(μην πετάγεσαι, θέλω να δω, αν ο ένας από τους 3 είναι αυτός που με ενδιαφέρει).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
(μην πετάγεσαι, θέλω να δω, αν ο ένας από τους 3 είναι αυτός που με ενδιαφέρει).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΘεάCecily Anne έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:13
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάντως εάν φτιάξεις σχέση μαζί μου θα υποκρίνομαι ότι συμφωνώ και ασπαζομαι τις δικές σου φεμινιστικές θεωρίες και απόψεις (τζάμπα είναι δεν πληρώνω κάτι;
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν νομίζω να ταιριαζαμε αγαπητέ μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:15Πάντως εάν φτιάξεις σχέση μαζί μου θα υποκρίνομαι ότι συμφωνώ και ασπαζομαι τις δικές σου φεμινιστικές θεωρίες και απόψεις (τζάμπα είναι δεν πληρώνω κάτι;)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανενα καλο προξενιο ριξε για το κοριτσι και ασε την παντρεμενη παρτη σουΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:15Πάντως εάν φτιάξεις σχέση μαζί μου θα υποκρίνομαι ότι συμφωνώ και ασπαζομαι τις δικές σου φεμινιστικές θεωρίες και απόψεις (τζάμπα είναι δεν πληρώνω κάτι;)
Στη Niki
Εγω θα γλυκοτηγανιζω και αυτη θα μου εξηγει τα εξοπλιστικα συστηματα.
Κοντρα ρολοι
Εγω θα γλυκοτηγανιζω και αυτη θα μου εξηγει τα εξοπλιστικα συστηματα.
Κοντρα ρολοι
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Είχα ψηφίσει την ΕΣΘΗΡ.
Ναι.
Αλλά είναι άδικο να έχουμε μόνο μια επιλογή.
Οπότε :
1.Εσθήρ
2.Juno
3.Naida
4.νύχτα
5 σιγουράκι:
Ναι.
Αλλά είναι άδικο να έχουμε μόνο μια επιλογή.
Οπότε :
1.Εσθήρ
2.Juno
3.Naida
4.νύχτα
5 σιγουράκι:
Spoiler
Και μετά ξύπνησα
Τα ετερονυμα έλκονται ...
Νόμος της φυσικής
Μόνον εάν φτιάξει σχέση μαζί μου , θα της κάνω μετά προξενιό με κάποιους ευκατάστατους φίλους μου ..Νon4me έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:18Κανενα καλο προξενιο ριξε για το κοριτσι και ασε την παντρεμενη παρτη σου
Όταν λες ευκαταστατους, σαν τον ψευτοναυαρχο ας πούμε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:21Μόνον εάν φτιάξει σχέση μαζί μου , θα της κάνω μετά προξενιό με κάποιους ευκατάστατους φίλους μου ..Νon4me έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:18Κανενα καλο προξενιο ριξε για το κοριτσι και ασε την παντρεμενη παρτη σουΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:15
Πάντως εάν φτιάξεις σχέση μαζί μου θα υποκρίνομαι ότι συμφωνώ και ασπαζομαι τις δικές σου φεμινιστικές θεωρίες και απόψεις (τζάμπα είναι δεν πληρώνω κάτι;)
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσένα θα σου βρω καλύτερο από οικονομικής πλευράς ..
Τώρα που έχει ξεπορτίσει η Στύγαινα με τα τέκνα ,κατά σειρά ,εάν ήμουν ανύπαντρος:
1) Κουλούρι
2) Εσθήρ
3) Ίφιδα.
1) Κουλούρι
2) Εσθήρ
3) Ίφιδα.
Εχεις κάτι σε ναύαρχο πάλι; θέλω να τον φωνάζω ναυαρχουκο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχω
Αλλά .. πρωτα θα φτιάξεις σχέση μαζί μου ..
Μετά ..ας έχεις ελπίδες ότι θα σου κανω προξενιό με αληθινό ναύαρχο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
-
- 36 Απαντήσεις