!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: UEFA EURO 2020/1
σε περιπτωσεις που μια τετοια φαση καταστρεφει μια διοργανωση(Διοτι ζημια εχει και η αγγλια,ακομα και αν το σηκωσει θα ειναι η μουσαντενια πρωταθλητρια ευρωπης,ενω πραγματι ισως περνουσε και σημερα)
πρεπει η ουεφα να συνεδριαζει αμεσα και να δινει επαναληψη του αγωνααπο το σημειο του μουσαντενιου πεναλντι και μετα,την αμεσως επομενη ημερα
φυσικα με αλλους διαιτητες
πρεπει η ουεφα να συνεδριαζει αμεσα και να δινει επαναληψη του αγωνααπο το σημειο του μουσαντενιου πεναλντι και μετα,την αμεσως επομενη ημερα
φυσικα με αλλους διαιτητες
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ε, και; Από την στιγμή που ήταν ακίνητη, και την αγνόησαν οι παίκτες και των δύο ομάδων, δεν υπάρχει επιρροή του παιχνιδιού.sharp έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 01:45Γιατί ήταν κοντά στην άλλη.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 01:41Πως ακριβώς την επηρέασε την φάση η δεύτερη μπάλα; Για προσπάθησε να το εξηγήσεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- wooded glade
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έκανα λάθος. Ο Γκρόσο ήταν. Εδώ βλέπουμε την μεγάλη ομαδαρα, την Σκουάντρα Αζούρα, να κερδίζει ένα πέναλτι βγαλμένο από τον αβυσσαλέο της πάτο και να παίρνει χαλαρά την πρόκριση.BigChiefWahoo έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 00:49Ε,καλά,μια ζωή η Σκουάντρα Ατζούρα ομαδάρα είναι παίζοντας το χειρότερο ποδόσφαιρο.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 00:47 Όταν είχε πάρει ομως μουσαντενιο πέναλτι ο Βιερι εναντίον της Αυστραλίας, οφείλονταν προφανως στο ότι ήταν ομαδαρα η σκουαντρα αζουρα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Freelancer
Έλα καλημέρα, ένα #itscominghome μπήκα να πω γιατί χθες δεν είχα μπαταρία #ComeOnEngland
Ντροπή.
Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ αυτό που έγινε χθες.
Επειδή είδαν ότι ο Σμαιχελ θα το πηδαγε εκείνο το παρτσακλο, το ραμολιμεντο τον Πικφορντ, πήδηξαν τον αγώνα με ψεύτικο πέναλτυ για να περάσουν.
Μια φορά κλέφτες, για πάντα κλέφτες.
Επειδή είδαν ότι ο Σμαιχελ θα το πηδαγε εκείνο το παρτσακλο, το ραμολιμεντο τον Πικφορντ, πήδηξαν τον αγώνα με ψεύτικο πέναλτυ για να περάσουν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πραγματικά ούτε επί εποχής γαύρου του Κόκκαλη δεν γίνονταν αυτά.
ΝΤΡΟΠΗ
ΝΤΡΟΠΗ
Το γκολ της Δανίας έπρεπε να ακυρωθεί για παραβίαση κανονισμού εκτέλεσης φάουλ.
Επισης, σε καποια στιγμη παικτης της Δανιας εξυσε την μυτη του.
Ακόμα πιστεύεις ότι θα το σηκώσει η Ιταλία?Daje έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 07:38 Πραγματικά ούτε επί εποχής γαύρου του Κόκκαλη δεν γίνονταν αυτά.
ΝΤΡΟΠΗ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο Πικφορντ ηταν υπέρτατα κακός και με τη μπάλα στα πόδια. Με το που του ερχόταν ή του τη γύριζαν οι αμυντικοί του, και χωρις καμια απολυτως πιεση απο τους Δανούς την πεταγε αμεσως πλάγιο, σκόνταφτε κιολας, όπου φύγει φύγει γενικώς. Γιατομπούτσο εντελώς ο κοκκινομαγουλίτσος μπούλης. Αν σκοράρουν την Κυριακή οι Ιταλοί, το γκολ τους(ή ενα απο τα γκολ τους) θα ειναι απο πιεση στον Πικφορντ που θα οδηγηθεί σε λάθος, να μου το θυμηθεις.Daje έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 07:35 Ντροπή.
Ο Σμάιχελ απ'την άλλη ειναι δυνατος τερματζής και ειχε δειξει πολυ καλό πρόσωπο ήδη απ' το μουντιαλ του '18. Στη Λεστερ δεν τον εχω παρακολουθησει ποτέ, αλλα στη Δανια οσες φορες τον βλεπω, γαμάει. Φυσικά και δεν ειχε ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ο κοκκινομαγουλίτσος αν πηγαιναν στα πεναλντι.
- vantono
Καλά, μαλακιστείτε κι άλλο. Οι αλλοι πηραν καραμούφα πεναλτι και ο άλλος παραλίγο να τριπλάρει με δυο μπάλες στο διάβα του, κι εσεις ασχολείστε με το φαουλ των Δανων επειδη κερασε επικη πουτσα τον κοκκινομαγουλίτσο, απο ενα φαουλ που και χοντρουλης εφηβος τερματζής σχολικού πρωταθλήματος θα απέκρουε.Maspoli έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 08:15 Το γκολ της Δανίας έπρεπε να ακυρωθεί για παραβίαση κανονισμού εκτέλεσης φάουλ.
- vantono
Και ενας σκύλος αν εισέβαλε σε εκεινο το σημειο δηλαδή, αλλά ξαπλωνε ησυχος κατω και μασουλαγε ενα κόκαλο χωρις να ενοχλεί κανέναν και τον αγνοούσαν και οι παίκτες των δύο ομάδων, δεν θα υπήρχε επιρροή του παιχνιδιού. Ή ενας οπαδός.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 01:49Ε, και; Από την στιγμή που ήταν ακίνητη, και την αγνόησαν οι παίκτες και των δύο ομάδων, δεν υπάρχει επιρροή του παιχνιδιού.sharp έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 01:45Γιατί ήταν κοντά στην άλλη.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 01:41
Πως ακριβώς την επηρέασε την φάση η δεύτερη μπάλα; Για προσπάθησε να το εξηγήσεις.
Νομίζω οτι θα απαξιωθεί τελείως ο θεσμός πλέον, αν δεν το σηκώσει. Αν ήμουν ουεφα, μετά απο τετοια μαλακια που εκανα (το τριφασικό κραξίδι σε τουίτερ και λοιπά σοσιαλς εχει φτάσει λεβελ too high to measure απο χτες βράδυ) θα το εδινα όπως κι όπως στους Ιταλούς, μπας και εξιλεωθώ.
Ούτε σε αγώνα της Προοδευτικής δε συμβαίνουν αυτά.
Σέλευκας έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 01:16 Ο Στέρλινγκ διάλεξε τη σωστή μπάλα και μετά έπεσε και μόνος του. Μεγάλη ενέργεια.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 3 Απαντήσεις