Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 04 Μαρ 2019, 12:52
Χρειάζεται , όταν η ποσότητα είναι μεγάλη , και ο χρόνος λίγος 
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
αρχίζει ο τύπος με το θεώρημα ότι "όλα αυτά έχουν ένα λόγο που γίνονται, δεν να κάνουμε για πλάκα, είναι λογικά και συσσωρευμένη εμπειρία αιώνων, μή σας πώ χιλιετιών! Γι'αυτό το λένε "Savoir Vivre", είναι γνώση ζωής!" Και λέω κι εγώ να ρε φίλε, μπράβο, θα μας εξηγήσει ένας άνθρωπος τη λογική πίσω απ'όλα αυτά.
Αυτό ακριβώς το είπε η μάνα σε τραπέζι (είχε οικειότητα βεβαίως).Daje έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:14
Επισης θυμαμαι και το σχολιο του: "Γιατι δεν σερβιρετε ταυτοχρονα και τα γλυκα?"
Δια τους Ιταλους τα εχω γράψει ( κ η Σεσιλυ) πολλες φορες .Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:18Αυτό ακριβώς το είπε η μάνα σε τραπέζι (είχε οικειότητα βεβαίως).Daje έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:14
Επισης θυμαμαι και το σχολιο του: "Γιατι δεν σερβιρετε ταυτοχρονα και τα γλυκα?"
Βέβαια είχε δει το εξής κομψό πριν. Να βάζουν ένα κιλό βούτυρο (σα να φτιάχνεις γλώσσες μενιερ) για πάστα με απλή σάλτσα τομάτας.
Στο τραπέζι εννοείται οτι υπήρχε απο pasta μέχρι λάχανα μέχρι κοτόσουπα μέχρι κατσίκι στο φούρνο.
Chilloutbuddy έγραψε: 04 Μαρ 2019, 12:57 αρχίζει ο τύπος με το θεώρημα ότι "όλα αυτά έχουν ένα λόγο που γίνονται, δεν να κάνουμε για πλάκα, είναι λογικά και συσσωρευμένη εμπειρία αιώνων, μή σας πώ χιλιετιών! Γι'αυτό το λένε "Savoir Vivre", είναι γνώση ζωής!" Και λέω κι εγώ να ρε φίλε, μπράβο, θα μας εξηγήσει ένας άνθρωπος τη λογική πίσω απ'όλα αυτά.
Και αρχίζει στο καπάκι
- Αυτό το κάνουμε έτσι γιατί οι Ιταλοί έτσι το κάνουνε
- Αυτό το κάνουμε έτσι γιατί αν πάμε στο Μπάκιγχαμ Πάλας να φάμε και το κάνουμε αλλιώς μπορεί να μας κοιτάξουν στραβά![]()
- Αυτό το κάνουμε έτσι γιατί ΕΓΩ είμαι της άποψης![]()
Ούστ ρε.
Ξουτ
εχει συμβει και σε μενα, μονο που εγω αντι να γινω ανθρωπος, μετετρεψα τον ολλανδο σε ζουδι, και 30 χρονια μετα ακομη εχει να το λεει.Daje έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:14 Θυμαμαι το σοκαρισμενο βλεμμα φιλου -μετεπειτα κολλητου- Ιταλου οταν πρωτοειδε σε τραπεζι να τρωμε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κρεας, παπατες, σαλατα, τυρια, παπια και οτι αλλο φανταστεις (κλασικο δηλαδη Ελληνικο τραπεζι).
Επισης θυμαμαι και το σχολιο του: "Γιατι δεν σερβιρετε ταυτοχρονα και τα γλυκα?"
Εκεινη την ημερα ξεκινησε η διαδικασια εκπολιτισμου μου.
Με εκανε ανθρωπο ο τυπος. Ηρθαν μετα και τα Ιταλικα μωρα και εδεσε το γλυκο.
Τα μεγαλοστελεχια της εταιρειας απ ολη την Ευρωπη που μας επισκέπτονταν - τα αμολαγα τα βράδια σε χασαποταβερνεςΑσέβαστος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:35εχει συμβει και σε μενα, μονο που εγω αντι να γινω ανθρωπος, μετετρεψα τον ολλανδο σε ζουδι, και 30 χρονια μετα ακομη εχει να το λεει.Daje έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:14 Θυμαμαι το σοκαρισμενο βλεμμα φιλου -μετεπειτα κολλητου- Ιταλου οταν πρωτοειδε σε τραπεζι να τρωμε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κρεας, παπατες, σαλατα, τυρια, παπια και οτι αλλο φανταστεις (κλασικο δηλαδη Ελληνικο τραπεζι).
Επισης θυμαμαι και το σχολιο του: "Γιατι δεν σερβιρετε ταυτοχρονα και τα γλυκα?"
Εκεινη την ημερα ξεκινησε η διαδικασια εκπολιτισμου μου.
Με εκανε ανθρωπο ο τυπος. Ηρθαν μετα και τα Ιταλικα μωρα και εδεσε το γλυκο.
Επιτρέψτε μου να γνωρίζω και εγώ λίγα σχετικά με τους απέναντι, όχι οτι διαφωνώ σε αυτά που λέτε, απλά δεν είναι τόσο όσο τα λέτε. Εμείς σαν έλ μόλις αποκτήσουμε οικειότητα είμαστε τρισχειρότεροι.Αγις έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:28Δια τους Ιταλους τα εχω γράψει ( κ η Σεσιλυ) πολλες φορες .Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:18Αυτό ακριβώς το είπε η μάνα σε τραπέζι (είχε οικειότητα βεβαίως).Daje έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:14
Επισης θυμαμαι και το σχολιο του: "Γιατι δεν σερβιρετε ταυτοχρονα και τα γλυκα?"
Βέβαια είχε δει το εξής κομψό πριν. Να βάζουν ένα κιλό βούτυρο (σα να φτιάχνεις γλώσσες μενιερ) για πάστα με απλή σάλτσα τομάτας.
Στο τραπέζι εννοείται οτι υπήρχε απο pasta μέχρι λάχανα μέχρι κοτόσουπα μέχρι κατσίκι στο φούρνο.
Δεν υπάρχει περιπτωση να μιλησαν στον Daje - μασαμπουκωνουν τα πάντα σαν να μην υπάρχει αυριο.
* Οι αγαπημενες μου Γλωσσες της Μυλωνους θελουν λιγο βουτυρο(καθαρο) 100 γραμμάρια ανα Γλωσσα
Ειναι η ποσοτητα που πρέπει ....Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:46Επιτρέψτε μου να γνωρίζω και εγώ λίγα σχετικά με τους απέναντι, όχι οτι διαφωνώ σε αυτά που λέτε, απλά δεν είναι τόσο όσο τα λέτε. Εμείς σαν έλ μόλις αποκτήσουμε οικειότητα είμαστε τρισχειρότεροι.Αγις έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:28Δια τους Ιταλους τα εχω γράψει ( κ η Σεσιλυ) πολλες φορες .Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:18
Αυτό ακριβώς το είπε η μάνα σε τραπέζι (είχε οικειότητα βεβαίως).
Βέβαια είχε δει το εξής κομψό πριν. Να βάζουν ένα κιλό βούτυρο (σα να φτιάχνεις γλώσσες μενιερ) για πάστα με απλή σάλτσα τομάτας.
Στο τραπέζι εννοείται οτι υπήρχε απο pasta μέχρι λάχανα μέχρι κοτόσουπα μέχρι κατσίκι στο φούρνο.
Δεν υπάρχει περιπτωση να μιλησαν στον Daje - μασαμπουκωνουν τα πάντα σαν να μην υπάρχει αυριο.
* Οι αγαπημενες μου Γλωσσες της Μυλωνους θελουν λιγο βουτυρο(καθαρο) 100 γραμμάρια ανα Γλωσσα
100γρ βούτυρο είναι λίγα;
είχα συγκάτοικο ιάπωνα ένα φεγγάρι. το είδα κι αυτό. και με είδε να φτιάχνω σούσι αλά ελληνικά.Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:20 Να σε δω πως θα κοιτάς τον ιάπωνα όταν κόβει τη σουβλακόπιτα με το μαχαιροπίρουνο.