!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιουρολίγκουε 24

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Γιουρολίγκουε 24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 18:23 το κατάλαβα ότι λες αυτό, πως το έκανε σε ρωτάω, με τι τρόπο ακριβώς
βρε δεν εχεις ιντερνετ; Με την μπαλα στα χερια το εκανε, την σκανε και παιζουν ενα παιχνιδι που το λεμε μπασκετ. Θες να σου λεω ολες τις φασεις μια μια; Δες τα, αλλα αν δεν θες δεν πειράζει, ισως εγινε κατι μαγικό, αφου τα ελεγε και ο λεγεών οτι ειναι ασχετος, δεν μπορει, δικιο θα ειχατε, ετυχε.
Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 18:12 Αλλά θα μου πεις εδώ τον έβγαλες MVP στον αγώνα του 2017, για το 2012 θα κολλήσεις;
ειπα οτι δεν ηταν και τρομερός το 17, οκ ηταν αλλα οχι σαν το 12 που πηρε την ομαδα απο το χερι, απλα σου θύμισα οτι μιλας για πραγματα που δεν εχεις δει, γαυρε.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

enaon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 18:25
Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 18:23 το κατάλαβα ότι λες αυτό, πως το έκανε σε ρωτάω, με τι τρόπο ακριβώς
βρε δεν εχεις ιντερνετ; Με την μπαλα στα χερια το εκανε, την σκανε και παιζουν ενα παιχνιδι που το λεμε μπασκετ. Θες να σου λεω ολες τις φασεις μια μια; Δες τα, αλλα αν δεν θες δεν πειράζει, ισως εγινε κατι μαγικό, αφου τα ελεγε και ο λεγεών οτι ειναι ασχετος, δεν μπορει, δικιο θα ειχατε, ετυχε.
Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 18:12 Αλλά θα μου πεις εδώ τον έβγαλες MVP στον αγώνα του 2017, για το 2012 θα κολλήσεις;
ειπα οτι δεν ηταν και τρομερός το 17, οκ ηταν αλλα οχι σαν το 12 που πηρε την ομαδα απο το χερι, απλα σου θύμισα οτι μιλας για πραγματα που δεν εχεις δει, γαυρε.
ναι δεν έχω δει τον τελικό του 2012, σήμερα τον έμαθα.
εντάξει, εγώ σου λέω ότι τον τίτλο μας τον πήρε ο Μάντζαρης το 2012. Όταν είσαι έτοιμος για ανταλλαγή επιχειρημάτων, έλα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

τι επιχειρήματα μωρε με εσενα, αφου εισαι γαυρος/βαζελος κλπ ακομα και εδώ, δεν σου φτανει η πολιτική, ιδεα δεν εχεις τι γραφεις, να το δει ο τσιλ και να μην συμφωνησει, το συζητάμε. :lol:

Να ηταν τωρα το ετος 2013, να ημασταν και λιγο τουρίστες, να συζητουσαμε αν εχει το κατι ο σλουκας ή ο μαντζαρης. Ειμαστε στο 24 όμως, ο μαντζαρης ειναι 3η εθνική ιταλίας, ο σλουκας mvp τελικου, ο μονος μαζι με σαρας που το εχει παρει με 3 ομάδες, νομιζω βοηθάει λιγο να καταλαβεις. Αλλα ίσως ετυχε.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enaon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 19:02 τι επιχειρήματα μωρε με εσενα, αφου εισαι γαυρος/βαζελος κλπ ακομα και εδώ, δεν σου φτανει η πολιτική, ιδεα δεν εχεις τι γραφεις, να το δει ο τσιλ και να μην συμφωνησει, το συζητάμε. :lol:

Να ηταν τωρα το ετος 2013, να ημασταν και λιγο τουρίστες, να συζητουσαμε αν το κατι το εχει ο σλουκας ή ο μαντζαρης. Ειμαστε στο 24 όμως, ο μαντζαρης ειναι 3η εθνική ιταλίας, ο σλουκας mvp τελικου, ο μονος μαζι με σαρας που το εχει παρει με 3 ομάδες, νομιζω βοηθάει λιγο να καταλαβεις. Αλλα ίσως ετυχε.
επιχείρημα είναι, εδώ και τόσα ποστ αντί να κάνεις τον φιλόσοφο, να έλεγες πχ : ο Σλούκας έπαιξε φοβερή άμυνα ή ο Σλούκας τράβαγε όλη την αντίπαλη ομάδα πάνω του ή ο Σλούκας οργάνωνε φοβερές επιθέσεις κλπ κλπ κλπ

έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε και δεν έχω ακούσει ή διαβάσει πουθενά και από κανέναν αυτό που λες εσύ τώρα. Και αντί να πεις κάτι, πετάς χρησμούς.

Άβαταρ μέλους
enaon

Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 19:20 έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε και δεν έχω ακούσει ή διαβάσει πουθενά και από κανέναν αυτό που λες εσύ τώρα. Και αντί να πεις κάτι, πετάς χρησμούς.
ε αμα διαβάζεις λεγεών και μπαζουμπα, τι φταίω εγώ; Εγω το εγραψα απο την αρχή της χρονιας παντως, θα ετυχε ισως.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enaon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 19:02

Να ηταν τωρα το ετος 2013, να ημασταν και λιγο τουρίστες, να συζητουσαμε αν εχει το κατι ο σλουκας ή ο μαντζαρης. Ειμαστε στο 24 όμως, ο μαντζαρης ειναι 3η εθνική ιταλίας, ο σλουκας mvp τελικου, ο μονος μαζι με σαρας που το εχει παρει με 3 ομάδες, νομιζω βοηθάει λιγο να καταλαβεις. Αλλα ίσως ετυχε.
το έχει πάρει με Ολυμπιακό 2 φορές, μια με Φενέρ και μια με Βάζελο.
το ότι ήταν ο mvp του 2024 είναι αδιαμφησβήτητο.
το ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο το 2012 ή το 2013 ή το 2017 (πόσο μάλλον κάτι σαν mvp) είναι μια άποψη που την λες εσύ σήμερα και προσωπικά την ακούω πρώτη φορά.

επειδή είναι κάτι ανάλογο με το να μου λες ότι ο Steve Kerr πήρε από το χέρι τους Bulls και πήραν 3 σερί δαχτυλίδια, προφανώς και θα ζητήσω να μου πεις τι εννοείς.
δεν μπορείς να πεις όμως. οκ.

Άβαταρ μέλους
enaon

Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 19:26 είναι μια άποψη που την λες εσύ σήμερα και προσωπικά την ακούω πρώτη φορά.
δεν πειράζει, το λεω απο την αρχή της χρονιας στον τσιλ αλλα ουτε εκεινος εδωσε σημασία. Καλα και στον μπαζουμπα το εχω πει 2-3 φορές αλλα ειναι σαν εσενα, γαυρος. Για το τσιλ τα γραφω τωρα ετσι και αλλιως παλι, μηπως καταφερει και δει ολυμπιακο τελικά λιγο και μου πει την γνωμη του για τον σλουκα του 12 στον τελικό. :lol:

απόλαυση ηταν η φετινη χρονια, ολοι οι φιλοι ειναι γαυροι στην ψυχή, παναθηναικοι στην ομαδα, ακουγαν σλουκα και βγαζανε σπυρακια, τους ελεγα μαλακες στο τελος της χρονιας θα εισαστε σλουκιτσες. :003:
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν ειναι σωστό αυτο που κανω, αλλα μολις ελαβα πιμι απο τον μεγαλο αναλυτη μπαζουμπα, ηθελε να μου πει οτι η αιτία που πηραμε το κυπελο το 12 ήταν η εισοδος τεοντοσιτς.

discuss :lol:
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Σλούκας τεράστιος ηγέτης, αλλά ένα σκαλί κάτω από Διαμαντίδη και Σπανούλη. Στην ουσία είναι η 1η ή ίσως 2η Ευρωλίγκα που παίρνει ως ηγέτης (δεν θυμάμαι κατά πόσο ήταν πρώτο βιολί στη Φενέρ), αφού με τον Ολυμπιακό ήταν ξεκάθαρα πίσω από τον Σπανούλη.
-_-
paotaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paotaris »

enaon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 20:43 δεν ειναι σωστό αυτο που κανω, αλλα μολις ελαβα πιμι απο τον μεγαλο αναλυτη μπαζουμπα, ηθελε να μου πει οτι η αιτία που πηραμε το κυπελο το 12 ήταν η εισοδος τεοντοσιτς.

discuss :lol:
Δικαιο εχει,τις καταρες μου να εχει η ποντικομαμη.
Άβαταρ μέλους
enaon

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 29 Μάιος 2024, 20:49 Σλούκας τεράστιος ηγέτης, αλλά ένα σκαλί κάτω από Διαμαντίδη και Σπανούλη. Στην ουσία είναι η 1η ή ίσως 2η Ευρωλίγκα που παίρνει ως ηγέτης (δεν θυμάμαι κατά πόσο ήταν πρώτο βιολί στη Φενέρ), αφού με τον Ολυμπιακό ήταν ξεκάθαρα πίσω από τον Σπανούλη.
αλλο στυλ, δεν ειναι ουτε σπαν ουτε δδ ουτε παπαλουκ, στην φενερ ειχε μπογντανοβιτς μπροστά του.
απλα εχει το κατι που θελει το μπασκετακι νομιζω, τωρα τι ειναι αυτό, μπερδεμα.
βαζω και αυτα για να μην μοιαζει οτι τρολλαρω, τα πιστευα αλήθεια, τωρα αν ετυχε, ενας θεός ξερει.
Spoiler
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

ενδιαφέροντα πραγματάκια από το προχτεσινό ποντκαστ των Σταύρου - Καβαλιεράτου, που άκουγα το πρωί στο αυτοκίνητο:

ο βάζελος θέλει Μπιτάτζε για δεύτερο σέντερ, κάποιον για να αλλάξει τον Βιλτνόσα που φεύγει για Ερυθρό Αστέρα, ο Χεζόνια μάλλον είναι σίγουρος, ο Ναν δεν είναι δεδομένος
ο Ολυμπιακός πήγαινε για το δίδυμο Έβανς-Πάντερ, με τον τραυματισμό του Έβανς το πλάνο αλλάζει και θα χτυπήσει Ντόρσει (που ήταν για Αρμάνι) και Τζέημς, ο Κέϊναν χαιρετάει, θα εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες για άμεση επιστροφή Σάσα και θα τον περιμένουν ακόμα και αν φτάσει Φεβρουάριος, και λογικά θα αποκτηθεί και σκόρερ/πολυεργαλείο στο 3 (πάει δηλαδή για 3+1, με ερωτηματικό τι θα αποφασιστεί για Έβανς)
ο Ιτούδης μάλλον πάει Μπαρτσελόνα
οι μέτοχοι της γιούρολιγκ συζητάνε για κατάργηση του F4 και σειρά τελικών (λογικά στο στυλ των ημιτελικών)
το σάλαρυ καπ της γιουρολίγκ είναι μακρινό σχέδιο, για τώρα το ψάχνουν ώστε να υπάγονται οι ομάδες σε μειωμένο καθεστώς φορολόγησης στις χώρες τους
επέκταση 20 ομάδων, και αργότερα σε 24
20ετή εγγυημένα συμβόλαια στα βαριά ονόματα από το 2026 και μετά
τριετείς, τετραετείς και πενταετείς wild cards
το Ντουμπάι έχει μπει στην Αδριατική λίγκα αλλά έχει κολλήσει για Γιουρολίγκ
το βάρος έχει πέσει στην Παρί σεν Ζερμέν ώστε να μπει και να είναι ανταγωνιστική
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

omg kai 3 lol έγραψε: 29 Μάιος 2024, 00:29
Σέλευκας έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:26 Από μας θα τον πιείτε πάντως. Είστε καλοί στο κυνηγητό και γλυτώσετε που δεν πέσατε πάνω μας.

ακομα εχετε θρασος βγαζετε και γλωσσα, ουτε καν λιγο μυαλο για δειγμα, :003:

ακομα δεν πηρατε χαμπαρι οτι η επικη εμφανιση του Σλουκα οφειλεται στον παλιο προπονητη του.. :003:

που απο το καλοκαιρι δουλευει με πεισμα ολη τη χρονια, για να διαψευσει την επιλογη του :003:

μια ωρα μετα τον τελικο στα αποδυτηρια δηλωσε οτι η μιση δουλεια εγινε, τωρα μας περιμενει το πρωταθλημα :003:

δεν υπαρχει μεγαλυτερο κινητρο για εναν αθλητη :003:

αυτο καταλαβε αμεσως ο Τρακης, το καταλαβε νωρις και ο Αταμαν και ετσι εχει συσπειρωθει ολη η ομαδα :003:

πλεον μια ομαδα εχει ενωθει σα 12 σωματοφυλακες αποφασισμενοι και πεισμωμενοι οσο ποτε για εναν και μοναδικο στοχο :003:

και στην αντιπερα οχθη τι εχουμε;
Spoiler
Εικόνα

Εικόνα
να σου πω την αλήθεια προτιμώ να είμαι δέκα χρόνια στην ελίτ παρά να βλέπω δεκατρία χρόνια απο τον καναπέ όπως εσείς απο τον Απρίλιο και να έρχομαι ποτε δέκατος έβδομος πότε να με σκουπίζουν και να παρακαλάνε να πέσουν με μένα. Ο Σλούκας έπαιζε σε μας πέρσι και δεν πήρε τίποτε μόνο κλαιγόταν που δεν έπαιζε όπως έκανε και σε σας στη μέση της σεζόν. Αν ο Βιλντόζα δεν έκοβε ένσημα ο Σλούκας θα έτρωγε σπόρια στην εξέδρα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

ντιφάλαααααααα :lol:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης »

Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:53 οι μέτοχοι της γιούρολιγκ συζητάνε για κατάργηση του F4 και σειρά τελικών (λογικά στο στυλ των ημιτελικών)
το σάλαρυ καπ της γιουρολίγκ είναι μακρινό σχέδιο, για τώρα το ψάχνουν ώστε να υπάγονται οι ομάδες σε μειωμένο καθεστώς φορολόγησης στις χώρες τους
επέκταση 20 ομάδων, και αργότερα σε 24
20ετή εγγυημένα συμβόλαια στα βαριά ονόματα από το 2026 και μετά
τριετείς, τετραετείς και πενταετείς wild cards
το Ντουμπάι έχει μπει στην Αδριατική λίγκα αλλά έχει κολλήσει για Γιουρολίγκ
το βάρος έχει πέσει στην Παρί σεν Ζερμέν ώστε να μπει και να είναι ανταγωνιστική
τι φρίκη θα είναι αυτή :-?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”