Chilloutbuddy έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 15:05
omg kai 3 lol έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:57
αρα λοιπον εδω περα ειτε εχουμε καποιες ψευδεις υπεραξιες ή καποιοι που εχουν αποδεδειγμενα περισσοτερο μπασκετικο ταλεντο παιζουν με
λαθος τροπο με αποτελεσμα ακομα και οταν κερδιζουν -οταν κατεβαζουν οτι καλυτερο εχουν- να κερδιζουν τυχαια κυριως μεσα απο ατομικες προσπαθειες (hero ball) με αποτελεσμα να συγκαλυπτεται ο
λαθος τροπος προσεγγισης του παιχνιδιου
Εγώ συμφωνώ μαζί σου, δε βλέπω την ώρα να τους δώ να χάνουν Ολυμπιάδα και μετά να τσακώνονται στα κανάλια και να μην ξέρουν τι τους φταίει. Προτιμάω ομαδικό μπάσκετ χίλιες φορές.
Αλλά απ'την άλλη αναλογίσου και το εξής:
Οι Ευρωπαίοι έχουν σωστό τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού αλλά η Ευρωλίγκα πατώνει, οι μισές ομάδες είναι χρεωμένες, οι καλοί παίχτες φεύγουν απ'τα 19 και η Βόρεια Ευρώπη βλέπει ποδηλασία.
ΟΙ Αμερικάνοι έχουν λάθος τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού αλλά η λίγκα τους μαζεύει τους καλύτερους παίκτες απ'όλο τον κόσμο, χάωδης διαφορά από το δεύτερο σε έσοδα και εισητήρια, και ο κόσμος στην Αμερική γουστάρει να βλέπει μπάσκετ.
Τελικά ποιό είναι το "σωστό" και ποιό είναι το "λάθος"; Ποιός είναι ο στόχος του μπάσκετ;
τα εχουμε ξαναπει, η προσεγγιση του αθληματος ειναι τελειως διαφορετικη ακομα και για τους ευρωπαιους που καταληγουν να παιζουν στο ΝΒΑ λογω χρηματων, σε σχεση με τους αμερικανους των κολλεγιων που απο μικροι βελτιωνονται κυριως ατομικα στα βασικα
το σαλαρυ καπ καθε μιας απο τις 30 ομαδες του ΝΒΑ ειναι μεγαλυτερο απο ολης της Ευρωλιγκας οποτε τι να συζηταμε.. το χρηματικο οπως το θετεις δε θα γεφυρωθει ποτε, ουτε αποδεικνυει κατι..
οι αμερικανοι εχουν αυτοκινητα 7 μετρων που θελουν μισο βενζιναδικο για να γεμισουν το ντεποζιτο και οι ευρωπαιοι εχουν Smart..
οι ευρωπαιοι δεν αναγκαζονται να παιζουν ετσι επειδη εχουν κατωτερης ποιοτητας παικτες, ετσι το διδασκονται απο τις μικρες ηλικιες ειτε καταληξουν Mvp στο ΝΒΑ, ειτε στο Λαυριο..
ουτε φυσικα σημαινει οτι οποιος βλεπει ευρωπαικο μπασκετ μισει το ΝΒΑ και το αντιστροφο, συγκοινωνουντα δοχεια ειναι ολα
για μενα ως θεατη δεν υπαρχει στοχος, -στοχους θετουν οι GM- και δεν θα επρεπε να υπαρχει στοχος, ουτε σωστο ή λαθος, αλλα μπορω να εχω τη δικη μου προτιμηση/αποψη