φιλέτο κοτόπουλο που έψησα χτες στα κάρβουνα, μαρούλι, ντομάτα και μουστάρδα. την έκοψα την μαγιονέζα γιατί παχαίνει.
μέχρι και το απόγευμα τρώω υγιεινά.
τα βράδια όμως;;; τρώμε και πίνουμε όλα τα ενάντια....

το κοστος του προφυλακτικου.Μηχανικός έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 19:43 Για μια γυναίκα, πόσα είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για ένα πήδημα;
Συνυπολογίζουμε οτιδήποτε κάνεις για της αρέσεις και να την ρίξεις.
Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:18 Πεδρο γραφτους στα τέτοια σου. Σου εύχομαι και κανονικό κομπε.
Έγιναν όλοι δικαστές λες και παίζει ρόλο η ψήφος με το στομάχι του καθενός. Δηλαδή αν ψηφίζει ΚΚΕ πρέπει να τρώει μόνο μαχλιδονες και κωκωβιους;
Μπήκε τώρα ή άλλη και έγραψε σεντόνι χολής.
Αλλά θα μου πεις αυτή είναι μια από τις χαρές του πχωρουμ. Τα γλυκά δάκρυα.

Το καλό ντύσιμο, το καλό αυτοκίνητο, το γυμναστήριο κλπ κλπ δε γίνονται για να ρίξεις κάποια.Μηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:33Συνυπολογίζουμε οτιδήποτε κάνεις για της αρέσεις και να την ρίξεις.
Το καλό ντύσιμο, το καλό αυτοκίνητο, τα καλλυντικά, το γυμναστήριο, τον πλαστικό χειρούργο, ...
ακόμα και τον χρόνο που έχασες για να διαβάσεις βιβλία για να την εντυπωσιάσεις.![]()
Εγώ λέω για αυτούς που το κάνουν και είναι πάρα πολλοί.Ερμής έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:38Το καλό ντύσιμο, το καλό αυτοκίνητο, το γυμναστήριο κλπ κλπ δε γίνονται για να ρίξεις κάποια.Μηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:33 Συνυπολογίζουμε οτιδήποτε κάνεις για της αρέσεις και να την ρίξεις.
Το καλό ντύσιμο, το καλό αυτοκίνητο, τα καλλυντικά, το γυμναστήριο, τον πλαστικό χειρούργο, ...
ακόμα και τον χρόνο που έχασες για να διαβάσεις βιβλία για να την εντυπωσιάσεις.![]()
Οτι δλδ τί; Θα είναι ο άλλος ντυμένος σα τον ταμτάκο, με ντάτσουν και πατσες δεξια αριστερά και μέσα σε μια μέρα θα κάνει στροφή 180 μοιρών; Δε γίνονται αυτά.
Ναι αλλά ο Ερμής γίνεται δικαστής για αυτούς που με τα λεφτά τους αγοράζουν σπίτια για να τα νοικιάζουν.Ασέβαστος έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:36Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:18 Πεδρο γραφτους στα τέτοια σου. Σου εύχομαι και κανονικό κομπε.
Έγιναν όλοι δικαστές λες και παίζει ρόλο η ψήφος με το στομάχι του καθενός. Δηλαδή αν ψηφίζει ΚΚΕ πρέπει να τρώει μόνο μαχλιδονες και κωκωβιους;
Αλλά θα μου πεις αυτή είναι μια από τις χαρές του πχωρουμ. Τα γλυκά δάκρυα.![]()
ρε συ αγι, εστουμπησα μια παλαμιδα χτες,

Και επανερχομαι σε αυτο το ποστ,απλα για να διευκρινισω ενα πραγμα.Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:00 Ρε εσθηρ; Ποια εργατια; Που ξερεις εσυ τι δουλεια κανω και τι λεφτα βγαζω; Επισης,ο λογος που την ανεβασα ηταν η συζητηση που ειχαμε προ πολλου και ειχα αναφερει οτι καποια στιγμη θα δοκιμασω και η Γαλη μου ζητησε να το ανεβασω και να πω εντυπωσεις. Σιγα που κοκορευομαι οτι εφαγα μια μπροτζολα. Ελεος.
Στο κατω κατω μπορει να τρολλαρω κιολας. Το γαμησατε το θεμα ρε..
Αλλα τεσπα,οποιος πιστευει ποστευει,αλλιως δεν καιγομαι να αποδειξω σε κανεναν τιποτα,ουτε να καυχιεμαι που καταφερα να το φαω.
Εσθηρ,ενα πραγμα θελω να σου πω. Γνωριζω πολυ καλα οτι ενω εγω δινω τοσα για ενα κιλο κρεας,αλλοι ταυτοχρονα δεν εχουν ουτε νερο να πιουν. Δεν θα αναφερω αν στηριζω-βοηθαω αυτους τους ανθρωπους,ολα αυτα ειναι δικα μου θεματα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν.
Ομως,μην ξεχνας οτι κι γω ειμαι ανθρωπος και οταν αποκταω ο,τι αποκταω με τον δικο μου ιδρωτα,τα κανω ο,τι μα ο,τι θελω.
Πανα. Δεν θυμαμαι σε τι αναφερεσαι ,αλλα στα τετοια μου αν το ξεχασεις ή οχι.
Βγαζω πολυ παραπανω αππ 500 ευρω,δεν ειναι εκει το θεμα...το θεμα ομως ειναι οτι ενας που δηλωνει αριστερος,και πρηζει τους λεγομενους καπιταλες,εκτος απο την χρυση μπριζολα αποδεικνυει οτι της φουτσας τα ενιαμερα αριστερος ειναι,αφου μιλαει ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ για ανθρωπους(εγω δεν βγαζω λιγα),που εχουν απιαστο ονειρο τα 500 ευρω.Για εσενα κουκλα μου τα 500 ευρω μπορει να μοιαζουν απιαστο ονειρο ή γενικα να θεωρεις υπερβολικο να δινεις τοσα για ενα κιλο κρεας,αλλα φια αλλους τα 500 δεν σημαινουν τιποτα.
ολα αυτα δεν τα κανω για να ριξω γυναικες. σιγα μην αγοραζω αυτοκινητο με τετοιο σκεπτικο π.χ.Μηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:33Συνυπολογίζουμε οτιδήποτε κάνεις για της αρέσεις και να την ρίξεις.
ε κάποιος που αλλάζει όλη του τη ζωή για να ρίξει κάποια συγκεκριμένη δε του αξίζει κάν η αναφορά.Μηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:41Εγώ λέω για αυτούς που το κάνουν και είναι πάρα πολλοί.Ερμής έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:38Το καλό ντύσιμο, το καλό αυτοκίνητο, το γυμναστήριο κλπ κλπ δε γίνονται για να ρίξεις κάποια.Μηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:33 Συνυπολογίζουμε οτιδήποτε κάνεις για της αρέσεις και να την ρίξεις.
Οτι δλδ τί; Θα είναι ο άλλος ντυμένος σα τον ταμτάκο, με ντάτσουν και πατσες δεξια αριστερά και μέσα σε μια μέρα θα κάνει στροφή 180 μοιρών; Δε γίνονται αυτά.
εδω εχεις ενα δικιο.Μηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:44Ναι αλλά ο Ερμής γίνεται δικαστής για αυτούς που με τα λεφτά τους αγοράζουν σπίτια για να τα νοικιάζουν.Ασέβαστος έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:36Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:18 Πεδρο γραφτους στα τέτοια σου. Σου εύχομαι και κανονικό κομπε.
Αλλά θα μου πεις αυτή είναι μια από τις χαρές του πχωρουμ. Τα γλυκά δάκρυα.![]()
![]()
Αν κάνεις έτσι για ένα ακριβό γεύμα, δε θέλω να φαντάζομαι τι σύρεις σε άλλα ενδεχόμενα.Εσθήρ έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:47Και επανερχομαι σε αυτο το ποστ,απλα για να διευκρινισω ενα πραγμα.Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:00 Ρε εσθηρ; Ποια εργατια; Που ξερεις εσυ τι δουλεια κανω και τι λεφτα βγαζω; Επισης,ο λογος που την ανεβασα ηταν η συζητηση που ειχαμε προ πολλου και ειχα αναφερει οτι καποια στιγμη θα δοκιμασω και η Γαλη μου ζητησε να το ανεβασω και να πω εντυπωσεις. Σιγα που κοκορευομαι οτι εφαγα μια μπροτζολα. Ελεος.
Στο κατω κατω μπορει να τρολλαρω κιολας. Το γαμησατε το θεμα ρε..
Αλλα τεσπα,οποιος πιστευει ποστευει,αλλιως δεν καιγομαι να αποδειξω σε κανεναν τιποτα,ουτε να καυχιεμαι που καταφερα να το φαω.
Εσθηρ,ενα πραγμα θελω να σου πω. Γνωριζω πολυ καλα οτι ενω εγω δινω τοσα για ενα κιλο κρεας,αλλοι ταυτοχρονα δεν εχουν ουτε νερο να πιουν. Δεν θα αναφερω αν στηριζω-βοηθαω αυτους τους ανθρωπους,ολα αυτα ειναι δικα μου θεματα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν.
Ομως,μην ξεχνας οτι κι γω ειμαι ανθρωπος και οταν αποκταω ο,τι αποκταω με τον δικο μου ιδρωτα,τα κανω ο,τι μα ο,τι θελω.
Πανα. Δεν θυμαμαι σε τι αναφερεσαι ,αλλα στα τετοια μου αν το ξεχασεις ή οχι.
Εγω φιλτατε ,ειδες να λεω πουθενα γιατι πετας τα λεφτα σε μπριζολα,ενω πχ παιδακια πεθαινουν απο την πεινα και τα γνωστα;Ειδες να λεω πουθενα οτι εσυ τρως χρυση μπριζολα,ενω αλλοι λιμοκτονουν;Ειδες να σου λεω οτι με αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να ταισεις μια οικογενεια;Εγω ουτε κατα διαννοια τετοια.Πες μου.ΤΟ ΕΙΔΕΣ;
Τσου!
Ε..τοτε γιατι λες αυτες τις μαλακιες;
Εγω απλα σχολιασα το γεγονος οτι δηλωνεις κατα του καπιταλισμου,ενω η βασικη αρχη του καπιταλισμου ειναι αυτου του ειδους η καταναλωση.
Και δεν ειναι δυνατον να προπαγανδιζεις κατα του καπιταλισμνου και υπερ ενος αντιθετου συστηματος και απο την αλλη να μας δειχνεις αποδειξεις με 400 ευρω για κατι που θα χεσεις το πολυ σε 12 ωρες.Βεβαια και ειναι δικαιωμα σου,δειχνει ομως ασυνεπεια σε αυτα που λες περι πολιτικων συστηματων.και οταν τα χωνειςσ τους αλλυς καπιταλες επειδη ειναι καπιταλες,μαθε οτι πιο καπιταλας δειχνεις εσυ.Οποτε ΜΗΝ τους τα χωνεις,απλα πραγματακια.
Τωρα αν εσυ δεν το εχεις αντιληφθει οτι αυτα που λες περι πολιτικης ειναι εντελως αντιθετα με αυτα που γραψες για χρυσες μπριζολες,Ειναι δικο σου προβλημα.
Εφοσον ομως αντι να φας την χρυση σου μπριζολιτσα,ΕΠΕΛΕΞΕΣ να το γραψεις και αν το δειξεις δημοσια,θα ακους και τα σχολια.Γκεγκε αγαπουλα;Αν δεν ηθελες σχολια δεν θα το εγραφες.Δεν ειναι δα και κανενα συκλονιστικο νεο που πρεπει να μαθουμε γιατι αλλιως χαθηκαμε.
Α.....να μην το ξεχασω,το πιο σημαντικο.
Εκτος απο την χρυση μπριζολα,δεν ταιριαζει καθολου στο λουκ σου και αυτος ο χλευασμος ειρωνια και απαξια
Βγαζω πολυ παραπανω αππ 500 ευρω,δεν ειναι εκει το θεμα...το θεμα ομως ειναι οτι ενας που δηλωνει αριστερος,και πρηζει τους λεγομενους καπιταλες,εκτος απο την χρυση μπριζολα αποδεικνυει οτι της φουτσας τα ενιαμερα αριστερος ειναι,αφου μιλαει ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ για ανθρωπους(εγω δεν βγαζω λιγα),που εχουν απιαστο ονειρο τα 500 ευρω.Για εσενα κουκλα μου τα 500 ευρω μπορει να μοιαζουν απιαστο ονειρο ή γενικα να θεωρεις υπερβολικο να δινεις τοσα για ενα κιλο κρεας,αλλα φια αλλους τα 500 δεν σημαινουν τιποτα.
Αρα δεν ειναι θεμα μονο τι μασαμπουκωνεις και τι χεζεις,αλλα πολυ πιο βαθυ.
Το να πω την λεξη ντροπη,.λιγο ειναι.
Ετσι,για να βαζουμε τα πραγματα στη θεσουλα τους.
έτσι.βάρα αλύπηταΕσθήρ έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:47 Και επανερχομαι σε αυτο το ποστ,απλα για να διευκρινισω ενα πραγμα.
Εγω φιλτατε ,ειδες να λεω πουθενα γιατι πετας τα λεφτα σε μπριζολα,ενω πχ παιδακια πεθαινουν απο την πεινα και τα γνωστα;Ειδες να λεω πουθενα οτι εσυ τρως χρυση μπριζολα,ενω αλλοι λιμοκτονουν;Ειδες να σου λεω οτι με αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να ταισεις μια οικογενεια;Εγω ουτε κατα διαννοια τετοια.Πες μου.ΤΟ ΕΙΔΕΣ;
Τσου!
Ε..τοτε γιατι λες αυτες τις μαλακιες;
Εγω απλα σχολιασα το γεγονος οτι δηλωνεις κατα του καπιταλισμου,ενω η βασικη αρχη του καπιταλισμου ειναι αυτου του ειδους η καταναλωση.
Και δεν ειναι δυνατον να προπαγανδιζεις κατα του καπιταλισμνου και υπερ ενος αντιθετου συστηματος και απο την αλλη να μας δειχνεις αποδειξεις με 400 ευρω για κατι που θα χεσεις το πολυ σε 12 ωρες.Βεβαια και ειναι δικαιωμα σου,δειχνει ομως ασυνεπεια σε αυτα που λες περι πολιτικων συστηματων,και οταν τα χωνεις στους αλλους καπιταλες επειδη ειναι καπιταλες,μαθε οτι πιο καπιταλας δειχνεις εσυ.Οποτε ΜΗΝ τους τα χωνεις,απλα πραγματακια.Ακριβως εδω ειναι η ενσταση μου.
Τωρα αν εσυ δεν το εχεις αντιληφθει οτι αυτα που λες περι πολιτικης ειναι εντελως αντιθετα με αυτα που γραψες για χρυσες μπριζολες,Ειναι δικο σου προβλημα.
Εφοσον ομως αντι να φας την χρυση σου μπριζολιτσα,ΕΠΕΛΕΞΕΣ να το γραψεις και αν το δειξεις δημοσια,θα ακους και τα σχολια.Γκεγκε αγαπουλα;Αν δεν ηθελες σχολια δεν θα το εγραφες.Δεν ειναι δα και κανενα συκλονιστικο νεο που πρεπει να μαθουμε γιατι αλλιως χαθηκαμε.
Α.....να μην το ξεχασω,το πιο σημαντικο.
Εκτος απο την χρυση μπριζολα,δεν ταιριαζει καθολου στο λουκ σου και αυτος ο χλευασμος ειρωνια και απαξια
Αρα δεν ειναι θεμα μονο τι μασαμπουκωνεις και τι χεζεις,αλλα πολυ πιο βαθυ.
Το να πω την λεξη ντροπη,.λιγο ειναι.
Ετσι,για να βαζουμε τα πραγματα στη θεσουλα τους.
έλα φίλε, στην ετοίμασα για κάρβουνο. πετάλι.Ασέβαστος έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 13:45
ρε συ αγι, εστουμπησα μια παλαμιδα χτες,
καπως ετσι ειναι, κοκκινο μπριτζολε κρεας κλπ εχω την εικονα οτι ειναι δευτεροτριτο ψαρι, αλλα ενας απο την παρεα ελεγε οτι ειναι και γαμω, αλλα να ξερεις να την μαγειρεψεις.
δεν ξερω![]()
εχεςι καμμια ιδεα;