!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνικές Εκλογές 2023
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
Κανένα κόμμα δεν εχει περάσει το να πληρώνονται όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, εκεί έχει φτάσει η ξεφτίλα μας. Εγώ ξέρω πως η δουλεία έχει καταργηθεί. Ας δώσουν έστω ένα 50αρικο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πάντως το σενάριο να συγκυβερνήσουν πασοκ συριζα μερα25 με Βαρουφακη οικονομικων φαντάζει εφιαλτικό. Θα ξαναμαναπαιχτεί η χώρα στα ζάρια.
Παιζει φάση να τα βρουν αυτά τα 3 κόμματα?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ημαρτον
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
talaipwros
Οχι ρε
Κατάντια.
Καλά που υπάρχει κι ο προεκλογικός αγώνας της Τουρκίας, και βλέπουμε και τίποτα χειρότερο...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κάθε γειτονιά και δικό της νόμισμα.lonelyrider έγραψε: 10 Μάιος 2023, 20:44 Πάντως το σενάριο να συγκυβερνήσουν πασοκ συριζα μερα25 με Βαρουφακη οικονομικων φαντάζει εφιαλτικό. Θα ξαναμαναπαιχτεί η χώρα στα ζάρια.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Με πήραν τηλ απ την Ελληνική Λύση για τις εκλογές. Τους είπα πως είμαι με τον Κουτσούμπα.
Και κάποια νησιά με λίρα Τουρκίαςtaliban έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:31Κάθε γειτονιά και δικό της νόμισμα.lonelyrider έγραψε: 10 Μάιος 2023, 20:44 Πάντως το σενάριο να συγκυβερνήσουν πασοκ συριζα μερα25 με Βαρουφακη οικονομικων φαντάζει εφιαλτικό. Θα ξαναμαναπαιχτεί η χώρα στα ζάρια.
Παιζει φάση να τα βρουν αυτά τα 3 κόμματα?![]()
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Παλαιοελλαδίτης
Θεάρα!
Νομίζω πως έχει γίνει και παλιότερα συζήτηση για τη συγκεκριμένη.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τη μάνα μου την πήραν από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.taliban έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:34 Με πήραν τηλ απ την Ελληνική Λύση για τις εκλογές. Τους είπα πως είμαι με τον Κουτσούμπα.
από ΝΔ τη θέλανε για εκλογική αντιπρόσωπο ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακόμα πιο ηλιθιοι. Να της πουν να ψηφισει υποψήφιο στην Ανατολική Αττική ενώ η μάνα μου ψηφίζει Καλαμάτα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
-
- 1 Απαντήσεις