!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

01/03/2024
Όλα δείχνουν πως ο Μητσοτάκης ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη!

Εικόνα

Επειδή υπάρχει ένα παιχνίδι των λέξεων για το ποιος είναι αυτός που έδωσε την εντολή στον Τριαντόπουλο, που με την σειρά του έδωσε την εντολή στον Αγοραστό κτλ.. Δε θα παίξουμε την κολοκυθιά. Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό παιρνει εντολές απο τον Πρωθυπουργό. Μπορεί να το καταλάβαμε όλοι.. αλλα (στατιστικά πάντα) μπορεί να υπάρχει πχ, ένα 41% συμπολιτών μας που είναι περιορισμένης αντίληψης…

Το παραπάνω παιχνίδι των λέξεων κυκλοφορεί σε πολλά σάιτ σήμερα, στο anazitiseis.gr ωστόσο, είχαμε κάνει μια πιο αναλυτική περιγραφή σχετικά με το ποιος – και γιατί, έδωσε την εντολή για το μπάζωμα στο σημείου του εγκλήματος στα Τέμπη. Δείτε την στο παρακάτω άρθρο:
https://anazitiseis.gr/giati-i-ypothesi ... s-elladas/

Το θέμα παρουσίασε και το Μέγκα με το γνωστό τρόπο… τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια, το παραδέχονται εμμέσως πλην σαφώς… πάντα.

Το άλλο που αξίζει να αναφέρουμε, είναι πως ενώ ο Τριαντόπουλος φυσικά το αρνήθηκε… γιατί ως γνωστό ουδείς παντελόνια στην ΝΔ. Υπάρχει δική του ομολογία, μόλις μερικές μέρες μετά το δυστύχημα, όπου περηφανευόταν για αυτό και το παρουσίαζε ως… αποκατάσταση του χώρου.

Συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου 2023 ο κ. Τριαντόπουλος είπε στον ΣΚΑΪ ότι «το κομμάτι το επιχειρησιακό που τρέξαμε εκείνες τις ημέρες ήταν (…) να προχωρήσει γρήγορα όλη η διαδικασία συλλογής και αποκατάστασης της περιοχής».

Μπορεί να μην έχουμε το βίντεο απο το Σκάι αλλα την ίδια μέρα βγήκε και στο τηλεοπτικό σταθμό TRT.

Δείτε τον Χρήστο Τριαντόπουλο να επιβεβαιώνει πως για το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος εκείνος έδωσε την εντολή και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.

https://anazitiseis.gr/ola-deichnoun-po ... -sta-tebi/

Εικόνα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2024, 21:14
sys3x έγραψε: 02 Μαρ 2024, 15:21 κάποιος άλλος στο διάστημα θα φταίει, ο Θεός ίσως, δε ξέρω, θα δούμε
αν ψηφίζω και δεν αλλάξει το συμπαν, θα σταματήσεις τουλάχιστον να κανεις σαν την Λουκα του φόρουμ;

https://www.facebook.com/leo.kastanas/p ... cale=el_GR

Ποτέ το άτομο πάντα το σύστημα Το δόγμα με το οποίο πορεύεται η χώρα . Έχουμε έναν δάσκαλο που δεν κάνει μάθημα που λέει λάθος πράγματα που αδιαφορεί αλλά πληρώνεται. Ποιος φταίει? Μα κσι βεβαια το σύστημα. Ο Υπουργός, ο διευθυντής εκπαίδευσης, ο διευθυντής του σχολείου, ο σχολικός σύμβουλος η κυβέρνηση που δεν κάνει αξιολόγηση, το πανεπιστήμιο που τουδωσε πετσινο πτυχίο. Γίνεται αξιολόγηση και ας πούμε τον βρίσκουν και τον απολυουν. Αυτόν βρήκαν να διώξουν τον κακομοίρη τον τελευταίο τροχό της αμαξης,? Και όχι αυτούς που τον διορισαν και τον ανέχονταν τόσα χρόνια...
Έτσι όμως δεν κάνουμε δουλειά. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει έννοια ατομική ευθύνη μόνο η ασαφής συλλογική και πολιτική. Για να μπορεί να επιβιώνει ο συρφετος των άσχετων. Σε όλους τους τομείς. Και γιαυτό αγαπάμε τον κρατισμο. Για να έχει πάντα το κράτος την ευθύνη. Πότε εμείς. Δηλαδή κανένας.

Anastasios Telloglou
όταν κάνουν κάτι κακό τα παιδιά μου τα συγχωρώ γρήγορα.Ο Γερμανός φίλος μου δέν τα συγχωρεί.Πληρώνουν ντόπια λάθος και ανταμείβονται για το καλό .κάθε μέρα , κάθε ώρα .μεγαλώνοιυν έτσι.

Nikos Kommatas
και νομίζω είναι καιρός πλέον να επαναπροσδιορίσουμε το "σύστημα"!
Ποιος είναι το "σύστημα" στην Ελλάδα οε οε οε οε? ποιοοος?
Όχι λοιπόν, το σύστημα δεν είναι ο Υπουργός και η πολιτική ηγεσία, που έτσι κι αλλιώς είναι αναλώσιμοι που κάθε λίγο αλλάζουν. Το "σύστημα" το κανονικό, το διαχρονικό, το "παντός καιρού" το αποτελούν κυρίως αυτοί που διαρκώς τα ρίχνουν στο σύστημα"...
Στον χώρο της εκπαίδευσης για παράδειγμα, τον οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ εδώ και 37 χρόνια (Ελλάδα και τώρα εξωτερικό) το "σύστημα" το αποτελούν οι συντεχνίες των εκπαιδευτικών ΟΛΩΝ ανεξαιρετως των βαθμίδων .και η Greek Style aristera! Αυτό είναι το σύστημα και όχι ο εκάστοτε υπουργός και η πολιτικη ηγεσία. Όποια σημαντική μεταρρύθμιση πήγε να περάσει κατα το παρελθόν την έφαγε η μαρμάγκα (το "σύστημα") κι έφαγε μαζί και τον υπουργό (Κουτσίκου, Διαμαντοπούλου κλπ). Κάπως έτσι είναι παντού όπως στην εκπαίδευση, (Υγεία, Δήμοι, ΟΣΕ, παλιότερα ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Ασφαλιστικό κλπ). Αυτοί είναι το "σύστημα".
(ΜΙλάω για τα τελευται 40 χρόνια και όχι παλαιότερα....)
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πατησιωτης έγραψε: 02 Μαρ 2024, 21:32
enaon έγραψε: 02 Μαρ 2024, 21:14
sys3x έγραψε: 02 Μαρ 2024, 15:21 κάποιος άλλος στο διάστημα θα φταίει, ο Θεός ίσως, δε ξέρω, θα δούμε
αν ψηφίζω και δεν αλλάξει το συμπαν, θα σταματήσεις τουλάχιστον να κανεις σαν την Λουκα του φόρουμ;

https://www.facebook.com/leo.kastanas/p ... cale=el_GR

Ποτέ το άτομο πάντα το σύστημα Το δόγμα με το οποίο πορεύεται η χώρα . Έχουμε έναν δάσκαλο που δεν κάνει μάθημα που λέει λάθος πράγματα που αδιαφορεί αλλά πληρώνεται. Ποιος φταίει? Μα κσι βεβαια το σύστημα. Ο Υπουργός, ο διευθυντής εκπαίδευσης, ο διευθυντής του σχολείου, ο σχολικός σύμβουλος η κυβέρνηση που δεν κάνει αξιολόγηση, το πανεπιστήμιο που τουδωσε πετσινο πτυχίο. Γίνεται αξιολόγηση και ας πούμε τον βρίσκουν και τον απολυουν. Αυτόν βρήκαν να διώξουν τον κακομοίρη τον τελευταίο τροχό της αμαξης,? Και όχι αυτούς που τον διορισαν και τον ανέχονταν τόσα χρόνια...
Έτσι όμως δεν κάνουμε δουλειά. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει έννοια ατομική ευθύνη μόνο η ασαφής συλλογική και πολιτική. Για να μπορεί να επιβιώνει ο συρφετος των άσχετων. Σε όλους τους τομείς. Και γιαυτό αγαπάμε τον κρατισμο. Για να έχει πάντα το κράτος την ευθύνη. Πότε εμείς. Δηλαδή κανένας.

Anastasios Telloglou
όταν κάνουν κάτι κακό τα παιδιά μου τα συγχωρώ γρήγορα.Ο Γερμανός φίλος μου δέν τα συγχωρεί.Πληρώνουν ντόπια λάθος και ανταμείβονται για το καλό .κάθε μέρα , κάθε ώρα .μεγαλώνοιυν έτσι.

Nikos Kommatas
και νομίζω είναι καιρός πλέον να επαναπροσδιορίσουμε το "σύστημα"!
Ποιος είναι το "σύστημα" στην Ελλάδα οε οε οε οε? ποιοοος?
Όχι λοιπόν, το σύστημα δεν είναι ο Υπουργός και η πολιτική ηγεσία, που έτσι κι αλλιώς είναι αναλώσιμοι που κάθε λίγο αλλάζουν. Το "σύστημα" το κανονικό, το διαχρονικό, το "παντός καιρού" το αποτελούν κυρίως αυτοί που διαρκώς τα ρίχνουν στο σύστημα"...
Στον χώρο της εκπαίδευσης για παράδειγμα, τον οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ εδώ και 37 χρόνια (Ελλάδα και τώρα εξωτερικό) το "σύστημα" το αποτελούν οι συντεχνίες των εκπαιδευτικών ΟΛΩΝ ανεξαιρετως των βαθμίδων .και η Greek Style aristera! Αυτό είναι το σύστημα και όχι ο εκάστοτε υπουργός και η πολιτικη ηγεσία. Όποια σημαντική μεταρρύθμιση πήγε να περάσει κατα το παρελθόν την έφαγε η μαρμάγκα (το "σύστημα") κι έφαγε μαζί και τον υπουργό (Κουτσίκου, Διαμαντοπούλου κλπ). Κάπως έτσι είναι παντού όπως στην εκπαίδευση, (Υγεία, Δήμοι, ΟΣΕ, παλιότερα ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Ασφαλιστικό κλπ). Αυτοί είναι το "σύστημα".
(ΜΙλάω για τα τελευται 40 χρόνια και όχι παλαιότερα....)

οκ εγώ εννοούσα ότι η ατομική ευθύνη δεν είναι τι ψηφιζουμε μια μέρα, μπορει να εχει να κανει με τις σαχλες που γραφουμε τις υπολοιπες, αλλα μπορει να κάνω λάθος, όλα να αλλάξουν αν ψηφίσουμε μια Κυριακή. Τι να ψηφίσω, πες να σώσουμε την χώρα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2024, 21:50
οκ εγώ εννοούσα ότι η ατομική ευθύνη δεν είναι τι ψηφιζουμε μια μέρα, μπορει να εχει να κανει με τις σαχλες που γραφουμε τις υπολοιπες, αλλα μπορει να κάνω λάθος, όλα να αλλάξουν αν ψηφίσουμε μια Κυριακή. Τι να ψηφίσω, πες να σώσουμε την χώρα.
Σκέφτηκες πολύ πριν γράψεις το μπολνταρισμένο; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2024, 21:50 οκ εγώ εννοούσα ότι η ατομική ευθύνη δεν είναι τι ψηφιζουμε μια μέρα, μπορει να εχει να κανει με τις σαχλες που γραφουμε τις υπολοιπες, αλλα μπορει να κάνω λάθος, όλα να αλλάξουν αν ψηφίσουμε μια Κυριακή. Τι να ψηφίσω, πες να σώσουμε την χώρα.
Υπάρχουν 3 επίπεδα άρνησης:
Αυτο που αφορα στην φυση του πολιτευματος, αυτο που αφορα στο κολιζιο των τα του οικου με τα μακροπολιτικς και τελος αυτο που αφορα στο ποιος εχει την κουταλα και τα κλειδια του κρατους για 4 χρονια.

Το μονο που δυνασαι να επηρεασεις ψηφιζοντας ειναι το 3ο, ελπιζοντας πως υπαρχει στο ορατο μελλον μποτομ απ συσχετιση και οτι η μεταβολη του 3 αλλαζει τις συνθηκες που διαμορφωνουν το 2. Αν εισαι αρκετα οπτιμιστης και κουκουες ελπιζεις και σε μια αλλαγη του 1ου επιπεδου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Bazoomba έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:09
enaon έγραψε: 02 Μαρ 2024, 21:50 οκ εγώ εννοούσα ότι η ατομική ευθύνη δεν είναι τι ψηφιζουμε μια μέρα, μπορει να εχει να κανει με τις σαχλες που γραφουμε τις υπολοιπες, αλλα μπορει να κάνω λάθος, όλα να αλλάξουν αν ψηφίσουμε μια Κυριακή. Τι να ψηφίσω, πες να σώσουμε την χώρα.
Αυτο που αφορα στην φυση του πολιτευματος, αυτο που αφορα στο κολιζιο τα του οικου με τα μακροπολιτικς και τελος αυτο που αφορα στο ποιος εχει την κουταλα και τα κλειδια του κρατους για 4 χρονια.

Το μονο που δυνασαι να επηρεασεις ψηφιζοντας ειναι το 3ο, ελπιζοντας πως υπαρχει στο ορατο μελλον μποτομ απ συσχετιση και οτι η μεταβολη του 3 αλλαζει τις συνθηκες που διαμορφωνουν το 2. Αν εισαι αρκετα οπτιμιστης και κουκουες ελπιζεις και σε μια αλλαγη του 1ου επιπεδου.
Εσύ τί προτείνεις για ψήφο, μπαζούμπα μου; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Αυτο που αφορα στην φυση του πολιτευματος, αυτο που αφορα στο κολιζιο των τα του οικου με τα μακροπολιτικς και τελος αυτο που αφορα στο ποιος εχει την κουταλα και τα κλειδια του κρατους για 4 χρονια.

και άλλο ένα νομίζω, αλλα δεν έχει πολύ νόημα η συζήτηση. Πάντως δεν θα καταφέρω να ψηφίσουν οι υπόλοιποι 20-40%, δεν μας διαβάζουν κιόλας εδώ, οποτε εγω τελικα τι να ψηφίσω να σωθεί ο κοσμος, η τσάμπα τα λέμε;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:12
Αυτο που αφορα στην φυση του πολιτευματος, αυτο που αφορα στο κολιζιο τα του οικου με τα μακροπολιτικς και τελος αυτο που αφορα στο ποιος εχει την κουταλα και τα κλειδια του κρατους για 4 χρονια.

Πάνε για ύπνο καλή μου
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:15

και άλλο ένα νομίζω, αλλα δεν έχει πολύ νόημα η συζήτηση. Πάντως δεν θα καταφέρω να ψηφίσουν οι υπόλοιποι 20-40%, δεν μας διαβάζουν κιόλας εδώ, οποτε εγω τελικα τι να ψηφίσω να σωθεί ο κοσμος, η τσάμπα τα λέμε;
Εχεις διαβασει το "Περι Φωτισεως" του Σαραμαγκου; :)
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ

Οι κατηγορίες όλων όσων διώκονται για το έγκλημα των Τεμπών είναι : διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, ανθρωποκτονίες από αμέλεια και βαριές σωματικές βλάβες από αμέλεια . Έτσι συνολική ποινή» του άρθρου 94 του Ποινικού Κώδικα , μπορεί να φθάσει- το μέγιστο- μέχρι και τα 8 χρόνια.
Υπαρχει όμως και το άρθρου 291, με την αλλαγή η οποία έγινε με το ν. 4637/2019 του Ποινικού Κώδικα, που αναφέρει:
Όποιος με πρόθεση διαταράσσει την ασφάλεια της σιδηροδρομικής ή της υδάτινης συγκοινωνίας ή της αεροπλοΐας, τιμωρείται: […. ] γ) με κάθειρξη, ισόβια ή πρόσκαιρη, τουλάχιστον δέκα ετών, αν στην περίπτωση του στοιχείου β' επήλθε θάνατος.
ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και ευθύνες στους εργολάβους για το έγκλημα στους της σύμβασης 717 για την τηλεδιοίκηση και τη σηματοδότηση του σιδηροδρόμου.
Καταγράφονται η απληστία τα συμφέροντά τους, τις ελλιπείς μελέτες τους, και το χάϊδεμα τους από διοικήσεις και κυβερνήσεις.
Οι Εργολάβοι ήταν η κοινοπραξία ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ και Alstom.
Η περίφημη σύμβαση με αριθμό 717 ανάμεσα στην ΕΡΓΟΣΕ και την κοινοπραξία των εταιρειών ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ (θυγατρική 100% του Άκτορα, νυν Ελλάκτωρ) και Alstom Transport SA, υπογράφηκε το Σεπτέμβριο του 2014 με προϋπολογισμό 41,3 εκατ. ευρώ και ορίζοντα υλοποίησης το 2016.
Σήμερα ακόμη τα συστήματα σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης δεν έχουν παραδοθεί. Αν η εργολαβία 717 είχε ολοκληρωθεί, ή έστω με μικρή καθυστέρηση, η 28η Φεβρουαρίου 2023 θα ήταν μια φυσιολογική Τρίτη και όχι μια ημέρα εθνικής τραγωδίας…
Να θυμίσουμε ότι ως προς τον Άκτορα (ΤΟΜΗ) και την Alstom, το υπόμνημα Κατσιούλη(πρώην στελέχους της ΕΡΓΟΣΕ που παραιτήθηκε το 2022, θίγοντας ζητήματα ασφαλείας) , και το πόρισμα της ΕΔΕΛ (Επιτροπής Δημοσιονομικού Ελέγχου ) κάνουν επανειλημμένα λόγο για παράβαση των όρων της αρχικής σύμβασης από τους αναδόχους που αναφέρονται σε ενέργειες των δύο εταιρειών που οδήγησαν στις τεράστιες καθυστερήσεις του έργου.
Μία από τις συνέπειες αυτών των πρακτικών ήταν, μετά από παρέμβαση της Ε.Ε., η ειδική επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών να επιβάλει τον Ιούνιο του 2019 πρόστιμο 2,4 εκατ. στην ΕΡΓΟΣΕ, επειδή στην αρχική σύμβαση που υπογράφηκε επί ΝΔ ο «ορισμός του αντικειμένου» ήταν «ανεπαρκής».
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ
Ο ονομαζόμενος και «εθνικός εργολάβος», αφού σε διάστημα τριών δεκαετιών (του '80, του '90 και του 2000) κυριάρχησε στις ελληνικές κρατικές συμβάσεις, χρησιμοποιώντας την επιρροή που του εξασφάλιζε η συμμετοχή του ομίλου σε τότε κραταιά μέσα ενημέρωσης όπως ο τηλεοπτικός σταθμός Mega και η εφημερίδα Έθνος και καλλιεργώντας παράλληλα στενές σχέσεις με διαδοχικές κυβερνήσεις – το σύστημα που ο πατέρας του πρωθυπουργού Κώστας Μητσοτάκης ονόμασε «διαπλοκή» και ο ξάδερφος του υπουργού Μεταφορών πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής «πέντε νταβατζήδες».
Η γαλλική Alstom, μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές σιδηροδρομικών υποδομών στον κόσμο, με έσοδα μόνο για το 2022 15 δις. ευρώ αλλά και με επανειλημμένες εμπλοκές σε υποθέσεις για διαφθορά σε όλο τον κόσμο (Αίγυπτο, Ινδία, Ινδονησία, Πολωνία, Σαουδική Αραβία, Τυνησία), – όπως η ποινή ύψους 772 εκατ. δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο, το 2014…

ΣΣ;
Ο Άκτορας (μέσω της θυγατρικής της ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ), τότε ήταν ακόμη συμφερόντων Μπόμπολα,. (Σήμερα, ελέγχεται από τη Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη) και την ολλανδική εταιρεία Reggeborgh)

Πηγη : reporters united

https://www.facebook.com/bikostop/posts ... sh13JCfqNl
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
enaon

Bazoomba έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:27 Εχεις διαβασει το "Περι Φωτισεως" του Σαραμαγκου; :)
όχι διάβασμα σοφων και ψήφος θυμάμαι ήταν μαστ για όσους θέλανε να σώσουν τον κόσμο, τα απέφυγα. Λέει τι να ψηφίσω, να το διαβάσω;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nyxtovios έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:12

Πάνε για ύπνο καλή μου
Έχεις διπλό λογαριασμό, μπαζούμπα μου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

να ωραίο παράδειγμα. Η γσλη εινσι εξυπνο παιδι λεμε, θα μπερδευε μπαζουμπα και νυχτοβιο αν δεν ψήφιζε, σιγουρα δεν έχει σχεση;
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:30
Bazoomba έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:27 Εχεις διαβασει το "Περι Φωτισεως" του Σαραμαγκου; :)
όχι διάβασμα σοφων και ψήφος θυμάμαι ήταν μαστ για όσους θέλανε να σώσουν τον κόσμο, τα απέφυγα. Λέει τι να ψηφίσω, να το διαβάσω;
Μην παιρνεις φορα και γαληζεις. Δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι, ουτε ηταν αυτος ο λογος που ανεφερα το συγκεκριμενο βιβλιο. Εχει πλακα παντως, αξιζει να του ριξεις μια ματια.
Άβαταρ μέλους
enaon

το κατάλαβα βρε, μην κανεις σαν τον συς που νομίζει ότι τσίμπησα. Σε δουλεύω που γύρισες στο τσάμικο. Τι να ψηφίσω τελικά;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”