!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Georg Von Balkanen
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Τι θα της δώσει να φάει; λαηκς στο ισταγκραμ;
Που ξέρεις, μπορεί να γυμνάζεται κάθε μέρα και να πίνει σέηκ πρωτεΐνης.enterprise-psi έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 09:59 Να σηκώσει ένα 50 κιλό τσιμέντο να το πάει στον τρίτο , και άλλους 10 κουβάδες αμμοχάλικο, και μετά από τόσο κουβαλημα , να σπάσει χαρμάνι.
Θέλω να το δω αυτό![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σούπερ δημήτριος έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 10:02αυτό φυσικά δεν ισχύει.το ξεπατίκωσες από την οδύσσεια με το τόξο του οδυσσέαΑσέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 09:43 π.χ. τριανταπενταρης με 20 χρονια στην οικοδομη, απο αυτους που "στιβουν την πετρα" δεν μπορουσε να οπλισει το ψαροτουφεκο μου.
nope. εγινε στ αληθεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καλά μη το πάμε σε τσακωμούς. Ξέρω άνθρωπο που πολύ πιθανό να μη μπορεί να οπλισει το ψαροντουφεκο του ασεβαστου αλλά σε τσακωμο μαζί του Δε τις προλαβαίνεις. Ο γυμνασμένος εξ οικοδομής θα είχε πέσει κατάχαμα πριν προλάβει να καταλάβει ποτέ ξεκίνησε ο τσαμπουκάς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
πουτσα.
λεφτα μπορει να βγαζει και μονη της, μπορει ακομη και να τον ταιζει αυτη, δεν θαναι πρωτακουστο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Eθνικοκοινωνιστης
ε ρε με τι ψευδαισθησεις ζουν οι νοικοκυραιοι 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έγραψα κι αυτό.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 09:57Μπορεί να βάλουν και τα κλάματαΑσέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 09:55οχι.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 08:53
Ναι, πιστεύω ότι ειδικώς σήμερα, οι περισσότεροι άντρες μπορούν να δουλέψουν σε οικοδομή.
μονο οσοι ξεκινησουν απο μικρη ηλικια και προσαρμοσουν το σωμα τους σε αυτη την καταπονηση, στην ηλικια που το σωμα τους ειναι στα καλυτερα του, περιπου στα 20.
αν πιασεις εναν τυχαιο απο 30 και πανω και τον βαλεις να κανει τις βαριες οικοδομικες (η οποιες αλλες δεν εχει συνιθισει) εργασιες θα τον μαζεψεις με φορειο.![]()
Για να μη μιλήσουμε για τις γυναίκες, έτσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 09:24 Εντάξει, ένας τύπος που χρησιμοποιεί το αμάξι για να κάνει μια απόσταση 500 μέτρων, όχι δεν μπορεί να δουλέψει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω την αίσθηση πως αναφέρεσαι στον εαυτό σου.Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 10:10 Καλά μη το πάμε σε τσακωμούς. Ξέρω άνθρωπο που πολύ πιθανό να μη μπορεί να οπλισει το ψαροντουφεκο του ασεβαστου αλλά σε τσακωμο μαζί του Δε τις προλαβαίνεις. Ο γυμνασμένος εξ οικοδομής θα είχε πέσει κατάχαμα πριν προλάβει να καταλάβει ποτέ ξεκίνησε ο τσαμπουκάς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 10:14Έγραψα κι αυτό.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 09:57Μπορεί να βάλουν και τα κλάματαΑσέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 09:55
οχι.
μονο οσοι ξεκινησουν απο μικρη ηλικια και προσαρμοσουν το σωμα τους σε αυτη την καταπονηση, στην ηλικια που το σωμα τους ειναι στα καλυτερα του, περιπου στα 20.
αν πιασεις εναν τυχαιο απο 30 και πανω και τον βαλεις να κανει τις βαριες οικοδομικες (η οποιες αλλες δεν εχει συνιθισει) εργασιες θα τον μαζεψεις με φορειο.![]()
Για να μη μιλήσουμε για τις γυναίκες, έτσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 09:24 Εντάξει, ένας τύπος που χρησιμοποιεί το αμάξι για να κάνει μια απόσταση 500 μέτρων, όχι δεν μπορεί να δουλέψει.![]()
Τι να μη μιλήσεις για τις γυναίκες, δεν κατάλαβα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι. Μπορώ να οπλισω ψαροντουφεκο αλλά έχω τη μισή και βγάλε ταχύτητα και τεχνική του τύπου που ανέφερα.Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 10:26Έχω την αίσθηση πως αναφέρεσαι στον εαυτό σου.Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 10:10 Καλά μη το πάμε σε τσακωμούς. Ξέρω άνθρωπο που πολύ πιθανό να μη μπορεί να οπλισει το ψαροντουφεκο του ασεβαστου αλλά σε τσακωμο μαζί του Δε τις προλαβαίνεις. Ο γυμνασμένος εξ οικοδομής θα είχε πέσει κατάχαμα πριν προλάβει να καταλάβει ποτέ ξεκίνησε ο τσαμπουκάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 09 Νοέμ 2019, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ασέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 10:12πουτσα.![]()
λεφτα μπορει να βγαζει και μονη της, μπορει ακομη και να τον ταιζει αυτη, δεν θαναι πρωτακουστο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω ότι η αναλογία αποχής/αποστασιοποίησης/πλήρους άγνοιας με δραστηριότητες που απαιτούν σωματική κούραση είναι η ίδια σήμερα τόσο για τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε πλύσιμο στη σκάφη ή κουβάλημα αμμοχάλικου αλλά στη χρήση κάθε δυνατής ευκολίας. Δεν θεωρώ πρόοδο αυτό το πράγμα.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 10:33Τι να μη μιλήσεις για τις γυναίκες, δεν κατάλαβα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί είναι ψέμα φίλτατε. Η μυθοποίηση του ατόμου είτε του άντρα είτε της γυναίκας, είναι μια ψευδής κατάσταση. Δε γουστάρεις το άτομο αλλά αυτό που νομίζεις ότι είναι. Πράγμα καθόλου κακό για μια νύχτα, αν όμως το πας για σχέση ξεκινάς από λάθος βάση
Πραγματικά δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλαςΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 10:48Νομίζω ότι η αναλογία αποχής/αποστασιοποίησης/πλήρους άγνοιας με δραστηριότητες που απαιτούν σωματική κούραση είναι η ίδια σήμερα τόσο για τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε πλύσιμο στη σκάφη ή κουβάλημα αμμοχάλικου αλλά στη χρήση κάθε δυνατής ευκολίας. Δεν θεωρώ πρόοδο αυτό το πράγμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λόγω πρότερου αθλητικού βίου, ήταν φυσιολογικό να συγχρωτίζομαι με άτομα που τα κορμιά τους ήταν στεγνες από λίπος φέτες με εμφανείς μυες που δεν ήξερες ότι υπαρχουν. Αναμενόμενο λοιπόν, αν όχι όλοι, 8 στις 10 σχεσεις μου να ήταν με τέτοια ατομα, λογω κοινωνικου περιγυρου. Πέρα απ τη δική μου εμπΥρια, ανάλογες εμπειρίες είχαν κι οι φίλες μου.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 11:33Δεν διαφωνούμε σε κάτι. Ναι οκ, όλοι θα σπάσουμε και θα μεγαλώσουμε και θα γεράσουμε και θα κρεμάσουμε αλλά μου είναι αδιανόητο να βλέπω γυναίκες μικρότερές μου να έχουν κάνει ήδη καμπούρα, οκ η σκολίωση είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις πολλά, αλλά δεν γεννήθηκες με καμπούρα γαμώ την τρέλα μου (πως την έχεις ήδη στα 35 σου και είναι έντονη;;), δεν αναφέρω κιλά, δεν αναφέρω φυσική κατάσταση, ούτε το μπρατσάκι που έχει ήδη κρεμάσει. Και αντίστοιχα άντρες που δεν έχουν κουνηθεί για χρόνια. Και στην τελική το φιλοσοφώ και σκέφτομαι πως τα λίγα παραπάνω κιλά δεν είναι πρόβλημα, δεν είναι κακό να φχαριστιέσαι το φαγητό, η αγυμνασιά είναι. Γιατί αν στα 35 κάνεις 10 βήματα τη μέρα, στα 70 σου θα κάνεις 3 και πολλά λέω. Καταλήγω πως είναι καθαρή ηλιθιότητα. Ξέρω τι με περιμένει. Αν παραστήσω το εικόνισμα και πάρω και καμιά 20αριά κιλά πόσο πιο γρήγορα θα συμβεί;Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 11:13Ναι οκ.
Δηλαδή είχε όλο γυμναστηριακους με κορμαρες οπου όλοι ήταν νάρκισσοι και κρυφόγκει που κοιτούσαν ευατον στον καθρέφτη ολη την ώρα.
Κοίτα ο καθένας να κάνει και να είναι όπως γουστάρει και μαγκιά του. Αν τον χαροποιεί.
Αλλά αρκετά με τους μπουχεσες λαπαδες και τις μποχλάδες που έχουν αποψαρα για κάποιον γυμνασμένο και τις ώρες που γυμναζεται.
Δεν ομιλώ για την Ιφιδα συγκεκριμένα εδώ, απλά ένεκα της ευκαιρίας το τονίζω.
Όχι στην δικτατορία της ασχήμιας.
Προφανως και δε μιλάω για όλους, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά επιμένω πως η συντριπτική πλειονότητα όσων αφιερώνουν πάνω από μια ώρα στα γυμναστηρια είναι ακριβώς αυτό που είπα. Νάρκισσοι ερωτευμένοι με τον εαυτό τους.
Μια ώρα είναι υπεραρκετη για να μην έχεις πατσοκοιλιες και χαλαρά μπράτσα, να μην ασθμαινεις όταν δενεις τα κορδόνια σου και τέλος πάντων να είσαι όχι μόνο υγιής αλλά και γυμνασμένος.
Από κει και πέρα είσαι ο "Αγάπη μόνο " και φιλάκια στα μπρατσακια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-