!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

shrike έγραψε: 25 Μάιος 2018, 21:32 Ίσως να είχε ανοσία στα μυγάκια. Μπορεί να οδηγούσε και με ανοιχτό το στόμα, για να συνδυάζει βόλτα με γεύμα.
ποτέ με 250 σρικε, ειναι επικίνδυνα τόσα πολλά. Μέχρι 245 το πολύ, να είμαστε σοβαροί. :003:

Πάντως τα μυγάκια δεν είναι τόσο κακά όσο λένε, άνοστα αλλά χορταστικά. Με λίγο τρίψιμο έβγαιναν εύκολα από το πρόσωπο, παλιά αυτά, πρίν πάρω την χοντα.

έχει ωραίο τζάμι, μπορούσα με 180 να έχω αναμμένο το τσιγάρο και να με περιμένει να κάνω 3-4 τζούρες. Μπορούσα να το κρατάω και στο χέρι, στην χειρολαβή δεν κουνιόταν φύλο, προστάτευαν οι καθρέπτες. Έπρεπε όμως να το φέρω γρήγορα στο στόμα αν το είχα στο χέρι, αν αργούσα την καύτρα την κάπνιζε ο πίσω. Από το τασάκι που είχα στο τιμόνι, έως το στόμα, δεν φύσαγε, τέλεια μηχανή σε αυτό το θέμα.

Εσείς πώς καπνίζατε στα ταξίδια με την μηχανή;
ειναι ωραίο που δεν το πιστεύεις, με ξανανιώνει. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 26 Μάιος 2018, 10:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

enaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 10:10
shrike έγραψε: 25 Μάιος 2018, 21:32 Ίσως να είχε ανοσία στα μυγάκια. Μπορεί να οδηγούσε και με ανοιχτό το στόμα, για να συνδυάζει βόλτα με γεύμα.
πάντως δεν είναι τόσο κακά όσο λένε, άνοστα αλλά χορταστικά. Με λίγο τρίψιμο έβγαιναν εύκολα από το πρόσωπο, παλιά αυτά, πρίν πάρω την χοντα.
Φαντάζομαι ότι ξέρεις το παλιό κλασικό ανέκδοτο με το κάμπριο και την πεολειχία, ε; :lol:
enaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 10:10 Εσείς πώς καπνίζατε στα ταξίδια με την μηχανή;
Μετά από τα πρώτα 30-40 χιλιάδες χιλιόμετρα κι εφόσον δεν είχα παιδιά μέσα, κάπνιζα (και καπνίζω) κανονικά.
Στο αυτοκίνητο, ε; Η επαφή μου με μηχανές γενικά είναι σχεδόν μηδενική και η σχέση μου μαζί τους στα όρια του μίσους.
Πιτσιρικάς καβαλούσα ένα μοτοποδήλατο του αδελφού μου για κάποιο διάστημα (πρέπει να ήμουν 13-14 ετών) και μια-δυο φορές είχα νοικιάσει ένα τζογκάκι (έτσι τα λέγανε;) σε κάτι διακοπές που ήμουν με φιλαράκια, όταν ήμουν γύρω στα 17 μου. Αυτά και τέλος. Από τότε, η μόνη μου επαφή είναι να βλέπω κανέναν αγώνα MotoGp, ή παλιότερα Superbikes.
enaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 10:10 ειναι ωραίο που δεν το πιστεύεις, με ξανανιώνει. :003:
Παρανόησες. Δεν είπα ποτέ ότι δεν σε πιστεύω. Ούτε και το αντίθετο είπα βέβαια, αλλά δεν έχω και λόγο να μην σε πιστέψω.

Άβαταρ μέλους
enaon

shrike έγραψε: 26 Μάιος 2018, 10:20 Παρανόησες. Δεν είπα ποτέ ότι δεν σε πιστεύω. Ούτε και το αντίθετο είπα βέβαια, αλλά δεν έχω και λόγο να μην σε πιστέψω.
καλά, περιεργάζομαι λίγο τον psi με τα 125 ατίθασα cc, που θέλει να τα βγάλει και εθνική :smt005:

ο άγης απο την άλλη λέει για γερό σβέρκο. Δεν είμαι και σίγουρος πώς είναι ένα καλό γιατί ποτέ δεν είχα ένα σοβαρό κράνος, άλλα αυτά που είχα, για να κρατηθούν πάνω στο κεφάλι με 200, θελαν γερό σβέρκο, το ανάποδο δηλαδή. :003:

και δεν έχω πιάσει ακόμα θέμα ιματισμού κλπ. Τα καλυτερα ηταν τα μπουζάκια φρουτ οφ δε λοομ, ειχαν κλειστό λαιμό και δεν γινόντουσαν μπέρτα, πολύ καλά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shrike

Τι fruit of the loom και βλακείες; Κανονικά έπρεπε γυμνός, σαν τον ghost rider που έβαλες.
Βγαίνεις μια βόλτα ανοιξιάτικα, τρως εσύ, μαζεύεις και φαΐ για την ιγκουάνα που έχεις στο σπίτι.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

shrike έγραψε: 26 Μάιος 2018, 10:39 Τι fruit of the loom και βλακείες; Κανονικά έπρεπε γυμνός, σαν τον ghost rider που έβαλες.
Βγαίνεις μια βόλτα ανοιξιάτικα, τρως εσύ, μαζεύεις και φαΐ για την ιγκουάνα που έχεις στο σπίτι.
Κ σαγιονάρα.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
shrike

Custom_F έγραψε: 26 Μάιος 2018, 10:40
shrike έγραψε: 26 Μάιος 2018, 10:39 Τι fruit of the loom και βλακείες; Κανονικά έπρεπε γυμνός, σαν τον ghost rider που έβαλες.
Κ σαγιονάρα.
Ναι, αλλά με κάλτσα.

Άβαταρ μέλους
enaon

καιγόμουνα ρε, είχε ήλιο. :(

αλλά ναι, αν δεν μου άρεσαν πολύ τα σταν σμιθ, σαγιονάρα θα φόραγα. :003:
Άβαταρ μέλους
Custom_F

shrike έγραψε: 26 Μάιος 2018, 10:41
Custom_F έγραψε: 26 Μάιος 2018, 10:40
Κ σαγιονάρα.
Ναι, αλλά με κάλτσα.
Κ νόμιζα ότι το τεζαρα. :smt005:

Άβαταρ μέλους
enaon

και φυσικά έχω πάει και ταξίδι πάνω από 300χιλ ξυπόλητος, μου βρόμιζε το παπούτσι το τακάκι, ήθελε άλλαγμα :)
Άβαταρ μέλους
Custom_F

enaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 10:42
σαγιονάρα θα φόραγα. :003:
Ήμασταν σίγουροι όλοι.

Άβαταρ μέλους
enaon

παιδιά για κάποιο λόγο νομίζουμε οτι μία μηχανή μεγαλου τουρισμού, είναι δύσκολο πράγμα. Είναι σαν να κάθεσαι σε μία κάψουλα, απλά κατεβάζεις κάτω το δεξί ή το αριστερό χέρι για να στύψει, και αυτά, καπνίζεις, κοιτάς, ηλιοθεραπεία, όλα είναι απλά. Τα υπόλοιπα τα κάνει ο εγκέφαλος μόνος του, αν πάμε να τα κάνουμε εμείς, οκ, συμφωνώ, επικίνδυνα :003:
Άβαταρ μέλους
shrike

Πέρα απ' την πλάκα, τα μυγάκια ειδικά την άνοιξη δεν παλεύονται. Εννοώ, ακόμα και στο αυτοκίνητο, πόσο μάλλον στη μηχανή (φαντάζομαι).

Θυμάμαι μια φορά πριν κάποια χρόνια, πήγα μια βόλτα μέχρι την Κόνιτσα, πρέπει να ήταν Μάιος. Εκεί που πήγα, ήταν μια αγροτουριστική μονάδα που είχε φίλος (εκεί έμενα συνήθως) και είχε κάποια σκυλιά. Με το που έφτασα, πλακώσαν τα σκυλιά για τα "καλωσορίσματα" (είχαμε αγαθή σχέση, από εκεί είχα πάρει και την δικιά μου) και μόλις είδανε/μυρίσανε το αυτοκίνητο που είχε γίνει κόκκινο απ' τα μυγάκια, πέσανε όλα με τα μούτρα πάνω του και το γλείφανε μέχρι να λιώσει... :)

Άβαταρ μέλους
enaon

shrike έγραψε: 26 Μάιος 2018, 10:47 Πέρα απ' την πλάκα, τα μυγάκια ειδικά την άνοιξη δεν παλεύονται. Εννοώ, ακόμα και στο αυτοκίνητο, πόσο μάλλον στη μηχανή (φαντάζομαι).
Περα απο την πλάκα, αυτό που είπε ο άγης. Τα μυγάκια γέμιζαν την ζελατίνη, δεν έβλεπες τίποτα, δεν καθάριζε καλά, γέμιζε γρατζουνιές, πετύχαινες ήλιο και δεν έβλεπες τίποτα, ευθεία, γιατί στα πλάγια δεν βλέπεις έτσι και αλλιώς.

Τα γυαλιά απο την άλλη, τα έβγαζες στην κίνηση, τα καθάριζες στην μπλούζα έστω, και ήσουν πάλι τέλειος.

Ο σκοπος μου δεν ήταν να μην φάω μυγάκια, να μην πέσω ήτανε είπαμε :)
ασε που αν ανοίξεις το στόμα σρικε με 220, δεν το κλείνεις πάλι, οπότε δεν το άνοιγα πότε.

υγ.η χοντα πάντως ειχε αεροδυναμική φοβερή, έκανε κενό αέρος στην μούρι μου, μπορούσα με 140 να έχω το τσιγάρο στο στόμα, όσο σοβαρά όσο και τα προηγούμενα :).
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

ΓΓ

Εικόνα
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
enaon

βασικά έχουμε χάσει το νόημα :)
μοιάζει να υπάρχει θέμα για το αν το κράνος ειναι καλό, για κάτι πέρα απο την στιγμή που θα πέσεις και μετά.

υπάρχει κανείς που θα φόραγε κράνος, αν το κεφάλι του δεν ήταν θέμα, αν για κάποιο λόγο δεν έσπαγε/χάλαγε κλπ;

θα έλυνε το θέμα μυγάκια ήλιος κλπ με κράνος, ή με κάτι άλλο; :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”