Αυτό ξέρουμε ότι είναι έτσι; Έγινε επίθεση χιλιάδων ενόπλων στον φράχτη;Chainis έγραψε: 16 Μάιος 2018, 00:44 Τζήμερος στο fb :
Τι κάνεις λοιπόν όταν χιλιάδες εξαγριωμένοι εχθροί, αφιονισμένοι από τις προτροπές της Χαμάς, πέφτουν πάνω στον φράχτη με όπλα, μολότωφ και κόφτες και προσπαθούν να τον περάσουν; Δεν είναι μερικές εκατοντάδες. Είναι 40.000 που επιτίθενται σε 13 σημεία του φράχτη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
70 χρόνια Ισραήλ
Re: 70 χρόνια Ισραήλ
Στον φράχτη έγινε το μακελειό.ST48410 έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:06Αυτό ξέρουμε ότι είναι έτσι; Έγινε επίθεση χιλιάδων ενόπλων στον φράχτη;Chainis έγραψε: 16 Μάιος 2018, 00:44 Τζήμερος στο fb :
Τι κάνεις λοιπόν όταν χιλιάδες εξαγριωμένοι εχθροί, αφιονισμένοι από τις προτροπές της Χαμάς, πέφτουν πάνω στον φράχτη με όπλα, μολότωφ και κόφτες και προσπαθούν να τον περάσουν; Δεν είναι μερικές εκατοντάδες. Είναι 40.000 που επιτίθενται σε 13 σημεία του φράχτη.
Το αναφέρουν πολλές πηγές, στα νούμερα διαφέρουν, άλλοι είπαν για 20 άλλοι για 30 κι άλλοι για 40 χιλιάδες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Nero
μετάφραση: θέλω το Ισραήλ να έχει πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ αλλά δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω οπότε λέω πως είναι αυτονόητο και κοτσάρω και έναν παραλληλισμό(ο οποίο είναι extra ηλίθιος αν σκεφτεί κανείς ;ότι η Αθήνα είναι η 3η κατα σειρά πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την Αίγινα και το Ναύπλιο) για να καθαρίσωΤζήμερος έγραψε:
Υ.Γ. 1 Είναι αυτονόητο το δικαίωμα του Ισραήλ να έχει πρωτεύουσά του την Ιερουσαλήμ όσο αυτονόητο είναι το δικαίωμα της Ελλάδας να έχει πρωτεύουσα την Αθήνα. Κι είναι αυτονόητο ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται γι’ αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nero την 16 Μάιος 2018, 01:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ήταν οπλισμένοι όλοι αυτοί ή έριξαν οι Ισραηλινοί στο ψαχνό σε αμάχους;Chainis έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:09Στον φράχτη έγινε το μακελειό.ST48410 έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:06Αυτό ξέρουμε ότι είναι έτσι; Έγινε επίθεση χιλιάδων ενόπλων στον φράχτη;Chainis έγραψε: 16 Μάιος 2018, 00:44 Τζήμερος στο fb :
Το αναφέρουν πολλές πηγές, στα νούμερα διαφέρουν, άλλοι είπαν για 20 άλλοι για 30 κι άλλοι για 40 χιλιάδες.
μάλλον, ειναι ανυπόμονοι, τους είπαμε να περιμένουν 3 χιλιάδες χρόνια για το βραδινό, πεινάνε λένε, αγροίκοι.ST48410 έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:06 Αυτό ξέρουμε ότι είναι έτσι; Έγινε επίθεση χιλιάδων ενόπλων στον φράχτη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Μάιος 2018, 01:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιτια Ιτια.Nero έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:10μετάφραση: θέλω το Ισραήλ να έχει πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ αλλά δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω οπότε λέω πως είναι αυτονόητο και κοτσάρω και έναν παραλληλισμό(ο οποίο είναι extra ηλίθιος αν σκεφτεί κανείς ;ότι η Αθήνα είναι η 3η κατα σειρά πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την Αίγινα και το Ναύπλιο) για να καθαρίσωsys3x έγραψε: 16 Μάιος 2018, 00:50
Υ.Γ. 1 Είναι αυτονόητο το δικαίωμα του Ισραήλ να έχει πρωτεύουσά του την Ιερουσαλήμ όσο αυτονόητο είναι το δικαίωμα της Ελλάδας να έχει πρωτεύουσα την Αθήνα. Κι είναι αυτονόητο ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται γι’ αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
enaon φτιάξε λίγο την παράθεση εκτός και αν έγινα Τζήμερος και δεν το ξέρω. Ευχαριστώ
Ήταν βαριά οπλισμένοι, κουβαλούσαν παιδιά.ST48410 έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:10Και ήταν οπλισμένοι όλοι αυτοί ή έριξαν οι Ισραηλινοί στο ψαχνό σε αμάχους;
.
.
-
Nero
Το φτιαξα παπσε. Συνέχισε τον αντισιωνιστικό αγώνα τώραsys3x έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:12Ιτια Ιτια.Nero έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:10μετάφραση: θέλω το Ισραήλ να έχει πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ αλλά δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω οπότε λέω πως είναι αυτονόητο και κοτσάρω και έναν παραλληλισμό(ο οποίο είναι extra ηλίθιος αν σκεφτεί κανείς ;ότι η Αθήνα είναι η 3η κατα σειρά πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την Αίγινα και το Ναύπλιο) για να καθαρίσωsys3x έγραψε: 16 Μάιος 2018, 00:50
Καλά αυτό δεν είναι τίποτα, δες δύο ποστ παραπάνω...ST48410 έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:13 enaon φτιάξε λίγο την παράθεση εκτός και αν έγινα Τζήμερος και δεν το ξέρω. Ευχαριστώ
(:
.
.
Nero έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:13Το φτιαξα παπσε. Συνέχισε τον αντισιωνιστικό αγώνα τώραsys3x έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:12Ιτια Ιτια.Nero έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:10
μετάφραση: θέλω το Ισραήλ να έχει πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ αλλά δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω οπότε λέω πως είναι αυτονόητο και κοτσάρω και έναν παραλληλισμό(ο οποίο είναι extra ηλίθιος αν σκεφτεί κανείς ;ότι η Αθήνα είναι η 3η κατα σειρά πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την Αίγινα και το Ναύπλιο) για να καθαρίσω![]()
Δεν είμαι αντισιωνιστής καρντιά μου.
(:
Spoiler
Δεν το έφτιαξες αλλά δεν περάζ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 16 Μάιος 2018, 01:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
Αφήστε την πλάκα. Σοβαρά ρωτάω. Είναι άλλο πράγμα να επιτίθενται με πέτρες και να ρίχνεις με όπλα και άλλο να επιτίθενται με όπλα έχοντας αναμεταξύ τους και τα παιδιά τους.
ο χαίνης φταίει, μου έδωσε τζήμερο και τα είδα όλα.ST48410 έγραψε: 16 Μάιος 2018, 01:13 enaon φτιάξε λίγο την παράθεση εκτός και αν έγινα Τζήμερος και δεν το ξέρω. Ευχαριστώ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις