!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The Childfree Life

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε παιδιά;

1) Ναι, έχω και δε θα το άλλαζα με τίποτα
29
39%
2) Ναι, έχω αλλά δεν είχα υπολογίσει το ζόρι, ίσως αν είχα τώρα επιλογή να μην έκανα
3
4%
3) Όχι δεν έχω αλλά θέλω να κάνω
20
27%
4) Όχι δεν έχω και ούτε θέλω να κάνω
23
31%

Σύνολο ψήφων: 75

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: The Childfree Life

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:32
Ερμής έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:21 Μωρε ξέρω και κάτι ανθρώπους "μαλάματα" που δουλεύουν 24ωρα για να μη λείψει τίποτα στη γυναίκα, να την έχουν βασίλισσα(για τον έξω κόσμο) αλλά μόλις κλείσουν οι πόρτες, στα μεταξύ τους αρχίζουν "εγω που σε έχω βασίλισσα" και "αν δεν ημουν εγώ πως θα ζούσες με 3 και 60", "δεν αντέχω να σηκώσω ενα πιάτο απο το τραπέζι γιατι δουλεύω σα πουστης γαμώ το σπίτι σου που ξύνεσαι όλη μέρα"
Μη βλέπετε μόνο αυτό που φαίνεται, όταν κλείνουν οι πόρτες στο σπίτι τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά.
αληθες.
ισχυει βεβαια και απο την αναποδη, οπου ο τυπος γυρνα σπιτι απο την 24ωρη δουλεια και εχει και γκρινια αποπανω, "δε με πας πουθενα, μονο καθε σαββατο στο ρεμο, ολη τη βδομαδα σπιτι, δε με προσεχεις, να βγαινουμε καθε βραδυ για ψαρακι, καθομαι και μαγειρευω σα δουλα καθε μερα, κλπ"
Άσε φίλε. Δοξάζω τον Θεό (τον ποιον;;;;) που σ' αυτό το θέμα έχω πέσει στα μαλακά. Τέτοια γκρίνια δεν έχω, ούτε είχα παλιά (που περνούσαμε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί), ούτε που για μερικά χρόνια (από το 2010 μέχρι πέρσι) έλειπα απ' το πρωί μέχρι το βράδυ λόγω e-shop, ούτε και τώρα που πλέον άρχισα να εμφανίζομαι λίγο παραπάνω στο σπίτι αλλά και πάλι λείπω αρκετά.

Εννοίται, μιλάω για καθημερινές. Κατά τ' άλλα, Σαββατοκύριακα, αργίες κλπ όσο μπορώ περνάω χρόνο με τη φαμίλια και όταν ήταν μικρότερα τα παιδιά και τα έβλεπα (τώρα λείπουν πολύ, όοοταν μένουν στο σπίτι), πάντα "έφτιαχνα" χρόνο ακόμα κι όταν φαινομενικά δεν υπήρχε καθόλου.

Αλλά με τη σύζυγο έπεσα στα μαλακά, όπως λέω. Ή στα μαλακά, ή είμαι πολύ μαλάκα και δεν ξέρω τι μου γίνεται. Ένα από τα δυο. :lol:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

perseus έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:32
Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:15
perseus έγραψε: 24 Μάιος 2019, 12:22 Εδω πρεπει να.μιλανε μονο οι χωρισμενοι
οσοι καναμε/κανουμε τα κουμαντα μας και δε χωριζουμε, βουβα;
Ναι γιατι δεν ξερεις αν περνας απο πορτες η βρισκουν τσ κέρατα
ουτε με νοιαζει κιολας. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

perseus έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:38 Οχι μωρε συμφωνα με μερικους απο εδω μέσα αν δεν γινει τρελλη παρτουζα με 18 ναυτες η 18 κολ γκιρλ δεν τρεχει μια
Όπως λέγαμε και μικροί: "μέχρι 5 είναι αίσθημα, από 'κει και πάνω θεωρείται παρτούζα".

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:36
foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:52 Θυμάμαι ένα συνάδελφο το '10 να του λέω ότι νυστάζω πάρα πολύ γιατί το μωρό έκλαιγε από τις 2 μέχρι τις 5 (κλασικά) και να μου απαντά "α εγώ όταν γίνεται αυτό λέω 'με συγχωρείτε, ο δικός μου ρόλος είναι να εργάζομαι' παίρνω το μαξιλαράκι μου, πάω στο γραφείο, κλείνω την πόρτα, την πέφτω στον καναπέ και δε με απασχολεί το θέμα".

Και είχα σκεφτεί τότε "το μαλάκα τον κύπριο όσα λεφτά και να έχει το αραβικό DNA δε ξεπλένεται".

Όμως αυτό που ήταν καλό DNA για την αραβία πριν 100 χρόνια δεν είναι αναγκαστικά καλό σήμερα. Τώρα λοιπόν πληρώνει κι αυτός διατροφή και το δεύτερο παιδί δεν τον βλέπει σαν μπαμπά, διότι χρειάστηκαν δικαστήρια και τεστ πατρότητας στον κώλο για να το δεχτεί ο ίδιος σαν δικό του.
Μην κάνουμε, όμως, περιπτωσιολογία εδώ πέρα.

Εγώ χώρισα παρά το γεγονός ότι δούλευα δέκα ώρες την ημέρα-αφού είχα αλλάξει πρώτα δυο δουλειές για να βρω κάποια ικανοποιητική-, είχα μοιραστεί με την πρώην τις δουλειές του σπιτιού, δηλαδή και σκούπιζα και σφουγγάριζα και πλυντήρια έβαζα και συμμετείχα στην φροντίδα του παιδιού κανονικότατα(τάϊσμα, ξεσκάτισμα, νανούρισμα, μπάνιο και τα σχετικά). Παράλληλα, είχα κόψει κάθε δραστηριότητα που μου άρεσε, δεν έβγαινα ποτέ με τους φίλους μου και δεν είχα παρά ελάχιστη ώρα για τον εαυτό μου μέσα στην εβδομάδα.

Εντωμεταξύ, εκείνη δεν είχε καμιά απαγόρευση από μέρους μου, δούλευε κανονικότατα, άλλαξε δυο αμάξια μέσα στον γάμο μας(εγώ πούλησα το δικό μου και είμαι ακόμη με δανεικό) και όταν έφυγε με άφησε με τους τοίχους και η ατάκα της ήταν, "παίρνω το παιδί μου και φεύγω!"

Αυτά.
Ξεκαθαρα φταις της στερησες 2 αυτοκινητα
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

lyna έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:35
Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:33
μίστερ μαξ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:22 Το πρόβλημα εγκειται στο χριστιανικό ταμπου του "κερατώματος". Σιγα την μλακια. Το κερατο πρέπει να αντιμετωπίζεται ως σύμπτωμα και όχι ως πρόβλημα καθ'αυτον. Όπως τον βήχα ενα πράμα.
συμφωνω.
Η επίταση των συμπτωμάτων πως πάει δλδ; Στα 3 κερατά / μήνα είναι σοβαρά η φάση ;
δεν παει αριθμητικα. αν σε κερατωνουν, κατι κανεις λαθος, διορθωσε το. οπως αν εχεις βηχα, πρεπει να γιατρεψεις την ασθενεια που τον προκαλει, οχι απλως να σταματησεις τα συμπτωματα.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Τώρα πρόσεξα το άβαταρ του perseus

:003:

sorry μάγκα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
perseus

Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:39
Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:15

οσοι καναμε/κανουμε τα κουμαντα μας και δε χωριζουμε, βουβα;
Το ξερω για αυτο λεω οτι λετε μαλακιες, φαντάσου να λεει στον γκομενο ,ελα ο μαλακας εφυγε για δουλεια ,γιατι να σε πειραξει
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna »

Lugozzi έγραψε: 26 Μάιος 2018, 18:30 Το ιστορικό τεύχος του ΤΙΜΕ
ποια η άποψή σας?
Να πώ ότι στο εξώφυλο φαίνετια ένα νεο ζευγάρι που μπορεί (έτσι φαίνεται) να κανει οτι γουστάρει από διασκεδάσεις, ζωάρα και τα ρέστα.

Βάλτε την ίδια φωτογραφία 40 χρόνια αργότερα και πείτε μου πώς θα φαίνεται και αν μοιάζιε οσο ελκυστική όσο αυτή των 20-30ηδων.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

perseus έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:40
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:36
foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:52 Θυμάμαι ένα συνάδελφο το '10 να του λέω ότι νυστάζω πάρα πολύ γιατί το μωρό έκλαιγε από τις 2 μέχρι τις 5 (κλασικά) και να μου απαντά "α εγώ όταν γίνεται αυτό λέω 'με συγχωρείτε, ο δικός μου ρόλος είναι να εργάζομαι' παίρνω το μαξιλαράκι μου, πάω στο γραφείο, κλείνω την πόρτα, την πέφτω στον καναπέ και δε με απασχολεί το θέμα".

Και είχα σκεφτεί τότε "το μαλάκα τον κύπριο όσα λεφτά και να έχει το αραβικό DNA δε ξεπλένεται".

Όμως αυτό που ήταν καλό DNA για την αραβία πριν 100 χρόνια δεν είναι αναγκαστικά καλό σήμερα. Τώρα λοιπόν πληρώνει κι αυτός διατροφή και το δεύτερο παιδί δεν τον βλέπει σαν μπαμπά, διότι χρειάστηκαν δικαστήρια και τεστ πατρότητας στον κώλο για να το δεχτεί ο ίδιος σαν δικό του.
Μην κάνουμε, όμως, περιπτωσιολογία εδώ πέρα.

Εγώ χώρισα παρά το γεγονός ότι δούλευα δέκα ώρες την ημέρα-αφού είχα αλλάξει πρώτα δυο δουλειές για να βρω κάποια ικανοποιητική-, είχα μοιραστεί με την πρώην τις δουλειές του σπιτιού, δηλαδή και σκούπιζα και σφουγγάριζα και πλυντήρια έβαζα και συμμετείχα στην φροντίδα του παιδιού κανονικότατα(τάϊσμα, ξεσκάτισμα, νανούρισμα, μπάνιο και τα σχετικά). Παράλληλα, είχα κόψει κάθε δραστηριότητα που μου άρεσε, δεν έβγαινα ποτέ με τους φίλους μου και δεν είχα παρά ελάχιστη ώρα για τον εαυτό μου μέσα στην εβδομάδα.

Εντωμεταξύ, εκείνη δεν είχε καμιά απαγόρευση από μέρους μου, δούλευε κανονικότατα, άλλαξε δυο αμάξια μέσα στον γάμο μας(εγώ πούλησα το δικό μου και είμαι ακόμη με δανεικό) και όταν έφυγε με άφησε με τους τοίχους και η ατάκα της ήταν, "παίρνω το παιδί μου και φεύγω!"

Αυτά.
Ξεκαθαρα φταις της στερησες 2 αυτοκινητα
:lol:

Εντωμεταξύ, θα μου έτρωγε και το σπίτι, αλλά το γλίτωσα διότι δεν είναι στο όνομα μου.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

perseus έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:42

Το ξερω για αυτο λεω οτι λετε μαλακιες, φαντάσου να λεει στον γκομενο ,ελα ο μαλακας εφυγε για δουλεια ,γιατι να σε πειραξει
επειδη ειπα και γω ψεμματα, δεν εχω παει για δουλεια. :102:

Άβαταρ μέλους
perseus

πολύ γιατί το μωρό έκλαιγε από τις 2 μέχρι τις 5 (κλασικά
Νυσταζω γιατι το μωρο εκλαιγε ,οχι νυσταζω γιατιβτο κανακευα ,αμα σου λεω πηξαμε στην μαλακια
Άβαταρ μέλους
perseus

Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:45
perseus έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:42

επειδη ειπα και γω ψεμματα, δεν εχω παει για δουλεια. :102:
Το ξερω ρε κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Belladonna έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:42
Lugozzi έγραψε: 26 Μάιος 2018, 18:30 Το ιστορικό τεύχος του ΤΙΜΕ
ποια η άποψή σας?
Να πώ ότι στο εξώφυλο φαίνετια ένα νεο ζευγάρι που μπορεί (έτσι φαίνεται) να κανει οτι γουστάρει από διασκεδάσεις, ζωάρα και τα ρέστα.

Βάλτε την ίδια φωτογραφία 40 χρόνια αργότερα και πείτε μου πώς θα φαίνεται και αν μοιάζιε οσο ελκυστική όσο αυτή των 20-30ηδων.
Εικόνα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Είναι μια ζούγκλα εκεί έξω πωπω, φχαριστώ παιδιά που το υπενθυμίζετε να εχω το νου μου να αποφευγω τις κακοτοπιες!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Lugozzi έγραψε: 24 Μάιος 2019, 10:00 Άλλος ένας φίλος μου χώρισε
δούλευε 14 ώρες τη μέρα για να μη λείψει τίποτα στη γυναίκα και το παιδί του
κι αυτή τον κεράτωνε διαρκώς
Αυτά δεν τα μπορώ. Φυσικά και θα έλειπε κάτι στη γυναίκα και στο παιδί του. Η παρουσία του. Στην ουσία το παιδί μεγάλωνε χωρίς πατέρα. Πολύ πιο σημαντικό από οποιοδήποτε ποσό μπορεί να έφερνε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”