Ερμής έγραψε: 29 Σεπ 2023, 20:14
Ο Στεφανής πριν καμιά εικοσαριά μέρες κυκλοφορούσε ιδιωτικά στο Φάληρο με βελοτσε ασημί. Αν ξαναμιλησετε ρωτησε τον αν έχει.
Όσο για σωστά στημένα μαζντα πάρε αν σου σωθεί η ευκαιρία ένα 6 το προηγούμενο μοντέλο, το γιαπωνέζικο δλδ, και πάτησε το λίγο σε στροφιλικι. Η μάλλον άστο, σε αγαπώ και δε θέλω να έχεις κανένα ντράβαλο. Το ίδιο και χειρότερα το crx των χοντα. Το δε σπάνε δε χαλάνε δε μου λέει και πολλά.
Παλιά είχα περάσει και εγώ ένα φεγγάρι(ως νεανίας) γιαπωνέζοφιλιας αφού είχα φάει τον παπά από τους "γνώστες" παραγιους των babis tuning
Θα τον ρωτηκσξω μιας κ προτιμα αρκετες φορες την Ανω Βοσκανη κ τα περιχωρα της για γυρισματα
Στα παπαρια μου τα αυτοκινητα - μηχανες γουσταρα - φυσικα Χοντα vfr
Oπως εχω ξαναγραψει μια εικοσαετια ειχα σιτροεν μπερλινγκο για δουλειες - ταξιδια - κυνηγια ψαρεματα κλπ
Τα αυτοκινητα για μενα ειναι απλα μεταφορικα μεσα κ εργαλεια
Στα μεκανακια ειναι η καυλα
Ερμής έγραψε: 29 Σεπ 2023, 20:14
Ο Στεφανής πριν καμιά εικοσαριά μέρες κυκλοφορούσε ιδιωτικά στο Φάληρο με βελοτσε ασημί. Αν ξαναμιλησετε ρωτησε τον αν έχει.
Όσο για σωστά στημένα μαζντα πάρε αν σου σωθεί η ευκαιρία ένα 6 το προηγούμενο μοντέλο, το γιαπωνέζικο δλδ, και πάτησε το λίγο σε στροφιλικι. Η μάλλον άστο, σε αγαπώ και δε θέλω να έχεις κανένα ντράβαλο. Το ίδιο και χειρότερα το crx των χοντα. Το δε σπάνε δε χαλάνε δε μου λέει και πολλά.
Παλιά είχα περάσει και εγώ ένα φεγγάρι(ως νεανίας) γιαπωνέζοφιλιας αφού είχα φάει τον παπά από τους "γνώστες" παραγιους των babis tuning
μπερλινγκο για δουλειες - ταξιδια - κυνηγια ψαρεματα κλπ
Τώρα εξηγούνται όλα. Δε μου κανει καμία εντύπωση
Πρόσφατα ανέβηκα σε ένα gsxr 1100 του 92, πένα με αγκράπες και τα όλα, ήχος καβλερος.
Όμως οπότε ανεβαίνω σε μηχανάκι κάτι μου λέει μέσα μου "κατέβα όσο είναι νωρίς". Δε το χω, οπότε προτιμώ να μη προκαλώ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
enterprise-psi έγραψε: 30 Σεπ 2023, 16:09
Ημαρτον με τα κολληματα Ερμής , τελευταίο crx βγήκε το 1991 , έχει βγάλει και άλλα πιο πριν και πιο μετά
Αγις έγραψε: 29 Σεπ 2023, 20:50
κυνηγια ψαρεματα κλπ
Ε ναι
Ωπα ωπα. Πουθενά δεν είπα πως δεν έχω κολλήματα και ότι είμαι αντικειμενικος. Στο θέμα αμάξι μιλάω μόνο με cuore(sportivo).
Μέσα στην υποκειμενικοτητα μου όμως δε μπορώ να μη παραδεχτώ πως μου σκληρυνε άσχημα με το γιαρις γρ πριν κανένα μήνα. Και κτήνος και πολύ όμορφο για γιαπωνέζικο. Τέτοιο πράγμα η Ευρώπη δε βλέπει ούτε με κυαλι τώρα και απορώ που ένας δεν ανέφερε το συγκεκριμένο πάρα λέτε για κάτι δυσμορφα κ κακοστημένα κουτιά.
Όχι πλέον η Αλφα εκτός από καυλα(πλεονασμός) είναι και αξιόπιστα. Και μάλιστα πολύ ψηλά στην κλίμακα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 30 Σεπ 2023, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
enterprise-psi έγραψε: 30 Σεπ 2023, 16:09
Ημαρτον με τα κολληματα Ερμής , τελευταίο crx βγήκε το 1991 , έχει βγάλει και άλλα πιο πριν και πιο μετά
Αγις έγραψε: 29 Σεπ 2023, 20:50
κυνηγια ψαρεματα κλπ
Ε ναι
Ωπα ωπα. Πουθενά δεν είπα πως δεν έχω κολλήματα και ότι είμαι αντικειμενικος. Στο θέμα αμάξι μιλάω μόνο με cuore(sportivo).
Μέσα στην υποκειμενικοτητα μου όμως δε μπορώ να μη παραδεχτώ πως μου σκληρυνε άσχημα με το γιαρις γρ πριν κανένα μήνα. Τέτοιο πράγμα η Ευρώπη δε βλέπει ούτε με κυαλι τώρα και απορώ που ένας δεν ανέφερε το συγκεκριμένο πάρα λέτε για κάτι δυσμορφα κ καλοστημένα κουτιά.
Όχι πλέον η Αλφα εκτός από καυλα(πλεονασμός) είναι και αξιόπιστα. Και μάλιστα πολύ ψηλά στην κλίμακα.
Και. Όσο για το γιαρις γρ, δε μπορώ να βρω ένα ψεγάδι.
Δυνατο, όμορφο για το στυλ του, στημένο με κάθε λεπτομέρεια, manual, μπλοκε διαφορικό. Σα μια μικρόσωμη όμορφη αλλά εκρηκτική γιαπωνεζουλα που ξέρεις πως θα σε αφήσει από ανάσες.
Και αντί να μου πειτε "ρε φίλε οκ κολλημένος είσαι αλλά έχεις γιαρις γρ;" και εγώ να καθησω στα αυγά μου, είναι το μόνο γιαπωνέζικο τετράτροχο που δεν έχετε αναφέρει. Αμπαλοι, ε Αμπαλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 30 Σεπ 2023, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2023, 17:00
Δεν είμαι σουβας.
Ηλθαν οι Ιταλο συγγενεις για τα γενεθλια του βαπτιστηρα - του εφεραν κ καλο δωρο (οκ ειναι σωστοι σ αυτα κ αβερτοι )
Φυσικα θα τσακισουν ο τι βγει απο τις βεμπερ αποψε
Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2023, 17:00
Δεν είμαι σουβας.
Και. Όσο για το γιαρις γρ, δε μπορώ να βρω ένα ψεγάδι.
Δυνατο, όμορφο για το στυλ του, στημένο με κάθε λεπτομέρεια, manual, μπλοκε διαφορικό. Σα μια μικρόσωμη όμορφη αλλά εκρηκτική γιαπωνεζουλα που ξέρεις πως θα σε αφήσει από ανάσες.
Και αντί να μου πειτε "ρε φίλε οκ κολλημένος είσαι αλλά έχεις γιαρις γρ;" και εγώ να καθησω στα αυγά μου, είναι το μόνο γιαπωνέζικο τετράτροχο που δεν έχετε αναφέρει. Αμπαλοι, ε Αμπαλοι.
Αυτό είναι καινούργιο, από παλιά γλενταει η Toyota
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Oct 21, 2008
spiderlover Discussion starter · May 20, 2008
Hi guys
Not been on here for some time following a change of job that keeps me out on the road a lot but thought I'd share this one with you. If you read my previous posts you'll see that I was one of the first 159 owners in the UK...
Unfortunatley my car has spent more time in the garage than on the road having had the following problems:
New diesel injector system
New rear seat
New front and rear drop links
New roof lining
New front supension
New gearbox
New Steering wheel boss
New oil degredation sensor
New gear stick insert
New dashboard insert
New clutch
New rear seat belts
Repaired steering rack
Plus many more minor issues not worth mentioning...
The car was to be bought back by alfa 2 years ago but they rescinded the offer as they felt that there we no significant problems with the car.... what joy!
Anyway, driving at 60mph on the M6 yesterday, the water pump seized, snapping the timing belt and obviously causing significant engine damage. The car was moved from the lane it was in - there was no hard shoulder, and has now been moved to Mangoletsi's in knutsford.
Guess what - Alfa UK still think there are no significant problems with the car and there is no case for compensation...
No its not a new option... woke up this morning to find my passenger footwell with very,very wet carpet. Anybody else had the same after rain ?
This is before I get started on x2 flat batteries, IBS making decisions on s/s and rear window demist, struggling with support from Alfa.
Thinking of declaring my car 'unfit for purpose' :grumpy:
συνηθες προβλημα
seb17 · #5 · Jun 13, 2019
I've had it. In my case it was a clogged draining pipe, resulting in dripping after each carwash session.
Alfagazza · #6 · Jun 14, 2019
Yes I have had this issue, after it rained the footwell carpet was soaking. Got it done under warranty turned out there is a cover on the bulk head had come loose and that was allowing the water to come in.