Με το μπούλινκ στον Γιαννόπουλο τι θα κάνουμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?
Re: Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?
the end
Α δεν έχεις μπει ακόμα στο πνεύμα του πχόρουμ;Εσθήρ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:13 Θεωρια της εξελιξης: Πως εξελιχτηκε ενα νημα απο της φυσικες επιστημες,σε παραθρησκευτικες/εναλλακτικες και τωρα σε συντονιστικες.![]()
Δηλαδή μπορεί το νήμα να αρχίσει από κβαντομηχανική και να καταλήξει στα κολοκυθάκια της κυρά Μαρίκας.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχω το γνῶθι σαὐτόν. Εσύ;Πάνας έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:13Εγώ το ξέρω. Πάλι καλά που το λες και μόνος σου.Nandros έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:10Γράφω κάτι που διαφωνείς; Να το σχολιάσεις.Πάνας έγραψε: 04 Δεκ 2018, 22:57Έτσι και γίνει πράσινος ο Νάδρος εγώ θα αποχωρήσω. Πολύ γλύψιμο ρίχνει.
Όσο για το πράσινο, για διάβασε εδώ και τους λόγους της άρνησης μου:Αγις έγραψε: ↑ 10 Ιουν 2018, 21:50
Τα γνωστά κόλπα .
Προτείνω Νάνδρο για Λοστρόμο - Συντονιστή να στρωσουνε χαρακτήρα άπαντες.Nandros έγραψε: ↑ 10 Ιουν 2018, 22:09
Σούβλισμα με την καβίλια του λοστρόμου στους:
Μαύρους-φαιούς-κόκκινους φασίστες και στα άλλα απολειφάδια ένθεν κακείθεν, εχθρούς της δημοκρατίας.
Βασιλογλύφτες-χουντογλύφτες-κλπ.
Πράκτορες ξένων δυνάμεων-συνοδοιπόρους-υποστηρικτές τους- λοιπούς μισ/ανθέλληνες.
Έμμισθους-άμισθους συστηματικούς προπαγανδιστές κομμάτων-κλπ ψεύτες.
Ψευδοεπιστήμονες δημιουργιστές-YoungEarthers-κλπ.
Προσηλυτιστές-ιεραποστόλους όλων των θρησκειών.
Ομοφοβικούς-βέγκανς-σπίσιιστς-μανούλες του FB-κλπ λοξούς.
Άστο καλύτερα! Δεν θα έμενε κανείς!![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
User_601
Μα............γιατι το λες αυτο;aLiCat έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:20Α δεν έχεις μπει ακόμα στο πνεύμα του πχόρουμ;Εσθήρ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:13 Θεωρια της εξελιξης: Πως εξελιχτηκε ενα νημα απο της φυσικες επιστημες,σε παραθρησκευτικες/εναλλακτικες και τωρα σε συντονιστικες.![]()
Είναι ένας "ζωντανός" χώρος (σφύζει από ζωή) και σαν τέτοιος, ελίσσεται κι εξελίσσεται.
Δηλαδή μπορεί το νήμα να αρχίσει από κβαντομηχανική και να καταλήξει στα κολοκυθάκια της κυρά Μαρίκας.![]()
Εξαλλου,ποιος σου ειπε αλικατ μου,οτι τα κολοκυθακια της μαρικας δεν εχουν σχεση με την κβαντομηχανικη;
Διοτι αυτα,δεν υπαρχουν,αν δεν υπαρχει παρατηρητης να τα παρατηρει.Γιοκ κολοκυθακια μαρικας λεμε.Μονο αν τα παρατηρει καποιος,υπαρχουν.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 29 Νοέμ 2018, 20:06
Ο ΓΓ μπήκε στην μαύρη λίστα μου με το άθλιο προμοτάρισμα των ακριβών ελαιόλαδων, τις κατηγορίες κατά των μελών για φοροδιαφυγή και ειδικά με το νήμα του Απορίες για Άθεους, που ΔΕΝ το άνοιξε καλοπροαίρετα.
Τις ολοκάθαρες απαντήσεις/διευκρινίσεις μας, τις διέστρεφε συστηματικά, τις ερμήνευε όπως του κ@υλωνε και έκανε συνεχείς επιθέσεις.
Έκτοτε no mercy από μένα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Σωστό κι αυτό, αλλά επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω οτι θα είναι αποτέλεσμα εξέλιξης της υποτιθέμενης συζήτησης. Πιθανότερη η εκτροπή θα έλεγα, τύπου πώς μαγειρεύονται... γιαχνί.Εσθήρ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:31Μα............γιατι το λες αυτο;aLiCat έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:20Α δεν έχεις μπει ακόμα στο πνεύμα του πχόρουμ;Εσθήρ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:13 Θεωρια της εξελιξης: Πως εξελιχτηκε ενα νημα απο της φυσικες επιστημες,σε παραθρησκευτικες/εναλλακτικες και τωρα σε συντονιστικες.![]()
Είναι ένας "ζωντανός" χώρος (σφύζει από ζωή) και σαν τέτοιος, ελίσσεται κι εξελίσσεται.
Δηλαδή μπορεί το νήμα να αρχίσει από κβαντομηχανική και να καταλήξει στα κολοκυθάκια της κυρά Μαρίκας.![]()
![]()
Εξαλλου,ποιος σου ειπε αλικατ μου,οτι τα κολοκυθακια της μαρικας δεν εχουν σχεση με την κβαντομηχανικη;
Διοτι αυτα,δεν υπαρχουν,αν δεν υπαρχει παρατηρητης να τα παρατηρει.Γιοκ κολοκυθακια μαρικας λεμε.Μονο αν τα παρατηρει καποιος,υπαρχουν.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
User_601
Ε ναι,τα ιδια λεμε..με αλλα λογια.aLiCat έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:39Σωστό κι αυτό, αλλά επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω οτι θα είναι αποτέλεσμα εξέλιξης της υποτιθέμενης συζήτησης. Πιθανότερη η εκτροπή θα έλεγα, τύπου πώς μαγειρεύονται... γιαχνί.Εσθήρ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:31Μα............γιατι το λες αυτο;aLiCat έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:20
Α δεν έχεις μπει ακόμα στο πνεύμα του πχόρουμ;Είναι ένας "ζωντανός" χώρος (σφύζει από ζωή) και σαν τέτοιος, ελίσσεται κι εξελίσσεται.
![]()
Διοτι αυτα,δεν υπαρχουν,αν δεν υπαρχει παρατηρητης να τα παρατηρει.Γιοκ κολοκυθακια μαρικας λεμε.Μονο αν τα παρατηρει καποιος,υπαρχουν.![]()
![]()
Εσθήρ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:41Ε ναι,τα ιδια λεμε..με αλλα λογια.aLiCat έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:39Σωστό κι αυτό, αλλά επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω οτι θα είναι αποτέλεσμα εξέλιξης της υποτιθέμενης συζήτησης. Πιθανότερη η εκτροπή θα έλεγα, τύπου πώς μαγειρεύονται... γιαχνί.Εσθήρ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:31
Μα............γιατι το λες αυτο;![]()
![]()
Χουμορακι κανουμε.
![]()

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Deleted.
H απαντηση θα παει στο αλλο νημα.
H απαντηση θα παει στο αλλο νημα.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
jey_pap έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:38 Όταν λέμε την έκφραση πως «το ποτό τον σκώτωσε» δεν κυριολεκτούμε, αλλά εννοούμε πως αρχικό αίτιο της κακής οδήγησης ήταν το ποτό, άλλο αίτιο ή εσφαλμένη κρίση, τελικό όμως καθοριστικό αίτιο, οι κακώσεις από το όχημα που ανατράπηκε ή που συγκρουσθηκε κλπ. Έτσι κι εδώ στο εδάφιο ο απόστολος αναφέρει το αρχικό αίτιο (όπως το ποτό στο παράδειγμα) και υποννοείται το τελικό αίτιο του θανάτου που είναι η στέρηση της πηγής της ζωής στον αμαρτήσαντα. Η στέρηση των καρπών του δέντρου της ζωής Γεν. 3,22 «και νυν μη ποτε εκτείνη την χείραν του (ο Αδάμ) και λάβη από του ξύλου της ζωής και φάγη και ζήσεται εις τον αιώνα», είναι το τελικό αίτιο θανάτου του Αδάμ, με αρχικό αίτιο την αμαρτία (παρακοή της εντολής για την απαγόρευση βρώσης του απαγορευμένου καρπού, όχι του καρπου της ζωής).
1.
Αρχικά έχουμε την εμφάνιση ανθρώπων την πέμπτη ημέρα
Ενώ ο Αδάμ έγινε αργότερα.
2.
Ο Κάϊν ομιλεί για ύπαρξη ανθρώπων,μετά τον φόνο «...και έσται πας ο ευρίσκων με αποκτενεί με...» Ο Θεός παίρνει μέτρα για τη διαφύλαξη του Κάϊν, άρα επιβεβαιώνεται η ύπαρξη ανθρώπων «και έθετο ο Θεός σημείον τω Κάϊν του μη ανελείν αυτόν πάντα τον ευρίσκοντα αυτόν», Πώς βρήκε σύζυγο;«Και έγνω Κάϊν την γυναίκα αυτού...» , «...και ώκησεν εν γη Ναΐδ κατέναντι Εδέμ» Πώς ζει χωρίς πόρους; «από ποιον έμαθε να οικοδομεί εκείνα τα χρόνια αν δεν τον έδειχνε κάποιος την τέχνη; Από πού βρήκε υλικά; «και ην οικοδομών πόλιν», Τα παιδιά του βρίσκουν γυναίκες.
Σταματα ρε συ τις σαχλαμαρες, ελεος πια.
Πουθενα δεν αναφερει η Γραφη οτι υπηρχαν ανθρωποι πριν τον Αδαμ. Οτι ηλιθια ιδεα βρισκεις στο ιντερνετ την αντιγραφεις για να μην παραδεχθεις τις μπουρδες της Γενεσης και να προσπαθησεις να την παντρεψεις με την εξελιξη. Αμ δεν....
Εμενα με ενδιαφερει να μου πεις που αναφερει η Γραφη οτι α) υπηρχαν ανθρωποι πριν τον Αδαμ β) Πως/ποτε δημιουργηθηκαν γ) γιατι λεει η Γενεση οτι ο θεος εφτιαξε τον πρωτο ανθρωπο Αδαμ και δ) αφου δεν υπηρχε αμαρτια πριν τον Αδαμ και η αμαρτια εφερε τον θανατο (συμφωνα με την Γραφη) πως πεθαιναν οι "προ-Αδαμικοι".
Μπορεις να φερεις απαντηση σε αυτα τα 4 ερωτηματα;
Επισης oι δικαιολογιες που θετεις για προ-αδαμικους στην περιπτωση του Καιν ειναι για τα μπαζα (πως ζουσε χωρις πορους, που εμαθε να κτιζει...ρε πας καλα;
Συμφωνα με το βιβλιο των Ιωβηλαιων παντρευτηκε την αδελφη του Αουαν.
According to the Book of Jubilees, Awan (also Avan or Aven, from Hebrew אָוֶן aven "vice", "iniquity", "potency") was the wife and sister of Cain and the daughter of Adam and Eve.[1] Similarly, her sister Azura (עֲצֻרָה atzurah "restraint") was the wife of Cain's two brothers: Abel and after Abel's murder, Seth. In one Hebrew chronological work, she is called Balbira. https://en.wikipedia.org/wiki/Awan_(religious_figure)
Στο εξηγησα αλλα δεν θελεις να το καταλαβεις. Κακο του κεφαλιου σου. Η ζωσα ψυχη σημαινει στην Γενεση οτι απο κουφαρι/πηλος/τιποτα δημιουργηθηκε ζωη. Η ιδια λεξη nefesh (ζωσα ψυχη) αναφερεται και για τα ζωα στην Γενεση. Για πες μας, μερικα ζωα υπηρχαν και αλλα "ζουσαν";jey_pap έγραψε: 04 Δεκ 2018, 16:22Πάλι. Ως «ζώσα» ψυχή αναφέρεται γι΄αυτόν που όχι απλώς υπάρχει αλλά και «ζει»
Για την Εύα σαν μητέρα των ζώντων δε μου ξεκαθαρήσατε όμως ποια λέξη χρησιμοποιούν οι εβραίοι[/color]
Τις απολογητικες μπουρδολογιες σου λοιπον για ενα παραμυθι που περιλαμβανει φιδια που μιλανε και εχουν ποδια και για καρπους δενδρων που σου δινουν γνωση και αθανασια να τις κρατας για τον εαυτο σου.
The Hebrew name for Eve, Chavah, derives from the word chai, life, for she was the mother of all living people.
https://www.chabad.org/library/article_ ... -Bible.htm
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Aπό τα ανωτέρω θέματά σας με πιο ερώτημα θέλετε να ασχοληθούν μαζίσας σαν πρώτο;
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
-
Vassilis_1
Τρολιές θα έγραφα αν υποστήριζα τα κοσμογονικά παραμύθια: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=8 ... ostcount=2
που έχει εκφράσει το παράγωγο του αποκεκομμένου
από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου»: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=8 ... ostcount=4
= η «επιστήμη», τα οποία ως ήταν φυσικό δεν άντεξαν σε σοβαρή εξέταση,
με συνέπεια να απορριφθούν από την Επιστήμη: viewtopic.php?f=14&t=4455&start=405#p368080
https://www.mixanitouxronou.gr/oli-echo ... eartental/
Όλοι οι Ευρωπαίοι κ Ασιάτες έχουμε λίγο DNA από Νεάντερταλ μέσα μας λόγω επιμειξιών πριν 50.000 χρόνια.
Οι Αφρικανοί είναι καθαρόαιμοι.
Τι γίνεται τώρα με τον Homo adamicus; Περιπλέκεται το πράγμα.

Όλοι οι Ευρωπαίοι κ Ασιάτες έχουμε λίγο DNA από Νεάντερταλ μέσα μας λόγω επιμειξιών πριν 50.000 χρόνια.
Οι Αφρικανοί είναι καθαρόαιμοι.
Τι γίνεται τώρα με τον Homo adamicus; Περιπλέκεται το πράγμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από apaleutos
-
- 0 Απαντήσεις