Πουτ δε μπουκάλι ντάουν σλόουλι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Μπες να δεις τι σκεφτομαι για εσενα στο αναλογο νημα.
Ρε παιδια. Ενημερωτικα σας λεω οτι εχω πιει και μπελβεντερ. Χοχοχοχ
Πολύ δύσκολο έως απίθανο να βρεις κομπε. Ελάχιστη παραγωγή και σχεδόν όλη προπωλημενη σε αυτοκρατορική οικογένεια, διασημους, ακριβά εστιατόρια. Αν τύχει παρόλα αυτά και βρεις η τιμή του θα είναι εξωπραγματική. Δε νομίζω ότι αξίζει.Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:34Μπαρεσει ετσι οπως το λενε.Δεν ξερω γιατι ,αλλα μου φαινεται πολυ αστειο.
![]()
Παντως,φιλτατε,θα παω Ιαπωνια που το θελω τοσο πολυ και εν τελει θα καταφερω να φαω 100% κομπε.
Θενκς παντως,γιατι καλο ειναι να ξερουμε τι τρωμε,αλλωστε αυριο λεω να περασω απο εκει να βγαλω μια ακρη με τους πωλητες και με κανα υπευθυνο,εαν βρω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Παντα υπαρχει τροπος. Οσο και εξωπραγματικη να ειναι θα το δοκιμασω.Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:58Πολύ δύσκολο έως απίθανο να βρεις κομπε. Ελάχιστη παραγωγή και σχεδόν όλη προπωλημενη σε αυτοκρατορική οικογένεια, διασημους, ακριβά εστιατόρια. Αν τύχει παρόλα αυτά και βρεις η τιμή του θα είναι εξωπραγματική. Δε νομίζω ότι αξίζει.Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:34Μπαρεσει ετσι οπως το λενε.Δεν ξερω γιατι ,αλλα μου φαινεται πολυ αστειο.
![]()
Παντως,φιλτατε,θα παω Ιαπωνια που το θελω τοσο πολυ και εν τελει θα καταφερω να φαω 100% κομπε.
Θενκς παντως,γιατι καλο ειναι να ξερουμε τι τρωμε,αλλωστε αυριο λεω να περασω απο εκει να βγαλω μια ακρη με τους πωλητες και με κανα υπευθυνο,εαν βρω.
Στο εύχομαι. Και να μας μεταφερεις την εμπειρία σου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
πρίν κάμποσο καιρό μέ έβαλε μιά φίλη νά δοκιμάσω αυτό τό σαμιώτικο λικέρ μέ αποτέλεσμαΑγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:22Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:10 Α...τι ειναι αυτα;Εχω μεινει πολυ πισω ρε.Απο ποτε ο περισσος παιρνει τετοια μπριζολακια χρυσα;![]()
Ευγε,ευγε...ετσι,να ξεδινουν οι υποστηρικτες της εργατιας βρε.![]()
Πανω απο ολα η συνεπεια τσεπης και ψηφου!![]()
Κατα τα αλλα εγω σημερα μαγειρευσα ενα ταπεινο ντοπιο μοσχαρακι,ναι μοσχαρακι ,παρολο που ειχα να φαω αιωνες,αλλα επειδη ψιλοεκοψα και τα αλλα κρεατα και ετρωγα ελαχιστο,τελικα εφτασα στα ορια αναιμιας,οποτε για λιγο διαστημα αναγκαστικα μοσχαρι παρολο που και δεν μου αρεσει ιδιαιτερα,αλλα κυριως δεν θελω να τρωω μοσχαρι,τεσπα για λιγο διαστημα θα ειναι,το οποιο ομως ταπέινο αυτο ντοπιο μοσχαρακι το εκανα κοκκινιστο με φρεσκια ντοματα βιολογικη,πιπεριες,καροτα ,μαιντανο και κλασικα το κρασακι το σαμος το γλυκο με τα μπαχαρικα του και εγινε πολυ καλο.
Εφτιαξα και πατατες τυπου τηγανιτες,στον φουρνο δηλαδη,σαλτσουλα απο το κοκκινιστο απο πανω και μου αρεσε τοσο που δυστυχως νιωθω το στομαχι μου ακομα και τωρα,τεντωμενο.![]()
Αυτα.
Βασικα για να σχολιασω την εργατια που τρωει μπριζολες 450 ευρω + ,και το κοκορευεται κιολας μπηκα,αλλα για ξεκαρφωμα ειπα να γραψω και τι μαγειρεψα σημερα.![]()
![]()
νά μού ανέβει ή πίεση καί νά κινδυνέψω νά κτυπήσει μπιέλα.....άρχισα νά βγάζω αίμα
απ'όλες τίς τρύπες, ένας γιατρός μού είπε ότι φτηνά γλύτωσα τό εγκεφαλικό....
μοσχοφίλερο ροζέ ξηρό σηκώνω μόνο, μακριά από λικέρ
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Δεν είναι λικέρ, κρασί είναι, έχω πάει και στην Σάμο στο συνεταιρισμό που το φτιάχνουν, είναι από μια ποικιλία σταφυλιού που μόνο στην Σάμο βγαίνει, ξερακιανό σαν σταφίδα, γω βάζω δυό ποτηράκια κανένα απόγευμα ή βραδάκι σκέτα με τσιγάρο μόνο.sibylic έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 00:28
πρίν κάμποσο καιρό μέ έβαλε μιά φίλη νά δοκιμάσω αυτό τό σαμιώτικο λικέρ μέ αποτέλεσμα
νά μού ανέβει ή πίεση καί νά κινδυνέψω νά κτυπήσει μπιέλα.....άρχισα νά βγάζω αίμα
μοσχοφίλερο ροζέ ξηρό σηκώνω μόνο, μακριά από λικέρ![]()
Όταν λες δοκίμασες τι εννοείς, μπουκάλι ολόκληρο ήπιες; Αποκλείεται με ένα δυό ποτηράκια να έπαθες κάτι τέτοιο.
the end
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
4 μέ 5 ποτήρια, τό ξέρω ότι είναι από ειδικά σταφύλια μέ ειδική ζύμωση όπως καί ή μαυροδάφνη πατρών αλλάΠάνας έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 01:07Δεν είναι λικέρ, κρασί είναι, έχω πάει και στην Σάμο στο συνεταιρισμό που το φτιάχνουν, είναι από μια ποικιλία σταφυλιού που μόνο στην Σάμο βγαίνει, ξερακιανό σαν σταφίδα, γω βάζω δυό ποτηράκια κανένα απόγευμα ή βραδάκι σκέτα με τσιγάρο μόνο.sibylic έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 00:28
πρίν κάμποσο καιρό μέ έβαλε μιά φίλη νά δοκιμάσω αυτό τό σαμιώτικο λικέρ μέ αποτέλεσμα
μοσχοφίλερο ροζέ ξηρό σηκώνω μόνο, μακριά από λικέρ![]()
Όταν λες δοκίμασες τι εννοείς, μπουκάλι ολόκληρο ήπιες; Αποκλείεται με ένα δυό ποτηράκια να έπαθες κάτι τέτοιο.
όσοι πίνουν ξηρά κρασιά τό σαμιώτη καί τή μαυροδάφνη τά ονομάζουν λικέρ
δεν ξέρω αλλά εμένα μέ πείραξε, τό γεγονός ότι άρχισα τότενες νά βγάζω αίμα απ'τή μύτη καί από μιά
φλεγνονή στό δόντι μέ γλύτωσε
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Τάρτα με σπανάκι και πράσο, παρμεζάνα, φέτα, φρέσκα μυρωδικά και κουκουνάρι.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάνω με σπανάκι σκέτο.
Πολύ ωραία φαίνεται.
Πολύ ωραία φαίνεται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
τι αηδία θε μου!
Σήμερα θα κάνω τούνα μάλλον, χθες την πήρα, έκανα ένα κομμάτι παστό, ενα άλλο το εβρασα και το έβαλα μέσα σε βάζο με λάδι και αρωματικά μπαχάρια κτλπ και σήμερα θα χτυπήσω τηγάνι ένα φιλετάκι.
Σήμερα θα κάνω τούνα μάλλον, χθες την πήρα, έκανα ένα κομμάτι παστό, ενα άλλο το εβρασα και το έβαλα μέσα σε βάζο με λάδι και αρωματικά μπαχάρια κτλπ και σήμερα θα χτυπήσω τηγάνι ένα φιλετάκι.
Fluffy έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:10 τι αηδία θε μου!
* Tονάκι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν ξέρω όλα τα είδη αλλά όχι εδώ δεν το λέμε τονάκι (είναι άλλο), τούνα το λέμε και τα μεγέθη βγαίνουν στα 60κιλα μια μετρια με αρκετά κόκκινο κρέας.
ωραιοοοςςς - μπριΤζολα θαλάσσης .Fluffy έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 11:44Δεν ξέρω όλα τα είδη αλλά όχι εδώ δεν το λέμε τονάκι (είναι άλλο), τούνα το λέμε και τα μεγέθη βγαίνουν στα 60κιλα μια μετρια με αρκετά κόκκινο κρέας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-