Η κλοπή είναι κλοπή Φίλε, δεν αλλάζει κάτιDr Socrates έγραψε: 18 Δεκ 2022, 18:00Η Αργεντινη τους εχει διαλυσει,και το πεναλτι να μην ειχε δωσει θα εβαζε και αλλο.Δικαιολογιες,δεν το αξιζει η Γαλλια.στο δευτερο ημιχρονο μπορει να παιξουν αλλιως.ο Προπονητης της Γαλλιας ειναι τραγικοςLugozzi έγραψε: 18 Δεκ 2022, 17:56 Έτσι γουστάρω να το πάρουν.
Να το θυμόμαστε ως η κλοπή με το μουφα πέναλτι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Γίνονται αυτά κατά καιρούς και όλοι απορούν και μιλάνε για στημένα.π.χ. το 1998 είχα ακούσει από πάρα πολλούς ότι ήταν στημένο που έχασε η Βραζιλία 3-0 από τους Γάλλους.Δεν αποδείχθηκε τίποτε.Όταν έχασε η Βραζιλία 7-1 από τη Γερμανία εντός έδρας όμως κανείς δεν είπε για στημένο γιατί δεν μπορούσε να φαντασθεί ότι μπορεί να είναι στημένο με παρόμοιο σκορ.nyxtovios έγραψε: 18 Δεκ 2022, 17:41 Το δώσανε οι Γάλλοι; Δεν εξηγεί αλλιώς.
Και πέναλτι μαϊμού.
Δεν διαμαρτυρήθηκε καν
Ότι να ναι
Ήταν δίκαιο και πάει στο Μπουένος Άιρες.
Άντε μας βρήκατε με το πέναλτι σε όλο το ημίχρονο η Γαλλία δεν έχει κάνει ούτε φάση.
Άντε μας βρήκατε με το πέναλτι σε όλο το ημίχρονο η Γαλλία δεν έχει κάνει ούτε φάση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Βαλε μεσα τον Καρεμπε ρε παλτο ντεσαμπ
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
7-0 τελικέςzteo έγραψε: 18 Δεκ 2022, 18:01 Ήταν δίκαιο και πάει στο Μπουένος Άιρες.
2-0 κόρνερ
2-0 σκορ
Μιλάμε τους ισοπέδωσαν
-
stergiosbik
Μλκ Ντεσαμπ αν δεν τα έχεις σπάσει όλα στ' αποδυτηρια μπας και ξυπνήσεις την ομάδα είσαι για σφάξιμο.
Κοιμάσαι όρθιος.
Κοιμάσαι όρθιος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 18 Δεκ 2022, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
αμα θες να μαθεις μπαλα διαβαζε συχνα δασκαλο,αλλιως αν σε ενδιαφερει ποια ηταν η τελευταια γκομενα του νευμαρ και τι χρωμα βρακι φοραει ο νοιερ υπαρχουν ολοι αυτοι οι προχωκαγκουρες να σε ενημερωνουν οπως βλεπεις εδω μεσαDr Socrates έγραψε: 18 Δεκ 2022, 17:45Ειχες πει οτι μια ομαδα θα εχει κερδισει την Αργεντινη σε αυτο το Μουντιαλ η Σ.Αραβια,απο οτι φαινεται ετσι θα γινειEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2022, 17:44το παιξες και συ το μακροχρονιο?Ερμής έγραψε: 18 Δεκ 2022, 17:40 Οι Γάλλοι μπήκαν μέσα σα να έχουν ήδη ηττηθεί.
Τουλάχιστον βγάλαμε λεφτακια![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
O κριστιανο τρώει τη σκόνη του GOAT Λιονέλ Μέσι ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Βλακείες απλά υπήρξε έντονο παρασκήνιο το 98 με τον Ρονάλντο και με την υγεία του.πατησιωτης έγραψε: 18 Δεκ 2022, 18:01Γίνονται αυτά κατά καιρούς και όλοι απορούν και μιλάνε για στημένα.π.χ. το 1998 είχα ακούσει από πάρα πολλούς ότι ήταν στημένο που έχασε η Βραζιλία 3-0 από τους Γάλλους.Δεν αποδείχθηκε τίποτε.Όταν έχασε η Βραζιλία 7-1 από τη Γερμανία εντός έδρας όμως κανείς δεν είπε για στημένο γιατί δεν μπορούσε να φαντασθεί ότι μπορεί να είναι στημένο με παρόμοιο σκορ.nyxtovios έγραψε: 18 Δεκ 2022, 17:41 Το δώσανε οι Γάλλοι; Δεν εξηγεί αλλιώς.
Και πέναλτι μαϊμού.
Δεν διαμαρτυρήθηκε καν
Ότι να ναι
Είχε πιέσει ο χορηγός του να παίξει ενώ ήταν σε καλή κατάσταση η υγεία του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
παλι σας γλεντησε το ριαλ μωρακια μου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Θελω ενα γαλλικό γκολ, να γίνει το ματς ροντεο. Μάλλον θα γινει το 3-0 σε αντεπίθεση.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ωραίο το γκολ του Ντι Μαρια..!
αυτόν σκέφτηκα κι εγώ
επίσης τα Αγγλάκια - εκείνοι gone home και ο τελικός ανάμεσα στους δυο από τους τρεις προαιώνιους εχθρούς τους
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-