Έλα παίξε μπάλα, την άλλη φυσικά.jason έγραψε: 27 Αύγ 2019, 21:05Την τραγουδίστρια ; Καλό κοριτσακι είναι αυτό, γιατί να το βρίσεις ρε, ανώμαλος είσαι ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο έθνι μας γλεντάει
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Ο έθνι μας γλεντάει
Ποια μονικα εννοεις ντοντ;
Οκ! Καπιτο!
Οκ! Καπιτο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pedro την 27 Αύγ 2019, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναιdon't speak έγραψε: 27 Αύγ 2019, 21:06Η γκόμενα το είπε;jason έγραψε: 27 Αύγ 2019, 21:01Και έμενα μου φαίνεται περίεργοNaida έγραψε: 27 Αύγ 2019, 20:58 Πλάκα πλάκα δεν έχω βρίσει άντρα πάνω στο σεξ. Μου έρχεται πολύ περίεργο.
Ήμουν όμως προηγούμενη βδομάδα σε ενα ξενοδοχείο που μαλλον ήταν γαμιστρωνας για αυτο μου βγήκε φτηνά και κατά τις 3 η ώρα ακούγονταν ΣΜΤΚΡΠΜ
Σα μλκο τώρα κάθομαι ρε π@π@ρα μλκ
Ε καλά μπορεί να μην ήταν και η γκομενα του μεταξύ μας
ω ναι η άλλη θα άκουγε τα πάνταdon't speak έγραψε: 27 Αύγ 2019, 21:07Έλα παίξε μπάλα, την άλλη φυσικά.jason έγραψε: 27 Αύγ 2019, 21:05Την τραγουδίστρια ; Καλό κοριτσακι είναι αυτό, γιατί να το βρίσεις ρε, ανώμαλος είσαι ;
Ενω εσεις οι ερωτυλοι ολο χαδια,τρυφερα αγγιγματα ,ποηρες ματιες και ζουζουνιες ειστε ;
Ζουζουνακι μου; Τι υπεροχο Ε2 εχεις,λατρευω τα βελουδινα χειλη σου ομορφουλα μου...
Μπουυυυχε..
Ζουζουνακι μου; Τι υπεροχο Ε2 εχεις,λατρευω τα βελουδινα χειλη σου ομορφουλα μου...
Μπουυυυχε..
-
don't speak
-
don't speak
Worse
Ας γίνει ήσυχα στο.δάσος
-
don't speak
Μακάριος ειjason έγραψε: 27 Αύγ 2019, 20:53Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είναι το γγς τυπεPedro έγραψε: 27 Αύγ 2019, 20:51 Καλα ρε! Εσεις κατα την διαρκεια μιας ερωτικης πραξης δεν βριζετε; Ή δεν σας εχουν βρισει; Τι φαση; Δεν μπορουμε να βρουμε μια που να αρεσει στον εθνι,αναμεσα απο τοοοοσα μοντελα...σε ορισμενους φαινεται το καριολα παραξενο..
Τι φαση ρε τυποι; Σε αλλο πλανητη ζω;
Εμένα έτσι μου μιλάνε. Συμπληρώνουν και παντοτινή μου αγάπη.Pedro έγραψε: 27 Αύγ 2019, 21:11 Ενω εσεις οι ερωτυλοι ολο χαδια,τρυφερα αγγιγματα ,ποηρες ματιες και ζουζουνιες ειστε ;
Μπουυυυχε..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-