!!! DEVELOPMENT MODE !!!

UEFA Champions League 2018-19

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: UEFA Champions League 2018-19

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:44δεν ήταν σε καλη μέρα τα ουρουγουανά ταλεντοκριάρια* φαίνεται,γι αυτο τα πριονοκορδέλιασε ο Κριστιάναρος!

*οι απόγονοι της ιστορικής υπερομάδας Ουρουγουάης που είχε παρει και δυο κυπελλάκια πριν το θάνατο του Στάλιν,και για καποιο λογο παρουσιάζεται κατα καιρους ως υπερομαδάρα εδω μεσα,απο καποιους πχορουμιτες, συμφωνα με κατι ποστς που εχει πεσει το μάτι μου. Αλλη μία καλτ άποψη που μονο στο πχορουμ εχω διαβάσει!
Δεν είναι μόνο φόρουμ. Χαζογκόμενες τύπου ρακόμελο μου λέγανε το 2010 ότι είναι Ουρουγουάη. Πώς έγινε να θεωρείται η F.C. Barcelona must για τα ρακόμελα, κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως η Ουρουγουάη είναι μια χώρα με δύο παγκόσμια κύπελλα, ας δεχτούμε πως είχε γαμώ τις ομάδες εκείνες τις φορές, και από όσο έχω δει σχολή παραγωγής πολύ καλών ποδοσφαιριστών, όπως όλη η Νότια Αμερική. Γενικά κόσμος δεν βλέπει μπάλα, ως το 2010 άνθρωποι που υποτίθεται βλέπουνε ποδόσφαιρο, κοροϊδεύανε τον Cristiano Ronaldo ως προϊόν marketing και ότι είναι μόνο να κάνει το μαλλί του, για να μας πουν ότι δεν είναι ούτε το δεξί αρχίδι του Μέσι, κ.α.. Δηλαδή, πόσο άμπαλος έπρεπε να ήσουν το 2010 για να πεις το Ronaldo, τίποτα; Για το άλλο, η Ατλέτικο έχει τεράστιους παίκτες, και χτες, όμως, παίξαν σαν αδερφές.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:44
Cavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:32 Από τη μια η Γιουβέντους εψές έτρωγε σίδερα, η δε Ατλέτικο κατέβηκε σαν αδερφή να παίξει.
δεν ήταν σε καλη μέρα τα ουρουγουανά ταλεντοκριάρια* φαίνεται,γι αυτο τα πριονοκορδέλιασε ο Κριστιάναρος!

*οι απόγονοι της ιστορικής υπερομάδας Ουρουγουάης που είχε παρει και δυο κυπελλάκια πριν το θάνατο του Στάλιν,και για καποιο λογο παρουσιάζεται κατα καιρους ως υπερομαδάρα εδω μεσα,απο καποιους πχορουμιτες, συμφωνα με κατι ποστς που εχει πεσει το μάτι μου. Αλλη μία καλτ άποψη που μονο στο πχορουμ εχω διαβάσει!
ΕΧΑΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΥΣ!
Γενικα οι ουρουγουανοι εχουν τρελαθει στην ψωλη τα τελευταια 100 χρονια.
Αχορταγοι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Daje έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:52
wooded glade έγραψε: 13 Μαρ 2019, 14:48 Κουφό από την bet365:

Game to be decided in extra time = 17.00
Final score 0-0 = 12.00 !
Δεν ειναι καθολου κουφο.
Ειναι σιγουρο πως η Λιβερπουλ θα σκοραρει στην κανονικη διαρκεια, αρα...
Χάνω αν πάει στα πέναλτυ λένε.
Προφανώς την έχουν δει ότι το χι στην παράτα είναι πολύ φαβορί -αν φτάσει παράτα- και άρα η απόδοση ανεβαίνει από 12 σε 17.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Καποιος θα σκοραρει σιγουρα στην κανονικη διαρκεια οποτε δεν παει παραταση.
Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει 0-0 το Μπαγερν-Λιβερπουλ.
Εχει τις ιδιες πιθανοτητες με το να μην πηδηξω εγω καποια στιγμη την ΙΒΑΝΚΑ.
Μηδενικες δηλαδη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Daje έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:59Εχει τις ιδιες πιθανοτητες με το να μην πηδηξω εγω καποια στιγμη την ΙΒΑΝΚΑ.
:lol:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Daje έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:59 Καποιος θα σκοραρει σιγουρα στην κανονικη διαρκεια οποτε δεν παει παραταση.
Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει 0-0 το Μπαγερν-Λιβερπουλ.
Εχει τις ιδιες πιθανοτητες με το να μην πηδηξω εγω καποια στιγμη την ΙΒΑΝΚΑ.
Μηδενικες δηλαδη.
Το 0-0 είναι σπάνιο στο ποδόσφαιρο γενικώς.
1 στα 29 νομίζω ;
Άρα λες βλακείες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

γελαει ο κοσμος με την φοροφυγου κριστιανα που η ουεφα προωθει πασει θυσια γιατι πρεπει να διατηρηθει το ενδιαφερον για το εμπορικο προιον της

η ουρουγουαη και η ιταλια ειναι και ηταν οι ομαδες που θα κερνανε πονο σε καθε μαρκετιστικο καρναβαλο της ουεφα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Cavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:53
vantono έγραψε: 13 Μαρ 2019, 18:44δεν ήταν σε καλη μέρα τα ουρουγουανά ταλεντοκριάρια* φαίνεται,γι αυτο τα πριονοκορδέλιασε ο Κριστιάναρος!

Δεν είναι μόνο φόρουμ. Χαζογκόμενες τύπου ρακόμελο μου λέγανε το 2010 ότι είναι Ουρουγουάη. Πώς έγινε να θεωρείται η F.C. Barcelona must για τα ρακόμελα, κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως η Ουρουγουάη είναι μια χώρα με δύο παγκόσμια κύπελλα, ας δεχτούμε πως είχε γαμώ τις ομάδες εκείνες τις φορές, και από όσο έχω δει σχολή παραγωγής πολύ καλών ποδοσφαιριστών, όπως όλη η Νότια Αμερική. Γενικά κόσμος δεν βλέπει μπάλα, ως το 2010 άνθρωποι που υποτίθεται βλέπουνε ποδόσφαιρο, κοροϊδεύανε τον Cristiano Ronaldo ως προϊόν marketing και ότι είναι μόνο να κάνει το μαλλί του, για να μας πουν ότι δεν είναι ούτε το δεξί αρχίδι του Μέσι, κ.α.. Δηλαδή, πόσο άμπαλος έπρεπε να ήσουν το 2010 για να πεις το Ronaldo, τίποτα; Για το άλλο, η Ατλέτικο έχει τεράστιους παίκτες, και χτες, όμως, παίξαν σαν αδερφές.
το να συγκρινει κανεις μεσι με ροναλντο σε επιπεδο ποδοσφαιρικης ικανοτητας ειναι να συγκρινεις κανεις τον αριστοτελη ή τον πλατωνα με τον χιτλερ σε επιπεδο πολιτικης σκεψης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 20:46το να συγκρινει κανεις μεσι με ροναλντο σε επιπεδο ποδοσφαιρικης ικανοτητας ειναι να συγκρινεις κανεις τον λενιν με τον χιτλερ σε επιπεδο πολιτικης σκεψης
Κι οι δύο είναι κορυφαίοι, αλλά ο Χριστιανός Ρονάλδος έχει καλύτερα αθλητικά προσόντα και θα μπορούσε να γίνει από λίμπερο μέχρι εννιάρι. Ο Μέσι δεν είναι πλήρης παίκτης.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Cavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2019, 20:50
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 20:46το να συγκρινει κανεις μεσι με ροναλντο σε επιπεδο ποδοσφαιρικης ικανοτητας ειναι να συγκρινεις κανεις τον λενιν με τον χιτλερ σε επιπεδο πολιτικης σκεψης
Κι οι δύο είναι κορυφαίοι, αλλά ο Χριστιανός Ρονάλδος έχει καλύτερα αθλητικά προσόντα και θα μπορούσε να γίνει από λίμπερο μέχρι εννιάρι. Ο Μέσι δεν είναι πλήρης παίκτης.
μετριος τεχνικα αριστος αθλητης ο ενας,κορυφαιος ποδοσφαιρκα και καλος αθλητης ο αλλος

παικτες σαν τον ροναλντο πολλοι στο παρελθον σαν τον μεσι κανεις

χωρια οτι ο ενας παιζει σε πιο απαιτητικους ρολους (μεσι) απο τον αλλο που σε ολες τις ομαδες του ολη η ομαδα επαιζε για αυτον και προσαρμοζε αναλογα το παιχνιδι της

Αλαιν ντε Μπενουα
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:04
Cavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2019, 20:50
μετριος τεχνικα αριστος αθλητης ο ενας,κορυφαιος ποδοσφαιρκα και καλος αθλητης ο αλλος

χωρια οτι ο ενας παιζει σε πιο απαιτητικους ρολους (μεσι) απο τον αλλο που σε ολες τις ομαδες του ολη η ομαδα επαιζε για αυτον και προσαρμοζε αναλογα το παιχνιδι της
Έτσι είναι τα πράγματα,τι βλέπεις σήμερα για μπάγερ-λίβερ;
Άβαταρ μέλους
wooded glade

-71 έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:34
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:04
Cavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2019, 20:50 Κι οι δύο είναι κορυφαίοι, αλλά ο Χριστιανός Ρονάλδος έχει καλύτερα αθλητικά προσόντα και θα μπορούσε να γίνει από λίμπερο μέχρι εννιάρι. Ο Μέσι δεν είναι πλήρης παίκτης.

Έτσι είναι τα πράγματα,τι βλέπεις σήμερα για μπάγερ-λίβερ;
Εντάξει τώρα, συγκρίνετε Νεστορίδη με Σιδέρη.
Αλλά ο καλύτερος του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι ο Αζάρ.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Μάγκες δώστε λινκ για μπαγερν
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Το πιάσαμε το όβερ (1.5 ΗΤ).
arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath »

wooded glade έγραψε: 13 Μαρ 2019, 22:42 Το πιάσαμε το όβερ (1.5 ΗΤ).
το λεγες ρε κουφαλα γουντι..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”