πιτσιρικα στο αγρινιο που της σφηνωσαν στο προσωπο φωτοβολιδα οι δυναμεις της προοδου κ της ανθρωπιας - τις περνανε στο ντουκου .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Daje έγραψε: 23 Μάιος 2020, 21:34
bolek έγραψε: 23 Μάιος 2020, 21:30 τοσες μερες ξεχασαμε να γραψουμε οτι αν συμβει κατι τετοιο σε εναν αντρα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο σε μια γυναικα, ας μην ειναι και πολυ ομορφος, δεν πειραζει στους αντρες μετρανε αλλα πραγματα.
Το περιεγραψε τελεια η ΓΑΛΗ στην προηγουμενη σελιδα.
Πραγματικα δεν ξερω πως θα τα καταφερει η κοπελα. Γολγοθας για την ιδια και το περιβαλλον της.
Μακαρι να εχουμε καποια ευχαριστη εκπληξη σε ιατρικο επιπεδο.
οταν ημουν μικρος πηγα καπου στην ανατολικη αττικη που εχει το πολεμικο ναυτικο κατι εγκαταστασεις για διακοπες.
εκει ημουν με τον παππου μου και την γιαγια μου, και ειδα καποιον ηλικιωμενο που ειχε παντου στο προσωπο λαστιχενια προσθετικα και στο σαγονι και δειχναν αρκετα καλα αλλα ειχαν αρκετα διαφορετικο χρωμα απο το δικο του δερμα και ηταν καπως γυαλιστερα. η γιαγια μου μου ειπε οτι ηταν ενας ναυτης του Ελλη και δεν παντρευτηκε ποτε γιατι δεν ηταν για γαμο ετσι που εγινε. κατα τα αλλα εδειχνε μια χαρα.
ολοι ηταν μαλλον γνωστοι εκει μεσα απο τους παλαιμαχους. μπορει να ειχε ο ενας να δει τον αλλον 20-30 χρονια η να μην το ειχε δει ποτε του αλλα τον ηξερε απο διαφορες ιστοριες
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Ρε σεις, τι είναι αυτά που λέτε; Καλύτερα νεκρή από άσχημη; Ως άσχημη μπορεί να συνεχίσει την ζωή της μ' ένα επιπρόσθετο ντεζαβαντάζ. Δεν λέω ότι δεν έπαθε και τίποτα, αλλά καλύτερα νεκρή; Εγώ θα προτιμούσα χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό που έπαθε από το να πεθάνω. Είναι ωραία η ζωή η πουτάνα, και για τους όμορφους και για τους άσχημους.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Επίσης, όποιος κι όποια λέει "καλύτερα να την σκότωνε" ας έχει υπόψη του κι υπόψη της ότι η κοπέλα κάποια στιγμή θα βγει από το νοσοκομείο και μπορεί να αναρωτηθεί τι γράφτηκε για την πάρτη της και να πέσει πάνω στις αναρτήσεις σας.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

κανε τον κοπο να καταλαβεις τις γυναικες - εστω κ μια φορα .
σκεψου γιατι τις χαρακωναν σαν καταστροφικη τιμωρια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Τις χαράκωναν διότι η εύρεση άντρα ήταν καθοριστική για το αν θα καταφέρουν να επιβιώσουν. Δεν επιτρεπόταν να έχουν δουλειά.
Τώρα μια χαρά μπορούν να επιβιώσουν γράφοντας τους άνδρες στο μουνί τους.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

... και δεν νομίζω κι ότι σταμάτησε η σεξουαλική της ζωή από την άλλη. Το άσχημο δέρμα δεν είναι αποκλεισμός.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Το νήμα πέραν πολλών άλλων είναι και νήμα αποθέωσης της φτήνιας του να ανάγεται η εξωτερική εμφάνιση στο πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό ενός ατόμου, άνδρα ή γυναίκας.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2020, 22:01 κανε τον κοπο να καταλαβεις τις γυναικες - εστω κ μια φορα .
σκεψου γιατι τις χαρακωναν σαν καταστροφικη τιμωρια
Δεν είναι μόνο οι γυναίκες Άγι. Η μούρη μας είναι το πρώτο πράγμα που μας χαρακτηρίζει. Είναι ψυχολογικό. Έχω φίλο καλό ένα μανουλομάνουλο που πραγματικά είναι από τους πιο ωραίους άντρες στη μάπα που είχαμε στο ΕΜΠ και ο τύπος ήταν μια ζωή κομπλεξικός, επειδή είχε μολυσματική ακμή και του έμειναν κάποια σημάδια. Ώρες ατελείωτες συζητήσεων έχουμε κάνει με εμένα να εξηγώ ότι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕ ΤΑ 5 σου σημάδια, τίποτα.
Τα ίδια με μια γνωστή μου με στραβή μύτη. Το πρόσωπο είναι ψυχολογικά το πρώτο που μας ρίχνει όλους.

Από εκεί και πέρα όντως η εμφάνιση δεν είναι καθοριστική για την επιβίωσή μας. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν ο άλλος έχει ΜΟΝΟ αυτό να επιδείξει και ξαφνικά το στερείται. Θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη να αρχίσει να αναπτύσσει άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Αλλά όλα αυτά είναι άσχετα με την κουβέντα μας, η οποια είναι για το καριολίδι που δεν έχει βρεθεί και το γεγονός ότι θα τιμωρηθεί με αστεία ποινή γαμώ τον ΠΚ γαμώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 23 Μάιος 2020, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
bolek

Βλήμα έγραψε: 23 Μάιος 2020, 22:06
:p2: η μεση γυναικα δεν μπορει ουτε το παιδι του αντρα της να μεγαλωσει εαν δεν τα περνει απο το κρατος τον πρωην την μαμα τον μπαμπα της
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

bolek έγραψε: 23 Μάιος 2020, 22:08
:p2: η μεση γυναικα δεν μπορει ουτε το παιδι του αντρα της να μεγαλωσει εαν δεν τα περνει απο το κρατος τον πρωην την μαμα τον μπαμπα της
Έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα παιδιά η μάνα σου ή σταμάτησε σε σένα;
bolek

Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 22:10
bolek έγραψε: 23 Μάιος 2020, 22:08
Έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα παιδιά η μάνα σου ή σταμάτησε σε σένα;
πονεσε; :D
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Σε πόσους αθρώπους δεν έτυχε μια αναπηρία που, ενώ πιο πριν χαραμίζανε την ζωή τους μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή -καλή ώρα- πιάσανε την ζωή απ' τα μαλλιά και γίνανε παραολυμπιονίκες και γαμήσανε και δείρανε; Η ζωή έχει πολλά γυρίσματα. Δύναμη και θάρρος χρειάζεται. Και φανταστείτε το κάψιμο με βιτριόλι δεν προκαλεί αναπηρία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”