!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Άλλη είναι η μάστιγα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Noσταλγώ τις ρομαντικές εποχές που ηταν της μόδας η Καρέτα Χ 2.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
User_601
Καθε ποστ σου,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ.Αν δεν στειρωσουμε...,γεμιζουμε το συμπαν αδεσποτα.Αν τα στειρωσουμε κακοποιουμε το ζωο.Καταρχην μαθε οτι οταν εχεις ενα ζωακι σε σπιτι,αν δεν το στειρωσεις και δεν το ζευγαρωνεις....ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΑ.ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ.και οχι...ΔΕΝ ΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ..δεν ειναι δημητρα παπαδοπουλου να πει ποτε θα γινω μανα;ΑΠΛΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΜΕς.Ενστικτα και ορμες εχει.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΙΔΕΣ ΠΟΙΟς ΑΝΘΡΩΠΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ;ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;Επισης παθαινει διαφορες ασθενεις,πχ η γατα αν δενσ τειρωθει και δεν ζευγαρωνει....παθαινει πυομητρα κΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.Αλλα ειναι ακρως βασανιστικο,να εχεις κατοικιδιο σπιτι και να μην ειναι στειρωμενο.Αν αποφασισεις να το ζευγαρωνεις,δεν ξερω αν εχεις αντιληφθει την φορα ποσα γατια πχ γενιουνται και που σκατα θα τα δωσεις.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΘΑ ΤΑ ΕΓΛΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ; ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΕΗ ΣΟΥ.ΜΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ ΑΓΑΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!enaon έγραψε: 25 Αύγ 2018, 21:53ειναι και πιο ευκολο απο το να βάλεις ένα καλό συναγερμό κλπ, δεν ειναι μόνο οι σελφις και η ευτυχισμένη απεικόνιση.ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 21:44 Καθόλου κακό. Κακό είναι που βρέθηκαν με ζώο άνθρωποι που δεν μπορούν να το φροντίσουν απλά επειδή ήθελαν και εκείνοι να μπορούν να επιδειχθούν στα κοινωνικά δίκτυα.![]()
παιδιά, πόσοι φιλόζωοι εδώ μέσα έχουν ζώα και πόσοι πέτς, διορθωμένα δηλαδή ώστε να μην μπορούν να δημιουργήσουν ζωη, για το καλό τους πάντα;![]()
α....ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΩΣΩ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ;Να μην το απρω σπιτι μου;Ξνακοιτα και ξαναμουτζωσου.
Ε....μην ξαναποσταρεις εδω./..////εκτιθεσαι.Εσαι ακριβως η περιπτωσαρα που περιγραφουμε παραπανω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 25 Αύγ 2018, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι πράγματα στ τα ζώα, δεν μπορεί να έχουν ιδιοκτήτη νομίζω, δεσπότη έχουν
-
User_601
Δεν απαντας ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΠΑΡΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΡΟΛΙΕΣ.Και δεν μπορεις να απαντησεις,διοτι ολα εχουν απαντηθει.Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΞΕΒΡΑΚΟΤΟΣ.
Ώπα... έχω και εγώ σκύλο 12 χρονών θηλυκό. Έχει γεννήσει δύο φορές και έχει κάνει 20 κουτάβια.Εσθήρ έγραψε: 25 Αύγ 2018, 22:04Καθε ποστ σου,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ.Αν δεν στειρωσουμε...,γεμιζουμε το συμπαν αδεσποτα.Αν τα στειρωσουμε κακοποιουμε το ζωο.Καταρχην μαθε οτι οταν εχεις ενα ζωακι σε σπιτι,αν δεν το στειρωσεις και δεν το ζευγαρωνεις....ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΑ.ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ.και οχι...ΔΕΝ ΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ..δεν ειναι δημητρα παπαδοπουλου να πει ποτε θα γινω μανα;ΑΠΛΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΜΕς.Ενστικτα και ορμες εχει.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΙΔΕΣ ΠΟΙΟς ΑΝΘΡΩΠΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ;ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;Επισης παθαινει διαφορες ασθενεις,πχ η γατα αν δενσ τειρωθει και δεν ζευγαρωνει....παθαινει πυομητρα κΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.Αλλα ειναι ακρως βασανιστικο,να εχεις κατοικιδιο σπιτι και να μην ειναι στειρωμενο.Αν αποφασισεις να το ζευγαρωνεις,δεν ξερω αν εχεις αντιληφθει την φορα ποσα γατια πχ γενιουνται και που σκατα θα τα δωσεις.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΘΑ ΤΑ ΕΓΛΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ; ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΕΗ ΣΟΥ.ΜΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ ΑΓΑΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!enaon έγραψε: 25 Αύγ 2018, 21:53ειναι και πιο ευκολο απο το να βάλεις ένα καλό συναγερμό κλπ, δεν ειναι μόνο οι σελφις και η ευτυχισμένη απεικόνιση.ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 21:44 Καθόλου κακό. Κακό είναι που βρέθηκαν με ζώο άνθρωποι που δεν μπορούν να το φροντίσουν απλά επειδή ήθελαν και εκείνοι να μπορούν να επιδειχθούν στα κοινωνικά δίκτυα.![]()
παιδιά, πόσοι φιλόζωοι εδώ μέσα έχουν ζώα και πόσοι πέτς, διορθωμένα δηλαδή ώστε να μην μπορούν να δημιουργήσουν ζωη, για το καλό τους πάντα;![]()
α....ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΩΣΩ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ;Να μην το απρω σπιτι μου;Ξνακοιτα και ξαναμουτζωσου.
Ε....μην ξαναποσταρεις εδω./..////εκτιθεσαι.Εσαι ακριβως η περιπτωσαρα που περιγραφουμε παραπανω.![]()
Δεν υποφέρει περισσότερο από μια γυναίκα σε περίοδο, ακριβώς η ίδια φάση είναι αλλά κάθε εξάμηνο και περισσότερες μέρες. Η πυομήτρα δημιουργείται αν έχει την τάση να πάθει ανεμογκάστρι ή αν της έχεις δώσει φάρμακα για να αποβάλει μετά από ανεπιθύμητη γέννα. Αλλά και πάλι δεν πεθαίνει. Αν είναι μικρή την στειρώνεις και αν είναι μεγάλη σε ηλικία της δίνεις αντιβίωση.
the end
''Γιατί είναι η ζωοφιλία ασθένεια της εποχής μας; Καλά, μη σοκάρεστε! Μία βόλτα να κάνει κανείς τα πρωινά και τα απογεύματα στις γειτονιές της πόλης θα συναντήσει πιο πολλούς σκύλους παρά ανθρώπους. Και σκύλους όχι αδέσποτους, αλλά με τα αφεντικά τους. Και αφεντικά όχι τίποτα γριούλες ή "γεροντοκόρες", αλλά φοιτητές, φοιτήτριες, Under 40.
Εάν δε ακούσει τις σκυλο-κουβέντες των αφεντικών, πήζει από "αγάπη μου", "κοπέλα μου", "χρυσάφι μου", και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας των "παιδιών- σκυλιών" τους. Σε μία κοινωνία σε κρίση και παρακμή το οξύμωρο του να αυγατίζουν τα διάφορα pet shops, δεν είναι καθόλου οξύμωρο. Και δείχνει αυτό το ταπεινό, καθημερινό γεγονός μία απάντηση για το πρόβλημά μας σήμερα, ως κοινωνία. Γιατί εκεί είναι η ασθένεια, και όχι στα συμπαθητικά τετράποδα. Μάλιστα, η ασθένεια έχει και επιθετική διάσταση, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι και σε επίπεδο δημόσιου λόγου (αλλά πλέον και νομικό) οι προσβολές και οι κακομεταχειρίσεις των ζώων αποκτούν βαρύτητα και σημασία πολλές φορές μεγαλύτερη της αντίστοιχης των ανθρώπων.
Διάφορες φιλοζωικές ομάδες- εν είδει λαϊκών πολιτοφυλακών- καραδοκούν παντού για να ελέγξουν, καταγγείλουν, καταδικάσουν, μηνύσουν. Πολλές φορές με θύματα αθώους ανθρώπους. Φυσικά, είναι δείγμα αξιακής αλλοίωσης. Από τα ζώα σαν περιουσιακό στοιχείο, βοηθούς- εργάτες, των παραδοσιακών αγροτικών-ποιμενικών κοινωνιών, περνούμε στη φάση της αστικοποίησης όπου τα ζώα είναι οικιακοί φίλοι και συνεργάτες της πυρηνικής οικογένειας. Δεν είμαστε καν εκεί. Στην τωρινή μας κατάσταση τα οικιακά ζώα έχουν γίνει αντικείμενα πόθου και συναισθηματικής εξάρτησης. Παρέχουν λόγο ύπαρξης σε ανθρώπινες ψυχές που δεν έχουν και πολλούς λόγους για να ζουν. Είναι "πεδία" εύκολου και ανώδυνου συναισθηματισμού- σε αντίθεση με τα παιδιά- καθώς ούτε τα έξοδα των παιδιών έχουν, ούτε προκαλούν τα συναισθηματικά ρίσκα και τις ταλαιπωρίες της ανατροφής παιδιών. Η κοινωνία μας είναι κοινωνία του εύκολου συναισθηματισμού. Βλέπουμε την αντίστιξη στους διαφόρων λογιών ανώμαλους και κακόψυχους, που διαβλέποντας την τάση, προβαίνουν σε πράξεις βασανιστηρίων ή σεξουαλικών συνευρέσεων με τα ζώα, διότι η κάθε εποχή έχει τα εγκλήματα που της αναλογούν.
......................
Αυτό το ηθικό- αξιολογικό υπόβαθρο είναι ο δημιουργός του προβλήματος της σχέσης ανθρώπου-ζώου, και είναι αυτό που διαιωνίζει μία απέραντη υποκρισία.''
Πηγη
http://antifono.gr/portal/%CE%BA%CE%B1% ... CF%82.html
Εάν δε ακούσει τις σκυλο-κουβέντες των αφεντικών, πήζει από "αγάπη μου", "κοπέλα μου", "χρυσάφι μου", και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας των "παιδιών- σκυλιών" τους. Σε μία κοινωνία σε κρίση και παρακμή το οξύμωρο του να αυγατίζουν τα διάφορα pet shops, δεν είναι καθόλου οξύμωρο. Και δείχνει αυτό το ταπεινό, καθημερινό γεγονός μία απάντηση για το πρόβλημά μας σήμερα, ως κοινωνία. Γιατί εκεί είναι η ασθένεια, και όχι στα συμπαθητικά τετράποδα. Μάλιστα, η ασθένεια έχει και επιθετική διάσταση, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι και σε επίπεδο δημόσιου λόγου (αλλά πλέον και νομικό) οι προσβολές και οι κακομεταχειρίσεις των ζώων αποκτούν βαρύτητα και σημασία πολλές φορές μεγαλύτερη της αντίστοιχης των ανθρώπων.
Διάφορες φιλοζωικές ομάδες- εν είδει λαϊκών πολιτοφυλακών- καραδοκούν παντού για να ελέγξουν, καταγγείλουν, καταδικάσουν, μηνύσουν. Πολλές φορές με θύματα αθώους ανθρώπους. Φυσικά, είναι δείγμα αξιακής αλλοίωσης. Από τα ζώα σαν περιουσιακό στοιχείο, βοηθούς- εργάτες, των παραδοσιακών αγροτικών-ποιμενικών κοινωνιών, περνούμε στη φάση της αστικοποίησης όπου τα ζώα είναι οικιακοί φίλοι και συνεργάτες της πυρηνικής οικογένειας. Δεν είμαστε καν εκεί. Στην τωρινή μας κατάσταση τα οικιακά ζώα έχουν γίνει αντικείμενα πόθου και συναισθηματικής εξάρτησης. Παρέχουν λόγο ύπαρξης σε ανθρώπινες ψυχές που δεν έχουν και πολλούς λόγους για να ζουν. Είναι "πεδία" εύκολου και ανώδυνου συναισθηματισμού- σε αντίθεση με τα παιδιά- καθώς ούτε τα έξοδα των παιδιών έχουν, ούτε προκαλούν τα συναισθηματικά ρίσκα και τις ταλαιπωρίες της ανατροφής παιδιών. Η κοινωνία μας είναι κοινωνία του εύκολου συναισθηματισμού. Βλέπουμε την αντίστιξη στους διαφόρων λογιών ανώμαλους και κακόψυχους, που διαβλέποντας την τάση, προβαίνουν σε πράξεις βασανιστηρίων ή σεξουαλικών συνευρέσεων με τα ζώα, διότι η κάθε εποχή έχει τα εγκλήματα που της αναλογούν.
......................
Αυτό το ηθικό- αξιολογικό υπόβαθρο είναι ο δημιουργός του προβλήματος της σχέσης ανθρώπου-ζώου, και είναι αυτό που διαιωνίζει μία απέραντη υποκρισία.''
Πηγη
http://antifono.gr/portal/%CE%BA%CE%B1% ... CF%82.html
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εσθήρ αν σου είναι εύκολο γράφε λίγο πιο όμορφα όπως σου μιλάνε και οι άλλοι εδώ και μη βιάζεσαι να προσβάλεις ανθρώπους που δεν ξέρεις και που έχουν ήδη ζώα και κάνουν πολλά για αυτάΕσθήρ έγραψε: 25 Αύγ 2018, 22:09Δεν απαντας ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΠΑΡΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΡΟΛΙΕΣ.Και δεν μπορεις να απαντησεις,διοτι ολα εχουν απαντηθει.Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΞΕΒΡΑΚΟΤΟΣ.Εσυ αγαπουλα μαλλον χρειαζεσαι ΔΕΣΠΟΤΗ.ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ..ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ....
![]()
καλό και το αφεντικό, αλλα δεν τα λέμε ανάφεντα όταν δεν έχουν. Δεσπότης ειναι το σωστό, αλλά δεν μας αρέσει
Σωστό - ενημερωσε τον συγγραφέα του κειμένου - ο Ανάφεντος την έκανε προ καιρού και δεν κράτησα το τηλ του .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
η Ευγενία Μανωλίδου σε ρόλο δασκάλας;
Υποθέτω ότι αν κάνει κάποιος μια στατιστική μεταξύ των ζωόφιλων και ανθρωπόφιλων, θα προκύψει ότι οι δεύτεροι είναι όλοι πολύτεκνοι, έτσι;enaon έγραψε: 25 Αύγ 2018, 21:53 παιδιά, πόσοι φιλόζωοι εδώ μέσα έχουν ζώα και πόσοι πέτς, διορθωμένα δηλαδή ώστε να μην μπορούν να δημιουργήσουν ζωη, για το καλό τους πάντα;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτές οι αναλογίες σου ρε γαλή 
Ο άγις φταίει να ξέρεις που δεν μπορώ να σε πειράξω, έχει μιλήσει, τέλος
Ο άγις φταίει να ξέρεις που δεν μπορώ να σε πειράξω, έχει μιλήσει, τέλος
Να με πειράξεις, δεν με πειράζει.enaon έγραψε: 25 Αύγ 2018, 22:58 αυτές οι αναλογίες σου ρε γαλή
Ο άγις φταίει να ξέρεις που δεν μπορώ να σε πειράξω, έχει μιλήσει, τέλος![]()
Αρκεί να μου πεις πόσα παιδιά έφερες στον κόσμο και πόσο συναίσθημα έχει ξοδέψει γι' αυτά και όχι για τα κοπριτάκια.
Για τον Άγι, ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
User_601
Αυτο φιλε..ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 22:18Εσθήρ αν σου είναι εύκολο γράφε λίγο πιο όμορφα όπως σου μιλάνε και οι άλλοι εδώ και μη βιάζεσαι να προσβάλεις ανθρώπους που δεν ξέρεις και που έχουν ήδη ζώα και κάνουν πολλά για αυτάΕσθήρ έγραψε: 25 Αύγ 2018, 22:09Δεν απαντας ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΠΑΡΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΡΟΛΙΕΣ.Και δεν μπορεις να απαντησεις,διοτι ολα εχουν απαντηθει.Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΞΕΒΡΑΚΟΤΟΣ.enaon έγραψε: 25 Αύγ 2018, 22:07
δεν είναι πράγματα στ τα ζώα, δεν μπορεί να έχουν ιδιοκτήτη νομίζω, δεσπότη έχουν![]()
Εσυ αγαπουλα μαλλον χρειαζεσαι ΔΕΣΠΟΤΗ.ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ..ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ....
![]()
δεν το εγραψα για σενα,στον enaon πηγαινε,εσενα σου εχω απαντησει σε αλλο ποστ.Δεν απαντας ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΠΑΡΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΡΟΛΙΕΣ.Και δεν μπορεις να απαντησεις,διοτι ολα εχουν απαντηθει.Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΞΕΒΡΑΚΟΤΟΣ.Εσυ αγαπουλα μαλλον χρειαζεσαι ΔΕΣΠΟΤΗ.ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ..ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ....
enaon....αναρωτιεμαι τι σκατα κανει η γατα στο αβαταρ σου.
Ελα καλο μου...παρε ενα βιντεακι να ξεχαρμανιασεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 3958 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
-