Είμαι υπέρ του διαβάσματος διαφορων πχορουμ στα οποία έγινε η γνωριμία - γλυτώνω απο τις αγκαλιες μετά και ευτυχώς είναι κατι που ολες συνηθίζουν + στα ξενοδοχεία έχει αριστο σημα το νετ.don't speak έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:46Και γιατί όχι τη φωτεινότητα;
Πάντως φάρο με καυλιτσέκι να προεξέχει στα μισά δεν έχω δει, με εξαίρεση το φωτιστικό πάνω από την πόρτα.
Απεναντίας το γυναικείο κορμί με μπαλκόνια μπρος πίσω μοιάζει περισσότερο.
Αλλά προτείνω να αράξουμε στο πάνω μπαλκόνι κανονικού φάρου, σε σεγλονγκ με ποτό και να συνδιαβάζουμε πχόρουμ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Πριν τι έχει το πρόγραμμα ;Αγις έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:53Είμαι υπέρ του διαβάσματος διαφορων πχορουμ στα οποία έγινε η γνωριμία - γλυτώνω απο τις αγκαλιες μετά και ευτυχώς είναι κατι που ολες συνηθίζουν + στα ξενοδοχεία έχει αριστο σημα το νετ.don't speak έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:46Και γιατί όχι τη φωτεινότητα;
Πάντως φάρο με καυλιτσέκι να προεξέχει στα μισά δεν έχω δει, με εξαίρεση το φωτιστικό πάνω από την πόρτα.
Αλλά προτείνω να αράξουμε στο πάνω μπαλκόνι κανονικού φάρου, σε σεγλονγκ με ποτό και να συνδιαβάζουμε πχόρουμ.
Οτι θέλει η Κυρία - Οι αντρες δεν εχουμε ανάγκη από σενάρια -εγκεφαλικά παιχνίδια -προκαταρτικα - προτιμητές στάσεις - για να ριξουμε μπουτζο και να χύσουμε .don't speak έγραψε: 14 Οκτ 2018, 13:02Πριν τι έχει το πρόγραμμα ;Αγις έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:53Είμαι υπέρ του διαβάσματος διαφορων πχορουμ στα οποία έγινε η γνωριμία - γλυτώνω απο τις αγκαλιες μετά και ευτυχώς είναι κατι που ολες συνηθίζουν + στα ξενοδοχεία έχει αριστο σημα το νετ.don't speak έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:46
Και γιατί όχι τη φωτεινότητα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
Και θα ρίξεις τόσο χαμηλά τα στάνταρς σου;
Μπορεί εγκεφαλικά να έχω μείνει στα 25, βιολογικά όμως
Μπορεί εγκεφαλικά να έχω μείνει στα 25, βιολογικά όμως
Έρχομαι εγώ άμα δεν έρθει αυτός.don't speak έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:46Και γιατί όχι τη φωτεινότητα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μα εισαι οχι απλα πολυ καλο κοριτσι αλλα το καλυτερο.Πολλοι θα θελαν να εχουν μια σαν κι εσενα εγω ετσι νομιζω.
Γενικά μιλούσα - μη χαίρεσαι .don't speak έγραψε: 14 Οκτ 2018, 13:31 Και θα ρίξεις τόσο χαμηλά τα στάνταρς σου;
Μπορεί εγκεφαλικά να έχω μείνει στα 25, βιολογικά όμως![]()
Η Ναιδα είναι καλή περίπτωση πάντως και πρόθυμη - σκέψου το ..
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
Δε χαιρόμουν καθόλου, με βαθμολογία να καραδοκεί.Αγις έγραψε: 14 Οκτ 2018, 14:50Γενικά μιλούσα - μη χαίρεσαι .don't speak έγραψε: 14 Οκτ 2018, 13:31 Και θα ρίξεις τόσο χαμηλά τα στάνταρς σου;
Μπορεί εγκεφαλικά να έχω μείνει στα 25, βιολογικά όμως![]()
Η Ναιδα είναι καλή περίπτωση πάντως και πρόθυμη - σκέψου το ..
Κάτω τα χέρια από την Naida!

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ναι αλλά...εσύplouf έγραψε: 14 Οκτ 2018, 14:45Μα εισαι οχι απλα πολυ καλο κοριτσι αλλα το καλυτερο.Πολλοι θα θελαν να εχουν μια σαν κι εσενα εγω ετσι νομιζω.![]()
Κάτω, κάτω τα χέρια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ω καμένη ναιδα εχεις να φας αμπελοφασουλο και σαρδέλα να παει σύννεφο με τον μπλακι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τσου!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.