!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
Όταν η θειτσα προσβάλει άλλους με "καθάρισε το σερβίτσιο σου προίκα σου και μόνη θα μείνεις" και παπαρια μαντολες είναι οκ.
Τώρα θέλει σύναξη παρουσία τρίτων. Κλασικός νουδουλοκατιμάς.
Τώρα θέλει σύναξη παρουσία τρίτων. Κλασικός νουδουλοκατιμάς.
Δεν έχω άποψη για αυτόν. Για το ότι υπάρχει κόσμος που βολεύεται με τη διαφθορά, δεν διαφωνώ πάντως. Ενδεχομένως θα το έλεγα λίγο διαφορετικά. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τις γνωριμίες τους σε ένα κράτος που οι θεσμοί είναι χαλαροί και τα παραθυράκια πολλά.
Μα για τον Τζήμερο είναι το θέμα.
Η πλάκα όμως είναι ότι ουδείς από αυτούς που συνεχίζουν για τον Τζήμερο, ενώ αυτός αν μη τι άλλο τήρησε την υπόσχεση του να παραιτηθεί, έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για την πιο αεράτη προσέγγιση του Τσίπρα στο θέμα, που είχε βάλει το όριο κάπου στις 6 μονάδες.
Αυτό θυμίζει λίγο και τα χαχαχα χιχιχι του Θέσπι. Απόντος Αχιλλέα στη φάση.
Η απόλυτη μιζέρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Να πεις οτι τον ψηφισατε κιολας παει στο διαολο
Κανείς δεν περιμένει να παραιτηθεί ο Τσίπρας, άσχετα αν του τραβήξουν το χαλάκι κάτω από τα πόδια σε ενδεχόμενη μεγαλύτερη ήτα. Εδώ δεν παραιτήθηκε μετά την μη εκπλήρωση της εντολής του δημοψηφίσματος.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2023, 00:24 Η πλάκα όμως είναι ότι ουδείς από αυτούς που συνεχίζουν για τον Τζήμερο, ενώ αυτός αν μη τι άλλο τήρησε την υπόσχεση του να παραιτηθεί, έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για την πιο αεράτη προσέγγιση του Τσίπρα στο θέμα, που είχε βάλει το όριο κάπου στις 6 μονάδες.
και μετα αναρωτιέται ο εσπερος γιατί λεμε για τον τζήμερο μόνο.
Αυτά να τα πεις στους ζαίους που δεν ψήφισαν τον μεγάλο. Το ποσοστό που είχε ο Τζημ στις προηγούμενες, δεν σημείωσε τέτοια απότομη πτώση.
Στο τσακ το γλύτωσε το ΚΑΤ ο αρχηγός σας. Και να υπήρχε και κάποιος διάδοχος, να λέγατε οκ.
Αν μη τι άλλο, στη νδ υπάρχει στοκ. Εσείς είστε στο παρα πέντε, να βάλετε αγγελία.
Γελοίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θενκς για την εξήγηση
δεν έχω δει πάντως ποστ της Γαλής που να ταιριάζει με τις κατηγορίες
περισσότερο στο PopulusQue ΝΔ είναι, Βρούτο θα λεγα τον Φαήλο* (όσο βρούτοι ήσαν οι κατρουγκανος/φωτιου για τους PQZ)
δεν έχω δει πάντως ποστ της Γαλής που να ταιριάζει με τις κατηγορίες
περισσότερο στο PopulusQue ΝΔ είναι, Βρούτο θα λεγα τον Φαήλο* (όσο βρούτοι ήσαν οι κατρουγκανος/φωτιου για τους PQZ)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Από σουργελα; Φαίνεται, τα καλύτερα μας στέλνουν εδώ
το ίδιο λέμε, δεν εχουμε ιδέα οτι υπαρχει. Θα μου πεις και με τον τζήμερο που το ξεραμε τι καταλαβε, μονο η γαλή και ο λιγκουοζι στεναχωρέθηκαν στα αλήθεια νομιζω που αναγκαστικά τωρα θα ψηφίσουν διευθαρμένους.ST48410 έγραψε: 29 Μάιος 2023, 00:32 Είδα 1-2 videos που μπήκαν σε άλλο νήμα αλλά δεν αρκούν για να έχω πλήρη άποψη.
Αυτό είναι σίγουρο.ST48410 έγραψε: 29 Μάιος 2023, 00:27Κανείς δεν περιμένει να παραιτηθεί ο ΤσίπραςΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2023, 00:24 Η πλάκα όμως είναι ότι ουδείς από αυτούς που συνεχίζουν για τον Τζήμερο, ενώ αυτός αν μη τι άλλο τήρησε την υπόσχεση του να παραιτηθεί, έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για την πιο αεράτη προσέγγιση του Τσίπρα στο θέμα, που είχε βάλει το όριο κάπου στις 6 μονάδες.
Έχουν συνηθίσει στο "μ' ένα νόμο μ' ένα άρθρο" τα παιδιά, τι να τα κάμομε;
Το ότι αυτό σημαίνει στη ζαίικη διάλεκτο ένα νόμο, εικοσιπέντε άρθρα και εκατό αστερίσκους εξαιρέσεων, είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό μου.
Με τα ζαίικα, δεν το' χω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θα εχασες τις 15 μερες που ελεγε τον Κυριακο ζαιο και ηταν στα καγκελα για τον τζημ. Ελεγε να ψηφίσει και κινημα 21 για να τιμωρίσει τον ζαιο Κυριακο, αλλα τελικα εκανε 9η δόση και ηρέμησε μαλλον.Orion22 έγραψε: 29 Μάιος 2023, 00:34 δεν έχω δει πάντως ποστ της Γαλής που να ταιριάζει με τις κατηγορίες
μαζί είμασταν σε αυτό
δυστυχώς ήταν πορώδης ο βράχος που είχε πιαστεί, έσπασε με την αμπωτη και την τράβηξε πάλι πίσω
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
enaon έγραψε: 29 Μάιος 2023, 00:38θα εχασες τις 15 μερες που ελεγε τον Κυριακο ζαιο και ηταν στα καγκελα για τον τζημ. Ελεγε να ψηφίσει και κινημα 21 για να τιμωρίσει τον ζαιο Κυριακο, αλλα τελικα εκανε 9η δόση και ηρέμησε μαλλον.Orion22 έγραψε: 29 Μάιος 2023, 00:34 δεν έχω δει πάντως ποστ της Γαλής που να ταιριάζει με τις κατηγορίες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 1048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
-
- 147 Απαντήσεις