!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Λεγεών έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:22
Gherschaagk έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:07

Γέλα όσο θες γλυκειά μου. Είναι το μόνον που μπορείς να κάνεις στην τελική.
Είπε η χολιασμένη θρησκευάμενη.
βράζουν οι χριστιανότητες :lol: :lol: :lol:
Είναι που ενίοτε δεν αφήνουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους να εκφράσουμε αυτό που πραγματικά είμεθα και κρυβόμαστε πίσω από έννοιες. Κάτσε να γελάσω κι εγώ. :smt005:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Gherschaagk έγραψε: 27 Δεκ 2021, 12:40 Από την αρχή της πανδημίας ζούμε το θέατρο του παραλόγου με ηλίθιους που την είδαν μαχόμενη αντίσταση και πείραξε ο Μόσιαλος.

Το ότι ο Κοσμάς Αιτωλίας έχει πόσες μέρες στην ΜΕΘ έχοντας κάνει προπαγάνδα κατά των μέτρων και του εμβολιασμού είναι απλά αναμενόμενο.

Όπως αναμενόμενο ήταν να ακούσω για μακαρίτη που είχε πόσα χρόνια που πάλευε με τον καρκίνο αλλά για τα εμβόλια κατά κόβιντ είχε τις αμφιβολίες του με τις παραινέσεις του πνευματικού.
:+1:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Θεωρώ ότι ειδικά τα άτομα της εξουσίας και των περιχώρων θα πρέπει να υποβάλλονται υποχρεωτικά σε πρόγραμμα οξυγονοθεραπείας. Λόγω παρατεταμένης μασκοφορίας παρατηρούνται φαινόμενα μαλάκυνσης. Τώρα δέ που έχει στραφεί ο κόσμος στις ΚΝ95 το φαινόμενο προβλέπεται να οξυνθεί.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

πατησιωτης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 08:48
Philip Mortimer έγραψε: 27 Δεκ 2021, 02:17 Προσωπικά έχω ενοχληθεί πολύ από το ότι ο Μητσοτάκης άφησε εσωκομματικά μποζο χαμηλότερης μόρφωσης να κάνουν ιερό πόλεμο κατά ενός σοβαρού επιστήμονα. Την ώρα που πρόσφατα υποτίθεται ότι σκίτσα πολύ πιο "προσβλητικά" αναρτήθηκαν από τον μακρόν στη Γαλλία σε δημόσια κτήρια, και χαιρετίστηκε η κίνηση. Και έχουν ενοχληθεί και άλλοι πολλοί.

Αν συνεχίσει έτσι, κάτι μου λέει ότι ο Ανδρουλάκης θα κάνει πάρτι...
Αυτοί οι άλλοι δηλαδή ζητάνε να καταργηθεί η ελευθερία του λόγου των ...μπόζων και να μην έχουν το δικαίωμα να τα ψάλλουν στον Μόσιαλο. :D Οι ζηλωτές δεν θέλουν να ακούν τον Μόσιαλο και οι δήθεν διαφωτιστές δεν θέλουν να ακούν τους επικριτές του Μόσιαλου.
Αλλά σε μια ελεύθερη χώρα και ο Μόσιαλος έχει το δικαίωμα να λέει και να γράφει τα δικά του και οι αντίπαλοι του Μόσιαλου να λένε τα δικά τους.Δεν υπάρχει σχέση ούτε με Ιράν ούτε με ΣαρλίΕμπντό κλπ διότι ουδείς απείλησε τη ζωή του Μόσιαλου.Αυτά που αναρτήθηκαν στη Γαλλία αναρτήθηκαν επειδή κάποιοι διέπραξαν δολοφονίες στο όνομα της θρησκείας.Εδώ δεν απειλήθηκε ο Μόσιαλος ούτε άλλος.
Δεν μπορείς να επιβάλεις λογοκρισία στην Εκκλησία στο όνομα της ανεξιθρησκείας και ο Σεραφείμ έχει τα ίδια δικαιώματα λόγου με τον Μόσιαλο.
Αυτό το έχω παρατηρήσει σε πολλούς "διαφωτιστές" και στο παρελθόν,ζητάνε τα ίδια με τους αντιπάλους τους και θέλουν να απαγορεύσουν στους εκκλησιαστικούς να μιλούν.
Υπάρχουν ένα σωρό σκρινσοτ με απειλές κατά του μοσιαλου .
Το να σατιρίζεις είναι ελευθερία του λόγου, το να απαιτείς να περιοριστεί το δικαίωμα στην καθαρή σάτιρα είναι προσπάθεια περιορισμού του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου και αρα κατι το μη ανεκτό σε δυτική χώρα τουλάχιστον στα πλαίσια στελεχών του κυβερνητικού κόμματος.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

taxalata xalasa έγραψε: 27 Δεκ 2021, 08:27
Philip Mortimer έγραψε: 27 Δεκ 2021, 03:05
taxalata xalasa έγραψε: 27 Δεκ 2021, 02:54
τι δουλεία έχει η ιατρική και το lse με την σάτυρα που έκανε ο κύριος καθηγητής του lse;

ποιοί ήθη; είναι ηθων ποιος ; ηθοποιός; σατυρικός ηθοποιός και ψάχνει μεροκάματο με followers στα μμε;

απορώ, που είσαι νοήμων άνθρωπος και επιμένεις να υπερασπίζεσαι ως βασιλικότερος του βασιλέως μια βλακεία που έκανε και δεν τρέχει και τίποτα στην τελική, αλλά να βγει να πει στα ίσα και όχι πούστικα* "ναι, μπορεί να πιστεύω ότι θέλω, αλλά έκανα λάθος να το λεώ δημόσια, λόγω του θεσμικού ρόλου και του μεροκάματου που βγάζω από όλους σας ανεξαιρέτως. Συγνώμη για την ανάρτηση κι ας πιστεύω σ' αυτήν"

Το να είσαι καθηγητής και επιστήμονας δεν είναι όρος για να μην είσαι κουραδόμαγκας.
Θέλω οι φόροι μου να πηγαίνουν σε επιστήμονες και καθηγητές που δεν είναι κουραδόμαγκες.
Όχι σε ψάλτες όπως νομίζεις.

* με την όπισθεν = πούστ στα πέρσικα, μην νομίζει κανείς ότι βρίζουμε όταν λέμε κάποιον πούστη, επειδή μιλάμε πέρσικα.
Τι σχέση έχει; Εσύ δεν το ανέφερες και είπες ότι βγάζει...θρασύδειλους κουραδομαγκες;
Ένας καθηγητής και επιστήμονας μπορεί όντως να έχει χαρακτήρα θρασύδειλου κουραδομαγκα ( οι πιθανότητες όμως είναι χαμηλότερες απότι για κάποιον με χαμηλότερη μόρφωση), ωστόσο ο συγκεκριμένος δεν συμπεριφέρθηκε ως...θρασύδειλος κουραδομαγκας όπως ισχυρίζεσαι.

Όχι κύριε μου, ασχέτως της δουλειάς του που αφορά την παρουσία του σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση του κορωνοιου, την άποψη του μπορεί να τη λέει δημόσια στον λογαριασμο του, και μπορεί να σατιρισει όσο θέλει όποια θρησκεία θέλει και τον ανορθολογισμό τους, διότι δε ζούμε στο Ιράν. Αυτό δεν τον καθιστά θρασύδειλο κουραδομαγκα. Καθιστά θρασύδειλο κουραδομαγκα κάθε αμορφωτο Ταλιμπάν που του κάνει ιερό πόλεμο και θέλει να του το απαγορεύσει.

Εγώ θέλω να πηγαίνουν οι φόροι μου σε επιστήμονες, τελεία. Και όχι σε παπάδες, τηλεπωλητες, αεργους, βύσματα.
Επιμένω ότι συμπεριφέρθηκε ως...θρασύδειλος κουραδομαγκας, γιατί έχουμε κι άλλα θρησκεύαματα στην ελλάδα αλλά εκεί μόκο ένεκα θρασυδειλίας και κουραδομαγκιάς...

Δεν ζουν μόνο χριστιανοί στην ελλάδα. ζουν και μουσουλμάνοι στην θράκη αν δεν το χεις παρει χαμπάρ.... αυτούς γιατί δεν τους χλευάζει την πίστη τους, που είναι έλληνες πολίτες και ψεκασμενοι με την θρησκεία τους όπως οι χριστιανοι με την δική τους;

Να στο ξαναγράψω γιατί να το εμπεδώσεις.... γιατί είναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΣΕΠΗ...

Και σήμερα είναι κράτος και έχει αδερφή την βία κα επιβάλει την κουραδομαγκιά του, αύριο δεν θάνε...εκεί να δεις γέλια...

Έχει ο καιρός γυρίσματα...
Και Ινδουιστες υπάρχουν 0,1% στην Ελλάδα ούτε αυτούς σατιρισε.
Εγώ στην Ελλάδα μόνο χριστιανούς έχω δει πάντως να αρνούνται το εμβόλιο για θρησκευτικούς λόγους.

Ο Μοσιαλος καθόλου θρασύδειλος κουραδομαγκας δεν είναι, εσύ μπορείς να τον χαρακτηρίσεις όπως θέλεις μιας και σου έθιξε την ιερή αγελάδα, οι μόνοι θρασύδειλοι κουραδομαγκες που βλέπω όμως στην πραγματικότητα είναι οι αμορφωτοι χριστιανοταλιμπαν που θέλουν να του επιβάλουν τι θα λέει.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:10 Και Ινδουιστες υπάρχουν 0,1% στην Ελλάδα ούτε αυτούς σατιρισε.
Εγώ στην Ελλάδα μόνο χριστιανούς έχω δει πάντως να αρνούνται το εμβόλιο για θρησκευτικούς λόγους.
Eίναι και άλλοι για πολιτικούς λόγους αλλά δεν ασχολήθηκε μαζί τους ο Μόσιαλος ίσως επειδή ήσαν αγαπημένοι του ΓΑΠ. :D

https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... 9637522437
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Η ελευθερία ενός ατόμου σταματά εκεί που αρχίζει κάποιου άλλου.

Ο Μοσιαλος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός πριν πατήσει τον καλο μιας μερίδας της κοινωνίας η οποία ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθησεων είναι αρκετά συντηρητικοί.

Φανταστείτε εάν αντί για χριστιανούς σατιρίζε π. χ. τους διαβητικούς και αναρτούμε μια φωτογραφία του να τρώει τούρτα με λεζάντα "κοιτάξτε τι τρώω ενώ εσείς οι διαβητικοί δεν μπορείτε".

Θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια και θα είχε πάρει πουλο από τη θέση του.

Υπάρχουν δλδ δύο μέτρα και δύο σταθμά? Μπορούμε να σατιρισουμε τη μία ομάδα και την άλλη όχι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

πατησιωτης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:31
Philip Mortimer έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:10 Και Ινδουιστες υπάρχουν 0,1% στην Ελλάδα ούτε αυτούς σατιρισε.
Eίναι και άλλοι για πολιτικούς λόγους αλλά δεν ασχολήθηκε μαζί τους ο Μόσιαλος ίσως επειδή ήσαν αγαπημένοι του ΓΑΠ. :D

https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... 9637522437
Αν και αυτοί είναι πολύ λιγότεροι από τους χριστιανούς που δεν κάνουν το εμβόλιο για θρησκευτικούς λόγους....

viewtopic.php?f=13&t=28734
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:34 Η ελευθερία ενός ατόμου σταματά εκεί που αρχίζει κάποιου άλλου.

Ο Μοσιαλος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός πριν πατήσει τον καλο μιας μερίδας της κοινωνίας η οποία ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθησεων είναι αρκετά συντηρητικοί.

Φανταστείτε εάν αντί για χριστιανούς σατιρίζε π. χ. τους διαβητικούς και αναρτούμε μια φωτογραφία του να τρώει τούρτα με λεζάντα "κοιτάξτε τι τρώω ενώ εσείς οι διαβητικοί δεν μπορείτε".

Υπάρχουν δλδ δύο μέτρα και δύο σταθμά? Μπορούμε να σατιρισουμε τη μία ομάδα και την άλλη όχι?
Πού κολλάει η σάτιρα ενός θρησκευτικού δόγματος με τα προβλήματα υγείας ασθενών ανθρώπων; Πλάκα κάνεις;

Δεν παραβιάζεται η ελευθερία κανενός από την θρησκευτική σάτιρα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:43
George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:34 Η ελευθερία ενός ατόμου σταματά εκεί που αρχίζει κάποιου άλλου.

Πού κολλάει η σάτιρα ενός θρησκευτικού δόγματος με τα προβλήματα υγείας ασθενών ανθρώπων; Πλάκα κάνεις;
Είναι και τα δύο ΡΑΤΣΙΣΜΌΣ
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:44

Η σάτιρα θρησκευτικού δόγματος προφανώς και δεν είναι ρατσισμός.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:44

Είναι ρητορική μίσους
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:49
Philip Mortimer έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:44

Είναι ρητορική μίσους
Ούτε ρητορική μίσους είναι η σάτιρα θρησκευτικού δόγματος.
Μόνο στο Ιράν ίσως να ισχύει αυτό, για να καλύπτουν με πιο σύγχρονη δικαιολογία τον ταλιμπανισμο.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Σπύρος έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:11 Θεωρώ ότι ειδικά τα άτομα της εξουσίας και των περιχώρων θα πρέπει να υποβάλλονται υποχρεωτικά σε πρόγραμμα οξυγονοθεραπείας. Λόγω παρατεταμένης μασκοφορίας παρατηρούνται φαινόμενα μαλάκυνσης. Τώρα δέ που έχει στραφεί ο κόσμος στις ΚΝ95 το φαινόμενο προβλέπεται να οξυνθεί.
Προσκυνώ ταπεινά :blm:
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Δεν παραβιάζεται η ελευθερία κανενός από την θρησκευτική σάτιρα.
Όταν προκαλεί και διαταρρασει τοα συναίσθημα μιας μερίδας λαού τότε δεν είναι πρόβλημα?

Κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να σατιριζονται τα Ιερά και τα οσια τους. Αυτοί δεν έχουν δικαιώματα?

Δλδ αν βγει κάποιος και αρχίζει να σατιρίζει τους άθεους παρουσιάζονται τους ως πλανεμενους ψεκ οι οποίοι δεν πιστεύουν σε τίποτα και τους υβριζει για αυτή τη θέση τους νομίζεις ότι δεν θα κουνηθεί φύλλο?

Εδώ η Εκκλησία καμία φορά πετάει τη λέξη άθεος και το φαησμπουκ με το τουιτερ εκρήγνυται κάνοντας λόγο για μεσαίωνα και πετάει στην πυρά τον Πάπα που το είπε.

Η αν πει κάτι κάποιος για δωδεκαθειστες πάλι πυρ ομαδόν ότι είναι καταπιεστικοι και οπισθοδρομικοι.

Δλδ για όλους τους άλλους κουβέντα αλλά το χριστιανισμό βαράτε τον?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”