Δεν είναι μόνο φόρουμ. Χαζογκόμενες τύπου ρακόμελο μου λέγανε το 2010 ότι είναι Ουρουγουάη. Πώς έγινε να θεωρείται η F.C. Barcelona must για τα ρακόμελα, κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως η Ουρουγουάη είναι μια χώρα με δύο παγκόσμια κύπελλα, ας δεχτούμε πως είχε γαμώ τις ομάδες εκείνες τις φορές, και από όσο έχω δει σχολή παραγωγής πολύ καλών ποδοσφαιριστών, όπως όλη η Νότια Αμερική. Γενικά κόσμος δεν βλέπει μπάλα, ως το 2010 άνθρωποι που υποτίθεται βλέπουνε ποδόσφαιρο, κοροϊδεύανε τον Cristiano Ronaldo ως προϊόν marketing και ότι είναι μόνο να κάνει το μαλλί του, για να μας πουν ότι δεν είναι ούτε το δεξί αρχίδι του Μέσι, κ.α.. Δηλαδή, πόσο άμπαλος έπρεπε να ήσουν το 2010 για να πεις το Ronaldo, τίποτα; Για το άλλο, η Ατλέτικο έχει τεράστιους παίκτες, και χτες, όμως, παίξαν σαν αδερφές.vantono έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:44δεν ήταν σε καλη μέρα τα ουρουγουανά ταλεντοκριάρια* φαίνεται,γι αυτο τα πριονοκορδέλιασε ο Κριστιάναρος!
*οι απόγονοι της ιστορικής υπερομάδας Ουρουγουάης που είχε παρει και δυο κυπελλάκια πριν το θάνατο του Στάλιν,και για καποιο λογο παρουσιάζεται κατα καιρους ως υπερομαδάρα εδω μεσα,απο καποιους πχορουμιτες, συμφωνα με κατι ποστς που εχει πεσει το μάτι μου. Αλλη μία καλτ άποψη που μονο στο πχορουμ εχω διαβάσει!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Champions League 2018-19
Re: UEFA Champions League 2018-19
Ordem e Progresso.
ΕΧΑΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΥΣ!vantono έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:44δεν ήταν σε καλη μέρα τα ουρουγουανά ταλεντοκριάρια* φαίνεται,γι αυτο τα πριονοκορδέλιασε ο Κριστιάναρος!Cavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:32 Από τη μια η Γιουβέντους εψές έτρωγε σίδερα, η δε Ατλέτικο κατέβηκε σαν αδερφή να παίξει.
*οι απόγονοι της ιστορικής υπερομάδας Ουρουγουάης που είχε παρει και δυο κυπελλάκια πριν το θάνατο του Στάλιν,και για καποιο λογο παρουσιάζεται κατα καιρους ως υπερομαδάρα εδω μεσα,απο καποιους πχορουμιτες, συμφωνα με κατι ποστς που εχει πεσει το μάτι μου. Αλλη μία καλτ άποψη που μονο στο πχορουμ εχω διαβάσει!
Γενικα οι ουρουγουανοι εχουν τρελαθει στην ψωλη τα τελευταια 100 χρονια.
Αχορταγοι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- wooded glade
Χάνω αν πάει στα πέναλτυ λένε.Daje έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:52Δεν ειναι καθολου κουφο.wooded glade έγραψε: 13 Μαρ 2019, 14:48 Κουφό από την bet365:
Game to be decided in extra time = 17.00
Final score 0-0 = 12.00 !
Ειναι σιγουρο πως η Λιβερπουλ θα σκοραρει στην κανονικη διαρκεια, αρα...
Προφανώς την έχουν δει ότι το χι στην παράτα είναι πολύ φαβορί -αν φτάσει παράτα- και άρα η απόδοση ανεβαίνει από 12 σε 17.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Καποιος θα σκοραρει σιγουρα στην κανονικη διαρκεια οποτε δεν παει παραταση.
Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει 0-0 το Μπαγερν-Λιβερπουλ.
Εχει τις ιδιες πιθανοτητες με το να μην πηδηξω εγω καποια στιγμη την ΙΒΑΝΚΑ.
Μηδενικες δηλαδη.
Μηδενικες δηλαδη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Daje έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:59Εχει τις ιδιες πιθανοτητες με το να μην πηδηξω εγω καποια στιγμη την ΙΒΑΝΚΑ.
Ordem e Progresso.
- wooded glade
Το 0-0 είναι σπάνιο στο ποδόσφαιρο γενικώς.Daje έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:59 Καποιος θα σκοραρει σιγουρα στην κανονικη διαρκεια οποτε δεν παει παραταση.
Μηδενικες δηλαδη.
1 στα 29 νομίζω ;
Άρα λες βλακείες.
- Eθνικοκοινωνιστης
γελαει ο κοσμος με την φοροφυγου κριστιανα που η ουεφα προωθει πασει θυσια γιατι πρεπει να διατηρηθει το ενδιαφερον για το εμπορικο προιον της
η ουρουγουαη και η ιταλια ειναι και ηταν οι ομαδες που θα κερνανε πονο σε καθε μαρκετιστικο καρναβαλο της ουεφα
η ουρουγουαη και η ιταλια ειναι και ηταν οι ομαδες που θα κερνανε πονο σε καθε μαρκετιστικο καρναβαλο της ουεφα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
το να συγκρινει κανεις μεσι με ροναλντο σε επιπεδο ποδοσφαιρικης ικανοτητας ειναι να συγκρινεις κανεις τον αριστοτελη ή τον πλατωνα με τον χιτλερ σε επιπεδο πολιτικης σκεψηςCavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:53Δεν είναι μόνο φόρουμ. Χαζογκόμενες τύπου ρακόμελο μου λέγανε το 2010 ότι είναι Ουρουγουάη. Πώς έγινε να θεωρείται η F.C. Barcelona must για τα ρακόμελα, κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως η Ουρουγουάη είναι μια χώρα με δύο παγκόσμια κύπελλα, ας δεχτούμε πως είχε γαμώ τις ομάδες εκείνες τις φορές, και από όσο έχω δει σχολή παραγωγής πολύ καλών ποδοσφαιριστών, όπως όλη η Νότια Αμερική. Γενικά κόσμος δεν βλέπει μπάλα, ως το 2010 άνθρωποι που υποτίθεται βλέπουνε ποδόσφαιρο, κοροϊδεύανε τον Cristiano Ronaldo ως προϊόν marketing και ότι είναι μόνο να κάνει το μαλλί του, για να μας πουν ότι δεν είναι ούτε το δεξί αρχίδι του Μέσι, κ.α.. Δηλαδή, πόσο άμπαλος έπρεπε να ήσουν το 2010 για να πεις το Ronaldo, τίποτα; Για το άλλο, η Ατλέτικο έχει τεράστιους παίκτες, και χτες, όμως, παίξαν σαν αδερφές.vantono έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:44δεν ήταν σε καλη μέρα τα ουρουγουανά ταλεντοκριάρια* φαίνεται,γι αυτο τα πριονοκορδέλιασε ο Κριστιάναρος!
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κι οι δύο είναι κορυφαίοι, αλλά ο Χριστιανός Ρονάλδος έχει καλύτερα αθλητικά προσόντα και θα μπορούσε να γίνει από λίμπερο μέχρι εννιάρι. Ο Μέσι δεν είναι πλήρης παίκτης.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 20:46το να συγκρινει κανεις μεσι με ροναλντο σε επιπεδο ποδοσφαιρικης ικανοτητας ειναι να συγκρινεις κανεις τον λενιν με τον χιτλερ σε επιπεδο πολιτικης σκεψης
Ordem e Progresso.
- Eθνικοκοινωνιστης
μετριος τεχνικα αριστος αθλητης ο ενας,κορυφαιος ποδοσφαιρκα και καλος αθλητης ο αλλοςCavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2019, 20:50Κι οι δύο είναι κορυφαίοι, αλλά ο Χριστιανός Ρονάλδος έχει καλύτερα αθλητικά προσόντα και θα μπορούσε να γίνει από λίμπερο μέχρι εννιάρι. Ο Μέσι δεν είναι πλήρης παίκτης.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 20:46το να συγκρινει κανεις μεσι με ροναλντο σε επιπεδο ποδοσφαιρικης ικανοτητας ειναι να συγκρινεις κανεις τον λενιν με τον χιτλερ σε επιπεδο πολιτικης σκεψης
παικτες σαν τον ροναλντο πολλοι στο παρελθον σαν τον μεσι κανεις
χωρια οτι ο ενας παιζει σε πιο απαιτητικους ρολους (μεσι) απο τον αλλο που σε ολες τις ομαδες του ολη η ομαδα επαιζε για αυτον και προσαρμοζε αναλογα το παιχνιδι της
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έτσι είναι τα πράγματα,τι βλέπεις σήμερα για μπάγερ-λίβερ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:04μετριος τεχνικα αριστος αθλητης ο ενας,κορυφαιος ποδοσφαιρκα και καλος αθλητης ο αλλοςCavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2019, 20:50Κι οι δύο είναι κορυφαίοι, αλλά ο Χριστιανός Ρονάλδος έχει καλύτερα αθλητικά προσόντα και θα μπορούσε να γίνει από λίμπερο μέχρι εννιάρι. Ο Μέσι δεν είναι πλήρης παίκτης.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 20:46το να συγκρινει κανεις μεσι με ροναλντο σε επιπεδο ποδοσφαιρικης ικανοτητας ειναι να συγκρινεις κανεις τον λενιν με τον χιτλερ σε επιπεδο πολιτικης σκεψης
χωρια οτι ο ενας παιζει σε πιο απαιτητικους ρολους (μεσι) απο τον αλλο που σε ολες τις ομαδες του ολη η ομαδα επαιζε για αυτον και προσαρμοζε αναλογα το παιχνιδι της
- wooded glade
Εντάξει τώρα, συγκρίνετε Νεστορίδη με Σιδέρη.-71 έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:34Έτσι είναι τα πράγματα,τι βλέπεις σήμερα για μπάγερ-λίβερ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:04μετριος τεχνικα αριστος αθλητης ο ενας,κορυφαιος ποδοσφαιρκα και καλος αθλητης ο αλλοςCavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2019, 20:50 Κι οι δύο είναι κορυφαίοι, αλλά ο Χριστιανός Ρονάλδος έχει καλύτερα αθλητικά προσόντα και θα μπορούσε να γίνει από λίμπερο μέχρι εννιάρι. Ο Μέσι δεν είναι πλήρης παίκτης.
Αλλά ο καλύτερος του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι ο Αζάρ.
Μάγκες δώστε λινκ για μπαγερν
- wooded glade
-
arisordeath
το λεγες ρε κουφαλα γουντι..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές