Άσε φίλε. Δοξάζω τον Θεό (τον ποιον;;;;) που σ' αυτό το θέμα έχω πέσει στα μαλακά. Τέτοια γκρίνια δεν έχω, ούτε είχα παλιά (που περνούσαμε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί), ούτε που για μερικά χρόνια (από το 2010 μέχρι πέρσι) έλειπα απ' το πρωί μέχρι το βράδυ λόγω e-shop, ούτε και τώρα που πλέον άρχισα να εμφανίζομαι λίγο παραπάνω στο σπίτι αλλά και πάλι λείπω αρκετά.Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:32αληθες.Ερμής έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:21 Μωρε ξέρω και κάτι ανθρώπους "μαλάματα" που δουλεύουν 24ωρα για να μη λείψει τίποτα στη γυναίκα, να την έχουν βασίλισσα(για τον έξω κόσμο) αλλά μόλις κλείσουν οι πόρτες, στα μεταξύ τους αρχίζουν "εγω που σε έχω βασίλισσα" και "αν δεν ημουν εγώ πως θα ζούσες με 3 και 60", "δεν αντέχω να σηκώσω ενα πιάτο απο το τραπέζι γιατι δουλεύω σα πουστης γαμώ το σπίτι σου που ξύνεσαι όλη μέρα"
Μη βλέπετε μόνο αυτό που φαίνεται, όταν κλείνουν οι πόρτες στο σπίτι τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά.
ισχυει βεβαια και απο την αναποδη, οπου ο τυπος γυρνα σπιτι απο την 24ωρη δουλεια και εχει και γκρινια αποπανω, "δε με πας πουθενα, μονο καθε σαββατο στο ρεμο, ολη τη βδομαδα σπιτι, δε με προσεχεις, να βγαινουμε καθε βραδυ για ψαρακι, καθομαι και μαγειρευω σα δουλα καθε μερα, κλπ"
Εννοίται, μιλάω για καθημερινές. Κατά τ' άλλα, Σαββατοκύριακα, αργίες κλπ όσο μπορώ περνάω χρόνο με τη φαμίλια και όταν ήταν μικρότερα τα παιδιά και τα έβλεπα (τώρα λείπουν πολύ, όοοταν μένουν στο σπίτι), πάντα "έφτιαχνα" χρόνο ακόμα κι όταν φαινομενικά δεν υπήρχε καθόλου.
Αλλά με τη σύζυγο έπεσα στα μαλακά, όπως λέω. Ή στα μαλακά, ή είμαι πολύ μαλάκα και δεν ξέρω τι μου γίνεται. Ένα από τα δυο.