Δεν τους είχε πιάσει η πανσέληνος πριν αυτούς, τους άφησε για μετάNaida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:31 Δεν είναι καλή μέρα σήμερα για το φόρουμ. Πολλές εντάσεις και αγχώνομαι.Πάω στο περί ανέμων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Μπαρεσει ετσι οπως το λενε.Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:25Οι μοσχιοι. Έτσι τους λένε στη γουβαPedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:21Τι ειναι το «μαχλιδονες»;Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:18 Πεδρο γραφτους στα τέτοια σου. Σου εύχομαι και κανονικό κομπε.
Έγιναν όλοι δικαστές λες και παίζει ρόλο η ψήφος με το στομάχι του καθενός. Δηλαδή αν ψηφίζει ΚΚΕ πρέπει να τρώει μόνο μαχλιδονες και κωκωβιους;
Μπήκε τώρα ή άλλη και έγραψε σεντόνι χολής.
Αλλά θα μου πεις αυτή είναι μια από τις χαρές του πχωρουμ. Τα γλυκά δάκρυα.![]()
Παντως,φιλτατε,θα παω Ιαπωνια που το θελω τοσο πολυ και εν τελει θα καταφερω να φαω 100% κομπε.
Θενκς παντως,γιατι καλο ειναι να ξερουμε τι τρωμε,αλλωστε αυριο λεω να περασω απο εκει να βγαλω μια ακρη με τους πωλητες και με κανα υπευθυνο,εαν βρω.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Μια χαρά είναι κοριτσάρα μου, ειδικά τώρα που το λύσαμε το θέμα. Εμένα δεν με ενδιέφερε η μπριζόλα αλλά η συμπεριφορά.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:31 Δεν είναι καλή μέρα σήμερα για το φόρουμ. Πολλές εντάσεις και αγχώνομαι.Πάω στο περί ανέμων.
the end
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τι κούρεμα έχεις;Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:34Μπαρεσει ετσι οπως το λενε.Δεν ξερω γιατι ,αλλα μου φαινεται πολυ αστειο.
![]()
Παντως,φιλτατε,θα παω Ιαπωνια που το θελω τοσο πολυ και εν τελει θα καταφερω να φαω 100% κομπε.
Θενκς παντως,γιατι καλο ειναι να ξερουμε τι τρωμε,αλλωστε αυριο λεω να περασω απο εκει να βγαλω μια ακρη με τους πωλητες και με κανα υπευθυνο,εαν βρω.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:29Χαλαρός είμαι, εσύ μπορείς να μην ανακατεύεσαι, έχει χέρια να γράψει...Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:27 Πανατυπε ειναι προφανες οτι είτε δεν το λέει σε εσάς , είτε το κολλαει στο ποστ σου σαν κατάληξη, του τυπου, μιλάτε σε μενα ενω εχω τόση εμπειρία
Χαλάρωσε λιγο ρε μανμου
Δεν ισχύει αυτο, με το να χερι πιανει την σαμπάνια και το χαβιάρι, με το αλλο τον κωλο της Ρωσιδας, αδύνατον να πληκτρολογησει
Και με τι πληκτρολογεί με τα τέτοια του;Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:37Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:29Χαλαρός είμαι, εσύ μπορείς να μην ανακατεύεσαι, έχει χέρια να γράψει...Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:27 Πανατυπε ειναι προφανες οτι είτε δεν το λέει σε εσάς , είτε το κολλαει στο ποστ σου σαν κατάληξη, του τυπου, μιλάτε σε μενα ενω εχω τόση εμπειρία
Χαλάρωσε λιγο ρε μανμου
Δεν ισχύει αυτο, με το να χερι πιανει την σαμπάνια και το χαβιάρι, με το αλλο τον κωλο της Ρωσιδας, αδύνατον να πληκτρολογησει
the end
Εντάξει μωρό μου, ζέστανε μου τηνΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:33Μωρο πήδα και το περιανεμων και ελα κατευθειαν στην κρεβατοκάμαρα μαςNaida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:31 Δεν είναι καλή μέρα σήμερα για το φόρουμ. Πολλές εντάσεις και αγχώνομαι.Πάω στο περί ανέμων.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε μα κι αυτή η παντσέληνος. Μας πήρε και μας σήκωσεdon't speak έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:34Δεν τους είχε πιάσει η πανσέληνος πριν αυτούς, τους άφησε για μετάNaida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:31 Δεν είναι καλή μέρα σήμερα για το φόρουμ. Πολλές εντάσεις και αγχώνομαι.Πάω στο περί ανέμων.![]()
Για να σας κάνω να νιώσετε άσχημα το είπα που.με διώξατε. Αλλά στα τέτοια σας
Αστειεύομαι ε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Pedro Από μουχαμπέτι όσο γουστάρεις δεν είμαστε τίποτα μαλάκες, να γνωρίσουμε πρώτα να υπάρχει και αίσθημα όπως με τον Μένιο..
the end
Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:41 Για να σας κάνω να νιώσετε άσχημα το είπα που.με διώξατε. Αλλά στα τέτοια σας![]()
Αστειεύομαι ε.
the end
Κοντο. Στρατιωτικο.don't speak έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:36Τι κούρεμα έχεις;Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:34Μπαρεσει ετσι οπως το λενε.Δεν ξερω γιατι ,αλλα μου φαινεται πολυ αστειο.
![]()
Ολα καλα πανα.Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:42 Pedro Από μουχαμπέτι όσο γουστάρεις δεν είμαστε τίποτα μαλάκες, να γνωρίσουμε πρώτα να υπάρχει και αίσθημα όπως με τον Μένιο..
Μπα, πρέπει να πεθαίνω και να λέω ασυναρτησιες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-