!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Απρ 2021, 17:54
Αν κάποιος πιθανοτατα- τρολαρει και γράφει ιστορίες για το πως γαμησε 2 παιδάκια στη γειτονιά του, τι θα λεγαμε;
Και για να προλάβω πυροβολημενους ,δε συγκρίνω ανθρώπους με σκυλιά ,αλλά μιλάμε για ποινικά αδικήματα.
Κι αν κάποιος πραγματικά γάμησε 2 παιδάκια στα 20 του, καταδικάζεται με 40 χρόνια κάθειρξη (λέμε τώρα) και στα 60 του, η δικαιοσύνη τον αφήνει ελεύθερο. Αν εγγραφεί στο πχωρουμ και το γράψει, θα πρέπει να καταδικαστεί ξανά από τους εδώ δικαστές;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πασιφάη έγραψε: 12 Απρ 2021, 13:47 Ο ''Πόρφυ'', μας έγραφε πόσα ζώα έχει σκοτώσει και τον τρόπο που το έκανε. Και ναι, έφαγε πέρμαμπαν, προφανώς. Ευτυχώς. Όποιοι γουστάρετε τέτοιες περσόνες για να συναναστρέφεστε, με γειά σας, με χαρά σας.
Δηλαδή αν ένας εκδοροσφαγεας μιλάει αναλυτικά για το επάγγελμα του θα ζητήσεις μπαν;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

δεν υπαρχει κανονισμος που να προβλεπει ποινες για αναφορες σε βια απεναντι σε ζωα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Ρε παιδιά ο Πόρφυ ήταν απίστευτο τρολ. Τόνιζε με τέτοιο τρόπο τα περίεργα που λένε κάποιοι, που τα έκανε αποκρουστικά με έναν εντελώς πεζό τρόπο που σε έβγαζε από τα ρούχα σου.

Ώρες ώρες μου φαίνεται ότι το σαρκασμόμετρο πολλών είναι εντελώς σπασμένο ή και ανύπαρκτο.

Έντιτ: βλέπω ότι η συζήτηση έχει ήδη γίνει σε προηγούμενες σελίδες.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Βγάλατε ετυμηγορία για την κατηγορουμένη ή ακόμη; :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άλεξλαμπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άλεξλαμπ »

Μπράβο στην Πασιφάη που του έκανε αναφορά και σ΄αυτούς που τον μπανάρανε για πάντα. Δεν ήταν μόνο το τρολάρισμα του. Έπαιζε άσχημα με τα συναισθήματα των άλλων.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

:D
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

ξαφνική επανεμφάνισις.
ποιες οι πιθανότητες, η Άλεξλαμπ, να είναι τελικά ο Πορφύριος; :p2:
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Απρ 2021, 19:05
vagabondo έγραψε: 12 Απρ 2021, 16:16
Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Απρ 2021, 16:11

Άνοιξε έξτρα νημα όπου ζητούσε την διαγραφή του. :lol:
Γιατί; :smt017
Επειδή είχε γράψει ότι είχε ρίξει φολα σε σκυλιά. :lol:

Ακόμα και αυστηρά νομικά να το πάρεις, δεν υπάρχει εκ των υστέρων ποινικοποιηση για κάτι που μπορεί να είχε κάνει προτού κάτι τέτοιο συγκαταλεχθει στα ποινικά αδικήματα. Και είχε γράψει, γνωρίζοντας φυσικά πως προτροπή προς ποινικό αδικημα συνεπάγεται μπαν, ότι δεν προτρέπει κανέναν να τον μιμηθεί. Αλλα η συγκεκριμένη, εκει. Θα έριξε και καμια απειλή για μηνύσεις, και βουαλα...

Για να είμαι δίκαιος, απειλή για μήνυση εγώ έριξα. Όχι η Πασιφαη
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Juno έγραψε: 12 Απρ 2021, 18:41στη χαρίζω για εμένα λοιπόν
χαίρομαι που δείχνεις εμπιστοσύνη στην κρίση μου
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Gewponos90 έγραψε: 12 Απρ 2021, 20:27
vagabondo έγραψε: 12 Απρ 2021, 16:16 Γιατί; :smt017

Ακόμα και αυστηρά νομικά να το πάρεις, δεν υπάρχει εκ των υστέρων ποινικοποιηση για κάτι που μπορεί να είχε κάνει προτού κάτι τέτοιο συγκαταλεχθει στα ποινικά αδικήματα. Και είχε γράψει, γνωρίζοντας φυσικά πως προτροπή προς ποινικό αδικημα συνεπάγεται μπαν, ότι δεν προτρέπει κανέναν να τον μιμηθεί. Αλλα η συγκεκριμένη, εκει. Θα έριξε και καμια απειλή για μηνύσεις, και βουαλα...

Για να είμαστε δίκαιοι, εφόσον ορισμένοι απαιτείτε περμαμπαν για όποιου τα γραπτά ενέχουν έστω και υπόνοια για προτροπή σε εγκληματικές πράξεις, πρέπει να δεχτείτε και εσεις μια εξονυχιστική σταχυολόγηση και το αντιστοιχο πέρμαμπαν για το παραμικρό λεκτικό σας "στραβοπάτημα".
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Απρ 2021, 21:06
Gewponos90 έγραψε: 12 Απρ 2021, 20:27

Για να είμαστε δίκαιοι, εφόσον ορισμένοι απαιτείτε περμαμπαν για όποιου τα γραπτά ενέχουν έστω και υπόνοια για προτροπή σε εγκληματικές πράξεις, πρέπει να δεχτείτε και εσεις μια εξονυχιστική σταχυολόγηση και το αντιστοιχο πέρμαμπαν για το παραμικρό λεκτικό σας "στραβοπάτημα".
Αναφορά δεν έκανα. Και όντως θεωρώ το περμαμπαν υπερβολικό εκτός και αν το είχε ξανακάνει. Ένα Μπαν ενός μήνα όπως είχα φάει έχω, νομίζω θα αρκούσε.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να σταχυολογισεις ελεύθερα τα γραπτά μου. Αν και δεν μιλάμε για στραβοπατημα. Όταν κάποιος χρήστης λέει ότι έκανε κάτι, δεν είναι δουλειά μου να υποθέσω ότι δεν το έκανε. Είναι τόσο απλο
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Εχει πολύ ενδιαφερον η εναλλαγή της κρίσης σας...ειδικά όταν παρεμβαίνουν σε αυτην επικρίσεις άλλων.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Για να είμαστε και σωστοί και δίκαιοι...

Ο ειδικός ποινικός νόμος 4039/2012, απαγορεύει τον βασανισμό, την κακοποίηση, τη βάναυση μεταχείριση κάθε ζώου και οποιαδήποτε πράξη βίας, όπως ιδίως δηλητηρίαση, κρέμασμα, πνιγμό, κάψιμο, σύνθλιψη, ακρωτηριασμό κ.λπ.
Συνεπώς, αναρτήσεις όπως η πιο κάτω...
Ακόμα και αυστηρά νομικά να το πάρεις, δεν υπάρχει εκ των υστέρων ποινικοποιηση για κάτι που μπορεί να είχε κάνει προτού κάτι τέτοιο συγκαταλεχθει στα ποινικά αδικήματα.
....είναι απλά άκυρες, διότι το νομοθετικό πλαίσιο υπάρχει εδώ και μια δεκαετία.
Επί πλέον, ο σχετικός νόμος έχει αναθεωρηθεί και το 2019 και το 2020 και το αδίκημα έχει μετατραπεί σε κακούργημα με όποιες συνέπειες έχει αυτό. Και ακόμα, έχει ποινικοποιηθεί και η ανάρτηση βασανισμού/κακοποίησης/δολοφονίας ζώων.
Οπότε, δημόσιες "ομολογίες" για δολοφονίες ζώων, είναι ποινικά κολάσιμες.
Δεν έχει σημασία αν τρολλάρεις, αν κάνεις πλάκα σε ένα φόρουμ, ή αν το δήλωσες μεθυσμένος.
Ο ισχύων κακουργηματικός νόμος είναι ξεκάθαρος και δεν χωράει ερμηνείες κατά το δοκούν, ούτε φορουμικές παρερμηνείες.
Θέλετε να το καταλάβετε, θέλετε όχι.

Από την άλλη, αναρτήσεις όπως αυτές...
Δηλαδή αν ένας εκδοροσφαγεας μιλάει αναλυτικά για το επάγγελμα του θα ζητήσεις μπαν;
...είναι απλά αποπροσανατολιστικές, διότι ουδεμία σχέση έχουν με εσκεμμένο βασανισμό/δολοφονία ζώων.
Ένας εκδορέας, θανατώνει ένα ζώο εκτροφής με τον ενδεδειγμένο από τον νόμο τρόπο. Δεν φολιάζει το ζώο διότι τον ενοχλούν τα βελάσματά του.

Τέλος, αν ο Πορφύριος έκανε πλάκα, αυτό δεν μπορεί να το ξέρει ο καθένας που διαβάζει ένα γραπτό, το οποίο, με τον πλέον αποφαντικό τρόπο, δηλώνει ευθαρσώς πως τα όσα λέει είναι η αλήθεια. Δε θα πιάσει ο καθένας να μυρίσει τα νύχια του, για να διαπιστώσει αν ο Πορφύριος τρολλάρει ή όχι.

Εγώ, καλή τη πίστη, θα δεχτώ ότι τρολλάριζε.
Θεωρώ όμως πως επειδή δέχθηκε άγριο κράξιμο, δεν θέλησε να το μαζέψει λόγω εγωϊσμού.
Επέμενε μέχρι τέλους πως ότι έχει πει είναι η απόλυτη αλήθεια.
Και σωστά διαγράφηκε το νήμα, αφού τέτοιες δημόσιες ομολογίες είναι ποινικά κολάσιμες και η διοίκηση του φόρουμ δεν έχει καμία όρεξη να τρέχει σε δικαστήρια, επειδή ένα μέλος τρολλάριζε με "χαριτωμένο" (κατά κάποιους) τρόπο..

Όσον αφορά το μπαν τώρα, αν είναι όντως πέρμα, το θεωρώ πολύ αυστηρό.
Εκτός αν έχει παιχτεί στο παρασκήνιο και κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Λοξίας έγραψε: 12 Απρ 2021, 21:46 Για να είμαστε και σωστοί και δίκαιοι...

Ο ειδικός ποινικός νόμος 4039/2012, απαγορεύει τον βασανισμό, την κακοποίηση, τη βάναυση μεταχείριση κάθε ζώου και οποιαδήποτε πράξη βίας, όπως ιδίως δηλητηρίαση, κρέμασμα, πνιγμό, κάψιμο, σύνθλιψη, ακρωτηριασμό κ.λπ.
Συνεπώς, αναρτήσεις όπως η πιο κάτω...
Ακόμα και αυστηρά νομικά να το πάρεις, δεν υπάρχει εκ των υστέρων ποινικοποιηση για κάτι που μπορεί να είχε κάνει προτού κάτι τέτοιο συγκαταλεχθει στα ποινικά αδικήματα.
....είναι απλά άκυρες, διότι το νομοθετικό πλαίσιο υπάρχει εδώ και μια δεκαετία.
Επί πλέον, ο σχετικός νόμος έχει αναθεωρηθεί και το 2019 και το 2020 και το αδίκημα έχει μετατραπεί σε κακούργημα με όποιες συνέπειες έχει αυτό. Και ακόμα, έχει ποινικοποιηθεί και η ανάρτηση βασανισμού/κακοποίησης/δολοφονίας ζώων.
Οπότε, δημόσιες "ομολογίες" για δολοφονίες ζώων, είναι ποινικά κολάσιμες.
Δεν έχει σημασία αν τρολλάρεις, αν κάνεις πλάκα σε ένα φόρουμ, ή αν το δήλωσες μεθυσμένος.
Ο ισχύων κακουργηματικός νόμος είναι ξεκάθαρος και δεν χωράει ερμηνείες κατά το δοκούν, ούτε φορουμικές παρερμηνείες.
Θέλετε να το καταλάβετε, θέλετε όχι.

Από την άλλη, αναρτήσεις όπως αυτές...
...είναι απλά αποπροσανατολιστικές, διότι ουδεμία σχέση έχουν με εσκεμμένο βασανισμό/δολοφονία ζώων.
Ένας εκδορέας, θανατώνει ένα ζώο εκτροφής με τον ενδεδειγμένο από τον νόμο τρόπο. Δεν φολιάζει το ζώο διότι τον ενοχλούν τα βελάσματά του.

Τέλος, αν ο Πορφύριος έκανε πλάκα, αυτό δεν μπορεί να το ξέρει ο καθένας που διαβάζει ένα γραπτό, το οποίο, με τον πλέον αποφαντικό τρόπο, δηλώνει ευθαρσώς πως τα όσα λέει είναι η αλήθεια. Δε θα πιάσει ο καθένας να μυρίσει τα νύχια του, για να διαπιστώσει αν ο Πορφύριος τρολλάρει ή όχι.

Εγώ, καλή τη πίστη, θα δεχτώ ότι τρολλάριζε.
Θεωρώ όμως πως επειδή δέχθηκε άγριο κράξιμο, δεν θέλησε να το μαζέψει λόγω εγωϊσμού.
Επέμενε μέχρι τέλους πως ότι έχει πει είναι η απόλυτη αλήθεια.
Και σωστά διαγράφηκε το νήμα, αφού τέτοιες δημόσιες ομολογίες είναι ποινικά κολάσιμες και ηδιοίκηση του φόρουμ δεν έχει καμία όρεξη να τρέχει σε δικαστήρια, επειδή ένα μέλος τρολλάριζε με "χαριτωμένο" (κατά κάποιους) τρόπο..

Όσον αφορά το μπαν τώρα, αν είναι όντως πέρμα, το θεωρώ πολύ αυστηρό.
Εκτός αν έχει παιχτεί στο παρασκήνιο και κάτι άλλο.
Θεωρώ οτι γιαυτο πήρε και αυτη την ποινή αφου υπήρξε αναφορά για μήνυση...
Παρατηρητής...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”