Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ίφιδα έγραψε: 16 Οκτ 2018, 18:45
Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Τί μας νοιάζει ρε κορίτσια τί έκαναν με τις πρώην;
Δηλαδή δεν θα ένοιαζε να μάθεις κάτι σαν την την περίπτωση φίλος μου,
που εμείς ξέρουμε ότι ενώ φαίνεται σοβαρός και ήσυχος
χωρίζει με τις γυναίκες αφού τις έχει μαυρίσει στο ξύλο;
Τί σχέση έχει η προειδοποίηση απο γνωστό ή φίλο ότι πας να μπλέξεις με το να τον ρωτάς για τις πρώην του;
Μα δεν θα ξέρει κάποιον φίλο του για να την προειδοποιήσει, όπως δεν ήξεραν και αυτές που έμπλεξαν.
Η ίδια πρέπει να ρωτήσει, να ερευνήσει και να μάθει με ποιον πάει να μπλέξει.
Μηχανικός έγραψε: 16 Οκτ 2018, 22:26
Μα δεν θα ξέρει κάποιον φίλο του για να την προειδοποιήσει, όπως δεν ήξεραν και αυτές που έμπλεξαν.
Ο ίδιος αποκλείεται να πει κάτι τέτοιο. Επίσης πολύ δύσκολο να βρεθώ μ.εναν τέτοιο τύπο. Δεν μου αρέσουν τέτοιοι άντρες, ούτε κι εγω τους αρέσω πιστεύω.
Μηχανικός έγραψε: 16 Οκτ 2018, 22:26
Ο ίδιος αποκλείεται να πει κάτι τέτοιο. Επίσης πολύ δύσκολο να βρεθώ μ.εναν τέτοιο τύπο. Δεν μου αρέσουν τέτοιοι άντρες, ούτε κι εγω τους αρέσω πιστεύω.
Άστα να πάνε... Δηλαδή αν είσαι φίλος και σε ρωτήσει ένας πρόσφατα αφιχθείς θα του πεις ενώ δεν του έχει πει ο σύντροφός του; Έχω έρθει σε αυτή τη θέση και εννοείται δεν έδωσα επιβαρυντικά στοιχεία. Ωστόσο πιστεύω ούτε και εγώ θα έμπλεκα κανονικά με τέτοιο άτομο. Παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος δεν ήταν παράξενο άτομο γενικά. Σκέψου κιόλας ότι ρωτάει ο νυν ενώ μέσα σου μπορεί να μην έχεις ξεκαθαρίσει το πώς έφυγε ο πρώην από την παρέα γιατί ήταν αποφάσεις του ζευγαριού και φυσικά δεν σε ανακάτεψαν... Γενικώς παράξενες καταστάσεις. Συγνώμη κιόλας, αν ο άλλος ήταν τραμπούκος όπως στο παράδειγμα πιο πάνω, δεν νομίζω ότι θα υπήρχε λόγος να είναι στη βασική παρέα.
Επίσης, αυτό που όταν κερατώνει ο άντρας η γυναίκα του τα βάζει με την άλλη γυναίκα κι όχι με τον ίδιο τον άντρα. Δηλαδή έλεος, τί μου φταίει η τύπισσα; Μ αυτην τα είχα;
οχι μονο αν κερατωνει. απλως αν πει οτι η πρωην ηταν μουναρα. αυτοματως κατατασσεται στις πατσαβουρες.
Ε όχι και αυτομάτως. Υπάρχει ειδική κατηγορία για να καταταχθούν στις πατσαβούρες.
Η πρώην του νυν που τον διεκδικεί ακόμα και η νυν του πρώην που γουστάρουμε ακόμα.
Αλλά εντάξει επειδή είμαι ζεν άνθρωπος και πολιτισμένη δε τα λέω. Αλλά τα σκέφτομαι. Και άμα μου κάνει και τίποτα τσαλίμια πόσο μουνάρα ήταν η πρώην αντιδράω. Πολιτισμένα πάντα. Άμα το συνεχίζει ξεχνάω τον πολιτισμό και χτυπάω και εγώ έτσι ώστε να μη ξαναφερθεί η πρώην ή τον στέλνω στην πρώην ή με στέλνει αυτός.
χωρις ξυλο μολογανε
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν ήταν πατσαβούρα από εμφάνιση αλλά από συμπεριφορά. Βασικά και από εμφάνιση πατσαβούρα ήτανε.
Δε σε έχει τσούξει καθόλου, δε σε έχει στοιχειώσει.
Με έτσουξε εκείνη τη στιγμή.Μετά ούτε που την ανέφερε ξανά. Σιγά που με στοίχειωνε. Εγώ του πέταγα που και που σπόντες να τον δουλέψω για την σούπερ γκόμενα που μου την εκθείαζε. Αυτός πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος
ποτε δεν ρωταω.Ειναι σαν την ερωτηση στις συνεντευξεις για δουλεια που σε ρωτανε να πεις τα 3 μεγαλυτερα ελαττωματα σου.Πρεπει να εισαι ηλιθιος για να τα πεις.
Αν με ρωτησουν απανταω οτι δεν εχω παραπονο απο το παρελθον,ολες ηταν αξιολογα ατομα,δεν απατησα ποτε και δεν εχω επαφη με καμια τους γιατι δεν πιστευω οτι μπορουμε να παραμεινουμε φιλοι.Βασικα λεω την αληθεια χωρις να μπω σε λεπτομερειες.Βεβαια αληθεια παραλειποντας βασικες λεπτομερειες οτι π.χ. κατα βαθος ειμαι τερμα μοναχικο ατομο που δεν αντεχει την ανθρωπινη παρουσια για πολλες ωρες.Αυτα βεβαια δεν φαινονται στην αρχη και νομιζουν οτι ειμαι εξαιρετικα κοινωνικος.
Για δουλεια και χρημα επισης δεν ρωταω.Υπαρχει και το λινκεντιν.
Το μονο για το οποιο ρωταω και με ενδιαφερει ειναι για την οικογενεια της.Οχι ρωτωντας απευθειας αλλα αρχιζοντας για την δικη μου με ανεκδοτολογικες ιστοριες.Μετα αρχιζει να μιλαει αυτη και μαλιστα χαιρεται απο την προσοχη που της δειχνω.
Στο 90% των περιπτωσεων το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει μακροπροθεσμα.
Μιλωντας για την οικογενεια καταλαβαινεις παρα παρα πολλα.Επισης με οσες ταιριαξα και θα μπορουσα να τις δω για οικογενεια ασχετου χρωματος,φυλης,εισοδηματος,θρησκειας ειχαν παρομοιο οικογενειακο μπαγκγραουντ.Το κακο βεβαια ειναι οτι αν ειναι διαφορετικη φυλη,θρησκεια εχει αλλα προβληματα και προσπαθω να ξεπερασω τα ιντερασιαλ και πολυπολιτισμικα γουστα μου στις γυναικες.
Δεν ήταν πατσαβούρα από εμφάνιση αλλά από συμπεριφορά. Βασικά και από εμφάνιση πατσαβούρα ήτανε.
Δε σε έχει τσούξει καθόλου, δε σε έχει στοιχειώσει.
Με έτσουξε εκείνη τη στιγμή.Μετά ούτε που την ανέφερε ξανά. Σιγά που με στοίχειωνε. Εγώ του πέταγα που και που σπόντες να τον δουλέψω για την σούπερ γκόμενα που μου την εκθείαζε. Αυτός πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος
επειδη δε σε στοιχειωνε το εκανες αυτο. επειδη το τσουξιμο ηταν μονο για μια στιγμη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
fagano3 έγραψε: 17 Οκτ 2018, 11:10
ποτε δεν ρωταω.Ειναι σαν την ερωτηση στις συνεντευξεις για δουλεια που σε ρωτανε να πεις τα 3 μεγαλυτερα ελαττωματα σου.Πρεπει να εισαι ηλιθιος για να τα πεις.
Αν με ρωτησουν απανταω οτι δεν εχω παραπονο απο το παρελθον,ολες ηταν αξιολογα ατομα,δεν απατησα ποτε και δεν εχω επαφη με καμια τους γιατι δεν πιστευω οτι μπορουμε να παραμεινουμε φιλοι.Βασικα λεω την αληθεια χωρις να μπω σε λεπτομερειες.Βεβαια αληθεια παραλειποντας βασικες λεπτομερειες οτι π.χ. κατα βαθος ειμαι τερμα μοναχικο ατομο που δεν αντεχει την ανθρωπινη παρουσια για πολλες ωρες.Αυτα βεβαια δεν φαινονται στην αρχη και νομιζουν οτι ειμαι εξαιρετικα κοινωνικος.
Για δουλεια και χρημα επισης δεν ρωταω.Υπαρχει και το λινκεντιν.
Το μονο για το οποιο ρωταω και με ενδιαφερει ειναι για την οικογενεια της.Οχι ρωτωντας απευθειας αλλα αρχιζοντας για την δικη μου με ανεκδοτολογικες ιστοριες.Μετα αρχιζει να μιλαει αυτη και μαλιστα χαιρεται απο την προσοχη που της δειχνω.
Στο 90% των περιπτωσεων το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει μακροπροθεσμα.
Μιλωντας για την οικογενεια καταλαβαινεις παρα παρα πολλα.Επισης με οσες ταιριαξα και θα μπορουσα να τις δω για οικογενεια ασχετου χρωματος,φυλης,εισοδηματος,θρησκειας ειχαν παρομοιο οικογενειακο μπαγκγραουντ.Το κακο βεβαια ειναι οτι αν ειναι διαφορετικη φυλη,θρησκεια εχει αλλα προβληματα και προσπαθω να ξεπερασω τα ιντερασιαλ και πολυπολιτισμικα γουστα μου στις γυναικες.
Επισης με την συναστροφη μου ειτε ερωτικα ειτε φιλικα με γυναικες απο ολον τον κοσμο,πλυν λατινικης αμερικης,εχω καταλαβει οτι εναν ανθρωπο πρεπει να το κρινεις με βαση το πολιτισμικο πλαισιο στο οποιο μεγαλωσε.
Μια σκανδιναβη μπορει να εχει παει με 10 και να ειναι πολυ περισσοτερο για οικογενεια απο οτι μια μουσουλμανα που εχει παει με εναν πριν το γαμο.Το 10 για την σκανδιναβη σε μια χωρα που κανεις πιο ευκολα σεξ απο οτι να βγεις με καφε δειχνει πολυ πιο συντηρητικο και επιλεκτικο ατομο απο μια μουσουλμανα απο αραβικη χωρα που εκανε σεξ εκτος γαμου.
Ασέβαστος έγραψε: 17 Οκτ 2018, 11:26
επειδη δε σε στοιχειωνε το εκανες αυτο. επειδη το τσουξιμο ηταν μονο για μια στιγμη.
Το έκανα που και που στις αρχές, γιατί μου άρεσε να τον πειράζω μωρέ. Πχ όταν βλέπαμε κανένα σκυλάκι στο δρόμο του έλεγα "κοίτα τι χαριτωμένο, φέρνει λίγο στη πρώην σου τη θεά." ή αν πέρναγε κανένα ξανθό σουργελάκι του έλεγα " θεά, όρμα "
Εγώ γέλαγα αυτός όχι ε μουρμούραγε κάτι "μη σου γμσ τίποτα" κάπως έτσι κύλησε ο πρώτος καιρός, μετά ξεθώριασε το αστείο δε γέλαγα ούτε εγώ και το έκοψα.