Ετσι θα πραγματοποιηθεί μία από τις διακυρήξεις τής ΧΑ και με το παραπάνω: δεν θα ξεβρωμίσει μόνο η Ελλάδα, θα ξεβρωμίσει και ο Γαλαξίας.Pedro έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 02:32Υγ. Μη με κανεις παντως να ξενωρωνω,γιατι οπως και να εχει,εχω χαρει απιστευτα που εμεινε εκτος. Προσμενω και τον διακτινισμο τους απο το μιλκι γουεϊ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P
Re: Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Nero
Κάτι ενδιαφέρον σχετικά με τα αυγά που δεν βλέπω να έχουν παρατηρήσει πολλοί, είναι ότι άσχετα με τα ποσοστά της, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, ακόμα και ανάμεσα τις 2 του 12 που έγιναν με βδομάδες διαφορά, έπεφτε σταθερά σε αριθμό ψήφων κάθε φορά, με αποκορύφωμα τη διαφορά μεταξύ 12 και 15 που λίγο πολύ διατήρησε το ποσοστό της αλλά εχασε τους μισούς της ψήφους. Βαριέμαι να κοιτάξω αλλά νομίζω ούτε καν οι ευρωεκλογές δεν είναι εξαίρεση.
με μαθηματική ακρίβεια δηλαδή θα την έτρωγε το μαύρο σκοτάδι και νομίζω είναι καλή ένδειξη του πόσο απίστευτα ανίκανοι είναι....
με μαθηματική ακρίβεια δηλαδή θα την έτρωγε το μαύρο σκοτάδι και νομίζω είναι καλή ένδειξη του πόσο απίστευτα ανίκανοι είναι....
- Otto Weininger
Δεν είναι έτσι. Στον Σαμαρά το χρωστάς που άρχισε η πτώση.Nero έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 07:54 Κάτι ενδιαφέρον σχετικά με τα αυγά που δεν βλέπω να έχουν παρατηρήσει πολλοί, είναι ότι άσχετα με τα ποσοστά της, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, ακόμα και ανάμεσα τις 2 του 12 που έγιναν με βδομάδες διαφορά, έπεφτε σταθερά σε αριθμό ψήφων κάθε φορά, με αποκορύφωμα τη διαφορά μεταξύ 12 και 15 που λίγο πολύ διατήρησε το ποσοστό της αλλά εχασε τους μισούς της ψήφους. Βαριέμαι να κοιτάξω αλλά νομίζω ούτε καν οι ευρωεκλογές δεν είναι εξαίρεση.
Υπήρχαν κάτι ωραίες δημοσκοπήσεις του 2013 με την ΧΑ σε διψήφιο και δεν ξέρανε πως να τις μαζέψουν. Οπότε απλά δεν τις βγάζανε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μην κογιονάρετε τα καημένα τα αβγά, δείξτε λίγη ανθρωπιά. Πλέον ειναι σαν να κλέβεις εβραική συναγωγή κατα τη διάρκεια του Β'ΠΠ. Δεν έχει πλάκα.
Ναι, στην εφορευτική επιτροπή τους έκοψαν ότι είναι χρυσαυγίτες πριν ψηφίσουν και δεν τους σημείωσαν στην κατάσταση. Και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι ήταν τόσο απρόσεκτοι που δεν πρόσεξαν ότι δεν τους σημειώνουν. Ο,τι νά'ναι, αρκεί να μη θυγεί το εγώ τής Juno.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:03Μιλάω για τη περίπτωση που δεν σημειώθηκαν καν στην κατάσταση, αλλά δεν βαριέσαι, αν δεν πει τη βλακεία του ο Λεπούλης, δεν θα του πάει καλά η μέρα.Leporello έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:13Στον πραγματικό κόσμο βέβαια, το σύνολο των ψηφοδελτίων πρέπει να είναι ίσο με τον αριθμό εκείνων που σημειώθηκαν στην κατάσταση, αλλά δεν βαριέσαι, θα αφήσουμε αυτή την μαλακία να μας χαλάσει μιά τόσο ωραία ιστορία;Juno έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 17:23Ναι και αν δεν καταμέτρησαν ψηφοδέλτια, θα τα έχουν αφήσει εκεί για να τα βρει ο επόμενος σε επανακαταμέτρηση.
Βασικά, από τα γραφόμενά σου σε όλα τα θέματα, φαίνεται ότι δεν ήσουν ποτέ σε τίποτα. Αυτό δεν σε εμποδίζει να έχεις αποψάρα σε όλα. Ας είναι καλά τα κόμματα που "ξέρουν παραπάνω".Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:03Εδώ να πω πως δεν ήμουν ποτέ σε εφορευτική επιτροπή για να γνωρίζω τη διαδικασία, αλλά όταν τα μικρά κόμματα ανησυχούν και προσπαθούν να έχουν εκπροσώπους παντού, κάτι παραπάνω θα ξέρουν. (Τώρα παίζει ο Λεπούλης να σταθεί στο ότι δεν ήμουν στην εφορευτική και να παραβλέψει αυτό με τα κόμματα).
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Θυμάμαι κι'εγώ μία κρυφή δημοσκόπηση που είχε κάνει η πρεσβεία τής Μαδαγασκάρης και τους έδινε 30%Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 08:28Δεν είναι έτσι. Στον Σαμαρά το χρωστάς που άρχισε η πτώση.Nero έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 07:54 Κάτι ενδιαφέρον σχετικά με τα αυγά που δεν βλέπω να έχουν παρατηρήσει πολλοί, είναι ότι άσχετα με τα ποσοστά της, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, ακόμα και ανάμεσα τις 2 του 12 που έγιναν με βδομάδες διαφορά, έπεφτε σταθερά σε αριθμό ψήφων κάθε φορά, με αποκορύφωμα τη διαφορά μεταξύ 12 και 15 που λίγο πολύ διατήρησε το ποσοστό της αλλά εχασε τους μισούς της ψήφους. Βαριέμαι να κοιτάξω αλλά νομίζω ούτε καν οι ευρωεκλογές δεν είναι εξαίρεση.
Υπήρχαν κάτι ωραίες δημοσκοπήσεις του 2013 με την ΧΑ σε διψήφιο και δεν ξέρανε πως να τις μαζέψουν. Οπότε απλά δεν τις βγάζανε.
1.
-
Nero
Εσύ μου λες τι θα γινόταν, εγώ σου λέω τι έγινε. Ακόμα και αν υπήρχε άνοδος πους λες, σε εκλογές σε καταγράφηκε ποτέ. Ακόμα το 12 σου λώ κατάφεραν να χάσουν κάτι χιλιάδες ψήφουςOtto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 08:28Δεν είναι έτσι. Στον Σαμαρά το χρωστάς που άρχισε η πτώση.Nero έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 07:54 Κάτι ενδιαφέρον σχετικά με τα αυγά που δεν βλέπω να έχουν παρατηρήσει πολλοί, είναι ότι άσχετα με τα ποσοστά της, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, ακόμα και ανάμεσα τις 2 του 12 που έγιναν με βδομάδες διαφορά, έπεφτε σταθερά σε αριθμό ψήφων κάθε φορά, με αποκορύφωμα τη διαφορά μεταξύ 12 και 15 που λίγο πολύ διατήρησε το ποσοστό της αλλά εχασε τους μισούς της ψήφους. Βαριέμαι να κοιτάξω αλλά νομίζω ούτε καν οι ευρωεκλογές δεν είναι εξαίρεση.
- Otto Weininger
Δε παρακαλώ πολύ,μην έχεις άποψη.Leporello έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:23Θυμάμαι κι'εγώ μία κρυφή δημοσκόπηση που είχε κάνει η πρεσβεία τής Μαδαγασκάρης και τους έδινε 30%Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 08:28Δεν είναι έτσι. Στον Σαμαρά το χρωστάς που άρχισε η πτώση.Nero έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 07:54 Κάτι ενδιαφέρον σχετικά με τα αυγά που δεν βλέπω να έχουν παρατηρήσει πολλοί, είναι ότι άσχετα με τα ποσοστά της, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, ακόμα και ανάμεσα τις 2 του 12 που έγιναν με βδομάδες διαφορά, έπεφτε σταθερά σε αριθμό ψήφων κάθε φορά, με αποκορύφωμα τη διαφορά μεταξύ 12 και 15 που λίγο πολύ διατήρησε το ποσοστό της αλλά εχασε τους μισούς της ψήφους. Βαριέμαι να κοιτάξω αλλά νομίζω ούτε καν οι ευρωεκλογές δεν είναι εξαίρεση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι μωρέ, δεν ξέρουν τα κόμματα και ξέρει ο Λεπούλης. Το ίδιο με τον Αβέρωφ, ούτε αυτός ήξερε (παραπομπή στην υπογραφή μου).Leporello έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:22Ναι, στην εφορευτική επιτροπή τους έκοψαν ότι είναι χρυσαυγίτες πριν ψηφίσουν και δεν τους σημείωσαν στην κατάσταση. Και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι ήταν τόσο απρόσεκτοι που δεν πρόσεξαν ότι δεν τους σημειώνουν. Ο,τι νά'ναι, αρκεί να μη θυγεί το εγώ τής Juno.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:03Μιλάω για τη περίπτωση που δεν σημειώθηκαν καν στην κατάσταση, αλλά δεν βαριέσαι, αν δεν πει τη βλακεία του ο Λεπούλης, δεν θα του πάει καλά η μέρα.Leporello έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:13 Στον πραγματικό κόσμο βέβαια, το σύνολο των ψηφοδελτίων πρέπει να είναι ίσο με τον αριθμό εκείνων που σημειώθηκαν στην κατάσταση, αλλά δεν βαριέσαι, θα αφήσουμε αυτή την μαλακία να μας χαλάσει μιά τόσο ωραία ιστορία;Βασικά, από τα γραφόμενά σου σε όλα τα θέματα, φαίνεται ότι δεν ήσουν ποτέ σε τίποτα. Αυτό δεν σε εμποδίζει να έχεις αποψάρα σε όλα. Ας είναι καλά τα κόμματα που "ξέρουν παραπάνω".Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:03Εδώ να πω πως δεν ήμουν ποτέ σε εφορευτική επιτροπή για να γνωρίζω τη διαδικασία, αλλά όταν τα μικρά κόμματα ανησυχούν και προσπαθούν να έχουν εκπροσώπους παντού, κάτι παραπάνω θα ξέρουν. (Τώρα παίζει ο Λεπούλης να σταθεί στο ότι δεν ήμουν στην εφορευτική και να παραβλέψει αυτό με τα κόμματα).
Και ό,τι ήμουν έτοιμη να αλλάξω υπογραφή, αλλά εκεί θα μείνει.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
και οι κουκουεδες δηλωνουν προοδευτικοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
διαφωνω, παντα ειχε/εχει πλακα.vantono έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:14 Μην κογιονάρετε τα καημένα τα αβγά, δείξτε λίγη ανθρωπιά. Πλέον ειναι σαν να κλέβεις εβραική συναγωγή κατα τη διάρκεια του Β'ΠΠ. Δεν έχει πλάκα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Golden Age
Αυτή η κατηγορία υπάρχει στη φαντασια σου. Μάλλον ερμηνευεις την πραγματικότητα υποκειμενικά. Εξού και πίστευες τόσα χρονια στις υπσχέσεις του Σημίτη.Leporello έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 07:35Mα αυτή είναι η κατηγορία: ότι με τον συγκεκριμένο "χειρισμό τού κόμματος" μετέτρεψε μέρος του σε εγκληματική οργάνωση. Δεν τον κατηγορούν ότι έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο Φύσσας.Golden Age έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 23:05Η πολτική ευθύνη αφορούσε τον πολιτικό χειρισμό του κόμματος και όχι κάποια "πολιτική ευθύνη", με τον τρόπο πο καταζχηρστικά χρησιμοποιούν τον όρο οι κόκκινοι τρομοκράτες.BILLO έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 22:57Εαν εγραφα αισχροτητες θα ελεγα πριν το αποδειξει το δικαστηριο οτι ο Μιχαλολιακος εχει την ποινικη ευθυνη και οχι την ηθικη αυτουργια δηλαδη την πολιτικη ευθυνη που ο ιδιος παραδεχτηκε. Εαν εγραφα αισχροτητες θα ελεγα μονο για τη δολοφονια Φυσσα τη στιγμη που υπαρχουν μεσα στα ιδια γεγονοτα αλλα δυο θυματα. Συνοδοιπορος του Κουφοντινα δεν ειμαι σε καμια περιπτωση γιατι εγω αυτο που θελω ειναι να πεθανει στη φυλακη χωρις αδειες οπως οριζει η καταδικη του για τις εντεκα δολοφονιες που διεπραξε.
Δεν υπάρχουν θύματα της Χρυσής Αυγής.
Επίσης, δεν μίλησα για τον Κουφοντίνα συγκεκριμένα, αλλά για τον κάθε "Κουφοντίνα". Όσο "αντίθετος" και να 'σαι με την κόκκινη τρομοκρατία, όταν τη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο προσπαθείς να την αποδώσεις ως δήθεν "αντίποινο" στη Χρυσή Αυγή, ενώ πρόκειται για στοχευμένη δράση της κόκκινης τρομοκρατίας, τότε υποστηρίζεις την κόκκινη τρομοκρατία έστω κι έμεσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 09 Ιούλ 2019, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:22Ναι, στην εφορευτική επιτροπή τους έκοψαν ότι είναι χρυσαυγίτες πριν ψηφίσουν και δεν τους σημείωσαν στην κατάσταση. Και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι ήταν τόσο απρόσεκτοι που δεν πρόσεξαν ότι δεν τους σημειώνουν. Ο,τι νά'ναι, αρκεί να μη θυγεί το εγώ τής Juno.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:03Μιλάω για τη περίπτωση που δεν σημειώθηκαν καν στην κατάσταση, αλλά δεν βαριέσαι, αν δεν πει τη βλακεία του ο Λεπούλης, δεν θα του πάει καλά η μέρα.Leporello έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:13 Στον πραγματικό κόσμο βέβαια, το σύνολο των ψηφοδελτίων πρέπει να είναι ίσο με τον αριθμό εκείνων που σημειώθηκαν στην κατάσταση, αλλά δεν βαριέσαι, θα αφήσουμε αυτή την μαλακία να μας χαλάσει μιά τόσο ωραία ιστορία;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Nαι μωρέ δεν μπορούν να προστεθούν ψηφοδέλτια αργότερα αν τυχόν αφαιρέθηκαν.elchav έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:38Leporello έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:22Ναι, στην εφορευτική επιτροπή τους έκοψαν ότι είναι χρυσαυγίτες πριν ψηφίσουν και δεν τους σημείωσαν στην κατάσταση. Και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι ήταν τόσο απρόσεκτοι που δεν πρόσεξαν ότι δεν τους σημειώνουν. Ο,τι νά'ναι, αρκεί να μη θυγεί το εγώ τής Juno.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:03Μιλάω για τη περίπτωση που δεν σημειώθηκαν καν στην κατάσταση, αλλά δεν βαριέσαι, αν δεν πει τη βλακεία του ο Λεπούλης, δεν θα του πάει καλά η μέρα.![]()
![]()
![]()
Δεν το συνέχισα μην τον συγχίσω στην ηλικία του, πάθει τίποτα και έχω τύψεις, αλλά και συ βρε Ελτσάβη, να θέλω να αγιάσω και να μην μ' αφήνεις.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ναι, το έχω γράψει λίγες σελίδες πριν viewtopic.php?f=29&t=12922&start=435Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:48Nαι μωρέ δεν μπορούν να προστεθούν ψηφοδέλτια αργότερα αν τυχόν αφαιρέθηκαν.elchav έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:38Leporello έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:22Ναι, στην εφορευτική επιτροπή τους έκοψαν ότι είναι χρυσαυγίτες πριν ψηφίσουν και δεν τους σημείωσαν στην κατάσταση. Και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι ήταν τόσο απρόσεκτοι που δεν πρόσεξαν ότι δεν τους σημειώνουν. Ο,τι νά'ναι, αρκεί να μη θυγεί το εγώ τής Juno.![]()
![]()
![]()
Δεν το συνέχισα μην τον συγχίσω στην ηλικία του, πάθει τίποτα και έχω τύψεις, αλλά και συ βρε Ελτσάβη, να θέλω να αγιάσω και να μην μ' αφήνεις.![]()
Γίνεται κι'αλλιώς: "ξεχνάς" να σημειώσεις 5-10 ψηφοφόρους (αυτούς που δεν κοιτούν αν τους έχουνσ σημειώσει) και μετά πετάς ισόποσα ψηφοδέλτια τής Χρυσής Αυγής. Μόνο που όλα αυτά προϋποθέτουν ότι όλοι είναι μιλημένοι (περιλαμβανόμενου και του δικαστικού αντιπροσώπου) και δεν υπάρχει αντιπρόσωπος τής Χρυσής Αυγής.
Αντ'αυτού, η πιθανότερη εκδοχή είναι πως όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας γιά να εκθρέψεις το υπέρμετρο εγώ σου και την αγάπη σου γιά την Χρυσή Αυγή.
Κι'εγώ βέβαια δεν κινδυνεύω από σύγχιση, αντιθέτως γελάω με τα καμώματά σου. Εσένα όμως βλέπω να έχεις λυσσάξει.
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 107 Απαντήσεις