για τράβα μια μέχρι το αεροδρόμιο και κάνε αυτά που βλέπεις να κάνει ο αυγενάκης να δούμε τι θα γίνει.μην ξεχάσεις να συγυρίσεις το γκισέ και να απειλήσεις τους μπάτσους έτσιBefaios έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 00:06 Συγγνώμη αλλά θα πρέπει να μιλάμε εξετάζοντας σοβαρά τα πράγματα.
Καταρχήν δεν είμαι φίλος της ΝΔ και την θεωρώ ζόμπι κόμμα, όπως και σχεδόν όλα τα κόμματα.
Από εκεί και πέρα στην αρχή εκνευρίστηκα πολύ με το συμβάν, αλλά παρακολουθώντας το βίντεο καλά, καλά βλέπω ότι όντως ο Αυγενάκης αποσπά το κινητό του υπαλλήλου. Πουθενά δεν βλέπω χαστούκι ή κάτι άλλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Αυγενακης χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου και όχι μόνο αυτό (video)
Re: O Αυγενακης χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου και όχι μόνο αυτό (video)
Όντως δεν τον κοπανησε.Befaios έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 00:06 Συγγνώμη αλλά θα πρέπει να μιλάμε εξετάζοντας σοβαρά τα πράγματα.
Καταρχήν δεν είμαι φίλος της ΝΔ και την θεωρώ ζόμπι κόμμα, όπως και σχεδόν όλα τα κόμματα.
Από εκεί και πέρα στην αρχή εκνευρίστηκα πολύ με το συμβάν, αλλά παρακολουθώντας το βίντεο καλά, καλά βλέπω ότι όντως ο Αυγενάκης αποσπά το κινητό του υπαλλήλου. Πουθενά δεν βλέπω χαστούκι ή κάτι άλλο.
Για τι λόγια είπε δεν ξέρω, αλλά αν είναι να μας παρουσιάζουν ένα βίντεο όπου φαίνεται ότι αποσπά το κινητό, να το βαφτίζουν αυτό χειροδικία και ο κόσμος να το δέχετε, αυτό είναι περίεργο για τον κόσμο.
Μετά από αυτό διαβάζω ότι όλη η ΝΔ τον υποχρέωνε να ζητήσει συγγνώμη και αυτός δεν δεχόταν αρχικά, μέχρι που δέχτηκε. Και αυτό κάτι δείχνει.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι είναι τέτοιος ο Μητσοτάκης που βλέποντας ότι ο όχλος έχει κόμπλεξ και δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα αν τον υπερασπιστεί, τον δίνει κατάφορα.
Βέβαια αν ο υπουργός είναι οκ τότε καλύτερα να χαίρετε που τον διώχνουν από ένα κόμμα που δεν αξίζει ούτε να κοιτάξει κάποιος.
Δεν γνωρίζω το ποιόν του υπουργού, αλλά εδώ κάτι γίνετε και όλοι κοιμούνται νομίζω.
Όντως όμως ήταν αλητεία.
Και αν είσαι πολιτικός παραιτεισαι.
Σε νορμάλ χώρα τι θα γινόταν πιστευεις;
Επίσης αυτά για την ασυλία αν τα είπε, ακομα μεγαλύτερη αλητεία.
Αυτό είναι ερώτημα ή βροντώδης πορδή από ευρύπρωκτους κατά περίπτωση εθνοζαίους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γελοίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πάλι βρίζεις αναίτια
Μα φίλε μου συγγνώμη ο Αυγενάκης δεν έκανε μια κίνηση σε έναν απλό περαστικό του δρόμου.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έβλεπε τους επιβάτες να περνούν τη πύλη κανονικά και ο υπάλληλος αρνιόταν πεισματικά και εριστικά να τον διευκολύνει.
Το ποιος έχει δίκαιο δεν το ξέρω, αλλά όταν βλέπει κάποιος τίτλους όπως αυτόν κάτι δεν πάει καλά:
«ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!»
https://voicenews.gr/agrios-xylodarmos- ... sokarei-2/
αν ήσουν εσύ στο γκισέ και σε βούταγε το αρχιδάκι αυτό ακριβώς θα έγραφες
Φίλε το γράφω άλλη μια φορά και τελευταία, αποδείξεις για όλα αυτά τα λόγια υπάρχουν ή αυτά είναι ισχυρισμοί από τον Σύριζα ή γενικά από πολιτικά εχθρούς της ΝΔ.nowhere έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 00:26για τράβα μια μέχρι το αεροδρόμιο και κάνε αυτά που βλέπεις να κάνει ο αυγενάκης να δούμε τι θα γίνει.μην ξεχάσεις να συγυρίσεις το γκισέ και να απειλήσεις τους μπάτσους έτσιBefaios έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 00:06 Συγγνώμη αλλά θα πρέπει να μιλάμε εξετάζοντας σοβαρά τα πράγματα.
Επαναλαμβάνω δεν ανήκω πολιτικά στη ΝΔ.
ποια λόγια άνθωπε μου,να κάνεις ακριβώς αυτό που βλέπεις να κάνει ο αυγενάκης λέω.κάντο και να δούμε μετα από πόσες μέρες θα ξαναγράψεις
Ιατρικό ανακοινωθέν πότε βγαίνει;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Φίλε ο Αυγενάκης είναι υπουργός και ζητούσε (όπως ισχυρίζεται) να μιλήσει στο τηλέφωνο με τους υπεύθυνους, κάτι που αρνιόταν ο υπάλληλος.nowhere έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 00:41 ποια λόγια άνθωπε μου,να κάνεις ακριβώς αυτό που βλέπεις να κάνει ο αυγενάκης λέω.κάντο και να δούμε μετα από πόσες μέρες θα ξαναγράψεις
Πές μου τώρα αν εσύ ήσουν υπάλληλος, αν θα μπορούσες να εμποδίσεις έτσι έναν υπουργό και την ίδια στιγμή να μπαίνουν κανονικά οι επιβάτες στο αεροπλάνο.
Κάτι δεν στέκει για μένα, τουλάχιστον θα μπορούσε να δώσει την δυνατότητα ο υπουργός να απευθυνθεί στον υπεύθυνο, κάτι που ΔΕΝ κάνει και με τι κότσια το κάνει άραγε.
Κοιτά να δεις αν εσένα και όποιου άλλου, του φαίνεται φυσιολογικό ένας 22 χρονών υπάλληλος να αρνείται να μιλήσει υπουργός σε υπεύθυνο, τότε σε μένα αυτό δεν φαίνεται για φυσιολογικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 5 Απαντήσεις