Εδώ μιλάμε για μακροχρόνιο στοίχημα, άλλη φιλοσοφία, διαφορετική απ' τη δική μου. Εγώ παίζω πολλές διπλές κι οι διπλές έχουν την έννοια ότι δε χρειάζεται να νικήσει η ομάδα που ποντάρεις, και με Χ πας ταμείο. Στο μακροχρόνιο στοίχημα όμως πρέπει να κάνει νίκες αυτός που ποντάρεις, μόνο με Χ δεν πας πουθενά. Έπειτα υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες σε τέτοια στοιχήματα, όπως η φόρμα των ομάδων που δεν ξέρεις πώς θα είναι μετά από ένα μεγάλο διάστημα, απουσίες πολύτιμων παιχτών από κρίσιμα ματς λόγω τραυματισμών ή τιμωριών κ.τ.λ.Namrail έγραψε: 27 Ιουν 2018, 22:12Στο νταρνάκα να τα λες αυτά.billy huge έγραψε: 27 Ιουν 2018, 22:11 Όσοι πάτε κουβά, μην απελπίζεστε, υπάρχουν και χειρότερα:
http://www.sdna.gr/podosfairo/mundial/m ... okrithei-i
Αλλά εδώ που τα λέμε, ο τύπος είναι για σκότωμα που δεν έκανε κας άουτ πριν γίνουν τα δύο τελευταία ματς του ομίλου της Γερμανίας. Πόσο λιγότερο δηλαδή να του έδιναν; Δε νομίζω κάτω από 47.000-48.000 αντί για 52.000. Ε, εκεί τα παίρνεις και λες κι ένα τραγούδι, σιγά μη ρισκάρεις να τα χάσεις όλα, έστω κι αν σου αρκεί μια νίκη με μισό-μηδέν του Γολιάθ επί του Δαβίδ.